Orijinalini görmek için tıklayınız : 22-23 Eylül 2007 istek topiği
Türküler Susmaz Inadına Türküler...
arkadaslar isteklerinizi burdan bildirebilirsiniz...
elimden geldikce ezgilerinize yer vermeye calısıcam( acemelik gunlerim:D )
firariHH 22.09.2007, 02:47 Merhaba..ilk istek benden olsun :)
Ahmet Kaya - Siire Gazele
Tesekkürler.
sahrut75yagmur 22.09.2007, 02:49 Yılmaz erdoğan-sana bakmak...Erdal kolay gelsin...
Saygılarımla
Merhaba..ilk istek benden olsun :)
Ahmet Kaya - Siire Gazele
Tesekkürler.
Ahmet Kaya yazıyordu can kusura bakma :D bdinletiğimi kabul edersin insallah...
firariHH 22.09.2007, 03:06 önemli degil can,
birde......iclal aydin - zor günler
tabi mümkünse...
Tesekkürler.
[/COLOR][/B]önemli degil can,
birde......iclal aydin - zor günler
tabi mümkünse...
Tesekkürler.servet kocakaya ve iclal aydın sırada
turk3458 23.09.2007, 01:12 bende kardeş türkülerden bir türkü istiyorum.
ama kürtçe olanlardan değil türkçe olsun.
şimdiden teşekkürler
Abi bende"""" Müzeyyen Senar' dan Benzemez Kimse Sana""" yı reca etsem...:stuart:
Efkarlandım da....:hopala :sad: :crying: Lütfen Tarkanla düeti olanı alabilrmiyim.Mümkünse:whistling :walkman:
Bulamıcan için istedim..hehe..:devil: :lol: :lol:
Ben geldiiimmmm :D hoş geldim elim boş gelmedim:p kocaman kocaman sevgilerimi getirdim :)
Erdal abimin heybesinden bana ne gelse kabulüm ;)
dun gece 12'den sonra açılan bir topicti..kapatılmamıs yayın bende diğil ama alırsam senin için dinletirim ama bu muzeyyen senar olmaz:D
Ben geldiiimmmm :D hoş geldim elim boş gelmedim:p kocaman kocaman sevgilerimi getirdim :)
Erdal abimin heybesinden bana ne gelse kabulüm ;)dunki isteklere burdan devam edelim arkadaşlar...lady ilk ezgi senin için kardeşim...
yayın şu an boş ve topik başlığı da düzeldi :whistling
İyi yayınlar ve iyi geceler Yavuz Bingöl'den Türlü türlü türküsünü isteyebilirmiyim.
Gidenlerin ardından ağlayanlara gelsin.
dunki isteklere burdan devam edelim arkadaşlar...lady ilk ezgi senin için kardeşim...
Öylemi bizi sayan yok yani...Leyla ablamdan önceydim ama....:crying: :crying: :sad:
İyi yayınlar ve iyi geceler Yavuz Bingöl'den Türlü türlü türküsünü isteyebilirmiyim.
Gidenlerin ardından ağlayanlara gelsin.Yudum'dan sırada..tesekkurler
ben anlamam ilk türkü felan valla :crying: tamam ne gelse kabulüm dedim ama ne geldiğini de bilsem hani :001_unsur
Beşi bir yerdem için istiyorum. :)
Hüseyin Turan- alaydım elin elime
Alaydım eliniz elime, Kurbanınız olam ben sizin, hayranınız olam ben sizin :crying:
Öylemi bizi sayan yok yani...Leyla ablamdan önceydim ama....:crying: :crying: :sad: paülü Muzeyyen Senar yok ..başka bir sanatçı istesen sevinirim ..
sahrut75yagmur 23.09.2007, 02:11 Erdal beni biliyon yazayım mı istekleri mi tek tek...Ha kolay gelsin yayın!
Saygılarımla.
Beşi bir yerdem için istiyorum. :)
Hüseyin Turan- alaydım elin elime
Alaydım eliniz elime, Kurbanınız olam ben sizin, hayranınız olam ben sizin :crying:Bulabilirsem dinletim Lady..bulamsamdan herhanagi bir ezgi senin için sırada
Erdal beni biliyon yazayım mı istekleri mi tek tek...Ha kolay gelsin yayın!
Saygılarımla.Anladım ben onu anladım:clown:
sahrut75yagmur 23.09.2007, 02:56 Erdal...Güler Duman...Var gibi...Rica edecektim dostum...Sana zahmet...Kolay gelsin...
Saygılarımla.
yüreğim yangınlarda baş edemedim
yar beni terkeylemiş alışamadım
halimi sorma derdimi sorma her günüm duman...............
AlininEvi 23.09.2007, 03:06 YoRuM78 Nurettin RENÇBER' den bir şarkı rica edecem...
kolay gelsin....
size nazım ustanın kendi sesinden şiir dinletisini ve bu dinletinin içinden ahmed arif hoca ve ahmet telli den seçmlere iyi dinletiler hepinize
freelens 23.09.2007, 15:44 slm merhaba radyo aleviradyo dinliyenleri saat 13.30 itibari ile yayin dj denizde isteklerinizi bu topikten ulastirabilirsiniz
AlininEvi 23.09.2007, 15:48 merhabalar
Grup Yorum - Ey Şahin Bakışlım
varsa çalanilir misin...
teşekkürler...
herkese iyi haftasonları dilerim
güler dumandan erzurum dağlarını çalarsanız çok sevinirim herkes için gelsin
horasan66 23.09.2007, 16:10 gurbette ömrüm geçecek deyiver be kardeşim sana zahmet
iyi yayınlar; arif sağdan sunamı çalarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Güzelyürek 23.09.2007, 16:34 rengarenk türkülerden kipriğin kaşına değdiği zamanı istiyorum.teşekkür ederim
slmlar herkeze sarıkamışta askerlik yapıyorum şafak 229 artık hasret denizleri taşırdı gözümüzde yaş kalmadı benim için zelihama ali kızıltuğdan ya da ahmet aslandan bi türkü rica ediyorum mümkünse hemen çalabilirmisiniz çarşıdayımda fazla vaktim yok sarıkamıştan herkeze selam dağlardan hasret yolluyorum
metin kemal kahramandan meymane
ahmet kayadan söyle bide yanlış biliyor olabilirim ama yinede söyleyeyim belki doğru çıkar cevdet bağcadan söyleyemedim çalarsanız çok sevinirim kolay gelsin ( açgözlülük ama 3' ünü de çalarsanız sevinirim)
|