Orijinalini görmek için tıklayınız : AleviForum.Com 'u Arkadaşlarınıza Önerdiniz mi?

AlininEvi
26.09.2007, 21:01
evet hemen her gün gelip ziyaret ettiğimiz fikir alış verişinde bulunduğumuz AleviForum.Com (http://www.aleviforum.com) ' u Arkadaşlarınıza Önerdiniz mi?

Eğer önerdiyseniz kaç kişiye önerdiniz?

Saygılar, Sevgiler...

.

Serhatlı
26.09.2007, 21:08
önermek ne için bence kendinden olduğu için insanların araşdırıp gelip buraya üye olması gerekir diğerlerininde dışardan kişilerin Aleviler için bir nevi yazılı kaynak veyahut bir okul gibi buraya kayıt olup onlar hakkında fikir sahibi onların nasıl düşündüğü nasıl yaşadığı veya ibadetlerinin nasıl olduğu hakkında bişeyler öğrenmelidirler burası alevi toplumu için bir artıdır bir vitrin dir tek tek dolaşıp birşeyleri anlatamazsın ama bura vasıtasıyla çok kişiye ulaşılabilir ayrıca önerme dışardan birine olur Çünkü bu ülkede birbirine bağlı birbirinden haberdar en büyük topluluk Alevi lerdir önermeye pek gerek yoktur kanımca

Kalın salıcakla:surrender

AlininEvi
26.09.2007, 21:13
önermek ne için bence kendinden olduğu için insanların araşdırıp gelip buraya üye olması gerekir diğerlerininde dışardan kişilerin Aleviler için bir nevi yazılı kaynak veyahut bir okul gibi buraya kayıt olup onlar hakkında fikir sahibi onların nasıl düşündüğü nasıl yaşadığı veya ibadetlerinin nasıl olduğu hakkında bişeyler öğrenmelidirler burası alevi toplumu için bir artıdır bir vitrin dir tek tek dolaşıp birşeyleri anlatamazsın ama bura vasıtasıyla çok kişiye ulaşılabilir ayrıca önerme dışardan birine olur Çünkü bu ülkede birbirine bağlı birbirinden haberdar en büyük topluluk Alevi lerdir önermeye pek gerek yoktur kanımca

Kalın salıcakla:surrender

katılıyorum... ama böyle bir sitenin var olduğunu bilmeyen arkadaşlarım var benim... ben söylediğim zaman da hemen katılanlar oldu... bi nevi haberdar etmek... sadece bizden olanlara değil tabi ki... alevi olmayanlara da tavsiye ederek onların bizim hakkımızda birşeyler öğrenmesini sağlayabiliriz...

Saygılar, Sevgiler...

.

renat
26.09.2007, 21:13
evet üç arkadaşıma önerdim iki şu anda üye

horasan66
26.09.2007, 21:32
benimde önerdiğim arkadaşlarım var. hatta ben üniversitedeyken ev arkadaşlarım benim nikin ile giriyolardı. katıldıkları katıllmadıkları konular oluyordu. bunların üzerine tartışıyorduk. o zaman bizim için bu forum aydınlatıcı olmuştu