Orijinalini görmek için tıklayınız : Erzincan / Tercan / Esenevler Köyü

Sayfa : 1 [2]

KarYanığı
05.07.2007, 18:41
slm yeni gelen ark.lara esenevler köyü 24.5 dukurlardan ben:)bra sekena ya:)erkan yavrum d.günün kutlu olsun tekrardan..

Danışan
06.07.2007, 15:28
İyim Bra :) to cutura hale to cuturo piyemi vano çe ko zaf rindeko ero terase hok esto :))

zaza24
06.07.2007, 17:16
ey hele kacike yaw :)) adnan abidin sekena low?abidin bıra mı evi tutmussun hayırlı olsun...adnan senle akşam düğünde görüşürüz..hadi hoşçakalın...

Danışan
07.07.2007, 01:04
Erkancım Düğünde o kadar kopmanın anlamı yoktu tamam güzeldi ama :) yine tarkan gibi döktürdün koçum benim :)

Danışan
07.07.2007, 14:24
neyse

erkanalkış
08.07.2007, 00:41
EVET CANLAR BEN ERKAN NASILSINIZ MEZRELİLER İNSALAH İYİ SİNİZ BİZLER
BURDA YAZIŞIYORUZ KENDİMİZCE DERTLEŞİYOR FİKİRLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ NE GÜZEL AMA BENİM SİZDEN BEKLEDİYİM KENDİ KÖYÜMÜZÜ
BURDA DAHA İYİ ANLATMAK BİR BİRİMİZİ SAHİPLENMEK YALAN DÜNYADA
NEKADAR YAŞASAKTA BOŞ ÖZÜMÜZÜ UNUTMAYALIM BİZİM BİZDEN BAŞKA ANLAYAN OLMAZ
KÖYÜMÜZ İCİN İNSANLARIMIZ İCİN BİŞEYLER YAPMALIYIZ YANİ BİŞEYLER ORTAYA KOYMALIYIZ EMEK VERMELİYİZ BİŞEYLER YAPMALIYIZ HADİ DİYORUM HERKES BİŞEYLER YAPSIN
BEN KENDİ ADIMA BİŞEYLER YAPMAYA CALIŞACAM
ONLARIDA SİZİNLE PYLAŞACAM ..... YETERKİ İSTEYELİM YAZDIKLARIMIZDA KALMASIN ....EMEK VERMEK LAZIM EMEKSİZ OLMAZ ...BENİ ANLAMISIZDIR UMARIM HERKESE SLAMLAR OLSUN :hmmm

talipKorkmaz
08.07.2007, 14:37
merhaba arkadaşlar.. ne zmandan beri yazamadım.Ama ben girmeyeli
yeni arkadaşlar kazanmışız forumumuza..inşallah böyle güzel güzel devam eder..

Danışan
08.07.2007, 15:24
merhaba arkadaşlar.. ne zmandan beri yazamadım.Ama ben girmeyeli
yeni arkadaşlar kazanmışız forumumuza..inşallah böyle güzel güzel devam eder..

Talipcim Hoşgeldin Kardeşim senide görmek isteriz buralarda :)

zaza24
08.07.2007, 16:47
Erkancım Düğünde o kadar kopmanın anlamı yoktu tamam güzeldi ama :) yine tarkan gibi döktürdün koçum benim :)

yok be adnan...eskiden di onlar.düğün güzeldi güzel olmasına ama en sondaki şeyler olmasa.siz gittikden sonra olanlar oldu zaten.neyse haberin varmış zaten.

Danışan
09.07.2007, 11:59
yok be adnan...eskiden di onlar.düğün güzeldi güzel olmasına ama en sondaki şeyler olmasa.siz gittikden sonra olanlar oldu zaten.neyse haberin varmış zaten.

Evet orda olmak isterdim :D Neyse hayırlısı ben ordayım diye korkuyorlardı zaten ben gidince kapatmışlar lambaları :) Allahtan büyük bir olay yaşanmadı Biz yine güzel yanlarıyla hatırlayalım dimi :)

Benim bra Üyeliğini iptal ettirmiş :) Deli oğlan

Yabangülü
09.07.2007, 18:01
yaf Medine SEndemi bizim köylüsün ana :) Kimlerdensin ya tanıyamadım :S

evet ben esenveler köyündenim ne oldu baba kureşin tornuyum ya sen kimlerdensin

Danışan
09.07.2007, 18:09
evet ben esenveler köyündenim ne oldu baba kureşin tornuyum ya sen kimlerdensin

hımmmm ne garip ya herkes bir yerlerde tabi kendi köylülerimizi tanıyamıyoruz... Bende dukurlarda Mömin danışanı Bilirsin onun torunuyum.

Yabangülü
09.07.2007, 18:34
hımmmm ne garip ya herkes bir yerlerde tabi kendi köylülerimizi tanıyamıyoruz... Bende dukurlarda Mömin danışanı Bilirsin onun torunuyum. hm evet tanıyorum 2 sene önce baban köydeydi o zaman onla birlikte köy gitmiştim belki anlatmıştır size ben istanbulda yaşıyorum ya sen

kenan akyol
10.07.2007, 10:50
slm mezreliler nasılsın gencleer hepsı burda buyuk lerın yapamadıgını sizlerin yapacagına inanıyorun hepınızı sevıyorumbenım yegenlerde burda adnan ve abidın sagolsunlar hepınızın pırlanta gibi yureyıniz var sevgiler

zaza24
10.07.2007, 18:40
abi bizde yiğenin sayılırız ya..Adnan üyelğini iptal etmiş duydğum kadarıyla.

zaza24
17.07.2007, 14:12
sanırım sayfamızda yaz aylarından dolayı nasibini aldı...herkez suskun...hadi hayırlısı...

erzincanlı_35
17.07.2007, 18:39
sanırım sayfamızda yaz aylarından dolayı nasibini aldı...herkez suskun...hadi hayırlısı...

ewet kuzen ya haklısın herkes tatildeeee, bende uzun bir süre yazamayacağım,
ama sonbaharda inş. renklenir sayfamız.dediğin gibi hadi hayırlısı.....

dağ gülüm
21.07.2007, 17:19
slm mezreliler nasılsın gencleer hepsı burda buyuk lerın yapamadıgını sizlerin yapacagına inanıyorun hepınızı sevıyorumbenım yegenlerde burda adnan ve abidın sagolsunlar hepınızın pırlanta gibi yureyıniz var sevgiler

EMMOĞLU AYIP OLMUYOMU BAK BENDE BURADIYIM!HANİ UNUTULACAK KADAR UFAK TEFEKDE DEĞİLİZ...NEYSE HERKESE SELAM.NASILSINIZ ARKADAŞLAR? BURADA BULUNAN TÜM ARKADAŞLAR DAHA AÇIK BİR ŞEKİLDE KENDİLERİNİ ÖZELLİKLEDE KİMLİKLERİNİ BELİRTİLİRSE VE DAHA İÇTEN DAVRANIRLARSA İNANIYORUMKİ DAHA GÜZEL KAYNAŞMA SAĞLANACAKTIR.GÜN BİRLİKTELİK ZAMANI GÜN KAYNAŞMA ZAMANI GÜN KÖPRÜLERİ ATMA ZAMANI DAHADA ÖNEMLİSİ MEMLEKETE SAHİP ÇIKMA ZAMANI.ONUN İÇİN HERKES OYUNA SAHİP ÇIKSIN VA 22 TEMMUZDA OY KULLANSIN

zaza24
23.07.2007, 10:02
EMMOĞLU AYIP OLMUYOMU BAK BENDE BURADIYIM!HANİ UNUTULACAK KADAR UFAK TEFEKDE DEĞİLİZ...NEYSE HERKESE SELAM.NASILSINIZ ARKADAŞLAR? BURADA BULUNAN TÜM ARKADAŞLAR DAHA AÇIK BİR ŞEKİLDE KENDİLERİNİ ÖZELLİKLEDE KİMLİKLERİNİ BELİRTİLİRSE VE DAHA İÇTEN DAVRANIRLARSA İNANIYORUMKİ DAHA GÜZEL KAYNAŞMA SAĞLANACAKTIR.GÜN BİRLİKTELİK ZAMANI GÜN KAYNAŞMA ZAMANI GÜN KÖPRÜLERİ ATMA ZAMANI DAHADA ÖNEMLİSİ MEMLEKETE SAHİP ÇIKMA ZAMANI.ONUN İÇİN HERKES OYUNA SAHİP ÇIKSIN VA 22 TEMMUZDA OY KULLANSIN

sayın abim herkez kendini daha iyi tanıtsın demissinde kendin bunu yapmamıssın.yani sen kendini tanıtmamıssın...kimsin ,kimlerdensin?Gerçi kenan abi ye amca oğlu dediğine göre akyol lardansın?doğrumudur?

zaza24
23.07.2007, 10:08
ya sayfamıza yeni üye olan her kişi kendinizi daha iyi tanıtın,yada kimlerden olduğunuzu yazın diyor...Halbuki biz bunu yaptık.yani önceki sayfalarda zaten okursanız görürsünüz.Demek ki yeni üye olan arkadaşlar, abiler, ablalar eski sayfaları okumuyolar.eski yazılarıda okurlarsa yeni üye olan lar daha iyi olur.

Yabangülü
23.07.2007, 14:00
yazlarından dolayı kimseyi görmez olduk bu arada herkeze selamlar nasılsınız mezreliler bu arada türkiyeyi akp teslim ettik bu aleviler nerdeydi

erzincanlı_35
23.07.2007, 22:01
ben burdayım yabangülü, benim kuzende buralarda, aleviforumun daimi üyeleriyiz:) :) :)
çarşamba günü köydeyim:) :) :)...tu zaf ku ta mıvir mezre, senik mend ez yon ju roze dıma...

kenan akyol
25.07.2007, 11:38
selamlar sevgılı mezrelıler öncelıkle 24 07 2006 yılında sınop ta kaybettıyımız guneş korkmaz kardesımızın ölum yıl dönumuydu nur ıcın de uyusun derneyınızde yemeyı verılmiş haberımız yoktu olsaydı katılırdım
evet arkadaslar uzun suredır yazmadım sıtede az kısı var cogu tatılde sanırım erkan kardesım yazmıs abı bızde senın yegenınız tabıkı hepinizı cok sevıyorun hıc bırınız saygıda kusur etmeyen pırıl pırıl genclersınız. daggulum olarak sıtede yazanda benım amca oglu izmırden yasar akyol izmir konak meydanın seyyar satıcılarına korku salan temız ve durust calışan zabıtasıydı sımdı bıraktı memurluga gectı erkan cıgım sende boylece tanımış oldun erkan da yakında katıp olacak cekeceyınız var erkan korkmazdan haberınız olsun hepınızı sevıyorum sevgıler
kenan akyol

zaza24
25.07.2007, 17:25
selamlar sevgılı mezrelıler öncelıkle 24 07 2006 yılında sınop ta kaybettıyımız guneş korkmaz kardesımızın ölum yıl dönumuydu nur ıcın de uyusun derneyınızde yemeyı verılmiş haberımız yoktu olsaydı katılırdım
evet arkadaslar uzun suredır yazmadım sıtede az kısı var cogu tatılde sanırım erkan kardesım yazmıs abı bızde senın yegenınız tabıkı hepinizı cok sevıyorun hıc bırınız saygıda kusur etmeyen pırıl pırıl genclersınız. daggulum olarak sıtede yazanda benım amca oglu izmırden yasar akyol izmir konak meydanın seyyar satıcılarına korku salan temız ve durust calışan zabıtasıydı sımdı bıraktı memurluga gectı erkan cıgım sende boylece tanımış oldun erkan da yakında katıp olacak cekeceyınız var erkan korkmazdan haberınız olsun hepınızı sevıyorum sevgıler
kenan akyol

Kenan abi herşeyden önce güneşi unutmadığın için,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim..haberin olmadığını bilseydim yemekden söylerdim.katip olmam konusunda da borcu olanlar yandı desek daha iyi olur.benden de herkeze saygılar...

dağ gülüm
25.07.2007, 19:32
[QUOTE=zaza24;471273]sayın abim herkez kendini daha iyi tanıtsın demissinde kendin bunu yapmamıssın.yani sen kendini tanıtmamıssın...kimsin ,kimlerdensin?Gerçi kenan abi ye amca oğlu dediğine göre akyol lardansın?doğrumudur?[/

MERHABA ARKADAŞLAR ADIM YAŞAR KENAN AKYOL İLE AMCA ÇOCUKLARIYIZ İZMİRDE İKAMET EDİYORUM BU ARADA İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN SİTEYE ***ÇA GİREMİYORUM.ANCAK CEVAPLAYABİLİYORUM.KUSURA BAKMAYIN.AYRICA SİNOPTA KAYBETTİĞİMİZ CANLARIMIZA ÖLÜM YILDÖNÜMLERİNDE ALLAHTAN RAHMET DİLİYOR,HAYIR VERENLERİN ALLAH HAYRINI KABUL ETSİN DİYORUM. HA BİDE BENİ BENDEN ÖNCE TANITAN AMCAOĞLUNA SELAM GÖNDERMEYİDE SAYGISIZLIK ETMEYEYİM DEĞİLMİ? SİNOPTA Kİ CANLARIN ELİM KAZASININ OLDUĞU GÜN YANİ 24 TEMMUZ 2006 TARİHİNDE BENDE ADI MURAT OLAN ANCAK DÜNYADAN HİÇBİR ŞEKİLDE MURADINI ALAMAMIŞ 20 YAŞINDA GEÇ YEĞENİMİ KAYBETTİM.24 TEMMUZ MURADIMIN 1.ÖLÜM YILDÖNÜMÜ ONUDA BURADA YADETMEK İSTEDİM.HOŞÇAKALIN DOSTÇA KALIN SEVGİLERİMLE

PAÜlü
26.07.2007, 22:46
Slm Naber Arkadaslar

zaza24
29.07.2007, 21:42
Slm Naber Arkadaslar

selam paulü..herkez adına cvp vermek istemezdim ama bu aralar kimse cvp yazmadığı için mecburiyetten iyiyiz diyorum..sen naslsın.. yaz dönemi ankaradasındır sanırım? yoksa yaz okuluna kaldın mı_?

Yabangülü
03.08.2007, 15:27
nasılsınız arkadşlar ve abilerimiz

PAÜlü
05.08.2007, 22:44
selam paulü..herkez adına cvp vermek istemezdim ama bu aralar kimse cvp yazmadığı için mecburiyetten iyiyiz diyorum..sen naslsın.. yaz dönemi ankaradasındır sanırım? yoksa yaz okuluna kaldın mı_?

sagol bende iyiyim. ne yazıkki yaz okulundayım. buranın igrenc sıcagını ceke ceke (tıpkı bir çöl gibi) okula gitmryr calışıyoruz. bu arada herkes adına söledigin için sagol. peki sen nasılsın. Ankara'da mısın?köye gitn mi bu sene?

zaza24
07.08.2007, 09:10
sagol bende iyiyim. ne yazıkki yaz okulundayım. buranın igrenc sıcagını ceke ceke (tıpkı bir çöl gibi) okula gitmryr calışıyoruz. bu arada herkes adına söledigin için sagol. peki sen nasılsın. Ankara'da mısın?köye gitn mi bu sene?

YA köye şuan hemen gitmek istiyorum ama herşey istediğimiz gibi olmuyor...bir aksilik çıkmaması halinde ağustosun sonuna doğru gidicem inşallah.hem düğün var dayımın kızının,hemde köyü özledim. 2 sene oldu.gerçi artık gidip gelenler sıkılırsın,kimse yok gibi laflar desede köyde otuRUP dağları,karşı köyleri,manzarayı izlemek ve o havayı solumak bile bana yeteceği kanısındayım...O yüzden KÖYE GİDİYORUM...Peki sen?

dağ gülüm
09.08.2007, 20:08
İŞte Esenevler devamı az sonra

dağ gülüm
09.08.2007, 20:23
işte arkadaşlar size köyümüzden birkaç kare fotoğraf

zaza24
10.08.2007, 09:22
eyvallah...güzel resimler.bu sayfada tek eksiklik resimlerdi. onları da yavaş yavaş yayınlarsak süper olacak...tekrar teşekkürler...

parsinik
10.08.2007, 16:31
selam tüm mezreli dostlara ne mutlusiz teknoloji çağımızın nimetlerinden faydalanıp böyle güzel bir siteye sahipsiniz.asıl olan bundan sonraki birliğiniz ve dah sıkı kucaklaşmanızdır.tabiki çevre köylerdeki dostlarınızıda unutmamak şartıyla hepinizi saygı ve sevgilerimi iletiyorum
parsinikli hasan karateke

zaza24
11.08.2007, 09:32
selam tüm mezreli dostlara ne mutlusiz teknoloji çağımızın nimetlerinden faydalanıp böyle güzel bir siteye sahipsiniz.asıl olan bundan sonraki birliğiniz ve dah sıkı kucaklaşmanızdır.tabiki çevre köylerdeki dostlarınızıda unutmamak şartıyla hepinizi saygı ve sevgilerimi iletiyorum
parsinikli hasan karateke

sevgili hasan diycem(yaşını bilmediğimden kusura bakma)bizim sayfamıza yazı yazdığın için teşekkürlerimi ileteyim en başda.şimdi sana çocuk olup bizim köy sizin köyden güzel,bizim gençlerimiz sizin gençlerinizi döver,maçdada yener,bizim kızlarımız sizinkilerden daha güzel demek isterdim ama artık çocuk değilim..şaka bir yana parsinik i duydum.ama gitmek nasip olmadı...inşallah bu sene gittiğimde görürüm...Ne olursa olsun esenevler,parsinik v.b köylerde oturan insanlarımız olarak aynı toprağın evlatlarıyız.birbirimize her zaman sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum.tabi bunları hep düşünüyoruz ama bu devirde insanlık denen şeyin kalmadığıda belli..Ama yinede umudumuzu kaybetmeyelim...Sevgilerle...

kenan akyol
18.08.2007, 21:32
slm herkese nasılsınız arkadaslar epeydır yazmadım nasıl ıslerınız fazla kınse bı seyler yazmamıs ha bıde parsınıklı arkadas benım teyze oglu kendısıne tsk ederım aslında hasan karateke de bızım koylu sayılır cunku esı dayımızın kızı espırı olsun tum yakın koyler hepımız bırız hepımız kardesız herkese sevgıler amca oglu yasar sanada sevgıler

zaza24
20.08.2007, 12:01
evet sayın mezreliler.. köyümüzle ilgili son bilgileri almak için bugün köyden izmire dönecek olan kuzenime (sedef) dönüyoruz.Evet kuzen söz sende...Köydeki son durumu,olayları bize anlatırmısın :) :thumbup1:

Canan1
20.08.2007, 12:05
evet sayın mezreliler.. köyümüzle ilgili son bilgileri almak için bugün köyden izmire dönecek olan kuzenime (sedef) dönüyoruz.Evet kuzen söz sende...Köydeki son durumu,olayları bize anlatırmısın :) :thumbup1:

Bizim akrabadan biri mezreli kizlan gecen yil evlendi :)

erzincanlı_35
20.08.2007, 20:45

tekrar merhaba arkadaşlar, ewet erkan'ın da dediği gibi bugün izmire döndüm.köyü şimdiden çoookkk özledim.arkadaşlarımı da... walla köyde son durumlar iyiydi.zaten köyün havası, suyu yeter...başka bir şey olmasa da olur...

zaza24
21.08.2007, 09:35
evet sevgili mezreliler kuzenim bu işde yeni olduğu için; pekde merak ettiğimiz,daha dolu dolu cevaplar vermedi...

söz yine hepimizde... :))

zaza24
21.08.2007, 09:38
Bizim akrabadan biri mezreli kizlan gecen yil evlendi :)

allah mesut etsin ne diyelim.gelin kızın kimlerden olduğu konusunda bir bilgin varsa sölersen seviniriz...yada söle kendiside bu sayfayı ziyaret edip,özlediği akrabalarını,arkadaşlarını görebilir...tanıyabilir..hoşçakal...

Yabangülü
21.08.2007, 19:22
erzinczn tercan esenevler köyüden herkeze slm lar arkadaşlar ben suan köyden yazıyorum sizlerinde köyde olmamınz isterdim eskisi arkadaşlarımız yok:sad: ama güzel geciyor kib bye:001_rolle

erzincanlı_35
21.08.2007, 23:58
evet sevgili mezreliler kuzenim bu işde yeni olduğu için; pekde merak ettiğimiz,daha dolu dolu cevaplar vermedi...

söz yine hepimizde... :))
öyle olsun kuzen:cursing: :cursing: :cursing:
köyle ilgili merak ettiğiniz şeyler varsa siz sorun kuzen ben de yanıtlıyım:yamukgul: mesela köyde bu aralar dillerde olan türkü ercan ulusunun ''tez gel'' parçası {{{ dere çaylar derya deniz akıp çoşacaksa tez gel; fırtınalar kasırgalar bizi ayırmadan tez gel}}}:lol: :lol: :lol:

zaza24
22.08.2007, 10:04
öyle olsun kuzen:cursing: :cursing: :cursing:
köyle ilgili merak ettiğiniz şeyler varsa siz sorun kuzen ben de yanıtlıyım:yamukgul: mesela köyde bu aralar dillerde olan türkü ercan ulusunun ''tez gel'' parçası {{{ dere çaylar derya deniz akıp çoşacaksa tez gel; fırtınalar kasırgalar bizi ayırmadan tez gel}}}:lol: :lol: :lol:

ankaradada tez gel parçası meşhur.yani bir tek benle amcaoğlum talip sölesekde bundan bir ay sonra herkezin dilinde olur tam anlamıyla.ondan sonra tez git ,tez defol gibi parçalarıda bekliyoruz... :)

parsinik
23.08.2007, 11:09
selam tüm dostlara,teyzeoğlu nasılsın nasıl gidiyor

parsinik
23.08.2007, 11:11
sayın hüseyin korkmaz bey(lace bray) nasılsın hiç sesin çıkmıyor hayırdır ne yapıyorsun,ya kusura bakma özür dilerim ankaradan döndükden sonra sizi soramadım sanmaki unuttum herkese selam

dağ gülüm
23.08.2007, 20:58
selam tüm dostlara,teyzeoğlu nasılsın nasıl gidiyor

bakıyorumda sadece teyze oğlunun halini hatırını soruyosun bu kadar çabukmu unutulduk hasan bey neyse öyle olsun bakalım
herkese sevgi ve saygılar hoşçakalın dostçakalın

dağ gülüm
24.08.2007, 22:17
merhaba canlar! işte sizlere köyümüzden birkaç birkaçkare fotoğraf daha bakarak hasret gidermeniz dileğiyle hoşçakalın dostçakalın...

erzincanlı_35
24.08.2007, 23:55
resimler için çok teşekürler...hepsi de çok güzel...

canip
25.08.2007, 13:14
merhaba esenyurlular bende mezreden evliyim eskişehirde kalıyorum köyünüzü gittim gerçekten güzeldi:yamukgul: :rolleyes:

PAÜlü
25.08.2007, 13:43
ahh ahh bende mezreliim ama bi gidemiyorum. köyümü daglarıma hasret kaldım yaa :(

kenan akyol
27.08.2007, 09:44
slm herkese amcaoglu resım ler guzel olmus tsk ler gercekten koyumuz guzel bu sene gıdemedım işlerın yogunlugundan sene ye gıderım aslın da seneye koye gıtmek ısteyen arkadaslar belırlı bı tarıh secsınler izinlerını ona gore ayarlasınlar bayagı bı karabalık oluruz cok guzel gunler gecırırız koyde seneye bu programı uygulayalım ne dersınız
her kesın bı akrabası vardır olmasa dahı mısafır olarak kalacak cok yer vardır yer bulmasak cadır kurarız dımı . hayalı bile güzel ne dersınız sare mazra .herkese sevgiler bıde teyze ogluna

dağ gülüm
28.08.2007, 20:26
selam tüm canlara sanki eskisi gibi foruma ilgi gösterilmiyormu yoksa banamı öyle geliyorherhalde ben yanılıyorumdur.neyse amcaoğlu merhaba nasılsın keyfin yerindemi bu arada tekrar yeni evin hayırlı olsun.güle güle oturun.amcaoğlu bende aynı dertten yanıyorum.ilk defa bu sene köye gidemedim burnumda tütüyor adeta kısmet olursa önümüzdeki yıla bakacaz artık! hoşçakalın dostçakalın ha bu arada foruma daha fazla katkı sağlayın lütfen! ve de üşenmeyin saygılarımla bekliyorum

zaza24
31.08.2007, 14:38
evet bugün 31.08.2007. Ve ben şu an Tercan dayım. Az sonra da nasip olursa köyümüze gidicem...Kısmet işde.. gelemem diyodum ama. Allah içimden geçenleri nasip ettti bana. Umarım güzel resimler çeker ve burda yayınlarım... Herkeze memleketimizin topraklarından selamlar...

PAÜlü
31.08.2007, 14:44
SLM. iyi gez bizim içinde. fotograflarını bekliyorum :)

erzincanlı_35
31.08.2007, 15:36
evet bugün 31.08.2007. Ve ben şu an Tercan dayım. Az sonra da nasip olursa köyümüze gidicem...Kısmet işde.. gelemem diyodum ama. Allah içimden geçenleri nasip ettti bana. Umarım güzel resimler çeker ve burda yayınlarım... Herkeze memleketimizin topraklarından selamlar...

way be kuzen köye gidiyorsun ne güzel:) düğün de var yarın, artık bir güzel eğlenirsiniz, köyün tadını çıkar.iyi tatillerrrrrr:)

kenan akyol
04.09.2007, 11:06
slm arkadaşlar nasılsınız ankara izmır ıstanbul ve dıyer illerdekı arkadaşlarher kes suskun nedendır kımse yazmıyor yazıclarınızmı bozuldu he yoksa yazacak bı seylermı bulamadınız kolay koyde ve ya yaşadıgınız yerlerdekı anılarınızı yazın ben sıze koyden bı anı yazayım benım dayı oglu var hüseyın candan cok sevdıyım bır ınsan onucok espırılerı vardır koyde ılk baharda mezarlık zıyaretı vardır her kes yakınların mezarını zıyaret eder helva bıde bışı derler yaparlardı bızlerde gıder toplardık cocukluk işte zıyaretlerde mezarlarda kuran okuturlardı bızım dayı oglu bır gun hacı amca ya hacı amca dedı bılıyormusun mömın amca ıkı mezar okutana cocukmezarı bedeva okuyormus dedı hacı amca da olurmu oyle dedı ıyı gulmüştuk guzel koyumum guzel insanları hepsı cok ıyılerdı ama bızde buyuklerımıze karsı saygıda kusur etmezdık iş yardımı ıtıyacları olan her kerkese yardım ederdık tabı bu eskıdendı sımdı cogu yaslılarımız kaldı gencler bı kac kısı kaldı onlarda fazla yardıncı olamıyorlar onların da iş lerı basından askın burdan koydedekı arkadaslara h candan. ımam duz.h danısan .m duz,duzgun aydın.erkan yılmaz.h bulut daha hatırlayamadıgım arkadaşlara sevı saygılarımı ıletıyorum
vede yaslılarımızıda unutmayalım hepsıne sevgı saygılarımı ıletıyorum forumdakı arkdaslara hepınızı sevıyorum

erzincanlı_35
23.09.2007, 16:59
merhaba arkadaşlar köyümüzün sitesi kurulmuş, ben de yeni öğrendim.ilgilenenler için adresi veriyim www.mezre.azbuz.com
türkü tadında kalın...

zaza24
25.09.2007, 10:32
Merhabalar herkeze.haLA KÖYDEYİM.vE KÖY SÜPER....perşembe günü dönücem ankaraya..döndüğümde uzun uzun yazıcam herşeyi..BU arada kimsenin birşey yazdıığı yok.Ben daha çok şey yazıldığını düşünmüştüm.. :((

zaza24
25.09.2007, 10:33
kuzen nasılsın...perşembe günü dönücem ankaraya.Konuşacaz uzun uzun..kendine iyi bak...

erzincanlı_35
25.09.2007, 11:52
kuzen nasılsın...perşembe günü dönücem ankaraya.Konuşacaz uzun uzun..kendine iyi bak...

nolsun kuzen ya üniversite açıldı,yine bir koşuşturmanın içine girdik:sweatdrop ...ero kuzen sen yokken buralar kimsesiz kaldı:bitmisbu: iyi az kalmış dönmene, anlatacağın çok şey olmalı:D neyseee görüşürüz perşembe günü, sende kendine iyi bak...

dağ gülüm
25.09.2007, 20:23
Değerli canlar! hepinizi köyümüzün yeni kurulan sitesi http//mezre.azbuz.com ve site üzerinden yayın yapmakta olan Oğulveren Fm'e destek vermek amacıyla katılımlarınızı bekliyoruz.Hoşçakalın dostçakalın

zaza24
04.10.2007, 18:34
susuyoruzzz millett.......hayırdır?

Yabangülü
08.10.2007, 22:10
herkezi tatil degiştirmiş kimse eşkisi gibi yazmıyor dimi erkan köy ne kadar güzeldi bu sene bir de düğün vardı tabi birde askerimiz tabi
kaçtane bu sene köyden asker yolculadık sizin bildikleriniz var mı

PAÜlü
09.10.2007, 16:30
slm canlar naber nasılsınz... Ben bilmiyorum valla köye gitmedim. Tercanımı göremedim bu sene :(

zaza24
09.10.2007, 18:01
slm canlar naber nasılsınz... Ben bilmiyorum valla köye gitmedim. Tercanımı göremedim bu sene :(

ay yazık... :)) Tercan'ını görememiş.. :)) Bilseydim giderken senide götürürdüm saliha :) neyse.. seneye gideersin umarım..Yalnız Tercan da birşey yok diyim.Köye git

PAÜlü
09.10.2007, 18:05
ay yazık... :)) Tercan'ını görememiş.. :)) Bilseydim giderken senide götürürdüm saliha :) neyse.. seneye gideersin umarım..Yalnız Tercan da birşey yok diyim.Köye git

Yaww tercan dediysek köy anlamında dedik.... Neyseee..:cursing:

Hıh.. sen gittinde noldu... Fotoğraf göstericem deyip deyip durdunn.. eee.. hani fotoğraf... ppuff mu oldu..:whistling hahahha...:001_tt2: :lol:

zaza24
10.10.2007, 09:30
ayyy ayyy kızmış :)) ben en azından gidiyorum...sen ne yapıyosun...Gittin mi hiç memleketine :)) Bu arada sana köydeki ineklerin selam'ı vardı.Üstümde kalmasın :laugh:

haklısın resimler yalan oldu...ama nedeni resimlerin elime ulaşmamasından kaynaklanıyor....Bunu seneye telafi ederiz :)

Yabangülü
11.10.2007, 16:06
ayyy ayyy kızmış :)) ben en azından gidiyorum...sen ne yapıyosun...Gittin mi hiç memleketine :)) Bu arada sana köydeki ineklerin selam'ı vardı.Üstümde kalmasın :laugh:

haklısın resimler yalan oldu...ama nedeni resimlerin elime ulaşmamasından kaynaklanıyor....Bunu seneye telafi ederiz :)

erkan eline ulaşmayan resimler galiba benim sana gönderdigim resimler öylemi ya onları siteye verme dügüne özel yani ayıp olur köydeki kızlara verirsen zaten köydekiler kızıyorlardı

Yabangülü
12.10.2007, 09:11
selam mezreliler iyi bayramlar :rolleyes: yani siteye bakarsak gittikce düşüyoruz kimse kalmadı artık nerdesiniz

talipKorkmaz
14.10.2007, 13:42
evet katılım giderek azalmış... Ben de herkesin bayramını kutluyorum..

PAÜlü
16.10.2007, 17:38
Erkan ben değilde masllah sen ineklerin dilinden bayagı anlıyorsun belliki slm göndermeler filan... ah yazık sen şimdi ordan o dilini iyi bildiğin arkadaslarının yanından kopamamıssındır.... hahhahhahaa... :001_tt2: :001_tt2: :lol: :lol:

Yabangülü
18.10.2007, 18:47
Erkan ben değilde masllah sen ineklerin dilinden bayagı anlıyorsun belliki slm göndermeler filan... ah yazık sen şimdi ordan o dilini iyi bildiğin arkadaslarının yanından kopamamıssındır.... hahhahhahaa... :001_tt2: :001_tt2: :lol: :lol:

size bişey sorucam siz aslen hangi köylüsünüz acaba ben szii annemlerin köyden birilerile konuşurkende gördüm yukarıki çamurdere sitesinde gördüm ism neydi acaba
:komik

zaza24
18.10.2007, 21:23

ya ne demezsin.senin yüzünden öğrendik.Yani sen ben köye giderken köydeki ineklere selam söle dedin.bende selam üstümde kalmasın diye dillerini öğrenip söledim... :))

AmA GElmek hiç istemedim gerçekden.Köy süperdi ya.İnan kafa dinlemek için birebir.Herşeyden uzaksın.İnsanlardan,gürültüden,stres den ...Seneye ilk fırsat bulduğumda bir jkaç günde olsa gidecem allah nasip ederse...

Umarım senle aynı zamanda oluruz da...Senle ineklerin arasındaki o hasret gidermeyi görürüm :))

zaza24
18.10.2007, 21:28
Yaa bu arada yandaki itibar puanı yazan yerde kendimkine baktım da itibar puanım düşmüş..İtibarımı kaybediyorum... aman allahım :))

PAÜlü
20.10.2007, 22:40
Yaa bu arada yandaki itibar puanı yazan yerde kendimkine baktım da itibar puanım düşmüş..İtibarımı kaybediyorum... aman allahım :))

dogaldır.. sana itibar puanı veren yaptıgının yanlış oldugunu görünce vazgecmiştir... ( e kim yaptıysa ellerine sağllık nediyem ) :001_tt2: :clown:

yaaa bak çamuru bana atma ben seni izledim burda ankara da nerde onlardan var konusmaya calısıyon.. dilimi geliştiriyorum demiştin bi keresinde... sasırdım ama agzıımı acmıyım aman cocuk rezil olmasın dediydim... masallah burda yaydın bu yeteneğini bravoo... :001_tt2: :lol: :lol:

PAÜlü
20.10.2007, 22:42
size bişey sorucam siz aslen hangi köylüsünüz acaba ben szii annemlerin köyden birilerile konuşurkende gördüm yukarıki çamurdere sitesinde gördüm ism neydi acaba
:komik

ben tercan mezreliyim... çamurdereyede uzanmısmı kolum ya... :biggrin: o kadar çene varki...:biggrin:

sen hangi köy

zaza24
22.10.2007, 15:54
dogaldır.. sana itibar puanı veren yaptıgının yanlış oldugunu görünce vazgecmiştir... ( e kim yaptıysa ellerine sağllık nediyem ) :001_tt2: :clown:

yaaa bak çamuru bana atma ben seni izledim burda ankara da nerde onlardan var konusmaya calısıyon.. dilimi geliştiriyorum demiştin bi keresinde... sasırdım ama agzıımı acmıyım aman cocuk rezil olmasın dediydim... masallah burda yaydın bu yeteneğini bravoo... :001_tt2: :lol: :lol:

Peki...

Yabangülü
24.10.2007, 15:37
ben tercan mezreliyim... çamurdereyede uzanmısmı kolum ya... :biggrin: o kadar çene varki...:biggrin:

sen hangi köy

bende tercan esenevler köylüyüm yani mezreliyim :) [COLOR="Magenta"][/CO[/CODE]LOR]

Yabangülü
24.10.2007, 15:48
köyümüzün eski nusüf sayımlari sonuçlari ne kadar cok kişi varmiş şimdi artik yazlari köydeyiz gün gectikte azalıyoruz arkadaşlar
1970: 700 T 323 E 377 K
1955 Hamipi: 713 T 361 E 352 K

Yabangülü
26.10.2007, 22:47
erkan canım arkadaşım senden tüm herkezin önüde özür diliyorum o gün hatalıydım biliyorum şimdi beni afediyon mu onu söyle cvp bekliyecem yaz bana
:rolleyes:

Yabangülü
10.11.2007, 16:33
[COLOR="Red"]oo bizimkiler baya boşlamıslar valla siteyi ne güzel herkez buradaydı şimdi kimse yok neden ya yazda bitti herkez aynı yerinde gecsin yazmaya devam:))))herkez uyuyor galiba

zaza24
24.11.2007, 17:14
uzun bir aradan sonra foruma tekrar yazı yazmakdan çok memnunum...Sayfa medine nin de dediği gibi baya boşlanmış...Bir ara özellikle yazmadım hiçbirşey yazılacak mı diye...İlgilenen görmedim...Sanırım herşeyin heyacanını çok çabuk kaybediyoruz...Bunu özellikle bizim insanlarımızda daha çok görüyorum....Bir ara herkez yazıyordu..En azndan az da olsa varlığını belli ediyordu...Neyse herşeye rağmen bu köyümüzün sayfası...Yeni resimleri koyarsak,videoları koyarsak süper olur...Ben artık sürekli birşeyler yazıcam...Umarım sizlerde bu sayfa yı güncel tutarsınız...Sonuçda bizim köyümüzün sayfası....
Herkeze selam larımı gönderiyorum....
Allah Köyümüze, topraklarımıza,insanımıza zeval vermesin...AMİN...

Yabangülü
16.12.2007, 17:07
o kimse yazmıyor ne oldu bizim millete herkez hayırsız cıktı ya kimse yazmıyor erkanın dedigi gibi siz yazmayın ama ben yazıcam :blushing: herkezin eski ilgisini bekliyorum nerde mezreliler:001_unsur :no: :surrender :surrender

nisan
21.12.2007, 19:20
herkese merhaba .......nasılsınız görüşmeyeli bayram nasıl geçiyor.....benim ii geçiyor(soran olursa :)))))) ...şuan aydın çeştepede yim....sedef ,ablam, eniştemler siteye bakıyoduk bir bayramınızı kutlayalım dedik..neyse HERKESE, İYİ BAYRAMLARRRRRRRRR...........

zaza24
24.12.2007, 10:06
herkeze merhaba...

derneğimizden bir haber...

TERCAN ESENEVLER KÖYÜ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ başkan ve kurul seçimleri geçen hafta pazar günü 30 üyenin katılımıyla gerçekleşmişdir...Başkanlığa,geçen dönem de başkanlık görevini yürüten ALİ ACUN 30 üyenin tam desteğiyle yeniden seçilmişdir...Kendisine ve kurul üyelerine saygılarımı sunar,derneğimiz için de hayırlı olmasını dilerim...

talipKorkmaz
26.12.2007, 14:45
hakkaten ya burayı tamamen unutmuştum ben..
ama saolsun amcaoğlum sayfayı canlı tutuyor..

haq raji bo erko :)

zaza24
28.12.2007, 19:27
amin amin talip cim... :)

Özgür insan24
28.12.2007, 20:19
selamlar zaza24 hatırlatim bu sene mezrenin komunda ve parsinikde konuşmuşdukya
iyi yapmışsın yazı yazmakla...

erzincanlı_35
28.12.2007, 23:12
herkese merhaba .......nasılsınız görüşmeyeli bayram nasıl geçiyor.....benim ii geçiyor(soran olursa :)))))) ...şuan aydın çeştepede yim....sedef ,ablam, eniştemler siteye bakıyoduk bir bayramınızı kutlayalım dedik..neyse HERKESE, İYİ BAYRAMLARRRRRRRRR...........

rındeka mazra ez tura zaf heskon:blushing::blushing:
rınd gate ho ke:clown::clown:

kopan24
01.01.2008, 12:35
Merhaba bende zağgeriliyim yeni adı büklümdereköyü bütün dostlara selemlar..........

Yabangülü
01.02.2008, 12:12
[/COLOR]Merhaba bende zağgeriliyim yeni adı büklümdereköyü bütün dostlara selemlar..........

hoşgeldin aramıza ben medine arkadaşım:D

Yabangülü
09.05.2008, 09:16
yine erkan bu form boş kaldı ilk günlerdeki gibi heves yok yaz geldi yazın artık suraya ya yazıcak bişeyler bulursunuz siz

zaza24
09.05.2008, 09:40
yine erkan bu form boş kaldı ilk günlerdeki gibi heves yok yaz geldi yazın artık suraya ya yazıcak bişeyler bulursunuz siz

haklısın.ama yapacak birşey yok..sıkılıyoruz herşeyden çok çabuk..gerçi yaz la birlikde belki yazmaya başlar millet..umuyorum...

zaza24
09.05.2008, 09:42
HADİ ben bi soru sorim...bu sene köye gidecek olanlar kimler? ne zman gidecekler?

(ben sanırım gidemiycem :( işler yoğun...bakalım...kısmet....)

Yabangülü
09.05.2008, 09:55
:sasHADİ ben bi soru sorim...bu sene köye gidecek olanlar kimler? ne zman gidecekler?

(ben sanırım gidemiycem :( işler yoğun...bakalım...kısmet....)

bende gidicem walla kacıcam köye bizimkiler arasa köyde dersiniz köyü cok seviyorum öss sonra düşünüyom ben

canyoldaş
09.05.2008, 11:56
hiç görmedigim can memleketim canerzincanı tanıtan herkese selam olsun

Yabangülü
15.05.2008, 13:21
hiç görmedigim can memleketim canerzincanı tanıtan herkese selam olsun

h geldiniz aramıza sizde