Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 Ekim Anında İstek Topiği
Serhatlı 02.10.2007, 21:05 Selam Çoktandır istek yayını yapmıyordum fazla ara vermişim ki bazı arkadaşlar yok sanmaya başlamış gene bir istek yayını ile karşınızdayız gene herzamanki gibi sizden istek gelene kadar ilkler biz aleviforumradyo'sundan sizlere armağan
bugünki yayınımız dostlara dost kalanlara :blushing:
Dost'a Selam Serhat'La istek yayını başlamışdır
ilk istegin benden olsun engin nurşani'den resimini yaktırma banayı calarsanız sevinirim tüm radyo dinleyicilerine gelsin..
Serhatlı 02.10.2007, 21:09 ilk istek küçük devrimci için :roj vejino ;metin kemal den
Serhatlı 02.10.2007, 21:10 ilk istegin benden olsun engin nurşani'den resimini yaktırma banayı calarsanız sevinirim tüm radyo dinleyicilerine gelsin..
hemen sıraya alıyorum tüm dinleyicilerimiz için
Beşiktaşli58 02.10.2007, 21:11 Abim, Emre Saltik'dan bir eser çalarsan sevinirim. Tüm Aleviforum ailesine gelsin :)
cornflakegirl 02.10.2007, 21:11 genelde türkü çalınıyo sanırım ama ezginin günlüğünden bişeyler çalabilirsen sevinirim.özellikle o bişeyler "zerdaliler" ya da "eksik birşey" olabilirse daha bi sevinirim..
sahrut75yagmur 02.10.2007, 21:12 Selammm...Serhat...Yine ben geldim..
Hüseyin Uğurlu'dan SUNAM...
Saygılarımla.
bay aristo kazım koyuncudan galevera deresi teşekkürler ii yayınlar
Serhatlı 02.10.2007, 21:15 Abim, Emre Saltik'dan bir eser çalarsan sevinirim. Tüm Aleviforum ailesine gelsin :)
ok ailemiz için ailemizin radyosundan emre saltık dan ykılsın sebebim sırada
kolay gelsin candost Ahmet Kayadan gayrı gider oldumu yayınlarsan çok sevinirim..tüm dostlara gelsin...
MısriKız 02.10.2007, 21:17 iyi akşamlar bende grup munzurdan adını tam bilmiyorum ama Rolamı - Veyvıkê Gula Minı sanırım:prica ediyorum iyi akşamlar herkese
sahrut75yagmur 02.10.2007, 21:20 Yine geldim...
Onur Akın...Pinar Gözlüm..
Mazlum Çimen...Başımın Belası...
Nurettin Rençber...Yanlızlığa Serenat...
Yılmaz Erdoğan...Sana Bakmak...
Daha yazayım mı..? :) :)
Saygılarımla.
firariHH 02.10.2007, 21:21 Merhaba Serhatli Kardes
Mümkünse .....Ahmet Kaya - Metris Türküsü.
Tesekkürler...Kolay Gelsin.
Serhatlı 02.10.2007, 21:21 genelde türkü çalınıyo sanırım ama ezginin günlüğünden bişeyler çalabilirsen sevinirim.özellikle o bişeyler "zerdaliler" ya da "eksik birşey" olabilirse daha bi sevinirim..
dj lerimize göre değişiyor o ben türkü vede kürtçe ağırlıklı diğer arkadaşlarda özgün ağırlıklı çalıyorlar tavsiyem daha sıkı takip et yayınlarımızı sen için eksik bir şeyler sırada iyi dinlemeler
bir istegim daha olacaktı grup çığ'dan bir aydoğar calarsanız sevinirim iyi yayınlar
baris1976 02.10.2007, 21:22 selam dost efkan şeşen de dokuz altı yolları varsa calarsan sevinirim iiii yayınlar
Serhatlı 02.10.2007, 21:23 Selammm...Serhat...Yine ben geldim..
Hüseyin Uğurlu'dan SUNAM...
Saygılarımla.
sen için arif sağ sunam vede onur akın memleket isterim sırada
sahrut75yagmur 02.10.2007, 21:25 sen için arif sağ sunam vede onur akın memleket isterim sırada
Ben için Arif Sağ çalma...
Ben öbür türküyü sana gönderirim sonra..:lol: :lol: :lol:
Saygılarımla.
Serhatlı 02.10.2007, 21:25 bay aristo kazım koyuncudan galevera deresi teşekkürler ii yayınlar
bayan mutevazi galevera deresi sırada kendisini rahmetle anıyorum sağol
Serhatlı 02.10.2007, 21:26 kolay gelsin candost Ahmet Kayadan gayrı gider oldumu yayınlarsan çok sevinirim..tüm dostlara gelsin...
ok gula gej gayri gider oldum hepimiz için
Doğum günü olan tüm canımlara Servet Kocakaya'dan ve Ahmet Kaya'dan doğum günü parçalarını istiyorum.
Serhatlı 02.10.2007, 21:30 iyi akşamlar bende grup munzurdan adını tam bilmiyorum ama Rolamı - Veyvıkê Gula Minı sanırım:prica ediyorum iyi akşamlar herkese
bende sanıyorum bu pehh:p dayıkamın sen için kabul et yada tam ismini ver ezginin:o
sevilay er 02.10.2007, 21:34 merhabalar benim için ahmet aslandan susarak özlüyorum parçasını calarsanız çok sevinicem şimdiden tşk ediyorum kolaylıklar diliyorum saglıcakla kalın
MısriKız 02.10.2007, 21:36 bende sanıyorum bu pehh:p dayıkamın sen için kabul et yada tam ismini ver ezginin:o
adını bilmiyorum hani daye hatta sibeye vaye hatta sibeye rolamına tey tey rolamı diye gidiyo:D tamam tamam dayıkamın olsun o zaman serhat abi farketmez:)
Serhatlı 02.10.2007, 21:37 Yine geldim...
Onur Akın...Pinar Gözlüm..
Mazlum Çimen...Başımın Belası...
Nurettin Rençber...Yanlızlığa Serenat...
Daha yazayım mı..? :) :)
Saygılarımla.
ikinci istekler az gecikmeli vede aralarda çalınacak şekilde hepsini yayınlayacam
bir istegim daha olacaktı grup çığ'dan bir aydoğar calarsanız sevinirim iyi yayınlar
ikinci istekler az gecikmeli vede aralarda çalınacak şekilde hepsini yayınlayacam
Serhatlı 02.10.2007, 21:40 Merhaba Serhatli Kardes
Mümkünse .....Ahmet Kaya - Metris Türküsü.
Tesekkürler...Kolay Gelsin.
sırada kardeş
Serhatlı 02.10.2007, 21:42 selam dost efkan şeşen de dokuz altı yolları varsa calarsan sevinirim iiii yayınlar
selam anında istek topiği adını az gecikmeli istek topiği olarak değişecem seninkide sırada geceikmeler için kusura bakmayın:blushing:
Serhatlı 02.10.2007, 21:44 Doğum günü olan tüm canımlara Servet Kocakaya'dan ve Ahmet Kaya'dan doğum günü parçalarını istiyorum.
bende iyiki doğdunuz der yayınlarım
helin-hasretimsim benden dünyanın en tatlı kızına gelsin
Serhatlı 02.10.2007, 21:46 merhabalar benim için ahmet aslandan susarak özlüyorum parçasını calarsanız çok sevinicem şimdiden tşk ediyorum kolaylıklar diliyorum saglıcakla kalın
sağolasın hemen sıraya alıyorum
Gülümcan için Nurettin Rençber'den Ezo.
Bacım Fatoşum için Muhlis Akarsu'dan Vay gözünü sevdiğimin dünyası.
Kızım Leylam için Onur Akın'dan Gaybana geceler.
Canom Aytenim için Şivan'dan Halepçe
De hadi gün türkü dinleme günüdür.Efkarlanma günüymüş.
Cevdet Bağca - Kırgın
Yada
Nurettin Rençber - İçimdeki Ateş
Çalarsanız sevinirim..
Saygılar...
Serhatlı 02.10.2007, 21:52 Ben için Arif Sağ çalma...
Ben öbür türküyü sana gönderirim sonra..:lol: :lol: :lol:
Saygılarımla.
tamam yağmur
adını bilmiyorum hani daye hatta sibeye vaye hatta sibeye rolamına tey tey rolamı diye gidiyo:D tamam tamam dayıkamın olsun o zaman serhat abi farketmez:)
tamam dilek
çok teşekkür ederim bay aristo:001_rolle
tamam betül
Tesekkürler :clover:
tamam serkan ayrıca iyiki doğdun
Serhatlı 02.10.2007, 21:55 helin-hasretimsim benden dünyanın en tatlı kızına gelsin
ok az sabır yayınlayacam
Cevdet Bağca - Kırgın
Yada
Nurettin Rençber - İçimdeki Ateş
Çalarsanız sevinirim..
Saygılar...
hay hay ne demek ikisinide yayınlayacamda cevdet bağca kırlangıç olacak sanırsam
maviyarinlar 02.10.2007, 21:56 slm kolay gelsin
tuncay aydoğan - yirip giden
teşekkürler ...
maviyarinlar 02.10.2007, 21:57 slm kolay gelsin
teşekkürler ...
" yitip giden demek istemiştim "
özür...:blushing:
sahrut75yagmur 02.10.2007, 21:57 :36_1_55: :36_1_55: :36_1_55:
Çok teşekkür ederim...Bu şiir için...
:106:
Buda benden sana bir demet çiçek...Sağol SERHAT...
Saygılarımla.
Serhatlı 02.10.2007, 22:01 Gülümcan için Nurettin Rençber'den Ezo.
Bacım Fatoşum için Muhlis Akarsu'dan Vay gözünü sevdiğimin dünyası.
Kızım Leylam için Onur Akın'dan Gaybana geceler.
Canom Aytenim için Şivan'dan Halepçe
De hadi gün türkü dinleme günüdür.Efkarlanma günüymüş.
ne demek ablam hepsini sıraya aldım yayınlayacam
yalnız onur akın vede nurettin rençber için anlayış isterim az aralı çalam çünkü çok istek var ikisine ee nazım da sana geçer hanii istediklerinede geçer nasılsa sorun olmaz hehe :yamukgul:
Serhatlı 02.10.2007, 22:06 slm kolay gelsin
teşekkürler ...
" yitip giden demek istemiştim "
özür...:blushing:
sağol teşekkür ederim bende ondan yitip giden yok şimdilik bir nehirki ömrüm az musadeyle bulursam diğerinide yayınlayacam kusura bakma ama ilkay akkaya dan çalabilirm onuda yitip giden
umut altınçağ ''yitirilen'' mümkünse..
yürekten sevdiklerimize gitsin..
saol gejj
Serhatlı 02.10.2007, 22:13 umut altınçağ ''yitirilen'' mümkünse..
yürekten sevdiklerimize gitsin..
saol gejj
sende sağol sırada hepsi az gecikmeli radyo istek topiğinde birazdan bizi dinlemeye devam edin hehe:001_unsur
merhaba yavuz bingölden dağları ve kazım koyuncudan gidiyorum' u çalarsanız çok sevinirim tüm dinleyenlere gelsin iyi yayınlar
NiSAN_Rojda 02.10.2007, 22:25 serhat abicim kolay gelsin....
benim içinde 2 türkü çalar mısın ?
Nurettin Rençber- Ezo
Diyar- hewal hewal ...bu türkü candostlarıma can arkadaşlarıma gelsin (onlar kendilerini biliyor saymaya gerek yok :001_wub: :turned: )
Serhatlı 02.10.2007, 22:30 merhaba yavuz bingölden dağları ve kazım koyuncudan gidiyorum' u çalarsanız çok sevinirim tüm dinleyenlere gelsin iyi yayınlar
tüm istekler yayınlanacak ama az gecikmeli şuan itibariyle bir talep patlaması yaşanıyor gecikme için özür sırada senden tüm dinleyicilerimize
NOT: istekte bulunanlar çok pintisiniz bir tane bile ben için istemediniz :001_tt2:
Serhatlı 02.10.2007, 22:31 serhat abicim kolay gelsin....
benim içinde 2 türkü çalar mısın ?
Nurettin Rençber- Ezo
Diyar- hewal hewal ...bu türkü candostlarıma can arkadaşlarıma gelsin (onlar kendilerini biliyor saymaya gerek yok :001_wub: :turned: )
ne demek gurbanım sen bana gurban ol :devil: sırada hemen çalacam iki istek oldu ezo ya
tuncay akdoğan- bir nehir ki ömrüm çalarsanız çok sevinirim
Serhatlı 02.10.2007, 22:46 tuncay akdoğan- bir nehir ki ömrüm çalarsanız çok sevinirim
kusura bakma senin isteği karışdrıdığım için az geç yayınladım bir nehirki ömrüm ü hemen yayınlıyorum:surrender
baris1976 02.10.2007, 22:54 selam kardesım annem ıcın ahmet kayadan annem i calarsan sevırınım bu oarca canım annem ve butun annelere gelsinnn
Serhatlı 02.10.2007, 22:54 HAZARR :) Süper Sağolasın bu keyifli türküler için..
ama olmaz ki bölede bir istek bile istemediniz ben için bide HAZAR a teşekkür ediyosunuz :scared:
HAZARR kim bu arada:mad:
Serhatlı 02.10.2007, 22:57 selam kardesım annem ıcın ahmet kayadan annem i calarsan sevırınım bu oarca canım annem ve butun annelere gelsinnn
hemen sırada şafak türküsü annen için
annenin vede tüm annelerin ellerinden öperim
annenin vede tüm annelerin ellerinden öperim
Berhudar ol oğlum. El öpenleri çok olsun.
asivemavi60 02.10.2007, 23:03 kazım koyuncu gidiyorum alayım
Serhatlı 02.10.2007, 23:03 Berhudar ol oğlum. El öpenleri çok olsun.
sağol annem:clap:
allah sıza bah hele tübe tübe :biggrin: :biggrin:
Serhatlı 02.10.2007, 23:04 kazım koyuncu gidiyorum alayım
sezer az önce yayınladık hemide iki ezgi önce kardeş sen yeni bişey iste
deniz gözlüm 02.10.2007, 23:05 Musa Eroglun'dan hey erenler yine bozuldu bendim adlı türküyü çalarsanız sevinirim.
Serhatlı 02.10.2007, 23:08 Musa Eroglun'dan hey erenler yine bozuldu bendim adlı türküyü çalarsanız sevinirim.
hemen sırada sevinmeye başla yayınlayacağım zaman :sas
merhaba bu türküyü de sana armağan ediyorum ahmet kayadan söyle ( yine benim sevdiğim bir türkü buda çok güzeldir )
hani türkü diyarı olarak kulakların pası siliniyor serhat can benim bir isteğim var mümkünse çalar mısın murat soydemir : ben o eski ben değilim tabiki winapta varsa iyi yayınlar..
Serhatlı 02.10.2007, 23:16 merhaba bu türküyü de sana armağan ediyorum ahmet kayadan söyle ( yine benim sevdiğim bir türkü buda çok güzeldir )
sağolasın gecenin en iyisi diğerlerin bakın bakın :yaw2 sırada hemen bende severim bu türküyü
hani türkü diyarı olarak kulakların pası siliniyor serhat can benim bir isteğim var mümkünse çalar mısın murat soydemir : ben o eski ben değilim tabiki winapta varsa iyi yayınlar..
welle şansına küs gecenin olmayanıda sen tarafından istendi sana ne çalsam acep erdal güney saklımdasın sen için
kusura bakma ayrıca
Teşekkür butonu var olduğundan yazılan tüm teşekkür mesajları tarafımca silinecektir.
Saygılarımla...
Serhat abi gelmişken Özlem Özdil- Deli Gönül istesem ?
Serhatlı 02.10.2007, 23:50 Teşekkür butonu var olduğundan yazılan tüm teşekkür mesajları tarafımca silinecektir.
Saygılarımla...
Serhat abi gelmişken Özlem Özdil- Deli Gönül istesem ?
ok alıyorum sıraya :komik
Serhatlı 02.10.2007, 23:59 yaw o değil şu teşekkür edilen HAZARR kimdi ben onda takılı kaldım hani tanıyosak bi selam verem hehe:D
ayrıca bana tek istekde bulanan ceyda62 için zülfü livaneli :böyledir bizim sevdamız benden ona armağan
Efkan Şeşen-vakitsiz
teşekkürler...
Serhatlı 03.10.2007, 00:04 Efkan Şeşen-vakitsiz
teşekkürler...
hemen sırada
:)gene ben:walkman:
gapının önünde önlük dikiyi
ve
özcan türe--arpa ektim
mümkünse tabi..kolay gelsin
Varsa eğer Ali Haydar Timisi'den Bahar Yüzlüm Dinleyebilir miyim? Zahmet olmaz ise tabii!!!
Hasretin kar yüzün güneş
Dallarıma bahar yüzlüm
Ayrılığın kor bir ateş
Yollarıma bahar yüzlüm
Sen Leyla ben Mecnun olsam
Kendimi çöllere vursam
Uyanınca seni sarsam
Kollarıma bahar yüzlüm
Yokluğun dört duvar gibi
Yıllarıma bahar yüzlüm
Hasretin yağar kar gibi
Yollarıma bahar yüzlüm
Kime gelsin konusunda pek bir Fikrim yok ama, kim varsa üstüne alınan, kim varsa türküde kendinden bir şeyler bulan ona gelsin.
Erdal abime de ayrıca ayrıca gelsin, Teşekkür Ederim Erdal Abicim :wink:
firariHH 03.10.2007, 00:38 Merhaba
Mümkünse.....iclal aydin - zor günler.
Tesekkürler.Kolay Gelsin.
Serhatlı 03.10.2007, 00:47 :)gene ben:walkman:
gapının önünde önlük dikiyi
ve
özcan türe--arpa ektim
mümkünse tabi..kolay gelsin
hemen sırada ikiside
Serhatlı 03.10.2007, 00:50 Varsa eğer Ali Haydar Timisi'den Bahar Yüzlüm Dinleyebilir miyim? Zahmet olmaz ise tabii!!!
Hasretin kar yüzün güneş
Dallarıma bahar yüzlüm
Ayrılığın kor bir ateş
Yollarıma bahar yüzlüm
Sen Leyla ben Mecnun olsam
Kendimi çöllere vursam
Uyanınca seni sarsam
Kollarıma bahar yüzlüm
Yokluğun dört duvar gibi
Yıllarıma bahar yüzlüm
Hasretin yağar kar gibi
Yollarıma bahar yüzlüm
Kime gelsin konusunda pek bir Fikrim yok ama, kim varsa üstüne alınan, kim varsa türküde kendinden bir şeyler bulan ona gelsin.
Erdal abime de ayrıca ayrıca gelsin, Teşekkür Ederim Erdal Abicim :wink:
demekki kimse alınmayacak çünkü arşivimde yok uçun kuşlar ali haydar timisi nden oda baharı hatırlatan bir ezgi
Serhatlı 03.10.2007, 00:51 Merhaba
Mümkünse.....iclal aydin - zor günler.
Tesekkürler.Kolay Gelsin.
hemen bakıyorum serkan o ve served kocakaya dan zor günler sen için
demekki kimse alınmayacak çünkü arşivimde yok uçun kuşlar ali haydar timisi nden oda baharı hatırlatan bir ezgi
ben Bahar Yüzlüm'ü istiyorum ama :crying: :crying: :crying:
Hem ben kaç kere dedim bende olan sizindir diye :001_unsur
Serhatlı 03.10.2007, 00:55 ben Bahar Yüzlüm'ü istiyorum ama :crying: :crying: :crying:
Hem ben kaç kere dedim bende olan sizindir diye :001_unsur
ok az sonra çalacam şama sipariş verdim gelecek hehe:D
benim olan benimdir
aynı zaman aleviforum unda :garibbak:
sahrut75yagmur 03.10.2007, 01:01 Yine ben...SERHAT...
Sezen Aksu...Tükeneceğiz...
Harun Kolçak...Ağlat Beni...
Saygılarımla.
Seldam Anneme canım anneme: Yavuz Bingöl- Türlü Türlü
Gülümcanım Anneme canım anneme : Grup Özgürlük- Süphan Dağlım
Fatoşum Gülüm Ablama : Arif Sağ- Gül Yüzlü Sevdiğim
Aytenim Ablama: Selda Bağcan- Le Caney
Beşi Bir Yerdem'e : Onur Akın- Seviyorum Seni
Yüzümde Gülüşsünüz, Yüreğimde el. Sizsiz geçmesin Günüm, güzelliğinizden mahrum kalmasın ömrüm
Sizi Seviyorum.
Serhat abi söz gelmiycem daha :001_unsur ama hepsini sıra ile çalar mısın lütfen :blushing:
bir de Suna Ablama, Onur Akın- Yağmur Yüreklim...
Uçtum :)
Serhatlı 03.10.2007, 01:06 Yine ben...SERHAT...
Sezen Aksu...Tükeneceğiz...
Harun Kolçak...Ağlat Beni...
Saygılarımla.
ok üçüde sırada şöle az böbürlenem :stuart:
hepisini çalacam iyi dinlemeler
Serhatlı 03.10.2007, 01:11 Seldam Anneme canım anneme: Yavuz Bingöl- Türlü Türlü
Gülümcanım Anneme canım anneme : Grup Özgürlük- Süphan Dağlım
Fatoşum Gülüm Ablama : Arif Sağ- Gül Yüzlü Sevdiğim
Aytenim Ablama: Selda Bağcan- Le Caney
Beşi Bir Yerdem'e : Onur Akın- Seviyorum Seni
Yüzümde Gülüşsünüz, Yüreğimde el. Sizsiz geçmesin Günüm, güzelliğinizden mahrum kalmasın ömrüm
Sizi Seviyorum.
Serhat abi söz gelmiycem daha :001_unsur ama hepsini sıra ile çalar mısın lütfen :blushing:
bir de Suna Ablama, Onur Akın- Yağmur Yüreklim...
Uçtum :)
hepsini sıraladım iyi takip et sonra bişey demee:wacko: iyi dinlemeler
Serhatlı 03.10.2007, 01:38 ben çıkıyorum yayınımız benden istenenler bitince erdal kardeşimle devam edecek bizi dinlemeye devam edin
dostça hoşça kalın :D
Serhatlı 03.10.2007, 01:43 anam konuyu okuyanlara bah hele :gosterge ankh,devrim69,mameki ben kaçam arada kalmayam tamam sağolun bana teşekkür ediyorsunuz:p :turned: :001_rolle
Ne kadar yayın yapabilirim tam bilmiyorum ama isteği olan arkadaşlar burdan devam edebilir..
baris1976 03.10.2007, 01:53 merhaba kardes efkan sesen den dokuz altı yı calarsan sevınırım bu parcayı 100 kere dınlesem doymuyorum valla :)) iiii yayınlar
Serhatlı 03.10.2007, 02:03 bende erdal güney saklımdasın isterim
kolay gele
bende erdal güney saklımdasın isterim
kolay geleÖmür Soken'den sonra istediğin sırada
|