AlininEvi
07.10.2007, 15:33
affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır...
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Cem Tv, Dem Tv, Düzgün Tv, Su Tv, Yol Tv.. Hangisini yada Hangilerini Beğeniyorsunuz? AlininEvi 07.10.2007, 15:33 affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır... makaay2077 07.10.2007, 15:37 su, dem ,düzgün,yol tv Ömrüm.. 07.10.2007, 15:40 Su Tv ve Düzgün Tv.. Sadece kliplerini izliyorum wallahi :) Perşembe günleri de Cem Tv yi.. sunagngr 07.10.2007, 15:42 Hepsİnİ İzlİyorum Ama MÜzİklerİnİ Programlarini BeĞenmİyorum AÇikcasi AlininEvi 07.10.2007, 15:44 benim gördüğüm şu anket sonuçlarından da belli olacak zaten... Cem Tv iyi yayın yapamıyor... genelde eleştiri alıyorlar... aynı klipleri sürekli yayınlıyorlar şeklinde... bakalım bu konudaki fikirleri zaten bu kanallara ait topik lerde de okuduk... inşallah hepsinin güzel bilgilendirici yayın yapması dileklerimle... turk3458 07.10.2007, 15:45 niye hiçbirini diye bir seçenek yok. hiç birinide izlemiyor ve takip etmiyorum. Hiç biri gerçek alevi kanalı olamıyor. Aleviler türkü yada kliplerden mi ibaretler. AlininEvi 07.10.2007, 15:48 niye hiçbirini diye bir seçenek yok. hiç birinide izlemiyor ve takip etmiyorum. Hiç biri gerçek alevi kanalı olamıyor. Aleviler türkü yada kliplerden mi ibaretler. uyarın için teşekkürler... turk3458 07.10.2007, 15:50 uyarın için teşekkürler... rica ederim vazifemiz. makaay2077 07.10.2007, 15:52 cem tv dışında hepsini izliyorum yalnız bir eleştirim olacak tamam klipler iyi ama herşey klip değilki.kültürümüzü ve fikirlerimizi yansıtacak filmler,belgeseller,konserler,konferanslar,gösteri ler,açık oturumlar,insanlarlar röportajların yer almalı etkinlikler düzenlenmelidir.tek bir kalıp içinde giderlerse cazibelerini kaybedeceklerini düşünüyorum CaNCa 07.10.2007, 16:26 Dem Tv'i başta şükrü yıldız olmak üzere bazı değerli isimlerin katkısı olduğu için özgürlükçü çizgide bir kanal olduğunu düşünerek başlangıçta sıklıkta takip ettiğim bir kanaldı. Seçimden önceki bazı programlarına ve alt yazılarında takipçisi olan halkın sloganlarına göz attıktan sonra izlememe kararı aldım, özellikle sms'le halktan gelen alt yazılarından çoğunlukla akp(hükümet) propagandası yapılmasından akp yanlısı olan bir kısım sünni-kürt kesim tarafından daha çok özümsenmiş izlenimi vardı. Cem Tv aslında şıklarda belirtilen tüm kanallar içerisinde diğerlerine göre en profesyonelce yayın yapan kanal, fakat yayın çizgisi bağlı bulunduğu vakıf gibi bazen alevilerin çekilmemesi gereken noktalarda çekildiği için, arada sırada izlediğim fakat özellikle takip etmediğim ve yayın politikası olarak beğenmediğim bir kanal. Dem Tv ve Cem Tv Dışındakilerin hepsinin yayın çizgisini beğeniyorum. Yol Tv avrupadaki alevi federasyonlarının katkıları ile yapılmış, örgütlü anlamda en sağlam duruşu olan kanal. Su Tv ve Düzgün Tv'de benzer mantalitede ve özgürlükçü, yenilikçi içerikli kanallar. Fakat tüm kanallarımızın biraz daha yerel kanal konseptinden çıkıp, daha profesyonel yapılara oturtulması gerektiğini düşünüyorum. makaay2077 07.10.2007, 16:39 [QUOTE=CaNCa;508882]Dem Tv'i başta şükrü yıldız olmak üzere bazı değerli isimlerin katkısı olduğu için özgürlükçü çizgide bir kanal olduğunu düşünerek başlangıçta sıklıkta takip ettiğim bir kanaldı. Seçimden önceki bazı programlarına ve alt yazılarında takipçisi olan halkın sloganlarına göz attıktan sonra izlememe kararı aldım, özellikle sms'le halktan gelen alt yazılarından çoğunlukla akp(hükümet) propagandası yapılmasından akp yanlısı olan bir kısım sünni-kürt kesim tarafından daha çok özümsenmiş izlenimi vardı. dem tv hakkındaki görüşlerine katılmıyorum.kanal tüm kürt,alevi,sol kesime hitap etmeyi amaçlıyor.daha çok dtp çizgisinde gidiyor.önemli olan bu değil mi?tüm kesimlere hitap.cem tv gibi kürtleri tanımayan sahte demokrat zihniyetler yerine dem tv gibi herkesimi kucaklamaya çalışan bir kanalı seyretmeyi tercih ederim.tabi kürtlerede yakın yayın yaptıları için akp kürt-sünni kesim tarafından seyredildiği için bu tür şeyler olabilir. sausen 07.10.2007, 16:42 Merhaba, Su ve Düzgün Tv yi seviyorum... Bizde uydu yayını yok ama gittiğim yerlerde genelde onlar izleniyor. Bende severek izliyorum... Canan1 07.10.2007, 19:14 selam ben hic tv izlemem,daha cok kitap okurum ama izlersem su tv yada yol tv acip kisaca bakarim... Saygilar zemzem 07.10.2007, 20:46 bende hepsini izlemeye çalışıyorumama hiç güzel bulmuyorum.seçilen türküler va yapılan proğramlar çok amatörce.ayrıca diğer müzik kanallarından hiçbir farkı yok.sadece bol bol türkü dinliyoruz. küçük peri 07.10.2007, 21:32 cem,yol,su bunlar çok güsel Beşiktaşli58 08.10.2007, 00:25 Hiç biri kaliteli yayin yapmiyor veyahut yapamiyor. Belki maddi imkânlar süper olmayabilir fakat ben biraz daha güzel seyler bekliyorum. Hem program kalitesi düsük, hem düzensiz hemde görüntü kalitesi düsük. Insanin bakasi gelmiyor ama Samanyolu'ya falan bakacagima, bunlara bakarim daha iyi. Bakmiyorum yani? Bakiyorum elbette, Cem TV, Dem TV hergün açik. Peki neden? Türkülerden dolayi, bilgisayardan/telefondanda dinlerim ama bari biraz yardimci olalim ratingle falan :) Belki görüntü kalitesini düzeltirler sonra, yoksa ben mi abartiyorum? :biggrin: mhrs 08.10.2007, 00:40 Bence bu anketin içerisinde hayat televizyonu da olmalıydı henüz test yayınında olmasına rağmen yayınladığı belgeseller ve proğramlar çok ilgi çekici ve izlenmeye değer... ayrıca alternatif ve muhalif kanal olması açısından roj tv nin de bu ankette olmasını isterdim eminim aramızda o kanalı izleyenler de vardır(ki bu ankete katılımı da artırırdı) ve ayrıca çok seslilik açısından önemli buluyorum... eğer olsaydı ben oyumu hayat televizyonu seçeneğine kullanırdımm AlininEvi 08.10.2007, 00:44 Bence bu anketin içerisinde hayat televizyonu da olmalıydı henüz test yayınında olmasına rağmen yayınladığı belgeseller ve proğramlar çok ilgi çekici ve izlenmeye değer... ayrıca alternatif ve muhalif kanal olması açısından roj tv nin de bu ankette olmasını isterdim eminim aramızda o kanalı izleyenler de vardır(ki bu ankete katılımı da artırırdı) ve ayrıca çok seslilik açısından önemli buluyorum... eğer olsaydı ben oyumu hayat televizyonu seçeneğine kullanırdımm Teşekkür ederim... eleştirilerin için... AlininEvi 08.10.2007, 01:02 niye hiçbirini diye bir seçenek yok. hiç birinide izlemiyor ve takip etmiyorum. Hiçbiri seçeneği eklendi... Teşekkürler... yozgatlı 08.10.2007, 01:19 cem tv düzgün tv su tv önemli programlar yapıyorlar alevilik ile ilgili...bu tür kanalların çoğalması gerektiği düşüncesindeyim.... saygılar sahrut75yagmur 08.10.2007, 01:46 Hiçbirini izleyemiyorum ... Çünkü dijitürkle anlaşmaları yok...Bu nedenlede izleyemiyorum...Ama gittiğim diğer eş,dost evlerinde hepsi seyrediliyor...Emin olabilirsiniz...Ayrım yapmadan seyrediliyor... Saygılarımla. Baran336 08.10.2007, 07:29 cem tv dışında hepsini izliyorum yalnız bir eleştirim olacak tamam klipler iyi ama herşey klip değilki.kültürümüzü ve fikirlerimizi yansıtacak filmler,belgeseller,konserler,konferanslar,gösteri ler,açık oturumlar,insanlarlar röportajların yer almalı etkinlikler düzenlenmelidir.tek bir kalıp içinde giderlerse cazibelerini kaybedeceklerini düşünüyorum SU TV ve YOL TV öz degerlerini yansitarak birseyler yapmaya calisiyor DEM TV hakkinda birsey söyleyemem Canak Anten kullanmadigim icin daha takip etme sansim olmadi, bildigim kadariyla oda özel sahsi sermaye CEM TV hic seyretmiyorum, cünkü CEM VAKFI´nin Televizyonu ve bu Vakfin cizgisi savunduklari yaptiklari ortada. Vakfin görevi neyse Televizyonuda o dogrultuda yayin yapar, Misyonerler!!! Burda Yol TV´nin yerini ayri tutmak gerek arkadaslar, bu TV ler icinde özel sermaye olmayan sahsi insanlarin cebine Alevilik yapmayan tek Kanal YOL TV´dir!!! AABF/AABK bünyesinde bulunan Canlarin (300 üzerinde hissedar) ortaya koydugu sermayenin Emegin Alinterinin ürünüdür, tamamen bir Örgüt Televizyonu, Halkin desek yanlis olmaz sanirim. Sahsi Özel kimsenin mali degildir. kültürümüzü ve fikirlerimizi yansıtacak filmler,belgeseller,konserler,konferanslar,gösteri ler,açık oturumlar, YOL TV icin: Can bunlar tabiki olmasi gerekiyor ve hepsi maddiyat gerektiriyor. Suda bir gercekki Kapitalist Düzende parasiz hic birsey olmuyor. Maddi sikintilar nedeniyle YOL TV istedigi Programi yapamiyor icerigini maddi zorluklar nedeni ile olmasi gerektigi gibi dolduramiyor suanda. YOL TV icinde emek veren canlar örgüt icinden olan canlarimizdir ve hic bir maddi beklentisi olmadan yerine göre cebinden ödeyerek birseyler yapmaya calisiyorlar YOL TVýi ayakta tutuyorlar. Onun icin YOL TV digerlerinden farklidir diyorum... Güzelyürek 08.10.2007, 09:01 valla ben hiç birini izlemiyorum bazen oda çok çook nadir kliplere bakıyorum ama onlarda çok sıkıcı oluyo.kanallarda hayat yok ya.iyi yayın yapmıyorlar. Bedrana 08.10.2007, 11:40 cem kaliteli yayında öncü ama diğer kanallarda fena sayılmaz...özellikle su ve yol tv daha çok insanımıza yer veren programlarla öndeler diğerlerinden.. eylül83 08.10.2007, 12:05 sutv ve düzgün tv yi takip ediyorum ama herkesinde belirttiği gibi biraz daha profesyonellik bekliyoruz, amaçları doğrultusunda bizleri ve alevilerin sesi olarak alevi olmayan insanları bilgilendirme yönünde kültürümüzü geliştirme yolunda hareket etmeleri gerekiyor, şuan için yetersiz buluyorum. serçeşme 08.10.2007, 12:07 niye hiçbirini diye bir seçenek yok. hiç birinide izlemiyor ve takip etmiyorum. Hiç biri gerçek alevi kanalı olamıyor. Aleviler türkü yada kliplerden mi ibaretler. bu kanallarda sadece türküler yayınlanmıyor can.cemlerimiz,köylerimizin kültürü,geleneği,görneği yeyınlanıyor. Ben özellikle SU Tv,ve YOL Tv severek izliyorum.Kızlarım ve eşimde çok severek izliyorlar kengerly h.ali 08.10.2007, 12:10 diğerlerini izlemekten bıle kacındıgım oluyo.CEM tv benım için bir numara...... gerisini takıp etmıyorum.....Cem tv yalnızca türkü kliplerı ıle deıl insanlık için cok faydalı programlar da yayınlıyor..kendılerını tekrardan tebrık ederım..saygılar.. nihat 61 08.10.2007, 12:20 devamlı seyretmiyorum ama hiç birinide birbirinden ayırmıyorum hepside kültürümüzü temsil eden programlar yayınlıyor televizyonu açtıgımda hangisinde izlemek istedigim porogram varsa izliyorum hangisi olursa olsun Dervisbey 08.10.2007, 12:21 Dem TV`yi tanımıyorum, CEM-TV`yi izlemiyorum çünkü onun sahibi daha dün seçimlerden önce Alevilere oy verecekleri partiler arasında MHP yi bile gösteren, babası Demokrat Parti`den (Adalet Partisi, yani Demirel`in Partisi) Milletvekili adaylığını koyan, misyonu alevileri bölmek olan Izzettin Doğan`dır. Düzgün TV ye ara sıra bakarız. SU-TV özel şahsa ait bir kanal olmasına rağmen ilk gözağrmızdır, ara sıra bakariz. Yol-TV ise bizim televizyonumuzdur, emekçilerin alın terleri ile kazanarak katkıda bulunduklari TV. Desteklemek gerekir. Zamanla içerik ve kalite olarak daha da düzeleceğine inaniyorum. zelali 08.10.2007, 12:29 hepsini takip etmeye çalışıyorum.cem tv de çapraz ateşi hiç kaçırmadım ama onun dışında yayın politikasının dinsel ve sağ içerikli olduğunu düşünüyorum. SU TV ve YOL TV iyi gidiyor ama biraz daha profesyonellik istiyoruz:whistling baris1976 08.10.2007, 12:35 tv yi nadir izleyen biri olarak sadece persembe günleri cem tv yi takip ediyorum oda cemlerimizi seyretmek için sevim_87 08.10.2007, 13:56 hiç birini gecen gün cem tv de hiç ummadıgım parcalar caldı bı an durksadım acaba kral tv mı dınlıyorum:garibbak: içlerınde yol ve su tv sankı bıraz daha amacına uygun ONU® 08.10.2007, 14:33 İçlerinde en çok beğendiğim kanal, Yol Tv. Su Tv ve Düzgün Tv'yi de takip ederim. AleviKürt 08.10.2007, 15:17 Cem Tv, Dem Tv, Düzgün Tv, Su Tv, Yol Tv,.. Hangisini ya da Hangilerini Beğeniyorsunuz...? 1- Cem Tv 2- Dem Tv 3- Düzgün Tv 4- Su Tv 5- Yol Tv Ben SU TV ve DÜZGÜN TV'yi sectim. - CEM TV'yi, Türk milliyetciligi/irkciligi ve Caferi-Islamciligini animsatan düsüncelerinden dolayi begenmiyorum. Türk-Islam sentezci diyebiliriz. - YOL TV'nin güzel programlari var, fakat Alevilige fazla komünizm-islam disicilik soktuklari icin tam onaylamiyorum. DEM TV'yi henüz izlemedim, o yüzden yorum yok. + DÜZGÜN ve SU TV'yi begeniyorum. Fazla bir propaganda yürüttüklerini hissetmiyorum ve yayinlanan programlari da begeniyorum. meymana hızıre 08.10.2007, 15:52 içlerinde daha objektif ve değerlerine sahip çıkan (değer derken alevilik de var sosyalist değerlerde ) takip ettiğim sürece su tv sonrasında az da olsa düzgün tv... Findorin 08.10.2007, 17:54 Hiç birini beğenmiyorum tek düze programları var genelde hep klip yayınları kral tv den powerturkten bir farkı kalmıyor yayın politikalırını değiştirmeleri lazım. aleviinsan 08.10.2007, 18:41 İlk Önce Bence Bu Televizyonların Aleviliği Anlatan Programlar Aleviliği (Gerçek İslamı) Türk Toplumuna Anlatan Programlar Kurması Ve Alevilik Hakkında Yanlış Anlaşılmaların Aslını İnsanlığa Anlatıp Düzeltmeleridir!!! EREN izm 08.10.2007, 18:54 genellikle su - cem - düzgün - izliyoruz. Baran336 08.10.2007, 19:04 Hiç biri kaliteli yayin yapmiyor veyahut yapamiyor. Belki maddi imkânlar süper olmayabilir fakat ben biraz daha güzel seyler bekliyorum. Hem program kalitesi düsük, hem düzensiz hemde görüntü kalitesi düsük. Insanin bakasi gelmiyor ama Samanyolu'ya falan bakacagima, bunlara bakarim daha iyi. Bakmiyorum yani? Bakiyorum elbette, Cem TV, Dem TV hergün açik. Peki neden? Türkülerden dolayi, bilgisayardan/telefondanda dinlerim ama bari biraz yardimci olalim ratingle falan :) Belki görüntü kalitesini düzeltirler sonra, yoksa ben mi abartiyorum? :biggrin: Beklemek iyi güzel hosda güzel dostum, o zaman ne yaptim nasil destek verebilirim? sorusunu hepimiz kendimize sormamiz gerekiyor Türkülerden dolayi, bilgisayardan/telefondanda dinlerim ama bari biraz yardimci olalim ratingle falan :) Belki görüntü kalitesini düzeltirler sonra, yoksa ben mi abartiyorum? :biggrin: Alevilerde/Alevilikde Emek kutsaldir,Saygi duyulur. Insanlarin Emegi ile bu denli dalga gecemezsin!!!!! Yol TV`de Insanlar hic bir Maddiyat almadan, hatta cebinden ödeyerek, cocuklarini Ailesini birakip bu Yolda Sevdada fedakarlik yaparken, Ortadaki Özveri ve Emege bu kadar ucuz alayci yaklasmamani tavsiye ederim Selamlar Beşiktaşli58 08.10.2007, 21:31 SU TV ve YOL TV öz degerlerini yansitarak birseyler yapmaya calisiyor DEM TV hakkinda birsey söyleyemem Canak Anten kullanmadigim icin daha takip etme sansim olmadi, bildigim kadariyla oda özel sahsi sermaye CEM TV hic seyretmiyorum, cünkü CEM VAKFI´nin Televizyonu ve bu Vakfin cizgisi savunduklari yaptiklari ortada. Vakfin görevi neyse Televizyonuda o dogrultuda yayin yapar, Misyonerler!!! Burda Yol TV´nin yerini ayri tutmak gerek arkadaslar, bu TV ler icinde özel sermaye olmayan sahsi insanlarin cebine Alevilik yapmayan tek Kanal YOL TV´dir!!! AABF/AABK bünyesinde bulunan Canlarin (300 üzerinde hissedar) ortaya koydugu sermayenin Emegin Alinterinin ürünüdür, tamamen bir Örgüt Televizyonu, Halkin desek yanlis olmaz sanirim. Sahsi Özel kimsenin mali degildir. YOL TV icin: Can bunlar tabiki olmasi gerekiyor ve hepsi maddiyat gerektiriyor. Suda bir gercekki Kapitalist Düzende parasiz hic birsey olmuyor. Maddi sikintilar nedeniyle YOL TV istedigi Programi yapamiyor icerigini maddi zorluklar nedeni ile olmasi gerektigi gibi dolduramiyor suanda. YOL TV icinde emek veren canlar örgüt icinden olan canlarimizdir ve hic bir maddi beklentisi olmadan yerine göre cebinden ödeyerek birseyler yapmaya calisiyorlar YOL TVýi ayakta tutuyorlar. Onun icin YOL TV digerlerinden farklidir diyorum... Güzel kardesim, 'sevmiyorsan emege saygi duy' diyorsunuz da, siz en iyisi yeniden okuyun yazdiklarimi. Sevmedigimden dolayi degil, aksine; her zaman açiktir bende bu kanallar. Çok seviyorum ama kalitesi çok düsük bunun sevgiyle alakasi yoktur, gerçekleri söylemek gerekilir. Emegede saygi duyuyoruz herhalde, yoksa zaten bakmazdim ;) Ayrica benim dalga geçtigim falan yoktur, galiba siz beni yanlis anladiniz veyahut anlamak istemiyorsunuz. türküsevdalısı 08.10.2007, 21:37 eksiklikler olabilir zamanla herşey düzzelir canlaar daha önceden oda yoktu bunada şükür sesimizzi biraz olsun duyurabiliyor zaman birçok şeyin ilacı bizimde ilacımız olacak spartacus 08.10.2007, 22:20 Listede Hayat Tv'yi göremedim. Listeye modların yardımıyla Hayat TV'yi ekleyebilirsiniz. kocero_yakamoz 08.10.2007, 22:29 su tv yol tv dem tv bunların yayınları daha kaliteli perşembe akşamları cem tv de cem yayını olması ise daha bi güzellik cangüdaz 08.10.2007, 22:33 maddi imkanlar çerçevesinde kanallar ancak bu kadar yayın yapabiliyor.daha iyisini yaparım diyen varsa buyursun çıksın.tutan yok.öyle dışardan bakıldığı gibi değil her şey.kanalları trt gibi dev bütçeli sanıyor bazı arkadaşlar. AlininEvi 08.10.2007, 22:33 Listede Hayat Tv'yi göremedim. Listeye modların yardımıyla Hayat TV'yi ekleyebilirsiniz. eklendi.. teşekkürler... AlininEvi 08.10.2007, 22:35 maddi imkanlar çerçevesinde kanallar ancak bu kadar yayın yapabiliyor.daha iyisini yaparım diyen varsa buyursun çıksın.tutan yok.öyle dışardan bakıldığı gibi değil her şey.kanalları trt gibi dev bütçeli sanıyor bazı arkadaşlar. meydan okumaktansa sorunun maddi kaynaklı olduğunu belirtmen daha hoş olurdu.. ortamı germeden.. teşekkürler.. Saygılar Sevgiler... LaTurco 08.10.2007, 23:05 Dem Tv'i başta şükrü yıldız olmak üzere bazı değerli isimlerin katkısı olduğu için özgürlükçü çizgide bir kanal olduğunu düşünerek başlangıçta sıklıkta takip ettiğim bir kanaldı. Seçimden önceki bazı programlarına ve alt yazılarında takipçisi olan halkın sloganlarına göz attıktan sonra izlememe kararı aldım, özellikle sms'le halktan gelen alt yazılarından çoğunlukla akp(hükümet) propagandası yapılmasından akp yanlısı olan bir kısım sünni-kürt kesim tarafından daha çok özümsenmiş izlenimi vardı. Cem Tv aslında şıklarda belirtilen tüm kanallar içerisinde diğerlerine göre en profesyonelce yayın yapan kanal, fakat yayın çizgisi bağlı bulunduğu vakıf gibi bazen alevilerin çekilmemesi gereken noktalarda çekildiği için, arada sırada izlediğim fakat özellikle takip etmediğim ve yayın politikası olarak beğenmediğim bir kanal. Dem Tv ve Cem Tv Dışındakilerin hepsinin yayın çizgisini beğeniyorum. Yol Tv avrupadaki alevi federasyonlarının katkıları ile yapılmış, örgütlü anlamda en sağlam duruşu olan kanal. Su Tv ve Düzgün Tv'de benzer mantalitede ve özgürlükçü, yenilikçi içerikli kanallar. Fakat tüm kanallarımızın biraz daha yerel kanal konseptinden çıkıp, daha profesyonel yapılara oturtulması gerektiğini düşünüyorum. aynen katılıyorum, benimde izlenim sonuçlarım yukarıdaki arkadaşımın yazdığı gibidir. Baran336 09.10.2007, 06:24 Hiç biri kaliteli yayin yapmiyor veyahut yapamiyor. Belki maddi imkânlar süper olmayabilir fakat ben biraz daha güzel seyler bekliyorum. Hem program kalitesi düsük, hem düzensiz hemde görüntü kalitesi düsük. Insanin bakasi gelmiyor ama Samanyolu'ya falan bakacagima, bunlara bakarim daha iyi. Bakmiyorum yani? Bakiyorum elbette, Cem TV, Dem TV hergün açik. Peki neden? Türkülerden dolayi, bilgisayardan/telefondanda dinlerim ama bari biraz yardimci olalim ratingle falan :) Belki görüntü kalitesini düzeltirler sonra, yoksa ben mi abartiyorum? :biggrin: Bakmiyorum yani? Bakiyorum elbette, Cem TV, Dem TV hergün açik. Peki neden? Türkülerden dolayi, bilgisayardan/telefondanda dinlerim ama bari biraz yardimci olalim ratingle falan :) Belki görüntü kalitesini düzeltirler sonra, yoksa ben mi abartiyorum? Güzel Can, seni yanlis anlamis olabilirim ama yazdiklarini iyi oku, belki farkinda olmadan alayci bir tavir kullanmis olabilirsin. Illaki art niyetle yazdin demiyorum ama bari biraz yardimci olalim ratingle falan :) Belki görüntü kalitesini düzeltirler sonra, yoksa ben mi abartiyorum? Bu yazdiklarinda alayci bir tavir var bana göre Can wolcano84 09.10.2007, 06:32 keşke cok müzik yerine daha faydalı programlar koysalar.ne bu ya sabahtan akşama kadar müzik calıyo.annem başından ayrılmaz oldu walla :( fatih 09.10.2007, 09:49 niye hiçbirini diye bir seçenek yok. hiç birinide izlemiyor ve takip etmiyorum. Hiç biri gerçek alevi kanalı olamıyor. Aleviler türkü yada kliplerden mi ibaretler. Aynen katılıyorum, Alevi kültürünü merak ettiğimden Cem Tv, Düztün TV, Su Tv, Yol Tv peşpeşe kaydettim uydudan. Sık sık bakarım ne var ne yok diye. Genelde hep müzik klipleri. Cem Tv ve Düzgün Tv de diğerlerine nazaran daha çok program var. Gerçi programların bazıları yine müzik üzerine. Alevi köylerini, kültürlerini, mutfaklarını, vs. anlatılsa daha iyi olmaz mı? eldorado 09.10.2007, 12:12 bu kanalların ilk açıldığı tarihlerde sürekli klip yayınlarıyla belli bir süreç halka hizmet verdi..bir alevi kanalı olduğunu benimsetti...zamanlada reklam alarak maddi sıkıntılarınıda bir nebze azalttı... hadi ilk süreçte kadro sıkıntısı yada acemilik diyelim..ama o kadar süre geçti normal müzik kanallarından kendilerini ayıramayan kanallarımız hala var...hangi amaçla kurulduğunu çok merak ediyorum bunların...birçok arkadaşımızla aynı fikirde buluşma noktamız şu; alevi kültürünü daha iyi anlatacak ve türkiyenin bir çok kesminde halkla kendisini buluşturacak bir yapı neden hala hazırlanamadı? akla gelen diğer bir konuda şu,alevileri belli bir siyasi olgu içerisinde tutmak için kullanılan bir araç mı bu kanallar? ki seçimlerde sayın izzettin doğan nın siyasi görüşlerini (yönlendirmelerini daha doğrusu) kaç defa yayına koyarak izlettirdiler,hepimiz buna şahit olduk... ben şahsen artık izlemiyorum hiçbirini.... eylemm82 09.10.2007, 12:26 su tv ;) kolpa 09.10.2007, 22:30 su tvyi izliyodum şimdi hiçbirini izlemiyorum.hiç biri "Yaşam Radyo"nun alternatifi olamaz bence. benimdavam 10.10.2007, 13:13 su tv yi izliyorum genelde cunku yeni cikan turkuleri cikariyor.turkuelr yonunden su... Yusuf 10.10.2007, 17:03 Ben, cem radyoyu dinliyorum, özllikle bir dilde bin kelam programı çok ilgimi çekiyor. gulemin 10.10.2007, 17:40 CemTV ve YolTV benim tercihim. bu arada HayatTV Alevi kanali degildir. saygilar D-e-v-r-i-m-c-i 10.10.2007, 20:58 su tv niche85 10.10.2007, 22:49 bişey söylüyecem ye bu kanallara neyse xercux 10.10.2007, 23:19 ben en çok kanaltürkü seyrediyorum onun dışında izlediğim kanallar cem ve su birde düzgün dem tv biraz pkk ya yakın çevrelere hitap ediyor bu durum beni rahatsız eden bi durum o yuzden çok fazla seyretmiyorum biz alevileri pkk ya yakınmış hatta destekçisiymiş gibi gösteriyor bu yuzden sağlam bir kanal olarak görmüyorum etnisizim bizi parçalar ve yok eder bu da emperyalizme hizmet olur zaten amaçlarıda bu değilmi böl parçala yok et :) AlininEvi 10.10.2007, 23:26 biraz pkk ya yakın çevrelere hitap ediyor bu durum beni rahatsız eden bi durum o yuzden çok fazla seyretmiyorum biz alevileri pkk ya yakınmış hatta destekçisiymiş gibi gösteriyor bu yuzden sağlam bir kanal olarak görmüyorum etnisizim bizi parçalar ve yok eder bu da emperyalizme hizmet olur zaten amaçlarıda bu değilmi böl parçala yok et :) bu bahsettiğin kanal tam olarak hangisi onu anlayamadım...?? . xercux 11.10.2007, 00:54 bahsettiğim kanal dem tv fazla marjinal alevileri fazlauç noktadaymış gibin gösteriyor yani pkk yanlısı imajı veriyor dereza_62 11.10.2007, 17:29 bence yol tv su tv duzgun tv birlesip daha saglam bir kanal acmalılar daha iyi programlar yapmalılar cunku klıp ızlemekten gına geldiii.. Westside 11.10.2007, 18:10 hicbirini izlemiyorum valla bazen hayat tv de güzel türküler oluyor digerleri arabesk calıyo . Chui 11.10.2007, 19:42 Para para para :) yayının kalitesi bundan düşük bencede .. ben fazla tv izlemem ama "bence " yorum bu olmalı... sevdalinka 12.10.2007, 00:12 bence su tv çünkü öbürleri politik değil sadece bizim için yayın yapıyo alevigirl 12.10.2007, 00:19 genelde su,düzgün ve yol tv izliyorum seyrusefer 14.10.2007, 22:55 hepsi güzel ama içlerinden en çok yol tv ve düzgün tv yi çok begeniyorum Hevin 18.10.2007, 11:13 Hic birine dogru durust baktigimi söyleyemem, burda bazi arkadaslarin dedigi gibi yeterince ilgi cekecek programlar yapilmiyor. Ha illa ki birini sececek olursam bu Su tv olur herhalde. (hernekadar bazi bazi teknik arizalari olsa bile) mimesis 21.10.2007, 15:34 En fazla Hayat TV'yi sevdim. Sadece müzik yok. Ciddi haberler de çıkıyor. Aslında Cem TV dışında diğer kanallar da iyi. Cem TV biraz daha Türk milliyetçisi gibi duruyor. Ben de milliyetçiliği sevmediğim için Cem TV'ye biraz soğudum. Ama neticede hepsi de sola ve Aleviliğe yönelik güzel yayınlar yapıyor. Farklı çizgilerinin olmasını güzellik, çeşitlilik olarak da değerlendirebiliriz. gulemin 21.10.2007, 20:14 ben en çok CEM TV ve YOL TV izlerim çünkü ikisi Alevi kültürüne full önem veriyorlar, ama CEM TV'nin kusuru baskaninda, adam hiç Kürt Alevilerini kabul etmiyor, "kürtlesmis türkmenler diyor", oysa öyle bisey yok olsa da tarih açidan bugün Alevilerin önemli bir kismi Kürt ve Zazadir, çogunu Türk olsa da.. IRKCILIK ALEVILIKTE YOKTUR (..) YOL TV'ye basarilar diliyorum, çok begendigim bir kanal DÜZGÜN TV, Dersimlilerin kanali SU TV, Alevik kimlige sahip çikiyor ama Solcu kimligine de, yani karma bisey çikiyor ortaya, tamam Solculuk ve Alevilik felsefesi uyusuyor ama böyle bir sentez ne bilim..nasil ki Atatürkçülügü ve Aleviligi ayni kefene koyuyorsa CEM TV, SU TV de aynisi yapiyor Solculukla... her Alevi Atatürkçü degildir, her Alevi Solcu degildir.. çogunluk olsa da HAYAT TV, Alevilikle alakasi yok, tamamen Solcu Kanali saygilar alppereen 22.10.2007, 23:17 iclerinde bi cem tv var. Izzettin dedem buyuk adam bizi en iyi temsil eden cem tv. kulturel olarak ve inanç olarak bence cok basarili diger kanallar sadece turku tabi turku denilirse dahacok arabesk gibi muzige benziyen şeyler yayınlıyorlar hicbirsey ogretmiyorlar. cem tv sayesinde arsiv bilgilerini aleviligin yolunu yordemini ogrendik. insanlar kardeş 22.10.2007, 23:37 Hayat Tv hayata daha önem verdiği kanısını taşıyorum.Hayata önem verenler elbette diğer Tv lerimizinde farkına varacaklar.Cem tv ninde farkına vardık.düzenin CEM(aat) imiş... saygılarımla... hafiklican 24.10.2007, 21:57 Dem Tv AlininEvi 24.10.2007, 23:53 Dem Tv keşke biraz daha açsaydınız durumu...? neden Dem Tv..?? :S :S:S ONU® 25.10.2007, 00:10 İçlerinde en çok beğendiğim kanal, Yol Tv. Su Tv ve Düzgün Tv'yi de takip ederim. Diğer kanallara gelince, Cem TV tıpkı İzzettin Doğan gibi milliyetçi bir çizgide Dem Tv'nin klip,haber ve hatta alttan geçen mesajlarda biraz bölücülük kokan bir havası var. Hayat Tv ise izlenebilecek kalitede görünüyor.Haber bültenleri de gerçekten çok iyi.Gerçekten haber izlediğimin farkına varıyorum. dersimli.h 29.10.2007, 12:48 cem tv izlenırmı ya resmen işkence:) bence resmen faşist kanalı bence su,dem, Baran336 29.10.2007, 18:22 YOL tv’nin başlattığı ’’Barış Hemen Şimdi’’ kampanyasına mesaj yağıyor! Terörün, savaş çığırtkanlığının, şiddetin, linç eğilimlerinin arttığı bir ortamda barış ve kardeşlik talep edenlerin seslerinin duyurulmadığı bir ortamda YOL tv, barış ve kardeşlik isteyenlere bir çağrı yaparak barış ve kardeşlik mesajlarını yayınlamaya başlayacağını duyurmuştu. Bu duyuruya yüzlerce mesaj gelmeye başladı. Çeşitli kişi, kuruluş, Alevi Kültür Merkezi’nden gelmeye başlayan mesajları www.alevi.com bu akşamdan itibaren yayınlamaya başlıyor: Örgüt baglantili Televizyon bir baska oluyor yahuu... Yine tüm eksiklerine ragmen özerkligini koruyor Gönül kalsin Yol Kalmasin... http://www.aleviforum.com/attachment.php?attachmentid=14464&stc=1&d=1193674897 alevi_kizi 30.10.2007, 19:44 ben izlemiyorum ama babam eline kumadayı alınca cem ve su tv yi açıyo :) ama hep aynı şeyler izle izle nereye kadar:D dilan_7670 30.10.2007, 21:21 yol tv mitralyöz 31.10.2007, 13:04 ben genelde su tv yi izliyorum.düzgün ve yol tv leri de begeniyorum.cünki bu kanallar gercek alevi kimligini yansıtıyor..özgürlükcü,devrimci,hümanist,Atatürkcü kimligini..cem tv yi begenmiyorum...bana göre de resmen ırkcı,fasist..akp milletvekillerini yayına cıkarttıklarından belli.. sanem12 29.01.2008, 00:50 cem yol su hayat zaman buldukca izlemeye çalışırım ama bazen aynı şeyleri tekrar tekrar yayınlamaları biraz sıkıyor daha kaliteli programlar bekliyorum Kuzey Egeli 29.01.2008, 11:32 Özel tv,lerin sosyal hayata çok şey kattı,ve katkılarının devamını bekliyoruz.Özellikle bizim alevi toplumu için daha bir katkısı olmuştur.Yüzyıllardan beri zülme uğramış bir toplumun varlıgına neler kattı.Öncelikle varlığımızdan haberdar olduk.Örgütlü toplum olma yolunda katkı sağladı.Kültürümüzü daha göz önüne çıktı.Yıllarca bizim için kötü konuşanlar bir nemze de olsa bizi tanımaya başladı.Türkülerimizi doyasaya dinleyebiliyoruz.Alevilerle ilgili daha sağlıklı haberler alıyoruz.Özel tv,lerin yolu açık olsun.Daha iyi günler dileğiyle. hünkar62 29.01.2008, 23:20 kesinlikle 1-YOL 2-SU 3-DÜZGÜN 4-DEM 5-CEM(sadece cuma geceleri cem izliyorum ve muharremde sohbetleri) ve ekin tv yeni açıldı henüz takip edemedim |