Orijinalini görmek için tıklayınız : ??R?ME ve MHP (okuyun)

TheGodfather
14.04.2005, 09:56
Faşistler Kendilerini Anlatıyor

MHP adını duyar duymaz, katliamları, provokasyonları ve halka sıkılan kurşunları hatırlarız. Çünkü MHP bunlarla özdeşleşmiştir. Bu, MHP'nin kanlı yüzüdür ve gerçektir. Ancak MHP'nin bunu tamamlayan bir yüzü daha var ki, o da çürümenin temsilcisi ve örgütleyeni olmasıdır. Çünkü MHP, kiralık katillerin oluşturduğu bir düzen partisidir. Hal böyle olunca ait olduğu düzenin geleceği için çalışmaktadır. Bu yanıyla "ülkücü", "vatan ve millet" için her türlü fedakarlığa katlanan bir "ideal" partisi olarak tanıtılmaya çalışılan MHP'nin tek "ideali" ve "ülküsü", bu düzenin sürmesidir. Bu düzenin yolsuzluğu yolları, ahlaksızlığı ahlaklarıdır. Hemen hergün deşifre olan mafyaların, çek senet tahsilatçılarının, uyuşturucu kaçakçılığı yapanların arasında mutlaka bir MHP'li faşistin çıkmasının nedeni budur.

Geçmişte kanlı yüzü açığa çıkınca geri çekilip sonra yeniden parlatılarak hükümete taşınan MHP'nin, bugün de, büyük oranda açığa çıkan kirli yüzü örtülmeye çalışılmaktadır. Özellikle Susurluk'tan sonra deşifre olan ve kamuoyunda adı "mafyacı", "çek-senet tahsilatçısı" vb. olarak çıkanlardan sonra; "bunlar ülkücü değil", "bizden değil" denilerek başlatılan "temizlenme" sürecinde yapılan itiraflar ve açıklamalar ise çürümenin boyutunu daha çıplak göstermektedir.

?şte bunlara cevap arayan Ömer Lütfi METE isimli faşist, MHP'nin yayın organı Kurultay Gazetesi'ndeki köşe yazısında şöyle diyor:
"... MHP, altını çizerek söylüyorum, çok ciddi bir 'yozlaşma' tehlikesi ile yüzyüzedir."
"Evet, MHP yozlaşabilir...
"Çünkü teşkilatlar hızla 'ANAP'lılaşma, 'DYP'lileşme belirtileri veriyorlar.
"Bu ne demektir.
"Bu, siyaseti, kişisel konum ve çıkar elde etme aracı sayanların parti örgütlerine hakim olmaları sürecinin başlaması demektir."

Yazar bu tesbiti için ikna edici "kanıt" arayanlara ise şöyle sesleniyor: "Her ülkücü (...) bulunduğu mecliste şöyle bir yoklama yapsın" ve "Baksın bakalım, orada ülkücülerin birbirleri hakkında ortaya atabildikleri iddiaların yarısını, ülkücü olmayanlar atabiliyor mu?
"Bazen öyle gözlemlerde bulunuyorum ki, ülkücünün ülkücüye reva görebildiği sıfatları düşmanları bile aklına getirmez.
"Hangi 'ülkücü meclis'e girseniz, ortada başka ülkücülerin hakkında bir sürü dedikodu, itham, yakıştırma...'?uyuu vukuundan beter' denecek bir sürü karalama.'
"(...)
"Gerek bürokraside ve gerekse parti içi yarışmada pek çok ülkücünün rakibine nasıl "belden aşağı" vurduğunu görmemek için kafanızı kuma gömmeniz bile yetmez.
"(...)
"Söylenenlerin milyonda biri doğruysa 'ülkücü'lük ölmüşte haberimiz yok." (13 Mart 2000, Kurultay)

Mete, yazısının başlığında; "MHP DE YOZLA?IR MI?" diye soruyor. Ancak bu soru gereksizdir. Çünkü, MHP yozlaşmanın adı ve temsilcisidir. Düzenin bütün pisliklerini bağrında taşıyan bir partidir. Uyuşturucu ticaretinden ahlaksızlığa, tecavüzden işkenceye, soygundan rüşvete, sapıklıktan yolsuzluğa, katliamdan provakasyona düzenin bütün pislikleri MHP'de de mevcuttur. Bu MHP'nin gerçek kimliğidir. Bugüne kadar demagojik olarak "milliyetçilik", "ülkücülük", "vatanseverlik", "dürüstlük", "ahlak" vb. halkın değer verdiği kavramları kullanması, bu gerçekliğin kitlelerden gizlenmesi içindir. Ancak bugüne kadar bir ölçüde gizlenebilen yozlaşma ve ahlaksızlık artık gizlenemeyecek boyuttadır. Susurluk kazası sonrasında ortaya çıkan ilişkilerle MHP ve faşist hareketin gerçekliği iyice gün ışığına çıkmıştır. MHP'nin iktidar koltuğuna oturmasıyla birlikte ise, bugüne kadar yalan ve demagojilerle tutulmaya çalışılan tabandaki kitle de bu gerçeği daha yakından görmüştür. Bugün devletin ve faşistlerin yaşadığı telaşın nedeni budur. Yazar da bunun çaresini aramaktadır. Ancak bu beyhude bir çabadır.

MHP emperyalizm ve oligarşi tarafından beslenip büyütülen bir kontrgerilla örgütüdür. Ve kurulduğu günden bu yana halk düşmanlığının, yozlaşmanın, ahlaksızlığın temsilciliğini yapmaktadır.

12 Eylül'de faşistler tarafından "Fikri iktidarda kendisi içerde" bir parti olarak tanımlanan MHP, bugün hükümet ortağı olarak ideolojisi, uygulamaları ve kurumları ile iktidardadır. Her türlü sömürü, soygun ve talanın "devlet ve ülke yararı" adına yapıldığı, her şeyin ölçüsünün para olduğu bu düzeni her konuda layıkıyla temsil etmekte ve savunmaktadır. Çünkü bu düzenin sahibi tekeller, bekçisi ise onlardır. Bu bekçilik görevlerini layıkıyla yerine getirmek için yapmayacakları şey yoktur. Onlar, "Bana para gerek para. Parasız da hiçbir şey yapılmıyor ki" diyen Hitler'in, "para ile satın alınmayacak adam olmadığına" inanan Türkeş'in soyundandırlar. Bunların tek "ülküsü" PARADIR. Bu, kurulduğu günden bu yana faşist hareket ve MHP'nin niteliğine damgasını vuran en önemli olgudur.

TheGodfather
14.04.2005, 10:00
MHP "Milliyetçi" Değil Emperyalizmin Çocuğudur

"Milliyetçilik" demagojisini elden bırakmayan faşist hareket milliyetçi değil, tam tersine dünyadaki açlığın, yoksuluğun, katliamların, yolsuzluk, ahlaksızlık ve çürümenin sorumlusu emperyalizmin ülkemizdeki maşasıdır. 2. Dünya Savaşı'nın sürdüğü yıllarda (1943) Hitler faşizmi tarafından binlerce mark verilerek örgütlenen faşist hareketin, Hitler faşizminin yenilgisindan sonra yeni efendisi ABD olmuştur. Önde gelen kadroları bizzat ABD tarafından eğitilmiştir. Bunların başında da 1945-1955 yılları arasında 9 yıl ABD'nin çeşitli kontrgerilla merkezlerinde eğitilen ve bütün faşistler tarafından "Başbuğ" olarak kabul edilen Türkeş gelmektedir. ?lki 1954 yılında Zonguldak'ta kurulup 1965 yılına kadar ülkenin dört bir yanına onlarca şubesi açılan "Komünizmle Mücadele Dernekleri"nin finansmanı da ABD tarafından karşılanmış ve bunun için 150 milyon doların üzerinde para aktarılmıştır. Babaları; Hitler, Mussolini, Clintonlar, yolsuzluklarla ve uyuşturucu kaçakçılığı ile ünlenen Cunta generalleri ?ahinkaya'lar, devlet eliyle Avrupa'da uyuşturucu şebekesi örgütleyen ?ükrü Balcılar, hocaları ise; ABD'nin "zenci" mahallelerinde halkı uyuşturmak için fuhuş ve uyuşturucu ticaretini ögütleyen CIA'dır.

TheGodfather
14.04.2005, 10:03
Evet thegodfather radikal yazılarıyla tekrar geri geldi..Mhp ve onun takipçisi faşist köpekçilerin ülkemizde son zamanlarda çıkardıkları huzursuzlukların kaynağına inmeyi kendine hedef edinmiştir..Kendini islam ve Türkiyenin bekçisi olarak lanse eden bu terorist ruhlu faşistlerin oyunlarının farkına varan vatansever bir türk vatandaşıdır..Ama biz varız ve faşizmin karşısında omuz omuza mücadelemize devam edeceğiz...Faşizme(ülkücülere) geçit vermeyeceğiz....''Biz Başbuğ Türkeş'in askerleriyiz'' nidasını diline dolayan faşistler acaba gerçekten müslüman mı? Soruyorum size arkadaşlar hangi akıl ve mantıkla ülkücü faşist hareketi destekleyebiliriz...Asla desteklemeyiz...Trabzonda sivasta sakaryada yaşananlar bizi tereddüt verici kaygı ve şüpheye düşürmüştür..Bir kaç çapulcu çetesinin masum halkı kışkırtıp bu komunistleri öldüren cennetliktir diyen bu caniler sizce gerçekten vatansever mi? Söyleyin Allah aşkına Alparslan Türkeşin köpekleri neyin peşinde?

FA??ZME KAR?I OMUZ OMUZA

FA??ZME GEÇ?T YOK...

Bu sloganlar forum kurallarına uymadığının farkındayım..Bundan dolayı affınıza sığınarak tepkimi dile getirmek istiyorum...

YA_AL
14.04.2005, 10:04
merhamlar dostum ..yalnız kural hatası yamışşsın .. forum kuralları 5.maddesi gereği hiçbir şekilde konu başlıklarında ""oku, cevapla..vb"" cümleler kullanılması yasaktır.. bilğilerine sunarım

TheGodfather
14.04.2005, 10:11
merhamlar dostum ..yalnız kural hatası yamışşsın .. forum kuralları 5.maddesi gereği hiçbir şekilde konu başlıklarında ""oku, cevapla..vb"" cümleler kullanılması yasaktır.. bilğilerine sunarım

Merhabalar dostum.. evet farkındayım..yanlız şu anda inanırmısınız o kadar asabım bozukki sanki hiç birşeyi gözüm görmüyor..Yinede çok özür diliyorum hepinizden...Ülkemin gerçekleri görüp buna tepkimi dile getirmek istedimmm.Yıllarca faşistlerin arasında yaşadım...Ben gazi mahallesindeki katliamın tanıklarından biriyim.(gerçi o zaman daha çocuktum).Faşistlerin şeriatçıların gerçek yüzünü daima ifşa etmeye devam edicem.....Burada bu konuyu yazrak sizinle paylaşmak en azından beni biraz rahatlatıyor..Bilmem anlatabildim mi dostum...O bölümü düzenledim...

Tekrar özür dilerim..
saygılarımla

Alevi_cocuk
17.04.2005, 08:24
M?L??YETÇ? HAREKET PART?S? nin izlediği politika çok açık ve nettir emperyalizm ve kapitalizm in bir neferi olan MHP yaptığı yasa dışı işlerle bir partiden çok büyük bir mafya yı andırıyorlar faşitler yıllardan beri gelen kan aşkına halen bir dur diyememiştir.
Kan ve su aynı anlama geliyor onlar için
Ben artık MHP yi MHP olarak görmüyorum yani o sonundaki parti kelimesi hiç o örgüte yakışmıyor MHM işte MHP nin asıl dı budur. MHM (milletçi hareket mafyası )

Ama yapılan haksızlıklar hiç bir zaman cewapsız kalmayacaktır.

elkufru_billah
19.04.2005, 08:17
Thegodfather ellerine sağlık..Tam üzerine basmıssın....Yalnız bu konuda benim sizede açık eleştirilerim olucak....

Bu MHP lilerin son icraatını da gördük.Haci Bektas Senliklerinde ülkücü mafyalari davet etmek ayni zamanda kürtcü ozanlarida sahnelerde sahlandirmak.

Putpereslesmis ülkücü ve alevi inanci artik irkciliga dönüyor türkcülük;; bana ne sizin türkcülügünüzden.

Mum yakmak ………
Cem evinde Dans (früher SEMAH) etmek
Solcu ve özgürlükcü olmak
Zülfikar kolyesi asmak
Bakire olmak (sadece kizlarda)
Sünni erkekler tarafindan kullanilip sen alevisin
bizim
aileye uymazsin diye terkedilmek (kizlarda)
ickici berdos olmak (erkeklerde)

Adak kesmek
Fal acmak fal bakmak
Sihir yapmak keramet sahiplerine el etek öpmek !
Dedelere hürmet etmek gaibi bilmek !
Asure pisirmek
Siir okuyarak sarki söylerek ibadet etmek !

Hü hü dost hü cekmek
Kadinli kizli sosyetik Cem etmek koca bulmak !
Karsilikli Eline beline diline saglik yarasin demek !
CHP ci olmak
Atatürk bir aleviydi diyip sahiplenmek !

Pir sultan abdal'a (Aleviyim deyip ateist olduğunu iddia edenler) küfredenlere hürmet etmek

Ayseye ve muaviyeye küfür etmek
Gelene gidene sen yezidsin diye itham etmek !
Yobazlarla islam üzerine köşe kapmaca yarisi yapmak !
Ahmet kaya arif sag dinlemek
Acilarin cocugunu oynamak
Ezilmek
Horlanmak
Hakir görünmek
Komplexlenmek
Azinlikta olmak
Dini inancı farklı olanları yobaz diye görmek
Tarihi carpitmak
Dedelere tapmak
Samanist sazi tari calmak
Kötü ruhlari kovmak icin tören yapmak

Yobaz gelenekci olmayan her sairi alevi yapmak
Haci bektasiye gidip orada agaclara caput baglamak ve
HACI olmak !
Ramazanda 3 gün oruc tutmak
Kurandan ali ile ilgili ayetler osman tarafindan atildi
kuran degistirildi demek !
Kurban kavurma bayraminda sünnilerden fazla kurban
kesmek !
Ali'yi tanrilastirmak Allahin aslani sifati vermek !

Ancak dogumla alevi olabilmek yani kan yoluyla alevi
dogmak (yahudiler gibi)
Ancak anadan doğma sunni olabilmek
Bu durumda bana ne sizin dininizden ve Türklülüğünüzden...

Bence Abdullah bin Ubey(yahudi olduğu ayan beyan belli olan gerici bir yobaz kendisi) sizi fena halde 14 asır önce bocalatmış hala daha bocalatmakta...

TheGodfather
19.04.2005, 17:23
Thegodfather ellerine sağlık..Tam üzerine basmıssın....Yalnız bu konuda benim sizede açık eleştirilerim olucak....

Bu MHP lilerin son icraatını da gördük.Haci Bektas Senliklerinde ülkücü mafyalari davet etmek ayni zamanda kürtcü ozanlarida sahnelerde sahlandirmak.

Putpereslesmis ülkücü ve alevi inanci artik irkciliga dönüyor türkcülük;; bana ne sizin türkcülügünüzden.

Mum yakmak ………
Cem evinde Dans (früher SEMAH) etmek
Solcu ve özgürlükcü olmak
Zülfikar kolyesi asmak
bizim

Adak kesmek
Fal acmak fal bakmak
Asure pisirmek

Hü hü dost hü cekmek
CHP ci olmak

Pir sultan abdal'a (Aleviyim deyip ateist olduğunu iddia edenler) küfredenlere hürmet etmek

Ezilmek
Horlanmak
Hakir görünmek
Komplexlenmek
Azinlikta olmak
Tarihi carpitmak
Dedelere tapmak

HACI olmak !
kesmek !

dogmak (yahudiler gibi)

Bence Abdullah bin Ubey(yahudi olduğu ayan beyan belli olan gerici bir yobaz kendisi) sizi fena halde 14 asır önce bocalatmış hala daha bocalatmakta...

Tamam dostum üstüne altına veya herhangi bir yerine bastıkta olayın..senin yazdıklarınla konumuzun alakası yok gibi geldi bana..Senin inaçsızlığına saygım var yalnız sendende aynı şeyi bekliyorum..Faşistleri nerdeyse Alevi yaptın sen..Hatta kolkola gezen aynı amaç peşinde koşan mafya gurubu yaptın bizi..Çok yazık...Alevilik putlasmamıştır bir kerecime...O senin hüsnü kuruntun bre ahmak...
Hadi bakiiiiim kış kış..

Ezo
19.04.2005, 19:34
bizim

Adak kesmek
Fal acmak fal bakmak
Asure pisirmek

Hü hü dost hü cekmek
CHP ci olmak

Ezilmek
Horlanmak
Hakir görünmek
Komplexlenmek
Azinlikta olmak
Tarihi carpitmak
Dedelere tapmak

HACI olmak !
kesmek !

dogmak (yahudiler gibi)

bu yazdilarin konuyla hic alakasi yok birde sacma sapan, Sen alevilerde bir sozverdir onu bilirmisin EDAP ERKAN biraz edap erkanli ol boyle sacma sapan seylerle ugrasma olurmu.....Sana tavsiyem once Tanri ne onu arastir alevik hakkinda yorum yap olurmu....

Ezo
19.04.2005, 19:41
Elkufru billah

Yukarida yazdiklarin konuyla hic alakasi yok birde sacma sapan, Sen alevilerde bir sozvardir onu bilirmisin EDAP ERKAN biraz edap erkanli ol boyle sacma sapan seylerle ugrasma olurmu.....Sana tavsiyem once Tanriyi arastir alevik hakkinda yorum yapma olurmu ....

Duncan
20.04.2005, 00:44
elkufru billah yukarıda yazdıkların senin sözlerinmi bir yerden alıntımı öncelikle bunu ögrenmek istiyorum lütfen cevaplamadan yorum yapılmasın !

TheGodfather
20.04.2005, 12:44
Yukarıdaki şahıs sanırım başka forumlarda başka başka nicklerle yazı asan bir şahıstan başkası değil...
El kufru billah seni saygılı olmaya davet ediyorum..Yoksa bu gidişle kendi başına konuşur durursun.
naş naş....

Alevi_cocuk
20.04.2005, 13:45
Arkadaşlar benim onun düşüncesinede saygım var ama kardeş yanlış yolda gidiyorsun senin kafan değınık sanırım piskolojin allak bullak MHP liler faşistler yıllardır alevileri yok etme yollarını araşmışlardır sende kalkmış onları bizim yaşamımızın bir parçaşıymıs,ş gibi anlatıyorsun lütfen bilmediğin konularda yorum yapma sana yakışanı yap hep ( susmak ).

B@RI$...###

elkufru_billah
25.04.2005, 16:19
Arkadaşlar benim onun düşüncesinede saygım var ama kardeş yanlış yolda gidiyorsun senin kafan değınık sanırım piskolojin allak bullak MHP liler faşistler yıllardır alevileri yok etme yollarını araşmışlardır sende kalkmış onları bizim yaşamımızın bir parçaşıymıs,ş gibi anlatıyorsun lütfen bilmediğin konularda yorum yapma sana yakışanı yap hep ( susmak ).

B@RI$...###

Aleviçocuk sen napıyosun bakiiim..aramızda 10 yaş var dostum,ciğerim,,, yavrum,,,,dikkat et...Ateş olmayan yerden duman çıkmaz...
duncan'ın söylediği yazıyı ben yazdım o yazınnın br benzerinide başka nickle başka forumda yazmıştım...Ve hala söylediklerimin arkasındayım...Alevimenin eklediği cem ayini resimleri her şeyi ayan beayn ortaya koyuyor...

chatlakalper
26.04.2005, 13:13
Mhp'nin 80 öncesi alevilere ve solculara karşı bir savaş içinde olduğu kesindir ama günümüzde bu tür genellemelere varmak yanlış olacaktır. 80 öncesinde 2195 solcu ve 1092(yanlış olabilir tahmini rakamlar) sağcı vatandaşımız bo ktan bir dava yüzünden ölmüştür. Bunu şöyle yorumlamamalıyız sadece sağcı ve sünniler katliam yapmıştır. Fakat alevi ve solcularında yaptıkları göz ardı edilmemelidir bunlardan biri haklı mı diyorum? ASLA iki tarafıda onaylamıyorum acaba o birbirlerini vuranların dedeleri yada babaları Kurtuluş savaşında 1. Dünya Savaşında yanyana savaşmamışlar mıydı? Aynı düşmana kurşun çıkmamışlarmıydı? Bunun en bariz örneği Çorum'da yaşandı tabii ben o zamanlar dünyada olmadığım için tam bilmiyorum ancak okuduklarımdan ve anlatılanlardan bilgilerim var. Çorum, Maraş, Tokat olayları meşhurdur. Velasıl kelam sen, ben, o diye kimseyi ayrı görmeyelim hepimiz insanız SAYGILAR...

Alevi_cocuk
27.04.2005, 09:13
Arkadaşımız demişki ; (Mhp' nin 80 öncesi alevilere ve solculara karşı bir savaş içinde olduğu kesindir ama günümüzde bu tür genellemelere varmak yanlıştır!)
Peki arkadaş Trabzonda solculara yönelik yapılan 2 saldırı !
Sivasta bir üniversitede çıkan çatışma ( çatışmanın nedeni sol görüşlü öğrencilerin dağıtmak istemesi)
Ve istanbulda bağcılarda yapılan ÜLKÜCÜ saldırılar herşey tüm çıplaklığıyla ortadır saldırılar hız kazanıp artmaktadır, yanlış bir genelleme yapmışsın .

B@rı$...###

chatlakalper
27.04.2005, 12:24
Peki 80 olayları ile günümüzün olayları aynı mı o zaman insanların dava zannettikleri şeyler vardı günümüzde yapılan gosteriler olaylar bir dava amacını mı güdüyor o bildiriyi yayınlayan gençlerin bence kendilerince düzenledikleri birşey değildi mutlaka yukardan bir yerden alınan emirler doğrultusunda yapılmış birşey. Neyse konumuz bu değil yukarda savaş dedim farkındaysan gerçekten olaylar bir iç savaş haline gelmişti günümüzde olaylar bu boyutta diyebilir miyiz? ?ahsen ben diyemem tabii ki görüş farklılığından dolayı sürtüşmeler yaşanacak yaşanmasa abes olur zaten...

reis
11.01.2007, 14:21
Çok YanliŞ DÜŞÜnceler İÇerİsİnde OlduĞunuzu Belİrtmek İsterİm 68 KuŞaĞindan Çok EtkİlenmİŞsİnİz Ayrica Bazi Şeylere At GÖzlÜklerİyle Bakmayin.m.h.p.halen Bu Ülkedekİ MİllİyetÇİ Duygularini Kaybetmeden SÜrdÜren Tek Partİdİr...

chatlakalper
11.01.2007, 14:24
bu konuya en son yorumu ben yapmışım 27.04.2005, 13:24 tarihinde, ya reis

arkadaşım bence bu forumda ömrün kısa olacak :) Fosillesen bir konu tekrar açığa çıktı :) hey allahım,bugün çok gülüyorum yaw :)

odtülü aslan
11.01.2007, 16:23
Çok YanliŞ DÜŞÜnceler İÇerİsİnde OlduĞunuzu Belİrtmek İsterİm 68 KuŞaĞindan Çok EtkİlenmİŞsİnİz Ayrica Bazi Şeylere At GÖzlÜklerİyle Bakmayin.m.h.p.halen Bu Ülkedekİ MİllİyetÇİ Duygularini Kaybetmeden SÜrdÜren Tek Partİdİr...

Reis efendi senin için daha yararlı ülkücü siteler var.Burası senin gibi neye bağlandığını bilmeyen safların yeri değil.Seni kim reis seçtiyse onların yanına git.