Aşağı yukarı 3 aydır Aleviradyoyu dinliyorum ve bu radyoyu dinlerken büyük zevk alıyorum özellikle Dj Denizin programını beğenerek dinliyordum ama Dj Denizin yayınlarına ara verdiğini öğrendim bunu duyduğumda gerçekten üzüldüm şimdi buradan yetkililere yada bu konuda görevlendirilmiş olanlara sesleniyorum lütfen tekrar Dj Denizin Aleviradyo bünyesine kavuşturun eminim ki bunu isteyen bir çok Aleviradyo dinleyicisi vardır.....
sevgilerimle
erzincan88
10.10.2007, 21:23
hayır istemiyorum cok sıkıcı ve cok yavas
deniz abim odanın en tatlı en samımı en candan dj ı gerı don nolarsan deniz abi senin türkülerini dinlemek bir başka oluyor
PoyrazıM_24
10.10.2007, 22:06
deniz kardeşimi radyoya geri istiyozz.deniz merak etmesin arkasındayım sonuna kadar..bilsinki yanında erzincanlı kardeşi var...ne gerkiyosa yapılsın bizim yapmamız gereken bişey varsa bizde yapalım..
freelens
10.10.2007, 22:12
Merhabalar..!
Sevgili Cansu62 gercekten cok tesekkür ediyorum bu topigi actigin icin, ama gercekten hic geregi yoktu, bu arada Dilan sana da tesekkür ediyorum, yorumun icin.
Ben Muhtemelen en kisa zamanda tekrar aranizda olacagim, ama ne zaman onu bende bilmiyorum su an bir bekleme dönemindeyim, LADY ile konusuyoruz, ve oda bu konuya olumlu bakiyor, Insallah en kisa zamanda aranizda olma dilegi ile..!
Bu arada sevgili Erzincan88 gercekten yorumun cok iyi beni elestirmen guzel, inan ben her zaman elestirilere acigim, medeni cesaretin icin tekrar tesekkür ediyorum, eger bundan sonra yayin alacak olursam, ve sende dinleme firsati bulursan umarim canin SIKILMAZ ve programin yavas oldugunu dusunmezsin.
En kisa zamanda tekrar karsilasmak dilegi ile..!
Deniz
Merhabalar..!
Sevgili Cansu62 gercekten cok tesekkür ediyorum bu topigi actigin icin, ama gercekten hic geregi yoktu, bu arada Dilan sana da tesekkür ediyorum, yorumun icin.
Ben Muhtemelen en kisa zamanda tekrar aranizda olacagim, ama ne zaman onu bende bilmiyorum su an bir bekleme dönemindeyim, LADY ile konusuyoruz, ve oda bu konuya olumlu bakiyor, Insallah en kisa zamanda aranizda olma dilegi ile..!
Bu arada sevgili Erzincan88 gercekten yorumun cok iyi beni elestirmen guzel, inan ben her zaman elestirilere acigim, medeni cesaretin icin tekrar tesekkür ediyorum, eger bundan sonra yayin alacak olursam, ve sende dinleme firsati bulursan umarim canin SIKILMAZ ve programin yavas oldugunu dusunmezsin.
En kisa zamanda tekrar karsilasmak dilegi ile..!
Deniz
Yani Dj Konularında LaDY ile Görüşüldüğüne Göre Topiğe Gerek Kalmadı. Umarım Olumlu Sonuçlanır.
İyi Forumlar. KİLİT.