Orijinalini görmek için tıklayınız : Ariyorum

ALBAY_KAWA
14.04.2005, 15:22
Buyur, bu gibi durumlarda yapila bilecek en güzel seydir bence, uzatmiyalim...

yaraLiCeyLan
14.04.2005, 17:57
dost ellerimi uzatiyorum
sicacik yüregimi aciyorum
yüregine kardesce...

yüregine saglik can...

Duncan
15.04.2005, 01:25
ARIYORUM

Bir dost ariyorum canim
öyle bir dost ki,
benimle aglayan,
benimle gülen.
Mutsuzlugumu hissettirmeyen,
karanlik dünyami aydinlata bilen.
Bir dost.

Bir dünya ariyorum canim,
öyle bir dünyaki,
insanligin var oldugu,
riyakarligin yok oldugu
yalanin dolanin bulunmadigi
Sevenlerin el ele dolastigi
Piril Piril bir DÜNYA!

Saygilar...
Güzel şiir !
Aleviforum.com kurallarına göre şiirin ait olduğu şairin ismini yazmanız gerekir telif hakkı vb sorunlarla karşılaşmamamız için lütfen bu konuda hassasiyet gösterelim.

ALBAY_KAWA
15.04.2005, 15:08
Bu mesaji silmeyi uygun buldum...

Duncan
15.04.2005, 15:39
telif hakkı vb sorunlarla karşılaşmamamız için lütfen bu konuda hassasiyet gösterelim.

böyle bir sorunla karsilasmazsin korkmayin...

Ben bilmiyorum ama sen arastirip yaza bilirsin kime ait oldugunu, Yazida herhangi bir siteden alinti deildir....

Saygilar !

Gerekli düzenlemeyi yapmazsanız şiir silinir !Ayrıca forum yöneticileri ile olan dialoglarınıza biraz daha özen göstermelisiniz.

ALBAY_KAWA
15.04.2005, 17:29
Haksizligin hak oldugu yerde direnmek görevdir...

Duncan
16.04.2005, 02:40
Direnmek ile Kaçmak arasındaki farkı çözemedim rica etsek anlatırmısın ?
Çünkü silerek kaçmışsın gibi bana ?

ALBAY_KAWA
17.04.2005, 20:55
soru duncandan...
Direnmek ile Kaçmak arasındaki farkı çözemedim rica etsek anlatırmısın ?
Çünkü silerek kaçmışsın gibi bana ?

Ceavap ALBAY_KAWA'dan

Yaw senin seviyene ineyimmi, cikayimmi..

Duncan
18.04.2005, 01:13
-?iir yazmışsınız kimindir yazın dedim
*şairi yazmak yerine dialoga girmeye kalktınız
-site kuralları dedim
*bilmiyorum sen yaz dediniz
-konuyu ben açmadım neden yazayım dedim
*konuyu düzenlemek yerine sildiniz
-silmek kaçıştır dedim *
en sonunda hakaret ettiniz
-bu konuyu yönetim odasına taşıyıp hakettiğinizi itina ile yapacagım şüpheniz olmasın :ilgili:
Yazı karakterimi begendiğiniz de gözden kaçmıyor bu arada

ALBAY_KAWA
18.04.2005, 20:44
Baska bir konuda sana karsi son cevabimim olacagini belirttim, ve kullaniyorum...

En son yazdigim cevaba karsi normalde bos bir sekilde cevap hakkini kullanman gerekirken, ama sen o cevaba karsi gene aciklamada bulunmussun... Sana söyle anlatayim...

Üniversitenin birinde, böyle bilim admalarinin okudugu bölümlerin birinde, tam olarak bölümü hatirlamiyorum, pardan artik...

Sinifin yazililardan aldigi, notlar toplanip, sinif sayisina bölünürmüs, ve ortalama cikanin altindakiler yazilidan kalirlarmis, cikanlar kazanirlarmis, o yüzdende kimse kimseye kopya verme olanagida yok cünkü, verirse ani notu alcak, o yüzdende ortalama not yükselecek, neyse, artik sene sonu ve sinif gecme imtihani yapiliyor, ögretmen, soru olarak, sunu sormus, riziko nedir, diye, iclerinden biri, sadece soruya cevap olarak sunu yazmis rizko budur, diye ve kagidi öylece vermis, ve gecmis gerisi aciklamis, ama ne fayda, hepsi kalmis, ...
Biraz uzun oldu ama anlaya bilecegin sekilde anlatmaya calistim,..

Ben senin begenmedigin her seyide begenirim korkma...

Diyaloga girmedim, arastir bul dedim... Ama eklemyi unutmusum tabi bulabilirsen...

Site kurallarimi dedin, cevap yukarda sairi bilmiyorum... ve kuralda diyorki;

Mümkün olduğu kadar ?iirin yazarını'da ekleyin. Eğer ?air hakkında biografisi elinizde bulunuyorsa, eklemeyi unutmayın.

bende mümkün olmadigi icin, ekleyemedim, cünkü bilmiyorum... ( acaba senin doalyli olarak benimle bir sorununmu var, varsa söyle bilelim, yani bazi seyleri göstererek benimle ugrasiyormussun gibime geliyor, ve bunuda lütfen yönetim kurulunda tartis, ama msnden degil, herkezin önünde, üyeleride dahil et... Cünkü sitenin asil yöneticileri üyelerdir, üyeler olmassa sende olmazdin, üyeler olmazsa bu sitede olmazdi...

Ve o güzelim cevabimi hakaret olarak degerlendirmissin, ben onuda üniversite olayi ile anlattim, hikaye degildir, melesef gercek bir olay...

dem_dost
18.04.2005, 23:19
lütfen gidin derdinizi baska cözün..forumun düzenini bozuyorsunuz böylece...

samimi diyorum... cocuklugunuzdan kalma sorunlari varsa kimilerin.. derdine derman arasin

kimsenin de alinmasini istemiyorum, bu sözün kime gittigini düsünsünler lütfen

saygilarimla

Alevimen
18.04.2005, 23:20
Üni olayı öyle olmamıştı. Bu hikaye geçen senelerde emailden emaile 'Garip Olaylar' başlığı ile dağıtılırdı, çok iyi hatırlıyorum.
O Hikaye almanya resmi öğretmenler sayfasında yayınlanmıştı (adresi hatırlamıyorum).

O hikayedeki öğretmenin sorusu 'Cesur nedemek?' di... Öğrencilerden biri kalkıp boş sayfayı öğretmenin masasına koyup 'budur, ööretmenim' demiş.
Dilden dile dolaşmış biraz süslenmiş ve Albayin cevabı olmuş. http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%2828%29.png

Albay stop dedim sana, lagaluga yapma. kapattım konuyu.

Duncan
21.04.2005, 04:57
Baska bir konuda sana karsi son cevabimim olacagini belirttim, ve kullaniyorum...

En son yazdigim cevaba karsi normalde bos bir sekilde cevap hakkini kullanman gerekirken, ama sen o cevaba karsi gene aciklamada bulunmussun... Sana söyle anlatayim...

Üniversitenin birinde, böyle bilim admalarinin okudugu bölümlerin birinde, tam olarak bölümü hatirlamiyorum, pardan artik...

Sinifin yazililardan aldigi, notlar toplanip, sinif sayisina bölünürmüs, ve ortalama cikanin altindakiler yazilidan kalirlarmis, cikanlar kazanirlarmis, o yüzdende kimse kimseye kopya verme olanagida yok cünkü, verirse ani notu alcak, o yüzdende ortalama not yükselecek, neyse, artik sene sonu ve sinif gecme imtihani yapiliyor, ögretmen, soru olarak, sunu sormus, riziko nedir, diye, iclerinden biri, sadece soruya cevap olarak sunu yazmis rizko budur, diye ve kagidi öylece vermis, ve gecmis gerisi aciklamis, ama ne fayda, hepsi kalmis, ...
Biraz uzun oldu ama anlaya bilecegin sekilde anlatmaya calistim,..

Ben senin begenmedigin her seyide begenirim korkma...

Diyaloga girmedim, arastir bul dedim... Ama eklemyi unutmusum tabi bulabilirsen...

Site kurallarimi dedin, cevap yukarda sairi bilmiyorum... ve kuralda diyorki;

Mümkün olduğu kadar ?iirin yazarını'da ekleyin. Eğer ?air hakkında biografisi elinizde bulunuyorsa, eklemeyi unutmayın.

bende mümkün olmadigi icin, ekleyemedim, cünkü bilmiyorum... ( acaba senin doalyli olarak benimle bir sorununmu var, varsa söyle bilelim, yani bazi seyleri göstererek benimle ugrasiyormussun gibime geliyor, ve bunuda lütfen yönetim kurulunda tartis, ama msnden degil, herkezin önünde, üyeleride dahil et... Cünkü sitenin asil yöneticileri üyelerdir, üyeler olmassa sende olmazdin, üyeler olmazsa bu sitede olmazdi...

Ve o güzelim cevabimi hakaret olarak degerlendirmissin, ben onuda üniversite olayi ile anlattim, hikaye degildir, melesef gercek bir olay...
Bahsettigin Çan egrisi düzeneğidir üniversite görmediginden expert düzeyde anlatım yapamamışsın sorun değil öğretmenin görevi öğrenciyi zeki az zeki idiot olarak ayırmak değil hepsine eşit ilği göstermektir bende aynı etikte hareket ediyorum .