Orijinalini görmek için tıklayınız : Sahte Peygamber Sai Baba (Sri Sathya)

Şah-Mat
12.10.2007, 13:15
Merhaba Arkadaşlar..,

Nedir bu ?

Neyin nesidir ?

Kendisini peygamber,tanrı ilan eden adam neden böyle bir işe kalkış mış ?

Kısa bir bilgi ;

ULUSLARASI SAİ BABA TARİKATI ....(?)

Bu Tarikat' ın öğretileri Sai Baba' nın öğretisi adı ile Hindistan kökenlidir. Sri Sathya Sai Baba (yani; Ulu Yükselmiş ilk Baş lider) 1980' den beri dünya piyasasına açıldı. Piyasa diyorum çünkü, bu peygamber olma durumu artık bir sektör. Elini sallasan kutsal adama çarpıyor. Spritüelizm Sömürücüsü Sai Baba aynı zamanda çok iyi bir illüzyonist.

Sai baba kendi internet sitesinde dahil bir çok görüntü yayınlıyor. Bu görüntülerde ağzından, elinden ve burnundan çeşitli altın ziynetler ve tozlar çıkartıyor ve bunları materyalize ettiğine inanılıyor. Sai baba var olmayan bir şeyi var etme yeteneğine sahip anlayacağınız. Sitesinde yayınlanan birçok görüntüde elinden birden bire çıkan altınlar, kolyeler mevcut. Ancak dikkatli baktığınızda bunların el çabukluğundan başka bir şey olmadığını çok rahat anlıyorsunuz. Ayrıca Hindistan' da bulunduğum zaman bu adamın şovlarına şahit oldum. İnsanlardan para dolu zarflar toplar bu şovlardan sonra. Karşılığında herkesin üzerine altın tozları serper. Hindistan halkı zaten cahil bir halktır ve buna kanar.

Hindistan hükümetinin bu tür insanlardan çok şey kazandığı aşikar. Dünya' nın dört bir yanından Sai baba' nın mucizelerini görmeye gelen insanlar var. Bu insanlar her ülkeden özel organizasyonlarla Hindistan' a getiriliyor ve adam başı 100$ ile 5000$ zorunlu bağış yapmak durumunda bırakılıyorlar. Bu bağışı yapmayan Sai baba' yı görmekten mahrum kalıyor. Türkiye'de içinde olmak üzere 6 Avrupa ülkesinde daha Sai Baba' nın gizli öğreti kiliseleri var. Ancak bu kiliseler organize suçlar birimleri tarafından sürekli gözlem altında tutuluyor.

Devamını okumak için Tıklayınız .. ! (http://www.ozeldedektif.com/saibaba.html)

Bir görüntü ;

Dx9srG-6ynw

Bir kaç hafta önce FOX Tv kanalında KADİR ÇELİK'in Objektif programında izlemiştim.Dün akşamda YAŞAR NURİ ÖZTÜRK konuguydu ve bu görüntüleri konuştular.Bende bundan haberi olmayan arkadaşları bilgilendirmek ve görüşlerinizi almak için burada sizlerle paylaşmak istedim...

Şuan zamanım olmadıgından kısa kesmek istiyorum..

Youtube'de araştırdım ama bulamadım...

Bu sahtekar adamı peygamber veya tanrı kabul edenlerin,kendi aralarında yaptıkları ayinlerde veya ibadetlerde bir kısım ...SAPKIN MÜSLÜMANIN..

Bu adamı TANRI olarak görüp KIBLE yönüne doğru namaz kıldıklarını gösteren videolar mevcut.Yani aslında MÜSLÜMANLARIN islam dinini sadece EZBERLEMEKTEN başka bir işe yaramadıklarını kanıtlarıyla dünde izlediğim yayında / programda gördüm.Hem islam dinine inanıp hemde bu adamı tanrı veya peygamber kabul eden müslümanlar neden böyle bir şey yapmışlardır..?

Ben hayatımda bu kadar açık bir ŞİRK görmedim..

Hem müslüman olacaksın hemde ....(!)

Konun genişletilmesini ve irdelenmesi hususunu sizlere bırakıyorum..

Not : Forumda daha önce açılmış....Konuyu açan - Readme ...! (http://www.aleviforum.com/showpost.php?p=509122&postcount=1)

Saygılarımla...