Orijinalini görmek için tıklayınız : Genç'ten MHP'lilere Çağrı

renat
12.10.2007, 18:24
Tunceli milletvekili Kamer Genç, MHP'li milletvekillerine AK Parti'ye destek vermemeleri çağrısında bulundu.
Rereranduma sunulacak paketten 2 maddenin çıkarılmasına ilişkin 1. tur oylamada Kamer Genç muhalefeti birlik olmaya davet etti.
Paketin görüşüldüğü 1. tur oylaması öncesinde söz alan Genç, MHP'lilere oy vermeyin ricasında bulundu.
MHP sıralarına dönerek konuşan Genç şunları söyledi:

"İktidar partisine neden destek veriyorsunuz? MHP'lilere rica ediyorum. Cumhurbaşkanı yeniden secilecek. Belki sizden biri Çankaya'da oturacak. Gelin bu değişiklik paketini desteklemten vazgeçin. O zaman güzel sonuçlar çıkar"
Genç, konuşurken AK Parti sıralarından laf atıldı. Sinirlenen Genç, "Yiğitseniz çıkarmayın. Halka gidelim. Bakalım beni mi yoksa Gül'ü mü sececekler. Basını lehinize çevirebilirsiniz ama halkı çeviremezsiniz" diye konuştu.

adam tek başına bir parti .Yalnız şu konuşmasını benimsemedim diye bilirim MHPlilere sizden biri cumhurbaşkanı olabilir. onlardan olacağına A.Gül olmasını isterim .

spartacus
12.10.2007, 18:41
Kamer Genç İntihar edecekmiş!

TRT 3'te meclis tv'yi yer yer izlerim. Tunceli Milletvekili Kamer Genç, meclistekilerin meydanlardaki sözlerin tutmasını isteyerek yasaların değiştirilip, cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesini talep etti.
Genç her zamanki gibi yine insanları güldürdü. Cumhurbaşkanını halkın seçmesi durumunda aday olacağını belirti:
"Halk beni seçmezse söz veriyorum bu mecliste intihar edeceğim"

bektaşi44
12.10.2007, 20:00
Arkadaşlar bu kamer genç alevimidir ne menem bir adam bu

alenya
12.10.2007, 20:10
kamer genç aslında renkli bir siyasetci.sanırım mhplilere başka bir secenek olduğunu hatırlatmak için böyle bir söylemde bulunmuştur.mhp saflarına gelince onlar yağ yakma modundan cıkmayacaklardır.seçim öncesi meydanlarda erdoğanla birbirlerine ip atıyorlardı.şimdi can ciğer kuzu sarması oldular.kim ne derse desin mhp yağcılıktan ve akpye desteğinden vazgeçmez.
sayın genç intihar söylemini espri olarak kullanmıştır.bir aralarda çicek sulama modasını çıkarmıştı.espri kişiliğinin yanında aslında tecrübeli bi siyasetci.
sonuç olarakbu söylemlerin yorumların sonunda referandumda evet çıkacak.bu bariz bir gercek artık.

onur melis
12.10.2007, 20:35
kamer genç çok tuhaf bir siyasetçidir ve neyi nasıl yapacagına kimse akıl erdiremez bir yandan şaşırtır bir yandan alkışlatır

İsyanateşi
19.08.2008, 13:20
Arkadaşlar bu kamer genç alevimidir ne menem bir adam bu

menem kelimesinin ne anlama geldiğini bana açıklayabilir misin çok merak ettim de bu arada Kamer Genç alevi olup öz ve öz Dersim lidir.

bektaşi44
19.08.2008, 19:28
menem kelimesinin ne anlama geldiğini bana açıklayabilir misin çok merak ettim de bu arada Kamer Genç alevi olup öz ve öz Dersim lidir.Menem halk deyimiyle garip anlaşılmaz gibi bir şey.saygılar......

SAGOPA_61
19.08.2008, 22:14
Mhp Lİlerr ÖcÜ DeĞİl Bu Kadar Korkmayin Mhp Denn Asill ÖcÜler Pkk Lilar

revolución
19.08.2008, 22:18

al birini vur ötekine.

Huysuz
20.08.2008, 01:00

Sana birşey diyeyim mi ? Onlar öcü değil ama leş yiyiciler.... ! O kadar kraktersizler ....