Orijinalini görmek için tıklayınız : mhp akpden hesap soracağız ama...


alenya
13.10.2007, 03:11
MHP'li Şandır, "Neden AKP'den hesap sormuyorsunuz " diyenlere dalga geçer gibi cevap verdi;
Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, partisinin Tarsus ilçe teşkilatınca düzenlenen bayramlaşma törenindeki konuşmasında, "AKP ve Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili dün ne taahhütte bulunduysak bugün o taahhüdün arkasındayız. AKP'den ve AKP yöneticilerinden millet adına hesap soracağımızı söyledik. Evet hesap soracağız, ama iktidar olursak hesap soracağız" dedi.

Millet için her türlü fedakarlığı yaptıklarını, ama ülkeyi yönetme sorumluluğunu milletin AKP'ye verdiğini vurgulayan Şandır, şunları söyledi:

"Millet bize de 70 kişilik milletvekili gurubuyla muhalefet görevi verdi. Şimdi soruyorlar, (Size oy verdik, niye terörle mücadele etmiyorsunuz? Niye AKP ile mücadele etmiyorsunuz?) diye. Hayır kardeşim, biz Türkiye'yi yönetmeye talibiz." Mehmet Şandır, 1,5 yıl sonra yapılacak olan yerel seçimlere daha çok çalışarak hazırlanacaklarını, yerel iktidarı elde etmeyi hedeflediklerini söyledi.

-----------------------------------
şandır partisinin fikrini açıkca söylemiş.amaçları muhalefet değil ülkeyi yönetmekmiş.bu zihniyete oy veren yurdum insanı oy verdikleri partinin muhalefet bile yapamazken türkiyeyi nasıl yöneticeklerini sorgulamıyormu?ne muhalefeti tamamen akpnin şakşakcısı.anca şehit cenazelerinde misyon yüklenirler.bayrak açarlar slogan atarlar.mhp li vekillerde bu tip zamanlarda vatan millet sakarya üçleminde asalım keselim nutukları atarlar.ülkeyi yönetecekseniz vay halimize.

baris1976
13.10.2007, 03:22
onlar ve diger lerinin hepsi türkiyeye talipler ama hizmet için değil yemek için yandaşlarını çoluğunu akrabasını yedi sülalesini dahada zengin etmek icin türkiyeye talipler
ülkede terör var umurlarındamı ülkede ülke batmıs kimene ülkede vatan daş şikayetci geçinemiyor onlara ne
hiç semt pazarına gidip te pazarın toplanma saatinde vatandaş tezgahlarda bırakılmıs cürük veyz ezilmiş sebze meyveyi kapışırcasına toplamış kim görecek onlar en lüks restaurant larda onlar lüks araba lüks villalarda günlerini gün etsinler hatta maaş larında şikayet edip memura işçiye % sıfır bilmem kac yeter derken kendilerine kat kat zam yapsınlar cocuklarını arkadaş burs uyla (o burs için acaba ne kadarlık ihale peşkeş çekildi) abd ye okulla göndersinler....

ama ii yapıyorlar biz eşşek olduktan sonra 2 torba kömüre 2 pkt sana yagına oyunu satanlar a iii oluyor bizede cezasını çekmek düsüyor

renat
13.10.2007, 03:23
22 temmuzdan önce birbirlerine ip atanlar şimdi birbirlerinin şakşakçılığını yapıyorlar.

Bunlar bırakın ülke yönetmeyi kendi partilerini yönetemeyenlerdir anladıkları tek şey mafya gibi ortalıkta gezmektir.

ben bunların MHP açılımına Mafyaların Hareket Partisi diyorum her yerde