Orijinalini görmek için tıklayınız : Cumhurbaşkanı düğün yapsın, yoksul ağıt yaksın
spartacus 14.10.2007, 00:57 Meclistekiler Gül'ün kızı için nikah törenine katılıp, zevk-ü sefa yapacaklar. Onlar 20'lik oğullarını evlendirip göbep atsın, halktanda vatanseverlik beklesinler bakalım. Madem 13 asker için yürekleri yandıysa şu nikah törenini ertelesinler. Takiye yapmaya devam ediyorlar. Yoksulun çocuklar dağlarda ölsün, onlar düğün yapsın. Zenginimiz bedel versin, yoksul halkın çocukları dağlarda ölsün. O halde niye başta onlar çocuklarını askere göndermiyor? Tezkere çıkartmak kolay, ateş düştüğü yeri yakıyor. Deniliyor ki, "onları unutmayacağız!" Böyle düğün yapılarak mı oluyor? Bu yüzden fazla medyanın gazına gelip savaş kışkırtıcılarının oyununa gelinmemeli. Ateşin düştüğü yerde ağıtlar yükselirken onlar düğün yapsınlar!
Şair diyor ya, "bu ne yaman çelişki anne, kurtlar sofrasına daldık, hani benim gençliğim nerde?"
Bunları iyi tanıyın! Savaşlara hayır diyin!
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kızı Kübra Gül ile Mehmet Sarımermer bayramın üçüncü gününde yani bugün İstanbul Gösteri Merkezi'ndeki yapılacak nikâh töreniyle evleniyor.
Törene aile yakınlarının yanı sıra siyaset, iş ve sanat dünyasından da davetliler katılacak. Cumhurbaşkanı Gül, nikâh için "sadece kişisel hukuku olan kişilere" 2 bin 500 davetiye gönderdi.
Nikâhı Topbaş kıyacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın 12.45-13.00 sıralarında kıyacağı nikâhta, nikâhın şahitliğini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın yapması bekleniyor.
Aynı gün akşam Adile Sultan Yalısı'nda 300 kişi olarak belirlenen aile yakınlarına yemek verilecek. Yemek için erkek tarafı 107 bin YTL'lik harcama yaptı.
Bir başka topikte yaptığım yorum
Topiğin ismi kübra Gül 'ün rekor düğünü
ve yorumum 11 . 10 .2007
Düğün gününden yedi gün önce ülkemiz 15 şehit vermiş olacak . hangi vicdanla düğün yapacaklar acaba . bu düğnü erteleyemezlermiydi daha acımız çok tazeyken .
Gelelim düğünün maddi yanıda şehit cenazesinde şehidin çocoğunun ayağında çoraplar yırtık birinin ise ayağında ne çorap vardı nede ayakkabı. bu ülkede yoksulluktan bir odada beş kişi yaşayan insanlarımız var .onların çaresini bulmak gerekirken adamlar 107 bin YTL lik düğün yapıyorlar .
bravo cumhurbaşkanına gündemi ne güzelde değiştirmesisini biliyor.
------------------------------
Kuzey ırak' asker gönderip terör örgütüne operasyon yapacak ülkenin başbakanı önce kendi çocuğunun neden askere gitmediğini açıklaması lazım
Ve bugün Başbakanın yaptığı açıklama;
" Bedel neyse ödenir, sınır ötesi harekat yapılır!"
Bu bedel hangi anaların çocuklarıdır!!??
Saygılar
Olurmu onlar en büyük oyuncular perde oyun devam etmeli.
spartacus 14.10.2007, 01:34 Ve bugün Başbakanın yaptığı açıklama;
" Bedel neyse ödenir, sınır ötesi harekat yapılır!"
Bu bedel hangi anaların çocuklarıdır!!??
Saygılar
Onlar bugün bile bu kadar şatafatlı düğün yaparsa, yarını sizler düşünün.
Şimdi gelde Aziz Nesin'e kızı ver. Halk bunları nasıl görmüyor?
dilan_7670 14.10.2007, 01:48 Onlar bugün bile bu kadar şatafatlı düğün yaparsa, yarını sizler düşünün.
halk neye boyun egmiyor...susmuyorkı...
Merhaba,
Evet canlar bunları yaşacağımızı biliyorduk.
Ama düşünün bugün bu ülke de oy kullanan 2 kişiden biri Akp'ye oy vermiştir.
Ve hangi zihniyetle vermiştir bilemiyorum.
Yani bu insanlardan ne beklentileri var.
Topraklarımızı mı satmalalarını istiyorlar?
Yoksa özelleştirme altında elde gitmesini istediğimiz bir sermayemiz mi var?
Ve örümcek ağlarını kurarken onlar biz karanlığı mı istiyoruz?
Sanmıyorum ve hangi zihniyetle oy verdiklerini de bilmiyorum.
Ama değişen bir şey yoktur.
Bu adamlar yapmak istediklerini yapıyorlar.
Çünkü ona oy veren %46 lık bir gerçek var.
Bununda meclise yansıması ortada.
Ey Halk Susma Uyan!!!
Haykır Sesini!!!
Çok geç olmadan...
Saygılarımla...
dilan_7670 14.10.2007, 02:03 Konuşan Türkiye! Meydanlardaki Hava Onlara Bir Seçim Zaferi Gibi Geliyor. Ancak Solun Temel Bir Yanlışı Yine Nüksediyor Ve Bir Şeyi Yine İhmal Ediyor: SUSAN TÜRKİYE
haftaya referandum var ve şehitlerin kanıyla siyaset yapıyorlar.Türbanın üzerinden oy isteme modası geçti ya.
Onlar bugün bile bu kadar şatafatlı düğün yaparsa, yarını sizler düşünün.
Akan kan kızının gelinliğine bile bulaşmayacakmı o kanın üstünde düğün dansımı yapacaklar.
Analar istemiyor evlatlarını vermeyi artık bitsin bu savaş diye bağırıyor.
Hani yürekleriniz yanıyordu boyboy medyada anaların yanındaydınız hani.
dilan_7670 14.10.2007, 02:20 Herkes Oyunu Kurallara Göre Oynuyor,Halkı İyice Sindirin Kandırın,İktidarı Işıl Işıl Gösterin,Çalışmaktan Yorulan Halkın Sırtına Biraz Daha Binin,Yazarlarını Öldürerek,Kalemlerini Elinden Alarak,Faili Meçhullerine Göz Yumarak Kendi Saltanatınıza Devam Edin,Başınızı Yastığa Rahat Koyun Vicdanınız Rahat Olsun,Hata Bizlerin Susan Halkın,Tabikide Siz Böyle Rahat Olursunuz....Diyorum ben...
Adaaam sende
Bayram günü
Düğün günü
Ne gerek var şimdi anaların ağıtlarından bahsetmeye.
Ben gene ekranda çıkınca iki damla timsah gözyaşımı dökerim.
Bana dokunmayan yılanın bin düğünü olsun bana ne.
spartacus 14.10.2007, 15:12 Mecliste tezkereleri tereddütsüz çıkaranlar, söz konusu kendi güvenliği oldumu güvenliği yüksek düzeye çıkartıyorlar. Nikahın yapılacağı kongre merkezi, havadan helikopterlerle ve MOBESE kameraları ile sürekli kontrol ediliyor. Bakınız kendi canları ne kadar kıymetli? Halk bunların söylemlerine inanmasın artık. Bunlar bu kadar iki yüzlü ve sahtekar.
Yarın oğullarınız dağlarda vurulurken, bunlar yine böyle düğün yapacaktır. Bakın nikahın yapılacağı salona gazetecileri sokmamışlar, halktan neyi gizliyorlar? Eğlenceli ve şatafatlı nikahlarını bizlerden saklıyorlar? Bu sebeple savaşın bitmesi için milyonlarca kez barış diyelim.
putikanli 14.10.2007, 15:27 Hepinizle gurur duyuyorum.Dün sırf bu pisliği benim gördüğümü sanıyordum.Bakıyorum ki Alevi gençliği aydınlık geleceğiyle ayakta.Sağol Spartacus.Sağolun arkadaşlar.
Artık benim bu ülke halkından bir beklentim kalmadı.Çok söyledik ve çok anlattık.Her şey ortadayken hiç bir şeyi görmek istemediler.Unutmayın insanlar hakettikleri gibi yönetilirler.
Dışarıdan izliyorum artık herşeyi.Midem bulanıyor gördüklerimden.Açıkçası tiksiniyorum.Bir yanım kal mücadele et derken.Mücadele edecek her hangi bir şey de göremiyorum.İdeolojimi yansıtmayan sözde solcu parti ve hareketlerinden kendimi ayrıştırıyorum.Farkediyorum ki ya düzenin adamı olacaksın ya da yabancı kalacaksın.
Yabancı kalmak istiyorum.Olmuyor,sessiz kalamıyorum.
Sırf inadına İstanbul Valiliğini dava etmeyi düşünüyorum.Metro nun ,CNR durağında durmasının engellenmesi seyehat özgürlüğünü engelleyen bir olay görüyorum. Hiç değilse bunu kullanarak tepkimi koymak,uyuz olmak istiyorum.
horasan66 14.10.2007, 15:36 recep tayip erdoğan değilmydi apoya sayın diyen, şehitlere kelle diyen ona rağmen iki kişiden birinin oyunu aldı. belki şehit olanlarda akp ye oy vermişti. onların aileside. belki savunma olarakda düğün yapan o kadar çok kişi varki gülün düğünümü göze battı diyecfekler. ama unutacaklar ki dğün yapan türkiyenin cumhur başkanı şehitler ise türkiyenin şehitleri. dur bakalaım daha neler görecez
bektaşi44 14.10.2007, 15:47 Halktan şunuu gizliyorlardır her halde binlerce dolarlık takıları dügün yaparak zengin olmayı para babalarıyla olan ilişkilerini birde biliyorlar meydanlardaki söylemlerle yapılan dügünün tezat oluşturacagını takkiyeci olduklarını saygılar...
spartacus 14.10.2007, 15:54 Tanı bunları
Bunlar
engerekler ve çiyanlardır
Bunlar
aşımıza, ekmeğimize
Göz koyanlardır
Tanı bunları
Tanı da büyü
Şair Ahmet Arif ne güzel söylemiş!
Bu üstadın bu söylemleri herşeyi fazlasıyla anlatıyor.
güzel bi düğün olacağı belli.canlar acaba hangimiz böyle bir düğün yapabiliriz?bu kadar gösterişe ne gerek vardı.muhtemelen düğün kıyafetleri içindede ırağa girelim nutukları atacaklar.şehitler üzerinden milliyetci duyguları körükleyerek savaş gazı verecekler.ne duruyorsunuz? hadi kalkın ey türk milleti ırağa dalacaksınız.dağı taşı topa tutacaksınız.abd kimmiş,bize napıcakmış,barzanimi önümüze çıkacakmış,onlarda kimmiş bizki tüm dünyaya kılıç sallamış osmanlı torunuyuz..şehitlerimizin hesabını soracaz yürüyün..ii yürüyelimde önden siz buyrun çocuklarınız buyursun.cocuklarınız amerikayı su yolu yaptı.sınırdan geçirmek istediğiniz çocuklar belki kendi memleketlerinin dışına bile çıkamamıştır.onlar böyle düğünler yapamazlarki?
siz mutlu azınlıksınız pc de savaş oyunu oynamıyorsunuz.köklü çözümler üretin kalıcı barışı sağlamak için yol arayın.işinize gelmez tabi.oturduğunuz koltuklar okadar rahatki kalkmak istemessiniz.teskereyi çıkartırsanız oy oranınız artacaktır.öyle ya şehitlerimizin hesabı sorulacak.bende bi şehit yakınıyım.bu hesap böyle sorulmaz.enver paşada gücüne güvenmişti sarıkamışta binlerce asker şehit oldu.
buyrun yapın düğününüzü.ama türkiyenin sadece sizden ibaret olmadığını bilerek yapın.düğün sofrasında yemek yerken insanların çöplükten ekmek toplayıp yediğini düşünerek yeyin.düğün yapamadan ölenleri düşünerek yapın düğününüzü.ırağa biz gireriz siz yapın düğününüzü.
Nihakın görüntüleri basına verilmiş... İmam nihakının merak ediyorum ben aslında :osama: :osama: Onun görüntülerini de paylaşsalar ya, hangi cemaatın hangi hocası kıydı acaba...
Dinsiz, imamsızlar...
Saygılar
Mahir_86 14.10.2007, 16:46 ne diyelim allah mesut etsin. bir yastıkta kocatsın.. vatan hani onlar.. burda bu topicte işleri yok.. üzüldüm bu topicke.. daha önemli gerekli insanlar için açılabilrdi.. böceklerle ne işimiz var?
makaay2077 14.10.2007, 17:13 Ahmet Nejdet Sezer de Abdullah gül de cumhurbaşkanı.Sezer oğlunu evlendirdi kim duydu.gül kızını gelin ediyor dünya alem şatafatı izliyor.aradaki farka bakın
spartacus 14.10.2007, 18:29 recep tayip erdoğan değilmydi apoya sayın diyen, şehitlere kelle diyen ona rağmen iki kişiden birinin oyunu aldı. belki şehit olanlarda akp ye oy vermişti. onların aileside. belki savunma olarakda düğün yapan o kadar çok kişi varki gülün düğünümü göze battı diyecfekler. ama unutacaklar ki dğün yapan türkiyenin cumhur başkanı şehitler ise türkiyenin şehitleri. dur bakalaım daha neler görecez
Mesele sadece AKP hükümetiyle sınırlı kalsa neyse diyeceğim. Al birini, vur diğerine. CHP her şeye muhalefet yaparken, böylesi bir şeyi gözden kaçırıyor. Görüyorda, görmezden geliyor. Çünkü yarın onlarda iktidara geldiğinde sırça köşklerde kirli savaşı yönetecek ve onlarda lüx içinde düğün yapacaklar. Halktanda bedel ödemelerini isteyecekler...
**alişer** 14.10.2007, 19:37 bu halk hakettiği gibi yönetiliyor.
akp ciler hakettiği budur belki daha fazlası geliyor ama hala tayyip diyolar :)
helal olsun tayyip helal olsun güllü...
ama bizde yanında nasibimizi alıyoruz zorunlu olarak :(
AKP li milletvekiller düğüne tam kadro katılmışlar.bakalım mecliste memleket meseleleri tartışılırken oradada tam kadro olacaklarmı
Ayrıca akşam haberleri izleyeyim dedim açtım ATV yi açtım ilk haberlerin cumhurbaşkanın kızının düğünü olduğunu gördüm demekki diğer haberlerden daha önemlimiş bu haberlere verdikleri süreği diğer diğerlerine vermediler .
(diğer haberler sınırdaki operasyon , istanbulda yağmurdan 4 vatandaşın ölümü ve diğerleri)
Mesele sadece AKP hükümetiyle sınırlı kalsa neyse diyeceğim. Al birini, vur diğerine. CHP her şeye muhalefet yaparken, böylesi bir şeyi gözden kaçırıyor. Görüyorda, görmezden geliyor. Çünkü yarın onlarda iktidara geldiğinde sırça köşklerde kirli savaşı yönetecek ve onlarda lüx içinde düğün yapacaklar. Halktanda bedel ödemelerini isteyecekler...
spartacus dost açtığın topic ve anlatılmayanı anlatan,bilinmeyeni bildiren objektif yorumlarınız için teşekkür ederim.
arkadaşlar sağolsun yazacak bişey bırakmamışlar teşekkür ediyorum hepsine.
eski sağın, sıradan, banal, bıyık burkan eleştirilerine ne yazikki sol hakim olmuş. mevziler yer değiştirmiş gibi.
merak etme spartacus ''paranın saltanatı sona erecek''...kutsallığı evlenmemeye bağlıcağız. bu düşünceler bana öyle geliyorki sadece statükocu düşünceleri ilgilendiriyor. insanların aidiyat duyguları çercevesinde kendinden gecip ''dergicilik söylemleri'' ile kitleleri peşinden sürüklemeye benzemez para..
muhammetmustafa 14.10.2007, 21:40 yoruma gerek yok bence bence tek kelimeyle rezalet sadece 1 hafta once BU VATAN 15 ŞEHİT VERDİ ama bunlar icin ölen vatan evladının(şehitlerin) hic bir kıymeti yokmus YUH OLSUN SİZİN GİBİ DEVLET ADAMLIGINA EMİNİMKİ BOYLE BIR OLAY BASKA BİR ÜLKEDE OLSA BU İŞİN SONU İSTİFAYA KADAR VARIRDI
spartacus 14.10.2007, 23:32 eski sağın, sıradan, banal, bıyık burkan eleştirilerine ne yazikki sol hakim olmuş. mevziler yer değiştirmiş gibi.
merak etme spartacus ''paranın saltanatı sona erecek''...kutsallığı evlenmemeye bağlıcağız. bu düşünceler bana öyle geliyorki sadece statükocu düşünceleri ilgilendiriyor. insanların aidiyat duyguları çercevesinde kendinden gecip ''dergicilik söylemleri'' ile kitleleri peşinden sürüklemeye benzemez para..
Bakınız neden bahs ettiğinizi bir türlü anlayabilmiş değilim. Para üzerinde durmuşsunuz, ancak üzerinde durduğumuz konuyla ilgili bir bağlantı kuramadım. Sırf muhalet olmak adına bağlantısız sözcükler... Böyle çetrefilli konuşmak yerine sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu açıklasanız daha yararlı olur.
ulasirmola 15.10.2007, 00:05 arkadaşlar akp ve türevlerinden bahseden topikler açmayınız yaaa sinir sistemlerim altüst oluyo walla.ben insanın gözüne baka baka böyle iyi yalan söyleyen zihniyet görmedim.bulmuşlar 20 milyon koyun güdüyolar ne diyelim elbet bi uçurum kenarına gelecekler
Oyumu AKP ye verdim..Bugün seçim olsa yine oyum AKP’ ye…
Ancak....ancak,ancak..
-Bu demek değil ki Sayın Erdoğan’ın Genel başkan sıfatıyla 2003 yılında 1 Mart tezkeresi için milletvekillerine ''Beyler bu tezkere bu meclisten geçmez ise maaşlarınızı alamazsınız'' dediğini unuttum!..
-Bu demek değil ki 1 milyar dolar pazarlığı yaparak kardeş kanı pazarlığı yapanları unuttum!
-Bu demek değil ki daha 3-5 ay önce başbakanın '' 1 mart tezkeresinin meclisten geçmemesi çok büyük bir hataydı'' diyerek gaf yapmaya devam ettiğini unuttum!
-Bu demek değil ki ''Hayatında 3-5 koyun güdemeyenler siyaset yapıyor'' sözünü sıksık söyleyen başbakana alınmadım!
-Bu demek değil ki 5000 polisi yaşta çamurda, şu mübarek günde sokaklara dizenleri kınamadım!..
O Polislerin kul hakkında kaldılar..ne kadar avans,harçlık verselerde kul hakkından kurtulamazlar...
Belki o polislerin bayram ziyaretleri olacaktı,belki çocuklarını alıp gezdireceklerdi??..yazık günah değil mi!?
-Bu demek değil ki 5000 davetliyi nezaketen de olsa orada hazır bulunmaya zorlamalarını kınamadım!..zaten görüntülerden de davetlilerin ne kadar isteksiz olarak orda bulundukları açık seçik görünüyordu...
-Bu demek değil ki metro istasyonlarından birisini ulaşıma kapatarak vatandaşa eziyet etmelerini yuhlamadım!
-Bu demek değil ki pankart açan,'' Ya benim çocuklarım ne olacak?'' diye bas bas bağıran ve polislerce susturulup uzaklaştırılan emekli vatandaşımıza hak vermedim!
-Bu demek değil ki nikah görüntülerini bakınca Türkiye’de mi,İran’da mı,Arabistan'da mı yoksa Amerika'da mı yaşadığımı zannetmedim!
-Bu demek değil ki sayın Gül’ün 13 şehit olayına ''pkk'nın münferit bir eylemidir'' yorumunu yuhlamadım!
-Bu demek değil ki sayın başbakanın 13 şehitten sonra gazetecilere hitaben''gelecek ay ABD ye gideceğim konuyu orda sayın pusht la görüşeceğim'' dediğini kınamadım!..
-Bu demek değil ki tüm Türkiye yasta iken Devlet başkanının düğün yapmasını kınamadım!
Evet bugün seçim olsa oyum maalesef yine AKP ye..
Peki kime vereydim oyumu?
Faşist MHP’ye mi?
Cuntacı,laf üretmekten başka yeteneği olmayan CHP’ye mi?
ANAP-DOĞRUYOL Anonim şirketine mi?
Erbakan’ın evlatları REFAH partisine mi?
Bunca siyasi tecrübesine rağmen kendisini henüz ispat edememiş sayın Perinçek’in başında bulunduğu İşçi partisine mi?( Çok istememe rağmen)
Diğerlerini sıralayıp kafanızı şişirmek istemiyorum…
Kime vereydim oyumu?
Saygılarımla..
anadolu75 15.10.2007, 20:07 arkadaşlar akp ve türevlerinden bahseden topikler açmayınız yaaa sinir sistemlerim altüst oluyo walla.ben insanın gözüne baka baka böyle iyi yalan söyleyen zihniyet görmedim.bulmuşlar 20 milyon koyun güdüyolar ne diyelim elbet bi uçurum kenarına gelecekler
haklisin akpye kimsenin tahammulu yok akpnin adi forumu kirletiyor onun icin akp adindaki bulasici pisligi temizlemek lazim.
ulasirmola 16.10.2007, 12:19 Oyumu AKP ye verdim..Bugün seçim olsa yine oyum AKP’ ye…
Ancak....ancak,ancak..
-Bu demek değil ki Sayın Erdoğan’ın Genel başkan sıfatıyla 2003 yılında 1 Mart tezkeresi için milletvekillerine ''Beyler bu tezkere bu meclisten geçmez ise maaşlarınızı alamazsınız'' dediğini unuttum!..
-Bu demek değil ki 1 milyar dolar pazarlığı yaparak kardeş kanı pazarlığı yapanları unuttum!
-Bu demek değil ki daha 3-5 ay önce başbakanın '' 1 mart tezkeresinin meclisten geçmemesi çok büyük bir hataydı'' diyerek gaf yapmaya devam ettiğini unuttum!
-Bu demek değil ki ''Hayatında 3-5 koyun güdemeyenler siyaset yapıyor'' sözünü sıksık söyleyen başbakana alınmadım!
-Bu demek değil ki 5000 polisi yaşta çamurda, şu mübarek günde sokaklara dizenleri kınamadım!..
O Polislerin kul hakkında kaldılar..ne kadar avans,harçlık verselerde kul hakkından kurtulamazlar...
Belki o polislerin bayram ziyaretleri olacaktı,belki çocuklarını alıp gezdireceklerdi??..yazık günah değil mi!?
-Bu demek değil ki 5000 davetliyi nezaketen de olsa orada hazır bulunmaya zorlamalarını kınamadım!..zaten görüntülerden de davetlilerin ne kadar isteksiz olarak orda bulundukları açık seçik görünüyordu...
-Bu demek değil ki metro istasyonlarından birisini ulaşıma kapatarak vatandaşa eziyet etmelerini yuhlamadım!
-Bu demek değil ki pankart açan,'' Ya benim çocuklarım ne olacak?'' diye bas bas bağıran ve polislerce susturulup uzaklaştırılan emekli vatandaşımıza hak vermedim!
-Bu demek değil ki nikah görüntülerini bakınca Türkiye’de mi,İran’da mı,Arabistan'da mı yoksa Amerika'da mı yaşadığımı zannetmedim!
-Bu demek değil ki sayın Gül’ün 13 şehit olayına ''pkk'nın münferit bir eylemidir'' yorumunu yuhlamadım!
-Bu demek değil ki sayın başbakanın 13 şehitten sonra gazetecilere hitaben''gelecek ay ABD ye gideceğim konuyu orda sayın pusht la görüşeceğim'' dediğini kınamadım!..
-Bu demek değil ki tüm Türkiye yasta iken Devlet başkanının düğün yapmasını kınamadım!
Faşist MHP’ye mi?
Bunca siyasi tecrübesine rağmen kendisini henüz ispat edememiş sayın Perinçek’in başında bulunduğu İşçi partisine mi?( Çok istememe rağmen)
Kime vereydim oyumu?
Saygılarımla..
cehennemin dibine ver.
Referandumun yaklaştığı şu günlerde seçimden önce gördüğüm akp nin ak noktalarını tekrar görmeye başladım yani tekrar halkımızı nasıl kandırdıklarını...Gerçekten hepimiz için içler acısı bir durum halkın inançlarıyla ekonomik durumların nasılda yararlanıyorlar...
spartacus 17.10.2007, 01:30 Oyumu AKP ye verdim..Bugün seçim olsa yine oyum AKP’ ye…
Ancak....ancak,ancak..
Faşist MHP’ye mi?
Kime vereydim oyumu?
Saygılarımla..
Kime vereyim diyince alın size bir parti. ÖDP olabilir mesela... Hiç değilse daha önce hiç sınanmamış ve söylemleri ap ayrı olan özgürlükçü bir akım. Sanırım ÖDP'nin özgürlük ve demokrasi anlayışı size bol geleceği için siz düzen partilerinden birinin istikametinden gitmekte ısrar edersiniz.
|