Orijinalini görmek için tıklayınız : Akp

karyelist
14.10.2007, 14:19
bu AKP % 50 oy aldı 20 milyon oy kullanmayan var şimdi soruyorum bu partiye oy verenler vatansevermi yoksa başka bişeylermi ?

suveydiyeli
14.10.2007, 14:26
bence tamamiyle bir arayışın, bilinçsizliğin, verilen vaadlere kanmanın sonucudur......

Bu ülke bu seçim sonucunu hak etmedi..........Ülkenin 5 yıl sonra ki durumunu düşünemiyorum...

makaay2077
14.10.2007, 14:33
İnsanlar Hakettikleri gibi Yönetilirler`

Bu söz herşeyi açıklıyor gibi

karyelist
14.10.2007, 14:41
o zaman bizim suçumuz ne derim ben sana herşeyi açıklamıyor

makaay2077
14.10.2007, 15:20
Bizim suçumuz neydi diyorsun?

Bizim suçumuz iyi örgütlenemedik.Halka açılamadık varoşlara gitmedik,insanların dertlerini dinlemedik,çözüm yolları aramadık,onlara umut vermedik.akp onlara yiyecek verdi,kömür verdi.din sömürüsü yaptı.

Meydanlara inmedik.Gösteriler küçük gruplar halinde yapıldı.onlarıda polisler dağıttı.(eski öğrencilerin,gençlerin gösterilerine bakında miting nasıl oluyormuş)

insanları bilinçlendiremedik(çevremizdeki bile).sendikalara,emekçi örgütlerle hiç işimiz olmadı.sadece oturduğumuz yerden akp yi kötüledik.işte bu yüzen kaybettik,kaybediyoruz.

bu bazıları için eleştiri benim içinde özeleştiri

karyelist
14.10.2007, 15:24
bunlar bilinen şeyler biz örgütlendik ama sol olarak fazla parçaya bölündük bence asıl sebep budur

horasan66
14.10.2007, 15:43
ekonomiyi insanların gözüne güzel gösterdiler. ekonominişn sayesinde aldılar bu oyu sadece. kimsede araştırma yapmadığı için bu şekilde ceyaran etti olaylar. birde deniz baykalı unutmamak gerekiyor etkisi çok fazla

suveydiyeli
14.10.2007, 16:39

.........
Tam yerinde bir söz.......:thumbup1: :thumbup1: :)

Ama keşke benim ülkemin başına gelmeseydi...........

Çok sürmeyecek onu da biliyorum......Bu bir süreç sadece.. yaşanması gereken bir süreç..........

Mahir_86
14.10.2007, 16:54
seçimden birkaç gün önce Deniz Baykal Hatay'a geldi.. onunla ilgili bir helikopter pistten havalanacakken bir parçası uctu ve bir kadın öldü.. Deniz baykal allah rahmet eylsin bile demeden cekti gitti.. ardından Tayyeap geldi.. geldiyi gün Küçükdalyan beldesinde (Alevi bir yerleşim merkezidir) şehit cenazesi vardı.. adam bi tomar parayla taziyeye gitti..

Sorarım.. siz olsanız oyunuzu kendisi yüzünden ölen ve buna bir başsağlığı bile dilemeyen birinemi oy verirsiniz? yoksa Alevilere düşman oldugu halde menfaati için taziyeye giden birinemi?

adam bedava kömür dagıttı halkına.. kendi taraflarına iş sağladı.. afedersiniz kendi poposunu yıkayamayan bir lise arkadaşım bilgisayar monitörünü görse televizyon sanan cocuk DEVLET HASTAHANESİNDE BİLGİ İŞLEM MERKEZİNDE BİLGİSAYAR BAŞINDA İŞE ALINDI...

Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü Filminde Ayşe Hatun karakteri filmin sonlarına dogru bir laf etmişti..

Küfrü Eden İyi Etmiş!!

Bakır
14.10.2007, 23:19
bu AKP % 50 oy aldı 20 milyon oy kullanmayan var şimdi soruyorum bu partiye oy verenler vatansevermi yoksa başka bişeylermi ?

42 milyon seçmenin olduğu bir ülkede 20 milyon insan sandığa gitmedi mi?ya da katılım %50'miydi?ya da sandığa gidenlerin hepsi akp'ye mi oyunu attı?verilen 8-9 cevap,80 küsur izlenimde kimse ses etmediğine göre yoksa ben mi yanlış biliyorum?

vidal
14.10.2007, 23:45

sağolasın hemşerim son sözü söylemişsin ben daha ne yazayım

xolxol_12
15.10.2007, 21:43
Akp ye oy vermeyene dinsiz gözüyle bakılıyordu be !

Beşiktaşli58
15.10.2007, 21:49

Resmen bilinçsizlik ve göz boyamanin esiridir. AKP ne biliyim kömür vererek, ne biliyim altin dagatarak, ayakkabi vs. vs. dagitarak göz boyadi ve oylarini aldi. AKP bunlara yararmi? Hayir, ama oylarini verdiler. Simdilik karsiligini aldilar lakin ileri zamanda alacaklarini pekde zannetmiyorum. Adamlar Izmir'de, Tunceli'de ne kadar oy aldilar. O zamanlar Türkiyedeydim ve dogrusu ilk görüste sasirmistim ama aklima birden o kömür dagitilan iller falan geldi ve saskinligim bir anda gitti. Adamlar isilerini biliyor, göz boyuyor ve bilinçsizlerin oyunu aliyor. Kandirilmasi kolay, ne de olsa bilinçsizler. Eeeee o zaman tabi ki alirsan bu kadar oy.

CHP ise daha hala AKP'ye veristiriyor da veristiriyor, adamlara laf atacagana biraz sende yagcilik yap, birseyler dagitta bu kadar fire verme. Resmen yerin dibine gömüldü ama hâlâ gitmek istemiyor. Vay halimize.

sausen
16.10.2007, 13:36
Merhaba,

Bilinçli bir toplum kendini yöneteceklere karar verir.
Bizde tam aksi bir durum söz konusu...
Sevgili Mahir'in söylediği gibi çıkarlar doğrultusunda hareket edildi bu seçimlerde.
Yoksa Akp'nin bu kadar yandaşı olduğu felan yok.
Çıkarlardan başka bir şey değil bu sonuçlar.
Ve insanlarımızın laftan başka bir şey ürettiği yok.
Bizim için acı bir tablodur ama gerçektir.
Eylem yapmaya geldiğinde iş kimseyi bulamazsın bu ülkede.
Ama eleştirirler, her şeye bir lafları vardır.
Ama seçim zamanı bunlar yine Akp'ye oy atarlar...

Saygılarımla...

baris1976
16.10.2007, 13:52
Akp ye oy vermeyene dinsiz gözüyle bakılıyordu be !

o zaman ben dinsizim a.k.p. ye oy vermektense varsın dinsiz desinler

memlekette eğitim düzeyi artmadıkca bunlar hep başımızda kalır bunuda engellemek çok zor seçimden önce en çok mağdur olan çiftçi kesimi bile akp ye oy veriyorsa ne diyek demekki sırtımıza yüklenen hoşumuza gidiyor

ceylan gözlüm
16.10.2007, 13:58
Tanrı dünyayı yarattığı zaman gelecekteki ulusların temsilcilerini
yanına çağırmış her birine ikişer erdem vermiş... İsviçrelilere ;
> >Düzenlilik ve Yasalara saygı ... İngilizlere ; Soğukkanlılık ve
> >asalet ... Japonlara ; Çalışkanlık ve Sabır ... İtalyanlara ;
> >Neşe ve Romantizm .... Fransızlara ; Şarap ve güzel yemekler
..... Türklere ; Zeka ve Dürüstlük ve Tayyip sevgisi ....
Meleklerden biri bu dağıtımdan sonra Tanrı'ya sormuş ? 'Bütün uluslara
ikişer erdem verdiniz ama Türklere üç tane'. 'Evet ama' demiş Tanrı
> >'sadece ikisini kullanabilecekler' - Böylece; * Bir Türk zeki ve
> >Tayyip ci olduğu zaman dürüst olmayacaktır... * Bir Türk dürüst ve
> >Tayyip ci olduğu zaman zeki olmayacaktır... * Bir Türk hem zeki hem
> >de dürüst olduğu zaman Tayyip'ci olmayacaktır...
> >

ilker_che
16.10.2007, 14:11
20 milyon kişinin secimlerde oy atmadıgı bi ülkenin nüfusu 200 milyon falan yapardı herhalde...onu gecelim.atılan oyların hemen hemen 2sinden 1i akp ye gitti bu bi gercek.ve üzülerek söylüyorum bir secim zaferi.akp secim öncesinde TOKİ yi kullanarak cok saglam bi sekilde secimlere hazırlandı.aşiret agalarını da yanına alınca zaten cok büyük bi oy potansiyeline ulastı.buna bi de dini sömürmeyi ekleyin %46 yı ulasırsınız...

ceylan gözlüm
16.10.2007, 14:28
20 milyon kişinin secimlerde oy atmadıgı bi ülkenin nüfusu 200 milyon falan yapardı herhalde...onu gecelim.atılan oyların hemen hemen 2sinden 1i akp ye gitti bu bi gercek.ve üzülerek söylüyorum bir secim zaferi.akp secim öncesinde TOKİ yi kullanarak cok saglam bi sekilde secimlere hazırlandı.aşiret agalarını da yanına alınca zaten cok büyük bi oy potansiyeline ulastı.buna bi de dini sömürmeyi ekleyin %46 yı ulasırsınız...

Sadece toki mi Eskişehir'in akp milletvekili adayı olan kemal unakıtan seçimlerden önce Eskişehirspor a sergen yalçını getirdi imza törenini de stadyumda yaptı üstüne üstük birinci lige çıkarsanız ronaldinho yu Eskişehirspor a getireceğim dedi varmı böyle bir vaad (yalannn) tabi buna inananlar yokmudur vardır kesin. inanmışlar ki Eskişehir de en çok oy akp ye çıktı maalesefff :(

ilker_che
16.10.2007, 14:31
Sadece toki mi Eskişehir'in akp milletvekili adayı olan kemal unakıtan seçimlerden önce Eskişehirspor a sergen yalçını getirdi imza törenini de stadyumda yaptı üstüne üstük birinci lige çıkarsanız ronaldinho yu Eskişehirspor a getireceğim dedi varmı böyle bir vaad (yalannn) tabi buna inananlar yokmudur vardır kesin. inanmışlar ki Eskişehir de en çok oy akp ye çıktı maalesefff :(

81 ilin 80 ininden milletvekili cıkardılar can gerisini sen düşün...kentinin takımına futbolcu transfer edildiği için oyunu satan ilk ve tek milletizdir eminim...

cmelisa
17.10.2007, 10:35
Bakın bu yazdıklarınızın yanısıra mhp lideri Devlet Bahçelininde iddaları şöyle..
Bahçeli: Başbakan'ın Yakın Çevresinde PKK'lı Var
Bahçeli, Bazı AKP Vekillerini Barzani ve PKK Yanlısı Olmakla Suçladı. Bahçeli, 'Başbakanın Yakın Çevresinde Bulunan ve PKK Çizgisindeki Yakın Geçmişleri Çok İyi Bilinen AKP Milletvekilleri Var,' Dedi.
Haber Yayın Tarihi: 16.10.2007 11:54

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bazı AKP milletvekillerini Barzani ve PKK yanlısı olmakla suçladı. Bahçeli, "Başbakanın yakın çevresinde bulunan ve PKK çizgisindeki yakın geçmişleri çok iyi bilinen bu AKP milletvekillerinin şantaj ve tehdit dolu bu zırvaları TBMM çatısı altına sızan bölücülerin sadece 20 milletvekiliyle sınırlı olmadığını göstermiştir" dedi.

ANKARA (ANKA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bazı AKP milletvekillerini Barzani ve PKK yanlısı olmakla suçladı.

Bahçeli, "Kuzey Irak'a askeri harekat konusunda Barzani ve PKK'nın yanında saf tutan bu cepheye bazı AKP milletvekillerinin de katılması ve askeri operasyona Türkiye içinden büyük tepki olacağını hesap edilmesi gerektiğinin söylenmesi ibret verecidir. Başbakanın yakın çevresinde bulunan ve PKK çizgisindeki yakın geçmişleri çok iyi bilinen bu AKP milletvekillerinin şantaj ve tehdit dolu bu zırvaları TBMM çatısı altına sızan bölücülerin sadece 20 milletvekiliyle sınırlı olmadığını göstermiştir" dedi.

Devlet Bahçeli Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, son dönemde Irak'ta Türkiye'ye yönelik terörist sızmalarda artış yaşandığını belirterek, PKK terörünün çok tehlikeli boyutlara ulaştığını söyledi. Terörün büyük şehirleri de hedef aldığını anımsatan Bahçeli, kanlı eylemlerin hız kazandığını ifade etti.

Bahçeli, Avrupa'nın Türkiye'de bölücülüğün önünü açmak için açık çaba sürdürdüğünü, ABD'nin de terörle mücadele konusunda tedbir almakta isteksiz olduğunu savundu. Bu nedenlerin, TSK'nın Irak'taki terör yuvalarına müdahalede bulunmasını tek çare haline getirdiğini belirten Bahçeli, Türkiye'nin terörün önlenmesi konusunda siyasi ve diplomatik tüm yolları tükettiğini, terörü kendi imkanlarıyla bitirme noktasına geldiğini ifade etti. Hükümetin, terör gibi organize bir faaliyeti "sözde etnik kimliklerin okşanması ile çözeceğini" zannettiğini söyleyen Bahçeli, ayrışma ve bölünmenin dinamiklerinin bütün unsurlarıyla harekete geçirildiğini savundu.

-"BELEDİYELER FEDERAL YAPILANMANIN ATLAMA TAŞI"

Bahçeli, bazı belediyelerin "terör örgütünün güdümündeki bölücü mihrakların" eline geçirildiğini ifade ederek, belediyelerin federal bir yapılanmanın atlama taşları olarak kullanıldığı görüşünü dile getirdi.

Bahçeli, "AKP'nin yıllardır yaptığı hatalar ve etnik ayrışma siyaseti, teröristlere 'dağdaki yurttaşlar' ve 'kardeşlerimiz' diyerek PKK sözcülüğü yapan Türk Silahlı Kuvvetlerine dil uzatacak kadar ihanet içinde bulunan terör maşalarının yıllar sonra Meclis çatısı altına yeniden gelebilmelerine de zemin hazırlanmıştır" diye konuştu.

-"BAŞBAKAN'IN YAKIN ÇEVRESİ"NE SUÇLAMA
KAYNAK:sondakika.com

Gerisini siz düşünün artık neler oluyor ve neler olacak.Umarım artık halk uyanır..

c.yaylali
17.10.2007, 14:39
arkadaşlar birşey söylüyeceğim recep tayyip erdoğan çocuğunu 4 sene önce burslu okutuyormuşş.şimdide özel okullarda biizm giib insanların parlarını alıp çocuklarını okutuyo kendini de yuceltmeye çalışıyo.:excl:

AristocraT
01.03.2008, 12:41
Amerikayı Kalkındırma Partisi

barısyıldırım
01.03.2008, 14:06
Bush ile RTE (receptayyiperdoğan) beyaz sarayda sohbet ediyorlarmış Bush RTE ye bizde öyle bir teknoloji varki ölüleri diriltiyoruz.RTE altta kalırmı; oda bişeymi demiş bizim orada 100 m'yi 3 saniyede koşuyorlar demiş.

Ve RTE Türkiyeye dönmüş. Bush ile aralarındaki konuşmayı danışmanına endişeli bir şekilde anlatmış.Bush bana ölüleri diriltiğini söyledi bende altta kalmamak için 100 m'yi 3 saniyede koştuğumuzu anlattım şimdi gelir 100 m'yi 3 saniyede koş derse ne yapıcaz? Danışman kendinden emin şöyle söylemiş.Bush Türkiyeye gelince Anıtkabire götür Atatatürkü diriltmesini söyle. Eğer Atatürkü diriltirse hiç korkmayın siz zaten O dirildimi 100 m'yi 3 saniyede koşarsınız:lol::lol::lol: