Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkesten G?zel Bir s?z...

ALBAY_KAWA
14.04.2005, 15:31
Arkadaslar bir birimizin bilmedigi okadar cok söz varki, ask sözleri ve sevgi sözleri, ata sözleri ve benzerleri... Ya kendi yazdiginiz yada anlamli buldugunuz, sözler...

Siir, Eger yasamda yerini buluyorsa, kacinilmaz bir eylem olur...

Saygilar

Duncan
15.04.2005, 01:21
Sevdigim bir söz var yeri ve zamanı gelmişken.

Geçti bor'un pazarı sür eşşegini Nigde'ye

ALBAY_KAWA
15.04.2005, 15:12
Klasik bir söz, sözü benimseyipte kendine, buraya yazmanda güzel...

Bir tane daha yazyim bari...

Gelecegi devrimde gören gözler, Bayraginin renklerini elleri ile belirler...

Duncan
15.04.2005, 16:10
Klasikleri severim.

Anlayana sivrisinek saz, Anlamayana Davul-Zurna az

ALBAY_KAWA
15.04.2005, 17:31
valla nedense nedemek istediklerimi sen klasik olarak yaziyorsun tesekkürler...

Güzel sözlerinn devami dilegi ile

Ali Zülfikar
16.04.2005, 02:19
Eğer Bütün etrafındakiler panik içine düştüğü
Ve bunun sebebini senden bildikleri zaman
Eğer sen başını dik tutabilir ve sağduyunu kaybetmezsen;
Eğer sana kimse güvenmezken sen kendine güvenir
Ve onların güvenmemesini de haklı görebilirsen;
Eğer beklemesini bilir ve beklemekten de yorulmazsan
Veya hakkında yalan söylenir de sen yalanla iş görmezsen,
Ya da senden nefret edilir de kendini nefrete kaptırmazsan,
Bütün bunlarla beraber ne çok iyi ne de çok akıllı görünmezsen;
Eğer hayal edebilir de hayallerine esir olmazsan,
Eğer düşünebilip de düşüncelerini amaç edinebilirsen,
Eğer zafer ve yenilgi ile karşılaşır
Ve bu iki hokkabaza aynı şekilde davranabilirsen;
Eğer ağzından çıkan bir gerçeğin bazı alçaklar tarafından
Ahmaklara tuzak kurmak için eğilip bükülmesine katlanabilirsen,
Ya da ömrünü verdiğin şeylerin bir gün başına yıkıldığını görür
Ve eğilip yıpranmış aletlerle onları yeniden yapabilirsen;
Eğer bütün kazancını bir yığın yapabilir
Ve yazı -tura oyununda hepsini tehlikeye atabilirsen;
Ve kaybedip yeniden başlayabilir
Ve kaybın hakkında bir kerecik olsun bir şey söylemezsen;
Eğer kalp, sinir ve kaslarını eskidikten çok sonra bile işine yaramaya zorlayabilirsen
Ve kendinde ‘dayan’ diyen bir iradeden başka bir güç kalmadığı zaman dayanabilirsen;
Eğer kalabalıklarda konuşup onurunu koruyabilirsen,
Ya da krallarla gezip karakterini kaybetmezsen;
Eğer ne düşmanların ne de sevgili dostların seni incitmezse;
Eğer aşırıya kaçmadan tüm insanları sevebilirsen;
Eğer bir daha dönmeyecek olan dakikayı, altmış saniyede koşarak doldurabilirsen;
Yeryüzü ve üstündekiler senindir
Ve dahası sen bir ?NSAN olursun oğlum...

anonim

ALBAY_KAWA
17.04.2005, 20:59
alinti yazilarin güzelde, neden duncan adi ile degilde, ali zülfikar adi ile yazdin onu anlamadim...

Duncan
18.04.2005, 01:55
Anonim ne demek :
Söyleyenin kimliği belli olmayan halk içinde kulaktan kulaga söylenerek gelen anlamındadır.
Bunun alıntı oldugu anlamına geldiğini söylememe gerek var çünkü ne demiştim
'Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az'
Ali Zülfikarla neden yazdığım sorusunun cevabı cok derin sen anlarmısın bilemiyorum ama anlatayım polemik yarattın çünkü ;
Ali Zülfikar sadece araştırır Duncan'ın aynı zamanda alevi forumda düzen saglamak artniyetli kişilere karşı forum dostlarımızın rahatsızlıklarını önlemek gibi extra yükümlülükleri vardır .
Prensiplerim vardır asla ödün vermem hazmedemediğin senin tek bir accountla yapamadığın işi benim iki accountla hakkını vererek yapmam sanırım .
Yönetici ünvanın alındıktan sonra beş ayda yazdığından fazla konu yazdın foruma bunun nedenini açıkla demiyorum bile sana çünkü hiç umrumuzda değil .
Güzel sözmü istiyorsun pekala.
'Gölge Etme Başka ?hsan ?stemem'
NOKTA.

Alevimen
18.04.2005, 02:03
Siz n'apiyorsunuz? :-)

Alevi_cocuk
18.04.2005, 11:19
Barişin Ve özgürlüğün Dağlarina Yürüyorum Yiğitsen Uslandir Yüreğimi...

ALBAY_KAWA
18.04.2005, 20:26
yöneticiligimi sormuyorsun ama, vurguluyorsun, vurgulamakta bir soru seklidir, bence, yöneticilikte gözüm yok, alinmasini isteyende benim, yöneticilikten, bunuda kimseye baska sekil yansitma..rahatca konu acamiyordum, cünkü art niyetli insanlar var, bu bir kisi olsa neyse ne yazikki bir kisi degil, kisacasi kültürlerimiz uyusmadi... Benim bura disindada islerim, var folklör ögretmenligi yapiyorum, iki grubum var, yaz sezonu, hali ile gecveler yarismalar, gibi seyler bol... Bu yakinda müzik grubuda kuracagim, onun ön hazirliklari icindeyim... Bu gibi seyler yapta, istersen on karakterde yap...

Derin konuymus, ya aynaya bakmadan, aynada kendini görmeye calisiyorsun...

neyse ya bu burda sana karsi soncevabim, sana karsi son bir cevap hakkimin oldugunu düsünerek baska bir bölümde, ondan sonra, sana katien cevap yazmayacagim...

Saygilar...

Ezo
18.04.2005, 20:34
albay senve duncan bu bölumu bosuna isgal ediyorsunuz sorunuz neyse ozelde çözun artik bende diger uyelerde sizin ve duncanin ignelii sozlerinizden sIkIldigini dusunuyorum bu tartismaya katilmak istemedim ama artik bu tartismaya sonvermenin zamanin geldigini dusunuyorum...

saygilar

ALBAY_KAWA
18.04.2005, 21:00
valla hepinizden özür dilerim, sebep olarak bir sey gösteremem cünkü, gecerli bir sebep yok, bir daha olmayacagini belirtmek isterim, tekrar kusura bakmayin...

Saygilar...

Alevimen
18.04.2005, 23:08
valla hepinizden özür dilerim, sebep olarak bir sey gösteremem cünkü, gecerli bir sebep yok, bir daha olmayacagini belirtmek isterim, tekrar kusura bakmayin...

Saygilar...

Sebep yok diyorsun ama önceki mesajını oku bakalım... Art niyetli insanlar var diyorsunuz, kültürmüzü (!) beğenmiyorsun ve halen buralardasın... Kendini üstün görüyorsun özel hayatını sergiliyorsun (kaç kişi ilgilendirir bilemiyorum!)...
Hakaret olarak kabul edilebilcek yorumlar yaptın, kurallara karşı bir davranıştır. Dikkat etmeni diliyorum.

Bu ara aleviforum.com'da istek üzerine hiç bişey yapılmaz yani Yöneticilikten uzaklaştıran bendim, isteğin üzerine yapılmadı bu hamle. Kişilerle problemleriniz (!) varsa gidin özelden yapın.

SON.