Orijinalini görmek için tıklayınız : Robotlarla evleneceğiz!

vitamin
16.10.2007, 01:21
İngiliz bilim adamı yeni bir iddia ortaya attı. Çok şaşıracaksınız...
Yapay zeka uzmanı bir İngiliz bilim adamı, insanların "birkaç on yıl içerisinde" robotlara aşık olup onlarla sevişebileceklerini, hatta evlenebileceklerini bildirdi.

"Yapay Eşlerle Yakın İlişkiler" adlı doktora tezini Hollanda’nın Maastricht Üniversitesi’ne sunan David Levy, robotbilim ve yapay zeka çalışmalarındaki mevcut eğilimleri tahlil etti.

İngiliz bilim adamının vardığı sonuca göre, mevcut bilimsel çalışmaların aynı hızla sürmesi durumunda "insan-robot evlilikleri" çok yakın bir gelecekte gerçekleşecek. Levy, robotların giderek insanlara benzeyeceğini, hem kişilikleri, hem de duygularını ifade etme başarıları nedeniyle birçok insanın onlara aşık olacağını iddia etti.

Konu hakkında bir de kitap yazan Levy’ye göre bugün hayatta olan pek çok kişi, yakın gelecekte bunu görebilecek.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

halimiz nice olcak artık karı-koca muhabbetleride değişir
mesela ben hersene hatunun bi üst modelı cıktıgı ıcın güncellerim:lol: :lol:

spartacus
16.10.2007, 01:28
Mutlaka herkes izlemiştir; Kemal Sunal'ın Japan icadı filimini. O film hatırlamaya çalışın lütfen, işte böylesi durumda ilişki bu tarza dönüşecektir. Duygusuz, mekanik ve meta-insan ilişkisi tarzından.

baris1976
16.10.2007, 01:31
yaff vitom desene sen yaşadın valla :) yalnız sen sölede senin espirileri anlıyacak şekilde programlasınlarda onca espiri heder olmasın :))

vitamin
16.10.2007, 01:35
yaff vitom desene sen yaşadın valla :) yalnız sen sölede senin espirileri anlıyacak şekilde programlasınlarda onca espiri heder olmasın :))

abi artık ona ekstra program kurcam beni kaldıramaz o makina yanar gider para heba olmasın ama güzael bişey abi çok dırdır edince çek fişini olsun bitsin:lol: :lol:

onur melis
16.10.2007, 01:46
ya peki evlendiyim robat hastalanırsa nerye götürecez
tamirciyemi hastaneyemi yoksa yetkili servisleri olacakmı:D

baris1976
16.10.2007, 01:51
ya peki evlendiyim robat hastalanırsa nerye götürecez
tamirciyemi hastaneyemi yoksa yetkili servisleri olacakmı:D

valla onur cum burak kardeşe götürcen o halleder merak etme yalnız geri aldığında bol espiriyle karşılaman gerekir haberin ola :):D

Seyduna
16.10.2007, 15:46
Evlenen evlensin, ben evlenmem abicim.

MısriKız
16.10.2007, 16:48
ya evlendiğin robotun bir kaç yıl sonra bir üst modeli çıkarsa o zaman nolacak:)

küçük peri
16.10.2007, 17:05
bunlarıda mı duyacaktık yaw......

RaP_erdinc
16.10.2007, 17:19
valaaa ne diyimm artıkk birilerinn çocuklarıı olursaa... adıı nee oldurr sizee???

BerfeM
16.10.2007, 18:14
bugün başka bir yerde daha okumuştum bu haberi..buda robot gelinin fotoğrafı:)
http://img524.imageshack.us/img524/3623/robots111vy9.jpg

vay be ne günlere kaldık...:thumbdown

vitamin
16.10.2007, 18:54
valla onur cum burak kardeşe götürcen o halleder merak etme yalnız geri aldığında bol espiriyle karşılaman gerekir haberin ola :):D

ben hallederim sen al gerısıne karısma:lol:

nymphy
16.10.2007, 19:35
enteresan ne diyim allah mesut etsın ya bunlara sıparıs de verılırmıs uzun boylu sarısın mavı gozlu falan desenıze herkes dıledıgı kısıyle evlenmıs olcak hehe

ozan411
16.10.2007, 23:17
ben pc ile donunca aşk (ara sıra yakınlaşıyoruz baya bi) yaşıyorum zaten :D rus piyasasını sarsar bence bu buluş :D çinliler bununda kolpasını çıkarır o sektörde de birinciliği ele alır :D

rynart
16.10.2007, 23:19
ben evlenmem kışın demir soğuk olur :)

vidal
16.10.2007, 23:29
ah kahretsin haberi okuyunca yine kendimden ve cinsiyetinden utandım .
hiç kimsenin dikkatini çekmiyo bu robotların neden erkeği yada erkek özelliğini taşıyanlarının neden icad edilmediği

meymane
16.10.2007, 23:36
desenize herkez kafa dengini bulur:lol: bosanmada yok at cope gitsin:biggrin:

rynart
16.10.2007, 23:39
hiç kimsenin dikkatini çekmiyo bu robotların neden erkeği yada erkek özelliğini taşıyanlarının neden icad edilmediği

sakınnn kimsenin aklına sokma öyle biseyi... :clown:

baris1976
16.10.2007, 23:42
ben hallederim sen al gerısıne karısma:lol:

:) hehehe bilirim kardeş ona şüphemiz yok :))

enteresan ne diyim allah mesut etsın ya bunlara sıparıs de verılırmıs uzun boylu sarısın mavı gozlu falan desenıze herkes dıledıgı kısıyle evlenmıs olcak hehe

valla demi ne güzel olur ama vito ya extra yedek parçasıyla vermeleri lazım sıkıldıkça değiştirir ::)

baris1976
16.10.2007, 23:45

yaff kardes erkek olanları tasarım aşamasında sınıfta kalıp üretimden kaldırılmışlar :))

yaff konu öle açılmış bizde ondan gidiyoz tabiki bayan ı olucaksa erkeğinide yaparlar mutlaka kadın erkek eşitliğinden yanayız

suat
16.10.2007, 23:47
ne güzel ya dır dır ederse fişini çekeriz:D