Orijinalini görmek için tıklayınız : Kerbela'da Kan Ağlayan ağaç
MısriKız 17.10.2007, 12:34 Hz.Hüseyin katledildikten sonra gokyuzunde kan yagmaya baslar taslar kan aglamaya baslar ve Hz.Hüseyin`e yakin olan agacta aglar toprak ve heryer kandir.resimdeki agacta o gunden beri hala kan aglamaktadir.(alıntıdır)
http://img145.imageshack.us/img145/1283/13te1tl0ne2lj7ox1.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/7691/23xy2zh5tu2pc1jz6.jpg
yozgatlı 17.10.2007, 12:35 paylaşım için teşekkürler çok ilginç bir olay ...
Merhaba,
Gerçekten çok ilginç bir olay.
İnsanın gidip göresi geliyor.
Durumu düzeltip Kerbela'ya gitmek gerekiyor.
Saygılarımla...
ilker_che 17.10.2007, 13:01 keske görme imkanımız olsaydı...paylasım için tesekkürler.
dilan_7670 17.10.2007, 13:03 bu harika paylaşımın için cok teşekürler tatlım...insanın içi cok tuhaf oluyor gerçekten
çok enteresan ilk defa duyydum ve gördüm böyle birşeyi, paylaşımın için teşekkürler...
tercan82 17.10.2007, 13:12 paylaşım için teşekkürler yer gök ağlamış zamanında ama buda o zamandan kalan insanların kendilerini toplamalarını hiç kimseye zulm etmemelerini isteyen bir şey ama nerde millet yine bildiğini yapmakta
kece_dine 17.10.2007, 13:14 efsanevi seylere pek inanmam ama paylasim icin tskler..
karadagli 17.10.2007, 13:39 Paylasimlarin icin tesekürler sevgili kardesim,gercekten de cok ilginc kerbelada yetisiyor ve kan agliyor.emegine yüregine saglik.
sevgiler
karadagli
paylaşımın çok güzell teşekkürler can!!!
ceylan gözlüm 17.10.2007, 14:01 emeğine sağlık bu güzel paylaşımın için çok sağol...
Buna benzer olarak belli kiliselerde isa heykellerinin ağladığıda görüldü deniyo...
bende pek inanmam böyle batıl şeylere bide bi ağacın 1000 yılı aşkın süredir yaşamasıda ayrı bi soru işreti,zaten yaşması ağlamasından daha büyük bi mucize.. yinede paylaşımın için sağol..
paylaşım için tşekkü edrtim imakanım olsaydı gidip görmek isterdim
Evet gerçektende çok güzel bir konu olmuş teşekkür ederim.
Hz.Hüseyin(a.s)efendimiz peygamber efendimizin gözümün nuru dediği 2 torunundan küçük olanı ve de onun hunharca katledilmesi İslam dünyasının yüzkarasıdır ve de bu peygamber efendimizin sözlerinde de aynen geçmektedir.
Bence bu mucizeyi yüce Allah bizlere ibreti alem olsun diye göstermektedir tabi ders alana ya da almak isteyene...
Beşiktaşli58 18.10.2007, 21:37 Emegine saglik cano, bende böyle bir duyum almistim fakat hiç görmemistim. Gerçekten çok enteresan, insanin içi bir tuhaf oluyor...
çok ilginç paylaşımın için tşk
bu paylaşım için cok saol YOLDAŞ . . .
Dede-baba 28.10.2007, 01:20 Hüseyin'in aşkı sönmez bu yüreklerde, mahsere kadarda Hüseyniyiz ve illaki Hüseyniyiz.
SELAM OLSUN HAKSIZLIĞA DURAN HÜSEYİN'E
SELAM OLSUN HÜSEYİN YOLUNDA GİDENLERE
SELAM OLSUN DÜNYA YIKILSA YOLUNDAN DÖNMEYENLERE
AŞK OLSUN BU DEMİ DEVRANI SÜRENLERE
|