ricatti
13.01.2006, 23:24
KanalTürk
Atv
Star
TRT
Show
CNN
NTV
KanalD
TGRT
Diğer
Atv
Star
TRT
Show
CNN
NTV
KanalD
TGRT
Diğer
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi KANALIN Haber Programini Izliyorsunuz ricatti 13.01.2006, 23:24 KanalTürk Atv Star TRT Show CNN NTV KanalD TGRT Diğer Hüseyin69 13.01.2006, 23:33 tv 8 kanal b ntv bazende kanal7 Bir Zeynep 13.01.2006, 23:35 Cogu zaman Kanal D ile NTV (alman kanali) Kemal 13.01.2006, 23:42 Genelde Kanaltürk ama canım sıkkınsa ShowTv izmirksk 13.01.2006, 23:42 valla eskiden flash tv yi çok izlerdim chp gençlik kollarında iken orada çalışanları izmirde ağırladığımız olurdu onların bir kısmı ayrıldı şimdi ise milliyetçi olmuş flash tv onun haricinde haberleri artık gülmek için izliyorum Serkan_Devrim 13.01.2006, 23:50 ayrım yapmam hepsini izlerim. :yamukgul: Bir Zeynep 13.01.2006, 23:51 ayrım yapmam:yamukgul: vay seni gidi alevi seni heheheheh Helal sana!! Yakapınarlı 13.01.2006, 23:53 trt ve ntv izliyorum diğrelerinin magazinden farkı yok zaten ricatti 14.01.2006, 00:03 bende magazinden farkı olmdıgını dusunuyorum ve oyuzden kanaltürkü izliyorum.gercekten haber gibi haberrin oldugunu dusunuyorum.eğer hiç ahberlerini izlemediysenıiz.tavsiye ederim.bir izleyin... Hüseyin69 14.01.2006, 00:11 ben kanaltürkü izliyorum. kanaltürk avrupada yayin yapan eurotürkmü acaba benim bildigim hulki cevizoglu haber spikerligi yapiyor yaniliyor olabilirimde ama pek fazla izlemiyorum tv eskiden sirf haberler icin acardim son zamanlarda cem tv su tv ve düzgün tv yayina basladigi icin izliyorum diyerleri bes para etmez bakalim bizimkinler nasil devam edecek su anda test yayin asamasinda olduklari icin birsey söylemek yanlis olur Kemal 14.01.2006, 00:21 kanaltürk avrupada yayin yapan eurotürkmü acaba benim bildigim hulki cevizoglu haber spikerligi yapiyor yaniliyor olabilirimde ama pek fazla izlemiyorum yanılmıyorsun abi, kanaltürk avrupaya euroturk adıyla yayın yapıyor. mercan 14.01.2006, 00:27 kesinlikle kanaltürk yani namı değer eurotürk haberleri hem çok ii hemde hulki cevizoğlunun yorumları süper insan dinlerken işte bu ..helal olsun, ağzına sağlık demeden kendini alamıyo :3D_NG: yani en azından ben alamıyom :)) Hüseyin69 14.01.2006, 00:41 hulki cevizoğlunun yorumları süper insan dinlerken işte bu ..helal olsun, ağzına sağlık demeden kendini alamıyo ben bir kac kez hulki cevizoglunun yorumlarina kulak misafiri olmustumsanmistimki spikerlik yapiyor senin dedigine göre yorumcuymus ne hikmetse son ikigündür agca gündemi yüzünden o adamin yorumlarini hic takip etmedim birazdan nette dolasacam bakalim ne demis hulki abimiz mercan 14.01.2006, 00:45 ben bir kac kez hulki cevizoglunun yorumlarina kulak misafiri olmustumsanmistimki spikerlik yapiyor senin dedigine göre yorumcuymus ne hikmetse son ikigündür agca gündemi yüzünden o adamin yorumlarini hic takip etmedim birazdan nette dolasacam bakalim ne demis hulki abimiz evet hem sunuyo hem yorumluyo:)) ve diğer kanallara göre oldukca cesur haberleri var ....yalaka değiller!!!!! mesela başbakana çok güzel ve anlamlı atıflarda bulunabiliyolar... çekinmeden!!! Ceyhun 14.01.2006, 01:16 Hicbirini izlemem. Interneti kullanıyorum. Hepsi sahibi olan sermaye veya siyasi grupların borazanlığını yapıyorlar. Oli 14.01.2006, 14:33 Özel kanallar açıldıktan sonra trt devrini bitirdik. Ahmet Hakan sunarken Kanal 7 haber iyiydi saat 21:00 da çıkardı Sonracığıma Ali Kırcaya da takıldık bir ara... şimdi kesinlikle değil... Son durak Kanal D... Flash allah etmesin... Kanaltürk aşırı taraflı... Show tarihsel olarak rezalet... Stv aşırı taraflı... Ntv iyi ama 24 saat haber olduğu için ana haberde tercih etmem. zaten saat başlarında hep ordan izlerim. Zap'ta yaparım... çiğerparem 14.01.2006, 14:46 Trt Dizileri Haricinde Fenerbahçe Ile Ilgili Haberleri Veren Kanallari Seyrederim Oli 14.01.2006, 16:36 Trt Dizileri Haricinde Fenerbahçe Ile Ilgili Haberleri Veren Kanallari Seyrederim alagözlü yanlış anladın zanlımca:yorgun: ... izlediğiniz diziler ve spor sorulmuyordu.:3D_NG (8) Kemal 14.01.2006, 17:23 alagözlü yanlış anladın zanlımca:yorgun: ... izlediğiniz diziler ve spor sorulmuyordu.:3D_NG (8) sana katılıyorum Oli.. benim zannımca da öyle.. bkz: zan -nnı http://tdk.org.tr/tdksozluk/sozbul.ASP?kelime=zan Oli 14.01.2006, 17:36 sana katılıyorum Oli.. benim zannımca da öyle.. madara ettin. bravo! altından kalkmak için ne yalan atsam dedim ama olmadı .:3D_NG (22 :3D_NG (3) neyse yorgunumya elim sürçtü diyim. :yorgun: Serkan_Devrim 14.01.2006, 17:54 madara ettin. bravo! altından kalkmak için ne yalan atsam dedim ama olmadı .:3D_NG (22 :3D_NG (3) neyse yorgunumya elim sürçtü diyim. :yorgun: sen bana fazla takıldın galiba. şaşkınlaştın. :yamukgul::yamukgul: Oli 14.01.2006, 17:57 sen bana fazla takıldın galiba. şaşkınlaştın. :yamukgul::yamukgul: üzüm üzüme baka baka kararır... politik cevap vermeden nereyi izliyon... harbi harbi söylesen... :yamukgul: Serkan_Devrim 14.01.2006, 18:06 üzüm üzüme baka baka kararır... politik cevap vermeden nereyi izliyon... harbi harbi söylesen... :yamukgul: hiçbir kanal bizim istediğimiz gibi olamazmı? hepsi az yada çok iktidarın oynağıdır. her kanalın izlenecek şeylerini izliyorum. yani takım tutar gibi izlediğim bi kanal yok. Oli 14.01.2006, 18:13 benim asıl ilgimi çeken. hulki cevizoğlunun fazla izlenmesi. bu adam önceleri solcu gibiydi sonradan milliyetçileşti. üniversite zamanında bir milliyetçi-dinçi (daha önce de ondan örnek vermiştim) arkadaş Hulki için komunist demişti. Sonra bi daha sorduğumda çok güzel konuşmaya başladı değişti demişti. Ceviz kabuğuna 2 konuk çağırıyo birinin tarafını tutup diğerini haşlıyo. herhalde bizimkiler sırf akp ye karşı diye seviyo bu zat'ı. Serkan_Devrim 14.01.2006, 18:21 benim aslı ilgimi çeken. hulki cevizoğlunun fazla izlenmesi. bu adam önceleri solcu gibiydi sonradan milliyetçileşti. üniversite zamanında bir milliyetçi-dinçi (daha önce de ondan örnek vermiştim) arkadaş Hulki için komunist demişti. Sonra bi daha sorduğumda çok güzel konuşmaya başladı değişti demişti. Ceviz kabuğuna 2 konuk çağırıyo birinin tarafını tutup diğerini haşlıyo. herhalde bizimkiler sırf akp ye karşı diye seviyo bu zat'ı. hulki cevizoğlu hangi ideolojiye sahip bilmiyorum. ama hiç objektif biri değil. her tartışmada birinin tarafgını tutar ve diğerine yüklenir. bu adamı o yüzden hiç sevmem. objektif olmayanı sevemiyorum. Azrail 14.01.2006, 20:45 kanaltürk'ü izliyorum ricatti 14.01.2006, 21:57 hulki cevizoğlu hangi ideolojiye sahip bilmiyorum. ama hiç objektif biri değil. her tartışmada birinin tarafgını tutar ve diğerine yüklenir. bu adamı o yüzden hiç sevmem. objektif olmayanı sevemiyorum. arkadaslar ben Cevizoğlunun bir konferansına katılmıştım.adam ben ım karsımdakının gorusu neyse ben onun tersi goruste olmalıyım. eğer böyle olmazsam ortaya fikirler cıkmaz demişti.bende hulki ceviz oğlunun ne görüşte olduğunu bilmiyorum.ama bana göre o sağ sol kavgalarını aşmış biri.en azından birilerine yalakalık yapmıyor. Azrail 14.01.2006, 21:58 kanaltürk izmirksk 15.01.2006, 02:49 hulki cevizoğlu en son türk milliyetçileriniin gazetesinde yazıyordu galiba zaten bir televizyon programında ' ben türk milliyetçisiyim' demişti akp ye inat edip muhalif tarafta durayım derken dozu fazla kaçırmış keh keh Hüseyin69 15.01.2006, 03:00 hulki cevizoğlu hangi ideolojiye sahip bilmiyorum. ama hiç objektif biri değil. her tartışmada birinin tarafgını tutar ve diğerine yüklenir. bu adamı o yüzden hiç sevmem. objektif olmayanı sevemiyorum. bir kac yorumunu dinlemistim sag idole biraz daha yatkin bir tavri var bende pek samimi bulmam ceviz kabugu gibi bir program yapiyordu izlenilebilir derecesi %50ile% 65 lerdeydi ama kanaltürk(eurotürk)teki birkac yorumu tarafli oldugu icin objektif olmayani sevmem çiğerparem 20.01.2006, 18:30 alagözlü yanlış anladın zanlımca:yorgun: ... izlediğiniz diziler ve spor sorulmuyordu.:3D_NG (8) anlayışına hasta kaldım TRT dışında kanal seyretmiyorum. Canan 20.01.2006, 18:34 en guzel haber BBC....... Lamekan 20.01.2006, 19:49 Atv kanal D Ntv Cnn Türk Haber tük bunların dışında da ne bulursammmm.... isis 20.01.2006, 20:17 kanal turku izlerim haber olarak, ve diger kanallarin haberlerini kaale bile almam, beyin yikamaya yonelik, magazin agirlikli, tek tarafli haber sunan kanallar. kanalturku izleme sebebim de hulki cevizoglu. turk milliyetciligi yonunu falan pek bilmem, son derece tarafsiz bakiyor, onun gibi daha fazla insan lazim, yeri geldiginde orduya da dilini uzatmistir, hukumete de cok da basi derde girmis bir insandir, Ataturk ilkelerinden birisi milliyetciliktir, insanin kendi milletiyle ovunmesinin nesi yanlis olabilir ki, bizler burda alevi olmamizla ovunuyoruz, yanlis miyim, turk milletininin de taa asyada mete handan bu yana gelen sanli bir tarihi var. turk milliyetciligini agzina sakiz gibi dolayip oraya buraya cekenlere lanet olsun, milliyetcilik lafini irkcilik olarak anlasilmasini saglayanlara lanet olsun. ben aleviligimle de turklugumle de gurur duyuyorum, ama hicbir kurde, ermeniye veya ruma da hor gozle bakmiyorum, herkes kardesimizdir, herkes kendi tarihiyle ovunur. yukarilarda okudugum mesajlara binayen yazma geregi duydum Main 27.01.2006, 23:17 Bencede KeŞke Adam Akilli MİllİyetÇİ Olabİlsek. DoĞru Olan Ne OlduĞumuzu Ve Ne YaŞadiĞimizi Bİlİp Ona GÖre Haber SeÇmektİr. izmirksk 27.01.2006, 23:24 her milletin tarihi katliamlarla doludur hiç bir millet saf ve temiz değildir üstün ve asil bir millet yoktur milletler değil bireyler asildir onlarda insanlığa hizmet edenlerdir eline kılıcı alıp onu bunu katleden bir türk değil edison benim için daha kıymetlidir. mehmet ali ağca yada abdullah çatlıda türktür ama benim için einstein daha kıymetlidir Serkan_Devrim 28.01.2006, 18:35 hulki cevizoğlu hangi ideolojiye sahip bilmiyorum. ama hiç objektif biri değil. her tartışmada birinin tarafgını tutar ve diğerine yüklenir. bu adamı o yüzden hiç sevmem. objektif olmayanı sevemiyorum. bu üsteki yorumu beğenmeyen arkadaşa duyuru; hulki cevizoğlu bir çok bakımdan iyi olabilir. belkide hakkını vermeyerek eleştirdim. dediğim gibi bir çok bakımdan beğenilebilir. ama hulki cevizoğlu tartışma proğramlarında ne yazıkki objektif olamayan ve bir tarafı tutup diğerine yüklenen biridir. bu konuda Ali Kırca ve Uğur Dündar tarafsız yorumları ve sunuculuklarıyla ön plana çıkarlar. hulki cevizoğlu ise bu konuda henüz deneyimsiz derecesinde hatalı biridir. bu yüzden onun beğenmem. saygılar. Oli 29.01.2006, 15:25 sevgili ali ekber hulkinin ki deneyimsizlikten değil kasıtlı. tepkiye göre fikir değiştiremeyeceğimize göre isteyen istediği fikri beğenmemekte özgürdür. Serkan_Devrim 29.01.2006, 16:25 hulki cevizoğlu ise bu konuda henüz deneyimsiz derecesinde hatalı biridir. oli zaten deneyimsiz demedim. deneyimsiz derecesinde hatalı dedim. yani kasıtlı olduğunu biliyorum. Yaren44 09.02.2006, 22:52 Tv 8 KanaltÜrk Sadece Haber NİtelİĞİ TaŞiyan Konulara Yer Verİyor Sadece Haber Verİyor. Magazİnİ Kapsayan Haberlerİ DİĞer Kanallar Zaten Verİyor. soleylem 10.02.2006, 09:51 ntv'yi işaretledim eğer babam evde yoksa onu izliyorum yok babam evdeyse kumanda hakimiyeti onda oyüzden tüm kanalları karışık izliyorum diyebilirim fazlasıyla ataerkin bir aileyiz:) cihanengin 10.02.2006, 10:44 GENELDE KANALTÜRK HABERİ İZLİYORUM NTV ' de İZLEMEYE DEĞER GSA 10.02.2006, 17:17 Kanaltürkü izliyorum diğerlerinin yayınlamadığı bazı haberleri orası yayınlıyor. Ayrıca Hulki Cevizoğlu'nun ilginç haber yorumları var tabi mihrican52 21.02.2006, 23:51 Genelde ATV' yi izlediğimden o kanalın haberlerini izliyorum. Bide malesef n net çeken kanal buuu bizim tv de... okyanus 24.02.2006, 13:16 tv 8 kanal b ntv bazende kanal7 hiç yakıştıramadım kanal 7 yi izlemeni.dinci bir kanal değilmi 7 derviscemal 24.02.2006, 13:26 atv izliyorum .. meymane_usari 26.02.2006, 17:49 canlar kanalturk alevi kanali deil mi ? manifesto 02.03.2006, 14:24 Aslında 28 şubatın apoletli gazetecilerine artık itibar etmiyorum Turnusol kağıdı gibi gerçek yüzlerini ortaya çıkarmıştır. Demokrasi bahane sistem şahane..... manifesto 02.03.2006, 14:26 hiç yakıştıramadım kanal 7 yi izlemeni.dinci bir kanal değilmi 7 Dinsiz kanalları izlemekten daha iyi değil mi:) :) Ataist falan oluruz sonra neme lazım.:) Dinci Dinsiz Kanal ifadesi de yeni heralde manifesto 02.03.2006, 14:27 Aslında sizlerin Alevi sandığı birçok ismin gerçek kimliğini ortaya çıkarmak isterdim burada ama bunun için henüz erken okyanus 02.03.2006, 14:37 Aslında sizlerin Alevi sandığı birçok ismin gerçek kimliğini ortaya çıkarmak isterdim burada ama bunun için henüz erken burda amacın ne bunları söylerken .bence erken değil tam zamanı. Oli 02.03.2006, 14:41 burda amacın ne bunları söylerken .bence erken değil tam zamanı. oltaya takılmayalım okyanus... bişey bildiğinden değil, ortaya laf atıp bulanıklık yaratma sevdalısı... bir iki gündür epey varlar... belki de organizeler... manifesto 02.03.2006, 14:57 oltaya takılmayalım okyanus... bişey bildiğinden değil, ortaya laf atıp bulanıklık yaratma sevdalısı... bir iki gündür epey varlar... belki de organizeler... Oli senin yazılarını okuyorum onun için söylediklerinin hangi düşünce dünyasına ait olduğunu biliyorum.Bu ülkede alevi görünen birsürü münafık var bence onların teşhiri ençok Alevi kardeşlerimiz için önemli. sabatay-sevi.de okyanus 09.03.2006, 15:12 manifesto vazgeçti galiba gerçekleri ortaya çıkarmaktan.ben hala merak ediyorum. oli sana sonuna kadar katılıyorum ortaya öylesine laf atıyolar neymiş alevilerin gerçek yüzünü ortaya çıkaracakmış.şimdi bu moda oldu galiba MetinK 10.03.2006, 02:12 tv8 cnn türk sky türk ntv eylüleren 10.03.2006, 12:42 merhaba, KANAL TÜRK(şu an için pek çok kanaldan daha tarafsız haber verdiği için ileride değişebilirde) TV8 CNNTÜRK NTV TRT2(Kültür ve sanat programları) Cleric 13.03.2006, 16:13 babam dini haber kanalları haricinden saat olarak çakışmayan bütün haber programlarını seyrediyo.. mecbur bizde seyrediyoruz Ama kanal d ağırlıkta |