Orijinalini görmek için tıklayınız : KÜRT ALEVİSİ ve TÜRK ALEVİSİ diye birşey varmı?

Cem_Alim
19.10.2007, 14:21
ikisi birbirinden ayrımıki böyle denir.

makaay2077
19.10.2007, 14:27
Irklar farklı inançlar aynı olabilir.Bizim inacımızda insanlar arasında ayrımcılık yok farklı ırk din olsada

rozerin62
19.10.2007, 14:52

Doğru bir noktayı vurgulamışsınız yalnız ayrıca bir konu açmaya gerek yoktu.Cem Vakfının Kürt Aleviler yoktur iddasıyla ilgili açılan topiktede dile getirilebilirdi.Saygılar

xolxol_12
19.10.2007, 16:28
Bak bizim Sunnilere,bak şu Araplara ne fark görüyorsan o işte...

sausen
19.10.2007, 16:29
Merhaba,

Alevilikte ikilik yoktur.
Herkes aynıdır.
Ben bugüne kadar bir ayrım göremedim...
Saygılarımla...

Mahir_86
19.10.2007, 16:32
ayırım değil.. tabiki yolumuz HAK&ALİ yoludur. ama Türk-Kürt-Arap kültür gelenek farklılıkları olabiliyor.

eldorado
19.10.2007, 16:51
Doğru bir noktayı vurgulamışsınız yalnız ayrıca bir konu açmaya gerek yoktu.Cem Vakfının Kürt Aleviler yoktur iddasıyla ilgili açılan topiktede dile getirilebilirdi.Saygılar

sanırım form topik yoksulu...
biz genelde aynı çizgideki konuları biraraya toplamak için uğraş verirken bu tarz topiklerde inadına dağıtmak amaçlı açılıyor,farkında yada farkında olmaksızın....

huseyn
19.10.2007, 17:03
her ne kadar ayrım yoktur da desekte olduğunu hepimiz biliyoruz. çorum-amasya-yozgat'ta yaşayan aleviler dersim bölgesi kürt alevilerini alevi olarak görüyor mu?? yada tam tersini söyleyelim; dersim bölgesi alevileri çorum-amasya-yozgat alevilerini alevi olarak görüyor mu???

Canan1
19.10.2007, 17:05

burdan devam ediniz, bizler,kendim dahil oraya haftalarca yaziyoruz...

Saygilar

Alevimen
19.10.2007, 17:33

alevi olan kürtte var türkde. bu gizli birşey deyil :yamukgul: Irk'a göre alevilik değişmemeli tabiki bazı insanların kişisel dünya bakış açıları farklı bu çok doğal ama bunları karıştırmamak gerekiyor.