Orijinalini görmek için tıklayınız : İnsan'a can'a kıyama lanet okumayı bilelim
bıldırcın24 21.10.2007, 17:19 Hayatlarının baharında,yaşayacakaları,yaşatacakaları bir dolu anıyı geride bırakarak veda ettiler.kime mi yürekleri kordan öte yanan analarına,babalarına kardeş ve yarenlerine, belki de evlatlarına allah böylesi bir ızdırabı son kez gösteririr diye içten içe temennide bulunmak dışında bir şey yapamıyoruz.ama biliyoruz ki temennisinde bulunduğumuz bu elim haberler son bulmayacak mâalesef, Amerika güdümlü bu zihniyetlerin başımızda olması dağda bayırda aradığımız,ta kendileridir deyip boş taşlara kayalıkları,dağları parçalayıncaya kadar mermiler sıktığımız,terör aslında meclis'in çatısında barınıp,bu ülke nimetlerinden faydalanıp,ekmek yedikleri su içip havalarını soldukları bu güzelim diyar'a ihanet edenler bu kadar yakınımızda. bunlara geçit verenlerinde içimizde barındıklarını unutmamalıyız.terörü lanetlemeyen bir partinin ülkenin bütünlüğü kabulünü nasıl tahsip edersiniz.nasıl güvenir nasıl aldanıp peşinden sürüklenirsiniz.... akıl sır erdiremiyorum.
Hiç bir siyasi,ticari rant bu güzelim filizlerin kurumasına,arkasında yüreği yanan insan bırakmasına olanak vermemeli.sabır dilemek işin kolay yanı .......sabrı veren allah canıda bu kadar basit almamalı 17 ailenin içine düşen ateşi hissedin ne olur hissedin ki biraz olsun ayakta kalabilsinler.... hissedin ki ne dediğinizi daha iyi kavrayın ....
günün en sıcak olayı üzerine konuşulup,acıları paylaşılması hissedilip fikir alışverişinde bulunulması gerektiği bir zamanda formdaki arkadaşlarımız'ın hali vakti.......konuyu yoruma kapatıyorlar. bravo terörle mücadeleniz'e ölenlere rahmet okuma anlayışınıza hayran kaldım.
Mahir_86 21.10.2007, 17:42 Hiç bir siyasi,ticari rant bu güzelim filizlerin kurumasına,arkasında yüreği yanan insan bırakmasına olanak vermemeli.sabır dilemek işin kolay yanı .......sabrı veren allah canıda bu kadar basit almamalı 17 ailenin içine düşen ateşi hissedin ne olur hissedin ki biraz olsun ayakta kalabilsinler.... hissedin ki ne dediğinizi daha iyi kavrayın ....
teşekkürler.
tercan82 21.10.2007, 19:06 terörün her türlüsüne lanet olsun yakındır türk askerleri ırak a da abd yede haddini bildirecek yakında
Böyle KARA BİR GÜNDE bir basbakanin bir dakika olsun görevde kalmamasi ve derhal Divan-i Harbe verilmesi gereklidir.Türkiye Cumhuriyeti böyle bölücü basbakanlarin elinden kurtulmalidir.Hakkaride askerlerimize hain pusular kurulup kursuna dizilirken basbakan kafasinin icindeki ideolojiyi gerceklestirecek olan referandum icin oy kullanmaktaydi.B u ne gaflet bu ne dalalet ve bu ne hiyanettir,Ey Türk ulusu uyan ve gözlerini ac artik,yeter aldatildigin yeter kullanildigin artik kendine gel kendine bir ceki düzen ver yoksa bu gidisin sonu felaketle bitecektir
sadece şehit ailelerine değil tüm türkiyede yaşıyan insanların başısağolsun demek istiyorum. bizi birbirimize kırdıran zihniyetede lanet olsun.
HuseyinGazi 21.10.2007, 20:08 tesekkur ederim arkadasim ekleyecek birsey bulamiyorum sen gerekli butun herseyi acik bir dille belirtmissin lanet olsun teror orgutunede ona destek verenlerede sempati duyan capsiz vatan hainlerinede lanet olsun bir olalim iri olalim diri olalim!!!!!!!!!!!
alevi_che 21.10.2007, 20:30 Terör nedir? Nasıl olur? Nasıl oluşur? Kim destekler?
Hepsi aşırı derecede kafa karıştırıcı sorular...
Terörün dünya üzerindeki etkisinden çok önce kendi ülkemiz üzerindeki etkisi anlayalım.
Birtakım olaylar yaşanıyor.Savaş mı çıkacak ne? Tam bilmiyorum... Ama durumun kötüye gittiği kesin.Bugun doğuya baktığmda sürekli bir iç karışıklık.Batıya baktığımda sürekli doğudaki karışıklıklardan yakınma potansiyeli gösterme çabası.Çözüm üretilmiyor benim ülkemde.Hep başkalarının dediklerini yapmak zorundamıyız? Bizlerin düşüncesi,fikri,görüşleri neden dikkate alınmıyor acaba? Yapılan baskılar sonucunda susturulan insanlar neden gözden kaçıyor? Bugun 3-5 tane yaratığın havlaması medyada yankı uyandırıyorda,,, yıllarca sefillik çeken ve bu yüzden bir hiç uğruna katledilen insanlar neden gündeme gelmiyor? Bizler halen farkında değilmiyiz yoksa,,, Bu memleketin üzerinde oynanan oyunlardan... Demokrasi getireceğiz diye halktan oy alan ve meclis koltuklarında oturanların çoğu, Başımız sağolsun demekten başka ne iş yapıyor? Şehit olmuş askerlerin annelerinin ve babalarının feryatlarını duymak bu kadar basit bir olay mı? İnsanlar ölüyor!!! Bu çok basit bir durum değil... Siyasetçileri dinlemekten bıktım artık,,, Bizler barış istiyoruz barış... Artık yeter...
Memlekitimi ve İnsanlarımı Bölmek ve Öldürmek İsteyenlere, Terör Örgütüne Doğrudan veya Dolaylı Olarak Destek Verenlere Sesleniyorum!!!
Benim gözümde hiçbiriniz insan değilsiniz...
Lanet olsun töröre destekleyene sempatizanına hepsine lanet olsun.
Yaşasın büyük TÜRK Milleti , Şehit Olan Kahraman Askerlerimizi Hiç Bİr Zaman unutmuyacağız.
Herkes haddini bilmeli kimse büyük TÜRK milletine meydan okuyamaz hele hele belirli kitlelerin arkasına sığınmış onların entik kimliklerini kulanarak törör estiren üç beş tane çapulcu hiç meydan okuyamaz. Kimsenin gücü büyük türk milletini bölmeye yetmiyecek.
terörü ve destekleyenleri kınıyorum lanet olsun hepsine ama askerlerimizin ırağa savaş için gitmelerine karşıyım çünkü yine çok askerimizi kaybediceğiz çok insanlarımız ölecek önceden önlemler alınsaydı belki olay buralara kadar gelmicekti hep boşverdiler siyasi taht kavgasına girdiler askeri kim düşündü
bir anlasam... 21.10.2007, 21:02 Arkadaşlar, olmaz böyle şey... Yine gitti gencecik fidanlar, kurudu... O ailelerin feryatlarını izlerken televizyonda yüreğim parçalandı, gözyaşlarımı tutamadım... :36_1_44: Teröre de, uygulayıcısına da, destekçisine de, hepsine birden yüz kere, bin kere, milyon kere, sonsuz kere lanet lanet lanet olsun!!! :cursing: Allah'tan şehitlerimize rahmet, ailelerine sabır vermesini diliyorum...
Gelişmeleri televizyondan takip etmeye çalışıyorum... Bir süre evvel yerel bir kanalda bir asker babasıyla canlı bağlantı yaptılar... Adamcağız en son konuştuğunda "Burada çatışma oluyor, beni aramayın sakın." demiş oğlu, ondan sonra da haber alamamışlar bir daha... Herkesin yüreği ağzında bekliyor... Bitsin artık bu terör belası!.. Yeter giden canlar, yeter bu kadar göz yaşı...
Kim öldürüyor evlatlarımızı aslında, teröristler mi biz mi!
23 yıldır evlatlarımızın kanı hep akıyor da durduramıyorsak...
Ve sonra evlatlarımızın kanının nafakasını vermek için bir de televizyondan açık artırma bir bağış kampanyası düzenliyorsak...
Sonra da biz ne büyük milletiz, nasıl da birlik olduk diye böbürleniyorsak...
Cenazeler hep mahallemize geliyor da, bir gün olsun bunca alie toplanıp, çocuklarımızın vurulduğu dağa çıkıp, gelin bizi de vurun diyecek cesareti bulamıyorsak...
Hep ağlıyorsak ama ağlamanın aslında susmak demek olduğunu itiraf edemiyorsak...
Her gün şehit cenazesi kaldırmanın, bu cenazeleri kaldıranlara ne büyük bir onursuzluk yüklediğini, omzumuzda taşıdığımızın şehitlerimizin tabutu değil de bu onursuzluk olduğunu, o nedenle tabutun bu kadar ağır olduğunu duymuyorsak...
Şehitlerimizin akan kanı, bu vatanı da, onları da temizler ama biz geride kalanları, biz geride izleyenleri, biz geride susanları, biz geride bir şey yapamayanları sadece kirletir...
Çanakkale’de akan kanla arınan bir millet, şimdi Güneydoğu’da akan kanla kirleniyor...
Kirleniyoruz...
Kirleniyoruz...
Kirleniyoruz...
///
Gökçe Fırat-Türk Solu
Mahir_86 22.10.2007, 00:15 üzülerek söylüyorum...
insan kardeşine silah çeker mi?
hepiniz hayır diyeceksiniz.. ama bende sizde çekiyorsunuz.
bir Coca Cola içmeyeniniz yahut LM-Marlboro vb sigara tüketmeyeniniz veya Mc Donals- BİM marketleri? vb kurumlara gitmeyeniniz var mı?
buralarada yaptığımız harcamalar işte bize ŞEHİT olarak geri dönüyor..
açıkçası suçluyuz. hepimiz suçluyuz.
|
|