sevgili canlar,
hepimiz sabah gözlerimizi açtığımız da hain bir pusu haberiyle güne merhaba dedik... inanıyorum ki hepinizin içi sızladı ve yinemi diye iç feryadınızı geçirdiniz.
be beklenen açıklama ne yazıkkı hükümetimizden yapılmadı... çünkü onlar referandum telaşında, kameralara nasıl oy attıklarını gösteren kareleri vermekle meşkulduler... çünkü onlar için oy verdiğimiz şehitlerden çok ama çok değerliydi...
sevgili dostlar, arkadaslar hepinizi bu gün saat sekizde birlik olmaya, teröre hayır demek için, şehit kardeslerimizin ruhlarını şad etmek için, aciz ve ortakçı hukumeti protesto etmek için ışık karartma eylemine çağırıyorum...
var mısınız?
ben varım.butür eylemlerde organize olmalıyız diye düşünüyorum.
Elimizden ne gelirse varım .Saat 20 :00 deki karartmayada varım
spartacus
21.10.2007, 18:24
Işıklı, ampülle olacak iş değil güzel kardeşim. Susurluktada ışık söndürdük ne değişti.
kaale almazlar ama biz katılalım gene.şimdi komşunun oğlu geldi o sandıkta görevliydi ezici çoğunlukla evet çıkmış.milletin gözü zaten kararmış.belki yapcağımız eylemle gözü kararmamış olanlara ulaşabiliriz.
biyerden bir şekilde başlamak lazım... ve başlayalım..
anlayamadığım bi nokta var.bir haftadan beri sınırda sürekli operasyonlar yapıldıuğı haberleri gelirken nasıl olur da 150 kişilik bir grup sınırdan geçerek koca tabura saldırı düzenleyebiliyor...
daha ses getşrecek bi eylem yapılsa daha etkili olmaz mı ve bunu ulusal boyuata döksek.yani daha bi organize olsak diyorum..ne bilim herkez bu iletiyi arkadaşlarına mail yoluyla iletsin.tarihi 2 gün sonraya falan göstersek daha etkili olmaz mı????
anlayamadığım bi nokta var.bir haftadan beri sınırda sürekli operasyonlar yapıldıuğı haberleri gelirken nasıl olur da 150 kişilik bir grup sınırdan geçerek koca tabura saldırı düzenleyebiliyor...
daha ses getşrecek bi eylem yapılsa daha etkili olmaz mı ve bunu ulusal boyuata döksek.yani daha bi organize olsak diyorum..ne bilim herkez bu iletiyi arkadaşlarına mail yoluyla iletsin.tarihi 2 gün sonraya falan göstersek daha etkili olmaz mı????
sevgili can zaten şu anda onun çabası içindeyiz... harıl harıl mail gönderiyoruz :) ha gayret sened el at tut ucundan... siparişimiz saat sekize yetisecek...
elimden geleni ardıma komam...
ama bu maili bugun görebilecek kişi sayısı ne yazıkki sınırlı....
elimden geleni ardıma komam...
ama bu maili bugun görebilecek kişi sayısı ne yazıkki sınırlı....
sevgili can belki bu günle kalmaz yarınlara taşırız, sesimiz duyuluncaya kadar...
Herke messengerindeki resmini,sitelerdeki avatarlarını Türk Bayrağı yada Atatürk resmi yapabilir ben bizim evin pencerelerine TÜRK BAYRAĞI astım,komşularımdada var bayrak benimkisi bir öneri Vatanın bütünlüğünü,bölünemiyeceğini simgeler diye düşünüyorum
Saygılarımla..........
şehitlerimiz için sessiz kalmıyalım tepkimizi bir şekilde belirtmemiz gerekir gerek avatar resimleriyle gerek imzamızla gerek yorumlarımızla gerek şiirlerimizle her neşekilde olursa olsun terörü lanetlediğimizi bilsinler
yamak ve yaşatmak için... el ele omuz omuza olma vaktidir...
ayağa kalkın efendiler....
HuseyinGazi
21.10.2007, 20:14
bir olalim,iri olalim,diri olalim
bisey degisir mi bilmiyorum, ama ben de varim ne kadar savasa siddete karsi olsam da, bu kani durdurmak sart..