Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Asla Gerçekleşmeyecek...

EŞİTLİK PARTİSİ
21.10.2007, 20:34
Değerli Canlar, Sevgili Devrimci Dostlar...

İngilizlerin 1741 yılında belirledikleri etnik ve dini temele dayalı böl-parçala yönet stratejisi hızla uygulanıyor...
Ülkemiz özelinde Dinsiz ve Irksız faşistler birbirlerini altenatif olmaya hazırlıyorlar...
Bu öyle bir tehlikeli oyun ki...
-Afganistan'da uygulandı...
Buradaki taktik...
Diyelim AKP den halk hoşnut olmadı...yerine MHP...birbirinden farkı varmı...?
Ha 11 Eylül, Bush-Ladin işbirliği ile gerçekleştirilen olay gibi...
Bu günlerde uygulanan yöntem bu...
-Biri resmi ve sivil halkı katlediyor, diğer cenazelerini kaldırıyor...
Ne oyun...
Madem siz Güney Doğu halkını bu kadar düşünüyorsunuz...
-Yapın TOPRAK Reformunu...eh bu onlara ''basit...'' geliyor...
Evet AKP Katlediyor...
MHP Cenaze kaldırıyor...
Ağa-Şıh-Aşiret reisleri mi...?
Yan gelip yatıyorlar...
Saygı ve Sevgilerimizle

EŞİTLİK PARTİSİ

D-e-v-r-i-m-c-i
21.10.2007, 21:10
sayın abim üzücü olan taraf da bunu mutantların değil yine içimizden ama içimizden demeye bin şahit isteyen insanların yapıyor olması.adı homosaphien ama fıtratının gereklerini yerine getirmiyor işte.ne garip değilmi bir insanın bir diğerinin maşası olmayı kabul etmesi ve ya ne garip değil mi bir insanın soğukkanlılıkla bir diğerini öldürebilmesi.?..akp gider mhp gelir o gider chp gelir.sorun kimin geldiği değil.tıpkı DGM lerin başka isim altında aynı faaliyeti yürütmesi gibi.bu ülkeyi partiler ve gıyabında onlara oy veren halk değil o hakkı kendinde bulan ABD emperyalizimi yönetiyor.bugün verilen kayıbın acı bilançosunu ne için verdik diye soracağımıza lanet okuyoruz buraya şuraya.lanet okuyacağımız günlerde gelecek ama bugün neden sorusu baz alınmalı diye düşünüyorum.biz dedik ki o sınır ötesi operasyonunu onaylamayın ve az önce HPG açıklama yaptı.karakolu bombaladık bunun nedeni alınan sınır ötesi operasyon kararıdır.hepimiz ne hikmetse bunun olacağını biliyorduk ama ne olur ki canım ülkede kaybedecek can çok.sanki ölen başbakanın oğlu veya paşanın torunu.onlar ancak her gün zimmetlerine para geçirmekle meşgul olular.sınır ötesi operasyon kararı alıyorsun da bre cahil o petrol için binlerce askerini kaybeden amerika ne derece yanında olabilir ki..?.dikkatinizi çekerim burda amerika dediğim ülkenin sadece ırakta 200 bine yakın askeri var.ve bu amerika dediğimiz dünyanın süper gücü PKK nin arkasında.hatta silah yardımı yaptığını artık PKK da yalanlamıyor.neticeye gelirsek sayın hocam biraz gerçekçi düşünüp acep bu ülkede yaşayan milletler ne etmeli ? çözüm nerde ? ve ya nereye kadar bu savaş.? şimdi bazı fevri arkadaşlarımız diyecek ki PKK nin kökü kazınana kadar.görüyorsunuz ya yıllardır kazınmayan birşey bugün amerikan silah ve desteğiyle nasıl kazınsın.bunun da çözümü varsa bunu da söyleyin ? esenkal..

kreşmir
22.10.2007, 00:05
insanların kafasınıda karıştıran asıl nokta bu....kim ne için yapıyor kim ne için ölüyor kim ne fayda sağlıyor.....

yönetim nedir?bu sorunun cevabı lazım bize aslında.....

yönetim sürüyü yönetip (ÇOBAN O DEĞİL AMA ) ahgam kesmekmidir....ölümleri fırsat bilen kimdir?devlet nedir?

beni ben olmaktan çıkaran kim yada beni bana düşman eden?

ülkeyi yönetimi peşkeş çekenlerin acaba hiç mi suçu yok....?????????

Mahir_86
22.10.2007, 00:24
ABD geçmişine baktıgımızda..

vietnam japonya afganistan ve ırak ilk aklımıza gelenler..

ahada yenisi.. Türkiye.. savaş kapıda.. tezkere cıktı.. asker kuzey ırağa gidecek. asker türkiyeye gelecek, ama hangi asker?? Coni gelecek şerefsiz ABD gelecek.

küresel ısınma enerji kaynaklarının azalması SUSUZLUK. bor madenlerinin dünya rezervinin büyük kısmına sahip ülkemiz..

aradaki ilişkiyi kurun arkadaşlar..

senaryo çizilmiş.. Başrolde ABD & Tayyip ikilisi..

tayyip oglunu ABD ye kacırdı.. hadi bakalım koysun onuda Hakkariye-Kuzey Irak' a..

bırakın allah aşkına.. bizim evlatlarımız can versin onlar evlatlarına görkemli şanlı DÜĞÜNLER yapsın..

ama sanmıyorum ki cevaplarını almayacaklar. Tokat gibi inecek yüzlerine cevabımız!!