alirada
23.10.2007, 23:53
merhaba canlar kendi ozel bir durumum hakkinda gorus soracagim psikologa ihtiyacim var forum uyelerinden varsa sayet ozelime yazarsaniz sevinirim.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : forumda psikolog varmi alirada 23.10.2007, 23:53 merhaba canlar kendi ozel bir durumum hakkinda gorus soracagim psikologa ihtiyacim var forum uyelerinden varsa sayet ozelime yazarsaniz sevinirim. melek24 23.10.2007, 23:58 Evet bir Psikolog var tanıdığım forumda üye zaten ben onla konuşurum sana bildiririm lion12 24.10.2007, 10:02 Canan ablamız var kendisi psikolog eğer sormak istediğiniz birşey varsa kendisi ile irtibat kurarak sorabilirsiniz. kece_dine 24.10.2007, 10:03 psikolog yokta hasta var ama..:) lion12 24.10.2007, 10:04 psikolog yokta hasta var ama..:) Yoo psikologta var...:biggrin: kece_dine 24.10.2007, 10:08 ayy bi ara psilogin kafasini sisirem bari..:d lion12 24.10.2007, 10:32 Canan abla buraya gelsinde şişir biraz kafasını:lol: Dersin bu aralar biraz psikolojik takılıyoruz diye. kece_dine 24.10.2007, 11:34 ayy hic duzelmedim ki bu aralar takilam psikolojik :D lion12 24.10.2007, 11:39 Yok can çokta fazla psikolojik takılma sen istersen. alirada 24.10.2007, 11:43 Evet bir Psikolog var tanıdığım forumda üye zaten ben onla konuşurum sana bildiririm tesekkurler can.burda kuveytte psikolak vardir fakat anlasacagimi sanmiyorum ayrica cok pahali:stuart: alirada 24.10.2007, 11:53 :18: ayy bi ara psilogin kafasini sisirem bari..:d aman dostum dur bi cevaplarimi aliyim sonra kafasini sisir :18: kece_dine 24.10.2007, 11:54 Yok can çokta fazla psikolojik takılma sen istersen. keske.. kece_dine 24.10.2007, 12:01 :18: aman dostum dur bi cevaplarimi aliyim sonra kafasini sisir :18: yoksa sen canan abla mi? bir anlasam... 24.10.2007, 12:04 merhaba canlar kendi ozel bir durumum hakkinda gorus soracagim psikologa ihtiyacim var forum uyelerinden varsa sayet ozelime yazarsaniz sevinirim. Sevgili Alirada Arkadaşım, forumda psikolog var bildiğim kadarıyla. Canan1 ve Psikolog rumuzlu arkadaşlar bu meslekten... Özelden irtibata geçebilirsiniz sanırım. Geçmiş olsun, selamlar... candost_20 24.10.2007, 12:37 yoksa sen canan abla mi? Ablaya benzer bi yönü varmı bi bak kontagım hele:biggrin: Pinar17 24.10.2007, 12:58 Ablaya benzer bi yönü varmı bi bak kontagım hele:biggrin: Biraz yaptiginiz yorumlarinizlan dikkatli olun! Girgirmi,ciddimi,yada oyunmu belli degil. Saka topicimi yoksa?bu hepinize gecerli :uhhm: Mesut Gündüz 24.10.2007, 13:35 Pisikoloğa deliler gitmez. Gitmek isteyende sosyal durumu uygunsa ssk ya gidebilir. Bakırköyde deliler bulunmaz akıllılar ordadır.akıl almak isteyen gidebilir. Saygılar, MG alirada 24.10.2007, 14:29 Sevgili Alirada Arkadaşım, forumda psikolog var bildiğim kadarıyla. Canan1 ve Psikolog rumuzlu arkadaşlar bu meslekten... Özelden irtibata geçebilirsiniz sanırım. Geçmiş olsun, selamlar... oncelikle ilginize tesekurler.aslinda hastalik derecesinde kotu bir durumum yok fakat benim ve ve ozel biri icin faydali olacagini dusunduyum bir sorunum var.bunun icin yardim sitedim.yine tesekkur alirada 24.10.2007, 14:32 yoksa sen canan abla mi? deyil can aliyim ben:blush: candost_20 24.10.2007, 14:53 Biraz yaptiginiz yorumlarinizlan dikkatli olun! Girgirmi,ciddimi,yada oyunmu belli degil. Saka topicimi yoksa?bu hepinize gecerli :uhhm: Forumda bazı insanları anlamak ne kadar zor yarabbim...Sevgili can gırgır gibi bi halmi var ortada.Arkadaşım bi cana abla diye hitap etmiş,dikkat ederseniz hitap ettiği kişi erkek!!!.Dalgınlığına gelmiş belliki.Bende abla olmadıgını söyledim.Çokmu gırgır geldi size.Tüh yazık olmuş,Sanırım bu topikden en çok faydalanacak olan siz olacaksınız.Güzel bi psikolog çıkar inşallah... alirada 24.10.2007, 15:20 Forumda bazı insanları anlamak ne kadar zor yarabbim...Sevgili can gırgır gibi bi halmi var ortada.Arkadaşım bi cana abla diye hitap etmiş,dikkat ederseniz hitap ettiği kişi erkek!!!.Dalgınlığına gelmiş belliki.Bende abla olmadıgını söyledim.Çokmu gırgır geldi size.Tüh yazık olmuş,Sanırım bu topikden en çok faydalanacak olan siz olacaksınız.Güzel bi psikolog çıkar inşallah... candost pinarin sana tepkisi kullandigin kontagim kelimesi yuzunden.ben mesajlarini arastirdim ve kece cine ile kontagim diye hitap ettiyinizi gordum durumu anladim.ama cumlen gercektende anlasilmiyor helede ben psikologa ihtiyacim var diyince....yalnis anlasilma olur boyle alirada 24.10.2007, 15:23 Biraz yaptiginiz yorumlarinizlan dikkatli olun! Girgirmi,ciddimi,yada oyunmu belli degil. Saka topicimi yoksa?bu hepinize gecerli :uhhm: pinar 17 can,candostun mesajlarina baktim kece dine ile birbirine boyle hiap ediyorlar.yoksa bende yalnis anlamistim. candost_20 24.10.2007, 15:59 candost pinarin sana tepkisi kullandigin kontagim kelimesi yuzunden.ben mesajlarini arastirdim ve kece cine ile kontagim diye hitap ettiyinizi gordum durumu anladim.ama cumlen gercektende anlasilmiyor helede ben psikologa ihtiyacim var diyince....yalnis anlasilma olur boyle Evet aliarada can,ben kece_dinenin kendisine kafadan kontak diye hitap ederim,oda bana tabi.Bu aramızda bi tür şaklaşmadır anlayacanız.Cümle kuruluş nedeniyle belki anlaşılmaya bilir ilk bakışta haklısın ama bide ismini yerine koyarak okundugunu düşün.sorun olmuyor yani.Neyse amacımız art niyet değil hiç bir zaman için.Hiç bir canın kırılmasını,üzülmesini istemem.Umarım diğer kardeşimiz tarafından da durum anlaşılmıştır.Aşk-ı muhabetle... kece_dine 25.10.2007, 05:58 Ablaya benzer bi yönü varmı bi bak kontagım hele:biggrin: kontagim zaten kafa olsa psikolog sormayiz ne bilem canan abla diyince sandim ilk yazan canan abla:D Canan1 25.10.2007, 08:03 kontagim zaten kafa olsa psikolog sormayiz ne bilem canan abla diyince sandim ilk yazan canan abla:D Günaydin Sorun nedir? Yada bu iki sayfa dolan samata nedir? Kafa olsa demek psikolog sorulmaz?Öylemi sevgili kece-dine? Cok cahilce bir cümlü canim..... Sizlere iyi muhabbetler canlar.... Saygilar kece_dine 25.10.2007, 08:59 Günaydin Sorun nedir? Yada bu iki sayfa dolan samata nedir? Kafa olsa demek psikolog sorulmaz?Öylemi sevgili kece-dine? Cok cahilce bir cümlü canim..... Sizlere iyi muhabbetler canlar.... Saygilar Gunaydin abla Aramizda bi tur $akalasmadir o arkadasim yakindir..kafa derken kendimden bahsettim kafada olsa derken psikologa ihtiyacim olmasa anlamindadir..yanlis anlasilma olmasin Saygilarimla.. alirada 26.10.2007, 23:47 yardimlariniza tesekkurler doktorumu buldum recete bekliyorum.forum sag olsun |