emc-2
24.10.2007, 20:40
arkadaşlar pkk'nın açılımı ne???:confused1
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar yanlış anlamayın ama emc-2 24.10.2007, 20:40 arkadaşlar pkk'nın açılımı ne???:confused1 alevi_siyah 24.10.2007, 20:43 Vallahi çok fazla değişik açılım var... Yani kaynaklar o şekilde her kaynakta farklı ama en doğru kabul edilenini söyliyeyim sana... pkk tersten okunuyor komünist kürdistan partisi zaten kürdistan bağımsızlık kitabının ilk sayfasında şu yazar..... ' amacımız markisist ve leninist bir düzende tam bağımsız kürdistanı kurmak' rewhat 24.10.2007, 20:45 arkadaşlar pkk'nın açılımı ne???:confused1 partiya kalkerı kurdistan(kürdistan işçi partisi) okan22 24.10.2007, 20:46 partiya koma kurdistan(yada komalan) diye biliyorum devrim69 24.10.2007, 20:47 Forum kurallarını ihlal etmeyelim. alevi_siyah 24.10.2007, 20:48 Sadece cevap verdik :D bence güzel bir soruydu devrim69 24.10.2007, 20:50 25. Tecrübelerimize göre PKK hakkında mesajlarda tamamen kaos oluşmaktadır, bu nedenle forumda PKK hakkında yorum yazmak genel olarak yasaktır, yorumun içeriği önemli değildir, olumlu veya olumsuz yorumların tümünü sansürlemek zorundayız. Seviyeli biçimde tartışmalar, hoşgörü ile karşılanabilir alevi_siyah 24.10.2007, 20:52 Bence bu topik kaos oluşturmaz gerçi bunu sölerken bile kaos ortamı doğuyor :D ama benim düşüncem kelime anlamının açıklanması iyi olur diğer mesajlar editlenebilir. devrim69 24.10.2007, 20:52 Sadece cevap verdik :D bence güzel bir soruydu Bende sadece kuralı hatırlattım:komik alevi_siyah 24.10.2007, 20:54 Bende sadece kuralı hatırlattım:komik İyi yaptın ablam :D Hatırlatman iyi oldu hem bence bu hatırlatmalardan sonra kimse tartışmaz :thumbup1: chatlakalper 24.10.2007, 20:59 partizan kalleş kürtler olarakta açılımı yapılabilir. Burdaki kürtler lafıma bir sürü arkadaş bir sürü şey söyleyecek ama pkknin içerisindeki kürtlerin nasıl olduklarını hepimiz bildiği için böyle yazdım. kimse art niyet aramasın lütfen. Çünkü Her Kürt pkk lı değildir. Kılıç Ali 24.10.2007, 21:02 25. Tecrübelerimize göre PKK hakkında mesajlarda tamamen kaos oluşmaktadır, bu nedenle forumda PKK hakkında yorum yazmak genel olarak yasaktır, yorumun içeriği önemli değildir, olumlu veya olumsuz yorumların tümünü sansürlemek zorundayız. Seviyeli biçimde tartışmalar, hoşgörü ile karşılanabilir :thumbup1: yukarıdaki madde herşeyi açıklıyor sanırım, çok öğrenmek isteyen varsa google dan yazar bulur, forum kurallarına herkesin istisnasız uyması gerekir, ama herkesin... suveydiyeli 24.10.2007, 21:05 arkadaşlar pkk'nın açılımı ne???:confused1 ............... Bunu neden merak ettiğinizi ben de size sorsam?? Özellikle böyle bir zamanda.....????????? yaralı gölge 24.10.2007, 21:08 bilmeyen arkadaşlar yardımcı olunurusa bu kaos olmaz alevi sıyah a kadılıyorum aynen öyle tesden okunuyor kominis kürtistan pardısı ÇaKıL 24.10.2007, 21:21 partizan kalleş kürtler olarakta açılımı yapılabilir. Burdaki kürtler lafıma bir sürü arkadaş bir sürü şey söyleyecek ama pkknin içerisindeki kürtlerin nasıl olduklarını hepimiz bildiği için böyle yazdım. kimse art niyet aramasın lütfen. Çünkü Her Kürt pkk lı değildir. Her PKK lı da kürt değil. chatlakalper 24.10.2007, 21:25 Her PKK lı da kürt değil. Ben göremedim kusura bakmayın Türk olupta Pkklı olanı. Asala kırıntıları yani ermeniler belki birazda olsa pkk içerisinde olabilirler. başkabirdünya 24.10.2007, 21:31 Partiya Karkaren Kürdistan(Kürdistan İşçi Partisi) bir de bu rehin olaylarında sıkça duyduğumuz HPG ismi var oda pkk nın silahlı kanadı açılımı Hezel Parestine Gel(halk savunma güçleri) arkadaşlar benim yadıklarıma cvp yazmayın çünkü ben soruya cvp verdim arkadaş sormakta haklı yıllardır duyuyoruz ama ne olduğunu bilmiyoruz bildiğimi sizinle paylaştım ÇaKıL 24.10.2007, 21:33 25. Tecrübelerimize göre PKK hakkında mesajlarda tamamen kaos oluşmaktadır, bu nedenle forumda PKK hakkında yorum yazmak genel olarak yasaktır, yorumun içeriği önemli değildir, olumlu veya olumsuz yorumların tümünü sansürlemek zorundayız. Seviyeli biçimde tartışmalar, hoşgörü ile karşılanabilir Ben göremedim kusura bakmayın Türk olupta Pkklı olanı. Asala kırıntıları yani ermeniler belki birazda olsa pkk içerisinde olabilirler. Bak arkadaş hatırlatmış kural ihlali olduğunu.Biz tahmin etmiştik zaten bu topiğe senin zihniyetinde biri gelip yazı yazacak ve polemiğe dönüştürecek yazıları. Bu arada hayırdır arkadaşım senin sesin soluğun kesilmişti uzun zamandır buram buram faşizan yazıların yoktu kim çomak soktu senin yuvana da çıktın ortalığa. chatlakalper 24.10.2007, 21:36 Bak arkadaş hatırlatmış kural ihlali olduğunu.Biz tahmin etmiştik zaten bu topiğe senin zihniyetinde biri gelip yazı yazacak ve polemiğe dönüştürecek yazıları. Bu arada hayırdır arkadaşım senin sesin soluğun kesilmişti uzun zamandır buram buram faşizan yazıların yoktu kim çomak soktu senin yuvana da çıktın ortalığa. Bunun cevabını vermem malesef, duyarsa kızar :D alevi_siyah 24.10.2007, 21:37 Gerçekten Güzel bir soruydu ve cevaplarda güzel ama malesef bazı zihniyetteki arkadaşlar her zaman olduğu gibi burdada kendilerini belli ettiler. Bunu gerçekten üzülerek belirtiyorum.... ama inanıyorumki birgün bu zihniyetlerde sorulan soruya olgunlukla cevap vermeyi öğrenecektir. herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar Kılıç Ali 24.10.2007, 21:52 Sorunun güzelliği veya çirkinliği veya bu güzel veya çirkin soruya verilen güzeş veya çirkin yanıt değil sorun... pkk hakkında olulu veya olumsuz fikir beyan etmek forum kurallarına aykırıdır, bunu ben yaptım oldu demeye getirmeninde alemi yok, kurallara kuralları koyanlar uyacak ki arkandan gelenler onları takip etsin... rozerin62 24.10.2007, 21:59 Ben göremedim kusura bakmayın Türk olupta Pkklı olanı. Asala kırıntıları yani ermeniler belki birazda olsa pkk içerisinde olabilirler. Valla biraz araştırsan duyarsın benim aklımda ekin ceren doğruak diye egeli bi ailenin kızı kalmıştı.Yani neticede %100 diye bişey diyemezsiniz. Lazoşa_62 24.10.2007, 22:16 Vallahi çok fazla değişik açılım var... Yani kaynaklar o şekilde her kaynakta farklı ama en doğru kabul edilenini söyliyeyim sana... pkk tersten okunuyor komünist kürdistan partisi zaten kürdistan bağımsızlık kitabının ilk sayfasında şu yazar..... ' amacımız markisist ve leninist bir düzende tam bağımsız kürdistanı kurmak' PKK nın Siyasi ve,teori ve pratik olarak ne kadar Markst ve ne kadar leninist:confused1 artı Tam bağımsız kürdistan Barzanı vi talabaninin kuzey ıraktaki kurduğu amerkan demokrasisinin gölgesindekine mi benziyecek:confused1 Lazoşa_62 24.10.2007, 22:19 Ben göremedim kusura bakmayın Türk olupta Pkklı olanı. Asala kırıntıları yani ermeniler belki birazda olsa pkk içerisinde olabilirler. Senin işin gücün saygısızlık ve terbiyesizlikten öteye değil,Ben türküm,kürdüm ve ermeniyim,süryaniyim. ama asla senin gibi olmak istemem. chatlakalper 24.10.2007, 22:23 Senin işin gücün saygısızlık ve terbiyesizlikten öteye değil,Ben türküm,kürdüm ve ermeniyim,süryaniyim. ama asla senin gibi olmak istemem. hayırdır sana ne dokundu sahannnnn....? Lazoşa_62 24.10.2007, 22:23 Arkadaşlar aslında Bu forumda PKK ile ilgili konuların sürekli bantlanması veya kapatılması doğru değil. Hiç bir düşünce saklı tutulamaz ve o düşünce için farklı düşünenlerin beynine zincirde vurulamaz.Bence bu konuyu daha doğrusu PKK nın dünü,bügünü,doğrusu,yanlışı ve eylemleri gerçekten siyasi amaçının ne olduğunun tam ve net olarak tartışılması lazım. firariHH 24.10.2007, 22:24 Arkadaslar Tartisma Yapmayalim Lütfen.Kapatin konuyu. Lazoşa_62 24.10.2007, 22:30 hayırdır sana ne dokundu sahannnnn....? Bak kardeş tartışmak var it gibi saldırmak var. ben sadece anlatmaya çalıtığımı tekrarlıyorum. halkları kırıntı ve benzeri gibi anormal kelimelere koyduğun zaman ilk sana dokunan ben olurum bunu bilesin. ikincisi ne ben nede sen nede başkası bu ülkede yaşayan ve bu ülkeyi vatan bilen bir etnik kimliği hakaret edemez. Hakaret etme içindeki ne kadar zehir taşıyorsan dürüstçe va rahatça yaz.farklı düşünebilirsin ben normal görürüm ve sana samimi olarakda cevap veririm.Önce kendimize sonra başkasına saygı gösterelim. Lazoşa_62 24.10.2007, 22:35 Arkadaslar Tartisma Yapmayalim Lütfen.Kapatin konuyu. Niye tartışmayalım.Korkumuz niye veya neden korkuyoruz.Yanılışmı var tartışalım.ha çokmu doğru yapıyor tamam doğruysa kanılayalım. tartışmayalım,tartışmayalım hayırdır bu forumda birilerinemi dokunuyor. spartacus 24.10.2007, 22:39 partizan kalleş kürtler olarakta açılımı yapılabilir. Burdaki kürtler lafıma bir sürü arkadaş bir sürü şey söyleyecek ama pkknin içerisindeki kürtlerin nasıl olduklarını hepimiz bildiği için böyle yazdım. kimse art niyet aramasın lütfen. Çünkü Her Kürt pkk lı değildir. Ben göremedim kusura bakmayın Türk olupta Pkklı olanı. Asala kırıntıları yani ermeniler belki birazda olsa pkk içerisinde olabilirler. Sayın Chatlak Alper Kürtleri potansiyel suçlu olarak göstermeniz nedeniyle sizi kınıyorum. Bu şekilde forumda provakasyon yaratmaktasınız. Özellikle iki mesajınızı birleştirerek bazı yerleri kırmızı olarak renklendirdim. Bütün bu sonuçlarda şu çıkıyor. PKK=Kürttür ve tüm kürtler teröristtir. Çünkü bunu şu şekilde teorize ediyorsunuz PKK içinde Türk yoktur diyorsunuz. Forumda tek amacınız ortamı germek ve provasyon yaratmaktır. Bu şekilde tutumlarınıza müsade edilemez. PirO_62 24.10.2007, 22:44 arkadaşlar pkk'nın açılımı ne???:confused1 Bu Tür Topiğe Hiç Gerek Yok. Kural İhlali. partizan kalleş kürtler olarakta açılımı yapılabilir. Burdaki kürtler lafıma bir sürü arkadaş bir sürü şey söyleyecek ama pkknin içerisindeki kürtlerin nasıl olduklarını hepimiz bildiği için böyle yazdım. kimse art niyet aramasın lütfen. Çünkü Her Kürt pkk lı değildir. Hoşgeldin, Sanırım Hala Ufak Bi Acı Hissediyorsun. Bir Dönem Paşalık Taslarken Şimdi Ne Oldum Diye Düşünmekten Sanırım. Şunu Diyebilirim Moderatör Olduğun Zamanda, Şimdide Değişen Hiç Bir Şey Yok. Adam Gibi Yazmayı Halâ Beceremiyorsun.Yaklaşım Zihniyeti Yok. Olsaydı Zaten Hakettiğin Şekilde Muamele Görürdün. Daha Ne Diyeyim. Adaptasyon Yapalım Sana En İyisi Banlamak İsterdim Ama Ödül Olur Sana. Bak arkadaş hatırlatmış kural ihlali olduğunu.Biz tahmin etmiştik zaten bu topiğe senin zihniyetinde biri gelip yazı yazacak ve polemiğe dönüştürecek yazıları. Bu arada hayırdır arkadaşım senin sesin soluğun kesilmişti uzun zamandır buram buram faşizan yazıların yoktu kim çomak soktu senin yuvana da çıktın ortalığa. Ne Olacak Sevgili Mameki, İşi Gücü Bu. Saldırgan Olmak Sanırım. Aslında Kaile Almaya Bile Değmez. Çıkarlar Şimdi O Sempatizanlar Derler. Umrumda Değil Varsın Desinler. Bizler Aleviliğimizi Biliyoruz Ya. Az Bir Şey İnsan Olmayı Becerebilseler. Ahhh Nerde... KİLİT. |