Orijinalini görmek için tıklayınız : lütfen geç kalmayın
izmirksk 15.01.2006, 02:24 güzel bir yazı paylaşmak istedim
10. Sınıf
İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadaşım' diyordum... ama ben onun ipek gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, dersten sonra kalktı ve geçen gün sınıfta olmadığı için o günün notlarını istedi ona notları verirken bana teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
11. Sınıf
Telefonum çaldı, arayan oydu ve ağlıyordu bana aşkın nasıl kalbini kırdığını anlattı, beni evine çağırdı, yalnız kalmak istemediğini söyledi, bende tabiki gittim, koltuğa, onun yanına oturdum, güzel gözlerine bakmaya başladım ve onun benim olmasını diledim, 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi başladı ve onu izledik filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi, bana her şey için teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
Son Sınıf
Mezuniyet balosundan bir gün önce yanıma geldi ve "çıktığım çocuk hasta ve partiye gelemeyecek" dedi, benimde çıktığım biri yoktu ve 7. sınıfta birbirimize söz vermiştik eğer çıktığımız biri olmazsa partilere birlikte gidecektik, "en iyi arkadaş" olarak. Ve partiye birlikte gittik, o akşam çok güzeldi, her şey yolunda gitti, partiden sonra onu evine kapısının önüne kadar bıraktım, kapının önünde ona baktım o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek baktı. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, bana "hayatımın en güzel zamanını geçirdiğini" söyledi ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
Günler, haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çattı...
Sürekli onu izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim. Diplomasini almak için sahneye çıkarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Herkes evine gitmeden önce yanıma geldi ve ağlayarak bana sarıldı sonra başını omzuma koydu ve "sen benim en iyi arkadaşımsın, teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
Aradan yıllar geçti...
Bir kilisedeyim ve o kızın nikahını izliyorum... evet artık evleniyordu, onun "evet, kabul ediyorum" demesini, yeni hayatına girmesini izledim, başka bir adamla evli olarak. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Yeni hayatına girmeden önce yanıma geldi ve "nikahıma geldin teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...
Yıllar çok çabuk geçti...
Şu an benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyorum, eşyaları toplanırken lise yıllarında yazdığı günlüğü ortaya çıktı... Hemen günlüğünü aldım ve günlükte okuduğum satırlar şöyleydi...
"Onun gözlerine bakarak onun benim olmasını diledim... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Keşke bana beni bir kez sevdiğini söyleseydi..."
Yakapınarlı 15.01.2006, 02:28 hadi yaa çok kötü:(( bu çok kötü bir durum bu yaaa
Hüseyin69 15.01.2006, 02:37 her zaman heryerde en gec kalanlardan biride benim yine treni kacirdik
karsiyakali abim bunlara pek deger verme asli astari olmayan uyduruk hikaylerdir
miletin duygusal moralini tahrip etmeye gelmez örnk yakapinarli kardesim acaba mercan kardesim okusa nasil bir tepki verecek merak ediyorum:3D_NG (4) :3D_NG (4)
hehe saka biryana
güzel bir calisma yüregine saglik paylastigin icin karsiyakali
Yakapınarlı 15.01.2006, 02:41 bayanlar çok duygusal oluyor bu konuda haklısın:)) bence çok duygusal bir hikaye ne olacak mercanda bende üzüleceğiz buna:))
yunan tragedyaları kadar etkileyici ve çarpıcı..
güzel bir yazı.. paylaştığın için teşekkürler..
uuuhhh harbi yaa. gec kalmamak lazim.eger o kadar fazla beraber oldularsa hemen gelmeliydi teklif...
Izmirksk, cok guzel di yaaa. Paylastigin icin cok tskler. Bunu sen kendinmi yazdin? Hakketen cok harika. Ama hikayenin sonu cok aci uzuldum....:uzgunsok: Film izlerkende hep mutlu bir film sonu isterim...dayanamam ay!!!
izmirksk 15.01.2006, 14:28 bir internet sitesinde görmüştüm ama sitenin adını unuttum
bizler yaşamdaki değerleri yitirdiğimiz zaman anlıyoruz önemimi onun hayatımızda nekadar yer kapladıgını ya gittiğindeki boşluk anlatılamayacak kadar zor satırlara dökup gözyaşlarıyla uğurlasanda yapmak isteyipde yapamadıklarınla yüzleşirsin yanı başındayken sevgine sahip çikabilmekse eger
her defasında gözlerine bakıp sevdiğini fisıldadıysan kulagına sarılıp boynuna kadımım dediysen kaybetmiyeceksin ölum kapını çalsada mezar taşını okşayan biri mutlak olacakdır
sevğileriniz daim olsun canlar
THE BEST THINGS IN LIFE ARE FREE!!! bunu hic birzaman unutmamak lagzim!
super yaaa. guzel oldugu kadar da uzucu.
Serkan_Devrim 15.01.2006, 16:20 benim sonumda bu olacak galiba. furkanın anlattı olayda öküz erkek gerçek hayatta ben oluyorum. off of
hayatta hic birseyi ertelemeye gelmez.. kimin ne olacagi hic belli olmuyor... o yuzden gec kalinmis hersey hayattan calar arkadaslar...
daha önce bunu bir yerde okudum....
insanı etkileyen bir durum...
Yaprak... 28.01.2006, 15:34 gerçek bi yazı olup olmadığını bilmiyorum daha önce bi arkadaşım göndermişti bunu güzel bi yazı ama bundan da öte bir gerçek varki geç kalmayalım hayatın peşinden koçacağımıza onu yaşayalım nedersiniz arkadaşlar :)
candost_20 28.01.2006, 16:04 Beni inanılmaz etkiledi bu konu valla.Bende genelde bi prensip vardır istedigim her şeye basamak basamak ulaşmak ki eger bir gün kaybedeceksem adım adım olsun birden olmasın düşüncesidir.Bilmiyorum dogrumu yapıyorum ben bunu çok düşündüm aynı bu metinde oldugu gibi ya geç kalırsam???????
zulfikar_orak 28.01.2006, 16:10 valla bu kadar sabretmek ii değil bi an önce açılmak lazım ama adama da helal olsun bu kadar sabretmiş adamın yerinde taş olsa çatlardı.
çok kötü bir durum yaaa birine hissettiğimiz duyguları söylemek te zorlanabiliriz... aslında böyle olmaması lazım ama elden de bişi gelmez ki... ben hayatta söyleyemem mesela yapım buu... değiştiremem ki;
zulfikar_orak 29.01.2006, 23:14 ben hayatta söyleyemem mesela yapım buu... değiştiremem ki;
bu senin için tehlikeli doğru kişiyi bulduğunda ya onu sırf bu yüzden elinden kaçırırsan ne olacak!?duygularını söylemekle bi şey kaybetmezsin! (bence):) :) :) :)
bu senin için tehlikeli doğru kişiyi bulduğunda ya onu sırf bu yüzden elinden kaçırırsan ne olacak!?duygularını söylemekle bi şey kaybetmezsin! (bence):) :) :) :)
bencede söylemek lazım
sonradan ahhhhh ahhhh demektense :komik
İnsan güzel birşeyler hissediyorsa duygularına güvenmeli. Duygular nereye götürüyorsa gidilmeli. sonradan pişman olmak yerine herşey göze alınıp söylenmeli bencede....
çok güzeldi yaaaaaaaaaaaaaa bir okadarda duygulu paylaşımın için tşk
valla o insan sizi öyle görmüyorsa sakın söylemeyin sonradan tamamen sizden uzaklaşabilir.benim lisedeki en iyi arkadaşım bundan bir kaç yıl önce bana ben seni seviyordum ama sen sürekli biz kardeşiz diyordun dedi o günden beri yüzünü dahi görmek istemiyorum.benim yıllarca kardeş gördüğüm meyerse beni başka gözle görüyormuş ne kötü
insan ne hissediyorsa ona göre davranmalı, sadece kendi içinde yaşadığın aşk, aşk değildir! paylaşabildiğin, anlatabildiğin, yansıtabildiğin duyguların aşktır! yalnız sevgiline değil hayatında değer verdiğin herkese sevgini açıkca sunmalısın, korkmamalısın hissettiklerini anlatmaktan, çekinmeden ifade etmelisin içindekileri... bunu yapabildiğimiz sürece samimi, sıcak, düzgün ilişkilerimiz olacak elbet...
"o benim ona baktigim gözle bakmiyordu".
ben de onun bana baktigi gözle ona bakmiyordum...
bir birini anlayamamis iki insan
birbirini anlayamayan insanlar yigini...
ölünce bile benim ona baktigim gözle bana bakamamasi...
acikli bir hikaye...ne desek bos artik.basi sagolsun
"o benim ona baktigim gözle bakmiyordu".
ben de onun bana baktigi gözle ona bakmiyordum...
bir birini anlayamamis iki insan
birbirini anlayamayan insanlar yigini...
ölünce bile benim ona baktigim gözle bana bakamamasi...
acikli bir hikaye...ne desek bos artik.basi sagolsun
evet başı soğolsun ama bu ameliyat gibi hep acı çekiceğine kurtul gitsin bence. söylemek lazım ne kaybedersin ki. eğer gerçek arkadaşsa seni anlar ve hissetmiyosa bile anlayış gösterir...
söylemek lazım
eylüleren 08.04.2006, 15:06 Hep birşeylere geç kalıyoruz yada hep karşımızdakinden birşeyler bekliyoruz.sonucun hikayedeki gibi hüzün olmaması için bence hayır cevabı alsakta sormalıyız o soruyu zamanında arkada keşkiler bırakmadan paylaşımın için sağol
güldestim 08.04.2006, 15:06 Güzel bir hikayeydi.Bence de insan sevdiğini karşsındakine söylemeli.En azından içi rahat eder be yaw:)
evet başı soğolsun ama bu ameliyat gibi hep acı çekiceğine kurtul gitsin bence. söylemek lazım ne kaybedersin ki. eğer gerçek arkadaşsa seni anlar ve hissetmiyosa bile anlayış gösterir...
söylemek lazım
hayir bide öleni suclar gibi adam...niye benim gibi bakmadi diyor.bu kabahat degil ki...
söylemeyen kendisi kadin müeccim degil ki senin ne düsündügünü anlasin...
oturmus ölmüs birisinin arkasindan konusuyor birde.töbe töbe...:24:
Yıllar çok çabuk geçti...
Şu an benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyorum, eşyaları toplanırken lise yıllarında yazdığı günlüğü ortaya çıktı... Hemen günlüğünü aldım ve günlükte okuduğum satırlar şöyleydi...
"Onun gözlerine bakarak onun benim olmasını diledim... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Keşke bana beni bir kez sevdiğini söyleseydi..."
iyi de gunlukteki yazilan satirlar kimin icin yazilmisti ? kahramanimiz icin yazildigina dair net bir durum yok cumlelerin inanilmaz benzerligi disinda :)
sloganimizi da atalim gelmisken :)
hepimiz etten kemikteniz, toprak olacagiz, bekletme bekletmeye izin verme, kaynasin..
deniz gibi 08.04.2006, 15:39 vaybe mütişti dostum
insan umutlarını ertelememeli en kötü karar en iyi kararsızlıktan iyidir.
Ben sevdiğim insana onu sevdiğimi söyledim
beni sevmediğini bile bile ve çok huzurluyum...
Gökkuşağı 19.04.2006, 20:25 Harika ama yürek acıtan bir öykü
Çok güzel duygulu bir hikaye paylaşımın için teşşekkürler.
Buda hüzünlü hikayenin şiiri olsun...
SÖYLEYEMEDİM
Düşlerde sevdim seni söyleyemedim
Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim
Sana ben şiirler sözler büyüttüm
Sana ben baharlar yazlar büyüttüm
Sana ben hummalı gizler büyüttüm
Söyleyemedim...
Şarkılar yazdım sana okuyamadım
Hep yanımdaydın oysa dokunamadım
Sana ben hayaller düşler büyüttüm
Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm
Sana ben hummalı aşklar büyüttüm
Söyleyemedim..
söz Cevdet Bağca
Derya 44 29.04.2006, 21:48 süper bir hikaye yaaa ,,,ama bir o kadarda aci yani trajik, sona kalan dona kalir demisler böyle bir atasözü var demi... insanoglu hc bir zaman hislerini ertelemesin eger sonunda kötü birseyde olacaksa gösterin karsinizdaki sevdigiiniz insani bence , cünkü bazen gec olabiliyor ve pismanlik duyunulabilioyr...
murat_ank20 29.04.2006, 22:00 Çok duygusal Çok Güzel bir yazı Keşke hayatımızda Keşkeler olmasaydı...
gerçekten çok güzel, çok sağol.hüzünlendim.bence erkekler biraz daha cesur olmalı.ama insan karşındakinin arkadaşlığınıda kaybetmek istemiyor.:)))
stalwart 12.05.2006, 22:10 Hikaye çok güzel ama sonu pek iç açıcı değil.
sonucu ne olursa olsun bazı şeyleri söylemek lazım..
Ama gaç kalmamak şartıyla...
Çok duygusal Çok Güzel bir yazı Keşke hayatımızda Keşkeler olmasaydı...
aynen katılıyorumm.şuan düşünüyorum acaba hayatımda keşke dediğim zaman hiç olmasaydı
insan içinde bir sevda gizlerse bu onun için bir saplantı haline gelir söylemek en doğru olanıdır ne güzel bir kelimedir aslında seni seviyorum demek çokta zor değil bence karşındaki ne söylerse söylesin sonuç böyle olmaktansa aşkını itiraf etmek en güzeli keşkeler olmak zorunda değil hayatımızda buda elimizde galiba
abı guzel bır paylasım bence yanındakının kıymetını onu kaybetmeden bılmek cok önemlı
15/01 de yazmisin ben yeni okudum:)) çok guzel bir yazi paylasim icin tsk..
ya sonu çok kötü yeni okumak nasip oldu hayatta neler kaybediliyor kim bilir bu şekilde söyleyemediğimiz şeyler yüzünden paylaşım çok sağol can
Ben artık aşağıdakileri uyguluyorum.
Üzülmeye ne gerek var.
Ne yapılması, ne söylenmesi gerekiyorsa
söylenmeli, yapılmalı...
Seviyorsanız, sevdiğinizi bugün söyleyin.
Sevdanızı bugün yaşayın.
Yarın çok geç olabilir...
Bir anda bitebilir her şey,
yaşamak için acele edin bence...
Kısa yaşanmışlıklar, yaşanmamışlıklardan daha iyidir.
Geriye dönüp baktığınızda "keşke"ler çoğunlukta olmasın.
Uzun vadeli hedefler için bile bugünden harekete geçmeli.
Yarınlar çok uzakta olabilir...
Gözümüz saatte söyleştik hep, koşuşur gibi seviştik, yarışır gibi çalıştık
hep yetişilecek bir şeyler vardı, aranacak adamlar, yapılacak işler...
Bir sonraki günün telaşı, bir öncekinin terine bulaştı;
başkalarının hayatı bizimkini aştı.
Kör karanlıkta çalar saat sesi yerine, kuşluk vakti kızarmış ekmek kokusu
veya yavuklu busesi ile uyanma düşlerini hababam erteledik.
20'li yaşlardayken 30'lara kurduk saatin alarmını, 30'larımızda 40'lara,
belki sonra 50'lere...
Lakin öyel yanlış kurgulanmış ki hayat, kuşlukta uyanma fırsatını sunduğunda size,
artık uyku girmez oluyor gözlerinize...
Doyasıya söyleşmek, telaşsız sevişmek için bol zamana kavuştuğunuzda, söyleşecek, sevişecek kimseler kalmıyor yanınızda...
Özenle yarına sakladığınız bir sarı lira gibi ömrünüz; vakti gelip sandıktan
çıkardığınızda bir de bakıyorsunuz ki tedavülden kalkmış...
cigdem2006 25.05.2006, 13:58 inan okurken tüylerim diken diken oldu.
çok güzeldi.
hayatımızda hiç ''keşkeler'' olmasa
merhaba urfalı kardeş
güzel bir yazı yazmışsınız paylaşımınız için çok tşk ederim istanbulda nerdesin ?
ben mecidiyeköy
Mehmet arkadaş
Teşekkür ederim.
Beşiktaş'tayım. Geç yanıt verdiğim için özür dilerim. Uzun süre foruma giremdiğim bir dönmede yazmışsın.
Bu yazının sahibini bilmiyorum: ama benim tercümanım olmuş sanki. Aynı düşünceleri payşaştığım ama dizelere dökemediğim bir yaşam felsefesidir bu.
Saygıalrımla
evet bu hikaye bnm her zmn severek okuduğum bir hikaye ne zmn elime geçse veya nette görsem okumadan bırakmam ben onu seviyordum ama o beni kardeş gözü ile görüyordu....yaa güzelmiş hikaye
"keşke" dememek için bize ait olan şeylerin bizimken değerlerini bilmek gerekir.Etkileyici bi hikaye gerçekten paylaşımın için çk teşekkürler
Hikayedeki çocuk gibi ben de geç kaldım galiba :(
gece gece maf etti bu hikaye beni..:( gercekten cok hüzünlü..ama insan bu ask konusunda tüm cesaretini toplamasi gerekir...yoksa sonra cok izdirab cekersiniz.
Bir Zeynep 12.07.2006, 01:52 ben gecenlerde kazanda okudumdu bunu... biraz durukladimdi ilk basta, bu ne yaaa: benim olmaini istedim, vücüdunu izledim, felan filan, tövbe tövbe dedim, fakat "isteme" o anlamda "isteme" degil , yan hikayede moral var. Ve cok anlamli bi hikaye gercekten, üzüldüm. cok etkilici.. "Bana sadece arkadas gözüyle bakiyo" düsüncesini, halbüki ikiside birbirini seviyomus. Iste bence bi kiz ve erkegin arasinda en iyi arkadaslik diye bisey olmaz, bi türlü olmuyo iste. Zaman oluyo, mutlaka biri digerinden hoslaniyo, veya ikisi hoslaniyo sonunda beraber oluyo. Karsiliksiz sevgiysede, mutlaka bi zaman kopup gidiyo. Cok üzücü ama malesef dogru bisey. Insan soguyo, samimi olamiyo, digerin senden hoslandigini bilirsen iste. Arkadasligi kaybediyosun. Seviyorum seni diye acilan bi pisman, acilmayan bi pisman. Paylasim icin tsk ler
SivanA SimyacI 12.07.2006, 12:00 bu hikayeyi daha öncede okumuştum üstelik çok sevdiğim bi kız e-mail atmıştı oku diye tabi o sevdiğimi bilmiyor.
ama sonum bu hikayedekimi olur ALLAH kerim.
güzel bir hikaye...
Bir Zeynep 12.07.2006, 13:10 bu hikayeyi daha öncede okumuştum üstelik çok sevdiğim bi kız e-mail atmıştı oku diye tabi o sevdiğimi bilmiyor.
ama sonum bu hikayedekimi olur ALLAH kerim.
güzel bir hikaye...
agiziiin hayir ac hemso, allah göstermesin. hadi at sen ilk adimi, kaybedecegin ne ki? sen erkeksin, sen atarsin. :)
|