AlininEvi
26.10.2007, 21:13
Merhabalar arkadaşlar...
Ankara da görüştüğüm bazı kişiler var...ama benim Ankara da arabadan anlayan bana yardımcı olacak tanıdığım yok...
Öncelikle arabadan anlayan ya da anlayan tanıdıkları olan Ankara da yaşayan ve bu iş için zamanı olan... yardımsever arkadaşlar... bu haftasonu(pazar ve pazartesi) ya da diğer hafta sonu(pazar) Ankara da olacağım...Araba almayı düşünüyorum... ama arabayabakacak yakınlarımın tanıdıklarımın olmasını istiyorum... Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok ama çok sevinirim...
28 Ekim Pazar günü ankara' da olacağım... Yardımlarınızı bekliyorum...
İletişim kurmak için... 0545 372 74 32
Bir çağrı atmanız yeterlidir...
Şimdiden Teşekkürler...
Ankara'ya gelmeden önce arayıp haber verebilirseniz özellikle renault marka olursa yardımcı olabilirim,veya tamircimi yönlendirebilirim.Şimdiden hayırlı olsun Allah kaza vermesin diyorum.ben kendim Ankara trafiginde 7 yıldır kendi arabamı kullanıyorum allah sabır versin ve de kolay gelsin ...!
AlininEvi
26.10.2007, 23:22
Ankara'ya gelmeden önce arayıp haber verebilirseniz özellikle renault marka olursa yardımcı olabilirim.veye tamircimi yönlendirebilirim.şimdiden hayırlı olsun aAllah kaza vermesin diyorum.ben kendim Ankara trafiginde 7yıldır kendi arabamı kullanıyorum allah sabır versin ve de kolay gelsin ...!
merhaba..
İlginiz için öncelikle teşekkür ederim...
ben Tokatlıyım ve Tokatta yaşıyorum.. pazar günü kısmetse Ankara' dayım..
almayı düşündüğüm araba R21 Optima...
AlininEvi
26.10.2007, 23:26
Siz bana bir çağrı atarsanız ben sizi arayabilirim....
Pazar günü de yardımcı olursanız ya da sizin bildiğiniz önereceğiniz başka bir araç da olursa iyi olur...
Teşekkürler...
Alevimen
27.10.2007, 01:42
merhaba..
İlginiz için öncelikle teşekkür ederim...
ben Tokatlıyım ve Tokatta yaşıyorum.. pazar günü kısmetse Ankara' dayım..
almayı düşündüğüm araba R21 Optima...
Heyt be benimde bir zamanlar R19 vardı..
Buculara su kaçırıyordu, çok yordu beni çook :shifty:
AlininEvi
27.10.2007, 18:59
Ankaralı pek kimse yok sanırım...:(:(
ben otomotiv sektöründe satış sorumlusuyum.2, el olsun sıfır olsun piyasa fiyatlarında bilgi verebilirim sana
ama ankarada yaşamıyorum
AlininEvi
27.10.2007, 19:58
ben otomotiv sektöründe satış sorumlusuyum.2, el olsun sıfır olsun piyasa fiyatlarında bilgi verebilirim sana
ama ankarada yaşamıyorum
Teşekkür ederim... ama benim sorunum piyasadan daha çok açıkçası sağlam kazasız iyi bir araba alabilmek... bunun için de birilerinin arabaya bakması gerekiyor(bakan kişinin de tanıdık olmasını istiyorum..) yani bana ankara da yardımcı olacak birisini arıyorum...
AlininEvi
31.10.2007, 00:27
konu kapanmıştır...
ilgilenen arkadaşlara(avni (http://www.aleviforum.com/member.php?u=6920) abi )sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...