Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürk'e İğrenç Hakaret

shah
29.10.2007, 16:53
ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞU HAYSİYETSİZE TEPKİ GÖSTERELİM
Edit.......

pöndük
29.10.2007, 17:09
En sondaki konuşmalar kürtçe sanırım.niye böyel yaptıklarını akıllım ermiyo arkadaşlar.ne yapılabilir bunuda bilmiyorum.yine bir ırkçılık faşizmi zannedersem.ama böyle yaparak atatürkü küçük düşürdüklerini düşünüyolar bilmiyorlarki kendilerini küçük düşünüyorlar.bunlar bölücü hareketlerdir ve ırkçılığı tetiklemek istemektedirler.sakın bunların oyununa kanmayım.

Xece
29.10.2007, 17:22
En sondaki konuşmalar kürtçe sanırım.niye böyel yaptıklarını akıllım ermiyo arkadaşlar.ne yapılabilir bunuda bilmiyorum.yine bir ırkçılık faşizmi zannedersem.ama böyle yaparak atatürkü küçük düşürdüklerini düşünüyolar bilmiyorlarki kendilerini küçük düşünüyorlar.bunlar bölücü hareketlerdir ve ırkçılığı tetiklemek istemektedirler.sakın bunların oyununa kanmayım.

Video çirkin olmuş gerçekten sanalda bu tarz videolar çok dolaşıyor.Ancak burda bir uyarı yapmam gerekiyor videonun sonundaki konuşma Kürtçe falan değil Arapçadır.Bilip bilmeden burda yanlış şeyler yazmayın.

CaNCa
29.10.2007, 17:23

Hayır kürtçe değil, arapça konuşuyor.

Böyle bir terbiyesizlik nerden geliyorsa gelsin şiddetle kınıyorum!

Ve böyle videoları tepki amaçlıda olsa linkleri verilerek onlara prim sağlanmış oluyor. Zaten asıl amaçlarıda bu olsa gerek.

melek24
29.10.2007, 17:30
Arkadaşlar tehlikenin farkındamısınız?? ATATÜRK'süzleştiriliyoruz...

Akp tarafından başlatılan ATATÜRK düşmanlıgı akımına halkımızın ***** çogunlugu katıldı, kapıldı gidiyor...Neler oluyor bu millete bu gençlige arkadaşlar nereye gidiyoruz?Teröristlerlemi savaşalım yoksa teröristlerden daha zararlı bu gericilerlemi ? .Sayın arkadaşım,Atatürk de zamanında dış düşmandan önce içerdeki işbirlikçilerle mücadele etti ne yazık ki.Ne derler tarih tekerrürden ibarettir. .Saygılar..

Westside
29.10.2007, 18:14
Ciddiye almamak lazım.

pöndük
29.10.2007, 18:20
Video çirkin olmuş gerçekten sanalda bu tarz videolar çok dolaşıyor.Ancak burda bir uyarı yapmam gerekiyor videonun sonundaki konuşma Kürtçe falan değil Arapçadır.Bilip bilmeden burda yanlış şeyler yazmayın.

teşekkür ederim düzelltiğin için zaten emin olmadığım için sanırım yazmıştım cümlenin sonunda.Bir arkadaşımızın dediği gibi üstünde durmamak gerekiyor.Çünki gerçekten çok miğde bulandırıcı.

alevi_siyah
29.10.2007, 18:20
Adamın biri bir video yapıyor kendi görüşüne göre yada sevmediği birine yönelik biz burda onun üzerinde tartışma ortamı yaratıyoruz hiç gereği yok...

Okan22
29.10.2007, 18:30
biri link kaldırsın gereksiz bir tartışma sanal ortamda herkes istediğini yapabilir üzerinde tartışmaya gerek yok

alenya
29.10.2007, 18:33
evet arapça konuşuyor.aslında bu linki tıklayıp izlenme oranını arttırmayalım.yapılan hakeret büyük bir terbiyesizlik.şiddetle kınıyorum.

xraymen65
29.10.2007, 18:41
İşte böyle tatmin oluyorlar. sanal alemde kendilerince öç alıyorlar. kişiliksiz yaratıklar. şiddetle kınıyorum

alevi_siyah
29.10.2007, 18:43
İşte böyle tatmin oluyorlar. sanal alemde kendilerince öç alıyorlar. kişiliksiz yaratıklar. şiddetle kınıyorum

Ne olursa olsun sen burda kimseye hakaret edemezsin...

Topiklere yazarken lütfen uslubumuza dikkat edelim

LaDY
29.10.2007, 19:12
ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞU HAYSİYETSİZE TEPKİ GÖSTERELİM
http://www.youtube.com/watch?v=_E0G4E8EFw8

tıkladım bir şey göremedim. hoş bu mesajda da bir şey göremiyorum. içeriksiz olmuş ve tamamen büyük karakterler kullanılmış.

Tamamen büyük harflerle yazmayın (okuyun lütfen) (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=4780)

Daha Dikkatli olacağınızı umuyorum.