Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak Partili Milletvekili .......

dursuncetinkaya
01.11.2007, 22:12
ANKARA - Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2008 bütçesi tartışılırken, Alevilerin talepleri gündeme geldi; ancak AK Parti’li Özbayrak ilginç bir çıkış yaptı; “Bugün Alevilere tahsisat düşünülürse, yarın Mecuziler, Vahabiler, satanistler de benzer taleplerle gelebilir” dedi. CHP’li Gürol Ergin de, “Alevileri satanistlerle bir tutuyorsunuz, eyvah!” diye tepki gösterdi. DTP’lilerin de tepkisi üzerine tekrar söz alan Özbayrak, Aleviliğin, Şia’nın bir kolu olduğunu; Şia içinde başka mezhepler de bulunduğunu söylediğini belirterek “Bunlar da gelir, ayrı ibadet yeri, bütçe isterse ne olacak? Önüne nasıl geçilecek?” dedi.

NTV-MSNBC VE AJANSLAR
Güncelleme: 15:12 TSİ 01 Kasım 2007 Perşembe

Millletvekilinin ne yapmak istediğini anlayamadım can kardeşlerim yorumu sizlere bırakıyorum...

rynart
01.11.2007, 22:16
ANKARA - Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2008 bütçesi tartışılırken, Alevilerin talepleri gündeme geldi; ancak AK Parti’li Özbayrak ilginç bir çıkış yaptı; “Bugün Alevilere tahsisat düşünülürse, yarın Mecuziler, Vahabiler, satanistler de benzer taleplerle gelebilir” dedi. CHP’li Gürol Ergin de, “Alevileri satanistlerle bir tutuyorsunuz, eyvah!” diye tepki gösterdi. DTP’lilerin de tepkisi üzerine tekrar söz alan Özbayrak, Aleviliğin, Şia’nın bir kolu olduğunu; Şia içinde başka mezhepler de bulunduğunu söylediğini belirterek “Bunlar da gelir, ayrı ibadet yeri, bütçe isterse ne olacak? Önüne nasıl geçilecek?” dedi.

NTV-MSNBC VE AJANSLAR
Güncelleme: 15:12 TSİ 01 Kasım 2007 Perşembe

Millletvekilinin ne yapmak istediğini anlayamadım can kardeşlerim yorumu sizlere bırakıyorum...

satanistler olarak onun evinde toplanırlar, ayin yaparlar o da köşede titresin dursun...

firariHH
01.11.2007, 22:23
Merhaba Can

Topik acarken biraz Daha Dikkatli Olalim, daha önce ayni Topic Acilmisti.

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=36608

iyi forumlar

dursuncetinkaya
01.11.2007, 22:27
Firarihh can benzer konularda göremedim o yüzden açtım daha yeni okudum internette ve paylaşmak istedim böyle bi olayı... özür dilerim daha dikkatli olmaya çalışırım.

PirO_62
01.11.2007, 23:33
Merhaba Can

Topik acarken biraz Daha Dikkatli Olalim, daha önce ayni Topic Acilmisti.

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=36608

iyi forumlar

:thumbup1: :thumbup1: