Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Bebeğin Türü Ne? (+16 )
http://www.youtube.com/watch?v=2Oc3ds4z9SA&eurl=http://www.frmtr.com/garip-olaylar-korkunc-videolar-forumtr/1307337-dehset-verici-goruntuler.html
Gördüğüm an ne olduğunu inanın anlayamadım. Videonun başlığı "Bebek Yılan Gibi". Videoda Arapça birşeyler söyleniyor tabi Arapçam olmadığı için anlayamadım. Leylam yada Arapça bilen başka bir arkadaş bunu tercüme edebilirmi? Birde bu görüntüler gerçekse eğer bebeğin akıbetini merak ettim. Çünkü bu tarz bir doğum ya ölümle sonuçlanıyor yada öldürülmeyle..
Ayten'im ya +16 değil +36 deseydin şuna da ben de izlemeseydim.
Ayten'im ya +16 değil +36 deseydin şuna da ben de izlemeseydim.
Bende izlerken irkildim acaba gerçek olabilirmi diye bir şüpheyle soruyorum kendime umarım gerçek değildir. Sanırım +16 bu konu için az olur ben onu +18 yapıyorum.
devrim69 04.11.2007, 01:12 Aytenim bu gece bu kadarlık yeter ha...
Aytenim bu gece bu kadarlık yeter ha...
Yok ablam daha yeni başladım :innocent: :001_rolle :biggrin:
pazarcıklı 04.11.2007, 01:55 görüntüler gerçektende tuhaf,insan bakamıyor...zor bir durum gerçekten...
ama görüntüler gerçek olmalı,bu olup olmadığını bilmiyorum ama adanada da böyle bir doğum haberi vardı geçenlerde,çocuğun aileside çevredekilerin olaya yaklaşımından şikayetçi, zor durumda olduklarını söylemişler...
milyonda bir görülen genetik bir rahatsızlıkmış...bu durum toplumda yılan bebek ya da palyaço bebek olarak biliniyormuş......
evet arkadaşlar pazarcıklı arkadaşın belirttiği gibi çok ender görülen bir hastalık bu....benimde aklımda kalan palyaço hastalığı....vücutta sıklıkla yarıklar oluşuyor....zaten konuşmalarda da bu durum belirtiliyor....başlangıçta ise kuran okunuyor.....
yazık ya,yaşama ihtimali nedir bilmiyorum ama en iyisi neyse o olsun....
arapça konuşmalar damağıında ve kulağında bir açıklık olduğunu söylenyordu başlangıçta kurandan bir ayat okunyordu.
yorumlarda bir kalıtım hastalığı sonucunda HFS eksiliyinden kaynaldığını üçyüz bin ceninde bir olabileceyi tıpsal olarak anlatılyor .
bu hastalıkla ilgilihttp://harleqgin fetusgooglede aranıp bilgi edinebilir.
saygılarımla.
Allah kimsenin başına vermesin.
Beşiktaşli58 04.11.2007, 11:50 Bismillah
Allah kimsenin basina vermesin.
yaralı gölge 04.11.2007, 11:55 Bu Ne Ya Acayip Kokdum Allah Kİmseye Vermesİn
DÜŞmanima Dİle
bahar duru 04.11.2007, 13:35 Elbette ki Allah'ın bildiği birşey vardır.Ben gördüğüm her olayda Allah bir şey anlatmak istiyor diye düşündüğümden korkmadım bu görüntülerden.O masum bir bebek üzüldüm sadece inşallah acı çekmiyordur.
alevi_tugce_89 04.11.2007, 14:42 Allah kimsenin başına vermesin.
amin..
Cem-i-Cihan 04.11.2007, 14:46 Bismillah
Allah kimsenin basina vermesin.
kaan +16 yavrucum kapa gözlerini:D:D:D:D:D:D::D:D
yaw gerçekten allah yardım etsin çok zor bi durum allah kimsenin başına vermesin
ya bu ne ya izlemedim pardon izleyemedim sonuna kadar umarım gerçek değildir.
suveydiyeli 04.11.2007, 16:18 Görüntü gerçekten ürpertici..Nusayri abimin de dediği gibi önce Kur'an okundu.. Hemşireler hastalığı hakkında ve vücudunun görüntüsüyle ilgili yorumlar yapıyorlar.....
Bu bir tür değildir..Bu anne karnında oluşan gelişim bozukluğudur..Bu tür bebekler en fazla birkaç saat yaşayabilirler..Dünyada bu tür doğumlar çok sık görülmektedir..Bu gidişle daha da sık görülecektir..Nükleer çalışmalar,çevresel ve kimyasal faktörler yanında aileden gelen genetik bozukluklar bu tip doğumları tetikler.....
Aslında yapılan testler sonucu ile bu tip gelişim bozuklukları önceden saptanabilmektedir...
Herkese sağlıklı günler diliyorum.........
firariHH 04.11.2007, 16:35 Merhabalar
Topik acarken lutfen dikkatli ol ve arama Butonunu kullan.
Daha önce ayni topik acilmistir.
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=33771
iyi forumlar.
Böyle birşeyin gerçek olabileceğine inanamıyorum ya keşke izlemeseydim Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin.
EREN izm 04.11.2007, 17:05 feci korktum yaa bence gerçek olamaz robottur gibime geliyo.
ablacım artı 16 demısın ben 17 im uyuyamam bu gece naptın sen yaaa allah kımsenın basına vermesın
ilk girişte Kur'an'dan ayetler okunmuş, daha sonra da orda bulunan büyük ihtimalle hemşireler kendi aralarında yorum yapmışlar. olayın ilginçliğini hayret ünlemleri kullanarak dile getirmişler, en çok kulağının açık olduğunun üstüne basmışlar.
akıbeti ne olmuştur diye soruyorsunuz, kesin bilgim yok ama bencesi, kesinlikle kadavraya alınmıştır. İstisnai bir durumdur ve tıpbilimcilerin en fazla rağbet gösterdiği durumlardan biridir. hani bu tarz rastlanma ihtimali düşük olaylar, akademisyenler tarafından öğrencilere göstermek için adeta hazinedir :)
yapılan yorumların birinde de söylendiği gibi görülme ihtimali çok düşüktür ve genellikle yakın akraba evliliklerinde görülmektedir. bir takım amino asitlerin gereğinin üstünde salgılanıp birikimi ve bu birikimin bazı gelişimsel hormonları etkilemesi sonucu, bebeğin deri, duyu organları, böbrek vs gibi organlarının gelişmesini engelliyor, pigmentlerde de düzensizlik olduğu için deri üstünde bir kısım renk anormallikleri meydana getirebiliyor-muş.
Neyse benim erişebildiğim bilgiler doğrultusunda yapacağım yorum bu olmakla beraber konumuz daha önce Yılan Bebek (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=33771) başlığı altında forumda paylaşılmıştı :)
Müsadenizle, Kazan...
halitseyfi 04.11.2007, 18:51 ben izlemedim izlemeyede niyetim yok. ne oluğunun tepkilerden çözmeye çalıştım. Sanırım izlememem benim için iyi olacak.
|