Orijinalini görmek için tıklayınız : Azrail Böyle Can Alıyor

tykhe
04.11.2007, 17:54
http://www.youtube.com/watch?v=CzQ3QB4_exQ&eurl=http://www.frmtr.com/garip-olaylar-korkunc-videolar-forumtr/1006053-azrail-ssoyle-can-aliyor.html

Bu görüntüyü izlerken ne düşüneceğimi bilemedim. Siz ne düşündünüz?

makaay2077
04.11.2007, 17:57
yalan bunlar

arka plandaki sesten etkilenmeyelim

YezdaN
04.11.2007, 17:58
yüreğim sızladı ufff bu ne acı bir sahnedir ailesine sabır diliyorum

tykhe
04.11.2007, 18:05
yalan bunlar

arka plandaki sesten etkilenmeyelim

Ben sesten değil o futbolcunun yaşadığı şeylerden bahsettim ne yorum yapılacak diye. Çok normal hareketler değil bence.

jéanne
04.11.2007, 18:10
daha önce de izlemiştim bayağı etkilenmiştim ,arkadaki sesle de sağolsunlar etkiyi 2 katına çıkarmışlar.İnsanız hepimiz,yarın ne olacağımızın maalesef bir garantisi yok.

alevi_tugce_89
04.11.2007, 18:12
çok ilginç bi olay gerçektende

firariHH
04.11.2007, 18:37
Merhaba,

Görüntüler nekadar yalan nekadar Dogru bilmiyorum ama Video´yu YouTube linkleri isimli Topik altinda paylasssaydin iyi olurdu.

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=22222

iyi forumlar.

tykhe
04.11.2007, 19:49
Merhaba,

Görüntüler nekadar yalan nekadar Dogru bilmiyorum ama Video´yu YouTube linkleri isimli Topik altinda paylasssaydin iyi olurdu.

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=22222

iyi forumlar.

O kadarını bende düşündüm ama tuhaf bir olay olduğu için burdan yazdım. Sizin için bir sakıncasımı var?

firariHH
04.11.2007, 20:16
O kadarını bende düşündüm ama tuhaf bir olay olduğu için burdan yazdım. Sizin için bir sakıncasımı var?

hayir ne sakincasi olabilir, ben sadece görüsümü bilidrdim ve oraya acilacaginin daha uygun olacagini düsündüm.

iyi forumlar

Alevimen
04.11.2007, 20:36
arkadaşlar sizde sürekli yıllar önce reyting yapmış videoları bulup çıkarıyorsunuz. yıl 2007! bu ve buna benzer ilgi çekici videoları tecrübeli internet kullanıcısı son yılda en az 10 defa görmüştür.
her beğendiğiniz olayı buraya aktarmayın hele günde 10 adet topik açmayın sayın tykhe, biraz daha düzeyli olalım seçici olalım!

Alevimen
04.11.2007, 20:41
ayrıca benim bildiğime göre faul sonrası bir sinir damarı boşa gelmiş, hastaneye kaldırmışlar. güzel olan şeyde, haftaya gene maça çıkmış.
herşeyde cin min, peri meri aramayın ot gibi yaşamayın. Biraz kafanızı kullanın, sanki ayın arkasında yaşıyorsunuz...

Bu futbolcu ölmüştür, alın size cinsiz minsiz video:
http://www.youtube.com/watch?v=Xmn-kYh5JlY

lion12
05.11.2007, 09:58
Sevgili arkadaşlar;
Bence hiçbirimiz Azrail'i böyle insanların canlarını alırken zevk alan,onların canını alırken onlara işkence yapmaktan zevk alan bir cani gibi görmemeliyiz kaldı ki gerçektende çok yanlış bir düşünce olur bu.
Ayrıca Allah asla kullarına böylesi birşeyi layık görmez.Erhan ında dediği gibi orada adamın sinirindeki bir boşluğa dokunmuştur tekme darbesi ve o yaptıkları ondandır.
Diğer videodada görüldüğü üzere Arjantin ligindeki genç futbolcu geçirdiği kalp krizi sonrası sanatını icra ettiği futbol sahasında ruhunu teslim ediyor.Bunlarıda olgunlukla karşılamayı bilmemiz lazım her ne kadar ölümü düşünmesekte ölüm bir gerçek bundan hiçbirimizin kaçışı yok ve de hepimiz tadacağız.

Cem-i-Cihan
05.11.2007, 10:08
yaw arkadaşlar bende futbolcuyum ço ketkilendim ya futbolu bıraksammı napsam die düşündüm bi an gerçekten allah kimsenin başına vermesin ya çok etkilendim

lion12
05.11.2007, 10:12
yaw arkadaşlar bende futbolcuyum ço ketkilendim ya futbolu bıraksammı napsam die düşündüm bi an gerçekten allah kimsenin başına vermesin ya çok etkilendim

Bu düşüncen etkilendiğinden dolayı söylenmiş olabilir ancak doğru bir karar olmaz futbolu bırakman.
Bunlar ölüm için sadece birer vesiledir genç kardeşim insan ölecek olduktan sonra uykusunda da nefesi kesilip ölebiliyor:wink:
Bunun için sen yaşamına bak ve de ömrümüzün kısa olduğunu unutma ve de önündeki hayat denen vadesi belli olan süre boyunca hem kendin hem ailen hemde yaşadığın toplum için iyi güzel ve hayırlı işler yapmaya bak...
Kendine çok iyi bak.Umarım birgün seni de başarılı bir futbol yıldızı olarak görürüz televizyonda ve basında...Sevgilerimle!:thumbup1:

Siya Saperen
05.11.2007, 10:56
Azrail'in canı sıkılmış olacak ki farklı öldürme teknikleri üzerine yoğunlaşmaya başlamış. :yorgun:

İnandırıcı olmamasının ötesinde, inanç sömürücüleri için oldukça iyi bir etkileme/reklam metodu olmuş. Zaten arka planda da zihniyet müziğini yoğun bir halde yerleştirmişler.

Velhasıl yazılanları da göz önünde bulundurduğumda ne kadar etkili olduklarına bir kez daha kanaat getirmiş oluyorum.

Cem-i-Cihan
05.11.2007, 11:55
Bu düşüncen etkilendiğinden dolayı söylenmiş olabilir ancak doğru bir karar olmaz futbolu bırakman.
Bunlar ölüm için sadece birer vesiledir genç kardeşim insan ölecek olduktan sonra uykusunda da nefesi kesilip ölebiliyor:wink:
Bunun için sen yaşamına bak ve de ömrümüzün kısa olduğunu unutma ve de önündeki hayat denen vadesi belli olan süre boyunca hem kendin hem ailen hemde yaşadığın toplum için iyi güzel ve hayırlı işler yapmaya bak...
Kendine çok iyi bak.Umarım birgün seni de başarılı bir futbol yıldızı olarak görürüz televizyonda ve basında...Sevgilerimle!:thumbup1:

saolasın abim

sertur
05.11.2007, 13:28
ölüm anları, ölüm şekilleri, nasıl ve ne şekilde ölüm olduğunu araştırmak ve yorumlamak insanın içini karartıyor, ama ölüm hepimizin başına gelecek, ve hiç birimiz ne şekilde öleceğimizi bilmiyoruz, ölümlü bir dünyada yaşıyoruz ve ölümün bizi nerede ve ne şekilde yakalayacağını bilmiyoruz korkunç olan bu,

CaNCa
05.11.2007, 13:32
Aslında bu ilk video altında kullanılan fon müzikten bile anlaşılacağı üzere inanç sömürücülerinin tipik bir ajitasyon örneği olarak kullanılmış bu görüntüler. Bir de diğer video'ya bakıp kıyaslama yaptığınızda aralarındaki farklar o kadar net bir şekilde hissediliyorki, fazla söze gerek kalmıyor..

Diğer videodada görüldüğü üzere Arjantin ligindeki genç futbolcu geçirdiği kalp krizi sonrası sanatını icra ettiği futbol sahasında ruhunu teslim ediyor.Bunlarıda olgunlukla karşılamayı bilmemiz lazım her ne kadar ölümü düşünmesekte ölüm bir gerçek bundan hiçbirimizin kaçışı yok ve de hepimiz tadacağız.

İkinci videodaki trajik görüntüler Portekiz liginde gerçekleşiyor. Portekiz Ligi'nde Guimaraes - Benfica maçında fenalaşarak ölen macar miklos feher, hayata gözlerini yumduğunda henüz 25 yaşındaydı..

Aynı şekilde oyun esnasında ani bir kalp krizi sonucu yaşamını yitiren kamerunlu marc vivien foe'de erken bir yaşta hayata hoşçakal demişti.

http://www.youtube.com/watch?v=8Yf3sFV_njY

Bu kara dev adam Foe, hayatını kaybettiği 2003 konfederasyon kupası maçları öncesi fransa liginden, ingiltere premier ligine transfer olarak yıldızı parlayan ve gelecek vaadeden futbolcular arasında gösteriliyordu. Tüm hayatı futboldu, belki tüm çabası daha iyisini yaşayabilmek, yaşattırabilmekti ama hiç hesapta olmayan bir şekilde, hep olmasını istediği bir yerde idealleri bitti.

Hani bazen anlayamayacağımızı bile bile sorgularız ya ölümü ve yaşamı, sonra bilinmezliklerine sığınır kendi efsanelerimizden korkarız. Ve her düşünmeye çırpınışta, zihnimizin duvarlarını yıkamadan kendi ilahlarımıza tapınmak için gerekçelerimizi artırmaktan öteye gitmez bu sorgulayış. Bir görev misalidir yaşayış, ölümse ebedi bir emeklilik. Foe'nin, Feher'in rolleri buraya kadardı, belkide görevlerini bitirenler içinde görsel açıdan en trajik ama en şanslı olanlarıda onlardı..

tykhe
06.11.2007, 00:30
Bakıyorum herkes bir yandan bu işin piri olduğunu gösterdi :) Ben bu videoyu izlerken o futbolcunun yaşadığı şeylere bir anlam veremedim. Başlığıda yine o videoyu izlediğim yerden aldım. Yoksa cin, peri gibi kavramları kullanmadığımı bir kez daha bakarsanız görürsünüz. Tıp doktoru olmadığım için olayın ne olduğunu bu boyutuna el atamayacağım. Benimki sadece bir meraktı bu futbolcuyla ilgili gazete yada diğer basın kuruluşlarında bir haber görüp konu hakkında bilgisi olan vardır diye topiği açtım. Ama bakıyorum ki herkes bir yandan top, tüfek taaruza geçmiş :) sakin olun benim öyle olağanüstü birşey beklentim yok..En yakın zamanda doktor arkadaşlarımla bu konuyu paylaşıp bilgileneceğim..