Orijinalini görmek için tıklayınız : denize ambargo

beray
05.11.2007, 21:14
arkadaşlar bugün deniz arkadaşımızın dj liği ve kurdelası alındı. yazdığı yazıları okudum kanımca aykırı bi yan göremedim bunun neden olduğunu biri anlatsın açıklayıcı bi şekilde lütfen. radyoda ve forumda çok tarafsız olan deniz neden böyle bi davranışa maruz bırakıldı? kaldiki faşistlikle itham altında bırakıldığıda aşikar. peki sizin yaptığınız nedir o zaman .burada herkesin kendine ait düşüncelerini rahat bi şekilde yazdığını biliyorum yazılan yazının içinde hakaret olmadığı sürece . böyle bir durumda söz konusu değildir zaten . yazıların incelenmesini istiyoruz(!) perspektif bi karar verilmesi ve açıklanmasını diliyoruz .

freelens
05.11.2007, 21:17
arkadaşlar bugün deniz arkadaşımızın dj liği ve kurdelası alındı. yazdığı yazıları okudum kanımca aykırı bi yan göremedim bunun neden olduğunu biri anlatsın açıklayıcı bi şekilde lütfen. radyoda ve forumda çok tarafsız olan deniz neden böyle bi davranışa maruz bırakıldı? kaldiki faşistlikle itham altında bırakıldığıda aşikar. peki sizin yaptığınız nedir o zaman .burada herkesin kendine ait düşüncelerini rahat bi şekilde yazdığını biliyorum yazılan yazının içinde hakaret olmadığı sürece . böyle bir durumda söz konusu değildir zaten . yazıların incelenmesini istiyoruz(!) perspektif bi karar verilmesi ve açıklanmasını diliyoruz .

Sevgili beray dusuncelerin icin cok tesekkür ediyorum, ben emin ki en kisa zamanda olaylar corap sökügü gibi gelecek o zaman bana atilan suclarin hepsinin bo oldugunu görecegiz..!

Tekrar tesekkür ediyorum!

beray
05.11.2007, 21:22
biliyorumki forumun adminleri çok iyi yürekli insanlar bi yerde bi hata yapılmıştır. düzeleceğini umuyorum . herşeyden önce adın seni kurtatır deniz merak etme can , sevgiyle ..

garcia
05.11.2007, 21:26
ben aldım dj liğini ve gereken herşeyide kendine bildirdim.başka merak eden varmı arkadaşlar?kendisi biliyor nedenini ve konuyu şahsileştiriyor.