Orijinalini görmek için tıklayınız : Operasyon Kararı Alındı

ÇaKıL
05.11.2007, 23:29
Günlerdir beklenen kritik görüşme bugün yapıldı.Şu anda son dakika haberi olarak görüntülerde Başbakan Erdoğan operasyon kararı alındığı hakkında açıklamasını yapıyor.''Meclisin vereceği yetkiyi kullanarak düzenlenecek operasyonun hedefi PKK dır .Bu savaş değil operasyondur asla sivilleri kapsamayacaktır''dedi.

Son dakika haberleri olarak birazdan haber kaynaklarından daha detaylı açıklamaları öğrenebiliriz.Bunlar benim haberlerde dinlediğim önemli dipnotlardı.

YezdaN
05.11.2007, 23:34
yani savaş...kan...yürekler ağlayacak...kurşun değdiği yeri yakacak yine

Beşiktaşli58
05.11.2007, 23:39
^ Maalesef ve maalesef öyle. Sartlar belkide bunu gerektiriyor, belkide gerektirmiyor ama ölülerin sayisi çogalacagi kesin, zaten siniri geçmisti bizimkiler ama herneyse.

zarali
05.11.2007, 23:48
...allah kahretsin.....bir taraftan sehitlere agliyorlar öbür taraftan kadini

erkegi yaslisi genci hepsi silah diyor baska birsey demiyor....allah

kürtleri bunlarin zulümünden korusun diyorum......

Garaoglan
05.11.2007, 23:57
yanlis duymadiysam bugün Tayyip, George Pust amcasiyla beraber degilmiydi ??
Eeee nede olsa büyük amcasi Tayyipe ne yapacagini kulagina fisildamistir

pazarcıklı
06.11.2007, 00:03
ne olacak sonumuz bilmiyorum...çok üzülüyorum durumumuza,neyi paylaşamıyoruz ki, hayat zaten çok kısa...olan gene düzenin içinde,bedel olarak ödenen canlara olacak,kazanansa gene parayla oynayanlar...

galibi olmayan bir oyun; sahne hazır(sınır ve ötesi),malzemeler hazır(silahlar),ve tabi ki oyuncular(canlar)...oyunun seyircileride diğerleri(oyunu düzenleyenler)...

AlininEvi
06.11.2007, 00:04
Hayırlısı olsun artık... karar alınmış yapacak birşey yok...

Canan1
06.11.2007, 00:14
selam

bu operasyon karari coktan alinmista, simdi acik bir sekilde söyleniliyor....
Nasil bir dünya bu...birileri insan eziyor, bütün dünya seyirci ve destekci kaliyor.....nerde insan haklari......................

Saygilar

nusayri
06.11.2007, 07:50
oparasyon kararı çoktan alınmıştı bu karar göz dağından başka bir şey deyildir bush oparasyona devam niteliyi taşıyan bir karar vermişse bilinki türkiyenin hayrına deyildir .
orta doğu haritası yeniden hazırlanmaktadır kismet neyse? bush amca bize lutuf edecaktir.

saygılarımla.

cangüdaz
06.11.2007, 09:34
evet Allah kahretsin Türkiye sonunda ırak bataklığına çekildi.gözümüz aydın.Kürt kardeşlerimizi yine zor günler bekliyor.Türkleri de öyle.sayın deniz baykal savaş çığırtkanlığı yapıp duruyordu.buyursun bakalım giysin üniformasını da gitsin ırak'a.kendisine oy veren Kürtlere de selam söylesin.bir ülke bu kadar kollektif bir biçimde kendisini bataklığa sürükler mi?bizim gibi bir millet bu dünyada yok!umarım kararlarından vazgeçerler.yine de Allah ordumuzun hepimizin yardımcısı olsun.

Serhatlı
06.11.2007, 12:38
Allah Yardımcıları olsun tabi o coğrafyayı gözetliyorsa yazık olacak her iki tarafada umarım benim içimden geçen çoğu zamanda doğru çıkan gibi olur (bu bir blöf operasyon yapılmayacak sadece AKP sarsılan oylarını vede gelen baskıları bertaraf etmek için böyle konuşuyor hemende askere attı topu onlar karar verecek dedi ya bitişine doğru AKP ortalık karmaşasından yolunu bulmaya çalışacak (talan) onu da örtmek için böyle birşey ihtiyaç yazık ben halbu ki bazı çıkışlarından bu ülkeye gerçekten hizmet edecekler demişdim ama olmadı aynı çark bunlarıda içinde (içlerinde var olanla)beraber eritti

Asker de girmek istemeyecek çünkü şuan o karar alınmadan önceki durum yok her yer mayınlandı ayrıca çoğu kamp boşaltıldı vede dünyada bayağı büyük yankılanmalar var şuan dünyanın gözü oranın üzerinde hiç olmadığı kadar dedim ya

Allah yardımcıları olsun tabi o coğrafyayı hala gözetliyorsa!!!

YezdaN
06.11.2007, 19:40
yine burnumda kokusu...
ölümün soğuk yüzü...
ayıracak desene seni benden beni toprağımdan...
ne olacak sence hele bi anlat bana...
öldürülecek ölecekler....
sonra ne olacak...
analar babalar kardeşler yârlar...
ne olacak...
ben ne olcam...
silaha kuşanıp karşıdakine ateş ettiğimde.....
eyy yâr(savunduklarım toprağım vatanım) seviyorum seni....
savaşa inat....
pusu kursada bu topraklara....
ateş emri versede diller yine analar ağlayacak....
babaların omuzları çökecek...
ben umutsuz yola giden bir yolcuyum ......
ben savaşa hayır diyen özgürlük isteyen bir çocuğum....

dilek...

savaşın kucağında yaşayan elinde silah olan insanları düşünürken bu dizeler döküldü dudaklarımdan....

ilkay123
07.11.2007, 13:00
Öldürülen askerlerimizin sucu ne idi ...pkk kürt halkina ne vermistirki bügünden sonra verecek..pkk eylemleri en cok milliyetcilerin isine yarmistir..vede yaracaktir..bu nedenle sinir ötesi yapilacak müdahalenin fayda getirecegine inanmiyorum...askerde inanmadigi icin bugune kadar gerceklestirmedi...en mantikli cözüm bir an önce dagdaki PKK linin silah birakip bir an önce kendi icerisinde kendini fes etmesidir..yeteri kadar kan döküldü kanimca...saygilar..

suveydiyeli
10.11.2007, 22:24
Hayırlısı olsun artık... karar alınmış yapacak birşey yok...
...........
Yapma be HOCAM......Bari sen yapma...."Hayırlısı Olsun" ne demek?????........Bunun neresi hayırlı?..

Karar sadece göz boyamak için alındı...
Sokaklara dökülen halkı sakinleştirmek için alındı...

Daha öncede operasyonlar düzenlenmişti...Yine aynısı olacak...Para silaha akacak,....... silah kan akıtacak,....... kan kardeşliği bozacak.......

Lanet olsun savaşa.......

Mahir_86
10.11.2007, 22:36
bu kararın 10 kasım' da alınmasının sebebi nedir ki? yeni atatürk'mü ilan edecek kendini asıl terörist olan george puştun kuklası tayyip erdoğan..

AlininEvi
11.11.2007, 19:45
...........
Yapma be HOCAM......Bari sen yapma...."Hayırlısı Olsun" ne demek?????........Bunun neresi hayırlı?..

Karar sadece göz boyamak için alındı...
Sokaklara dökülen halkı sakinleştirmek için alındı...

Daha öncede operasyonlar düzenlenmişti...Yine aynısı olacak...Para silaha akacak,....... silah kan akıtacak,....... kan kardeşliği bozacak.......

Lanet olsun savaşa.......

Eee.. karar alınmış... değişmeyecek.. bundan sonrası için en hayırlısını dilemek en mantıklı olan benim için...