Orijinalini görmek için tıklayınız : facebook çılgınlığı

aslentercan
09.11.2007, 20:25
Tamam.İnternet minternet falan güzel şeyler...Bu facebook olayı gündemin en önemli maddesi.
Nedenmi bu facebook ( surat resmi ) anlamına gelen kanal bir databaseb dir.Ve kuzu kuzu
adınızı soyadınızı vede bütün bilgilerinizi ediniyorar.Bu kadar ******** diye sorma ihtiyacı duyuyuyorum.
Facebookda ABD ulusalgüvenlik biriminin sınırsız girme yetkisi olduğunu söylemem gerekiyor.
Saçma sapan şeylerle ilgilenirken ABD tarafından fişleniyorsunuz.Haberiniz ola.
Sanane fişlenen benim sana ne oluyor diyorsanız .Birgün sıra sanada gelecek diyorum.
Başkada birşey demiyorum....

LaDY
09.11.2007, 20:31
bu nedir, ben hiçbir şey anlamadım, nasıl bir anlatımdır bu, nasıl bir usluptur. Heyecanına anlam vermekte zorlanıyorum Genç arkadaşım. ama bu forumda bu şekilde içeriği anlamsız topiklere, Forum Kalitesini korumak adına müsade etmiyoruz.
Ayrıca konu yanlış bölümde açılmıştı.
Topik açarken daha düzeyli yazım ve içeriğe dikkat edeceğinizi umuyorum.

İyi Forumlar.

KızıLSakaL
09.11.2007, 20:34
facebook tam olarak nedir keşke önce bunun tanımını yapsaydın bilmeyen arkadaşlarımzda ona göre yorum yapabilirdi... facebook eski arkadaşalarınız bulabilmek için kullanabileceğiniz yaklaşık olarak fiyatı 15 milyar dolarlarla ölçülebilien bi web sitesidir ki güvenlik sorununa gelince bu internetin her alanında var ??

ayrıca bu sölediklerin senin fikirelrinmi yoksa bi kaynağa dayanarakmı sölediğini merak ettim ??

PirO_62
09.11.2007, 21:16
Bu Arkadaş Ne Satıyor Anlamadımki :p

Ben Dedim Kapıya Asalım Seyyar Satıcı Giremez Diye.

vitamin
09.11.2007, 22:10
facebook çok yönlüdür bir insanın her istediğini bulabileceği bi yerdir
amerika senı ızlemek ıstese heryerden izler facebook a gerek yok kardeş boşa heyecan yapmışsın telefon dinler mail izler microsofta sorar vs vs dünya kadar yolu var facebookta ne uğraşcak:)