Orijinalini görmek için tıklayınız : george w. bush hakında güzel bi çalışma...

Özkan85
10.11.2007, 16:47
Bu güzel videoyu tüm Alevi forum ailesiyle paylaşmak istedim
İşte bush u anlatan o klip...http://www.youtube.com/watch?v=YwykBUwrcXM

rozerin62
10.11.2007, 17:08
Tek kelimeyle süper.Arkadaşlar duyguların dili yok gerçektende.Bunu izleyipte duygulanmamak mümkün değil.Malesef bizim ülkemizde yanlış giden düzeni eleştiren sanatçılarımız bunun gibi büyük konserlerden sonra apar topar içeri tıkılıyorlar.Bunuda belirtmeden geçemiycektim.Düşünce özgürlüğüne saygılı bir ülke hepimizin hakkı umarım o günler yakındadır...

yozgatlı
10.11.2007, 17:19
paylaşım için teşekkürler umarım bush ta bunu izlemiştir ve bu soruların cevabını düşünüyordur .... teşekkürler

yozgatlı
10.11.2007, 17:21
Tek kelimeyle süper.Arkadaşlar duyguların dili yok gerçektende.Bunu izleyipte duygulanmamak mümkün değil.Malesef bizim ülkemizde yanlış giden düzeni eleştiren sanatçılarımız bunun gibi büyük konserlerden sonra apar topar içeri tıkılıyorlar.Bunuda belirtmeden geçemiycektim.Düşünce özgürlüğüne saygılı bir ülke hepimizin hakkı umarım o günler yakındadır...

haklısın türkiyedede bu şekilde bir çalışma yapılsa devlet büyükleri için ,kıyamet kopardı bi kere tv yayınlamazdı bunu yapanlarda tutuklanırdı...

Alevimen
10.11.2007, 18:01

haklısın türkiyedede bu şekilde bir çalışma yapılsa devlet büyükleri için ,kıyamet kopardı bi kere tv yayınlamazdı bunu yapanlarda tutuklanırdı...

O halde Bush'dan ne istiyorsunuz? :laugh:

sodır
11.11.2007, 13:31
O halde Bush'dan ne istiyorsunuz? :laugh:

Yani evet arkadaşlar bende birşey anlamadım.Bush kötümü iyimi :)