eeren
10.11.2007, 23:10
BugÜn maçta Sivaslı ayılar istanbulda ne arar diye tezaurat yapıldı
bir Sivaslı oLarak yapılan bu ayıbı kınıYorum
bir Sivaslı oLarak yapılan bu ayıbı kınıYorum
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş seyircisinden sivaslılara hakaret eeren 10.11.2007, 23:10 BugÜn maçta Sivaslı ayılar istanbulda ne arar diye tezaurat yapıldı bir Sivaslı oLarak yapılan bu ayıbı kınıYorum Beşiktaşli58 10.11.2007, 23:15 Bir kaç tane kendini bilmezlere bakmayin lütfen. Ayrica maçtan sonra Sivasspor'u alkisladilar ve ''helal olsun size'' diye tezahurat yaptilar. Onlar nedense gözünüzden kaçmis.. Dipnot: ayri bir topige gerek yoktu: http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=33676 YoRuM78 10.11.2007, 23:18 Bir kaç tane kendini bilmezlere bakmayin lütfen. Ayrica maçtan sonra Sivasspor'u alkisladilar ve ''helal olsun size'' diye tezahurat yaptilar. Onlar nedense gözünüzden kaçmis.. Dipnot: ayri bir topige gerek yoktu: http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=33676Aynen katılıyorum.Futbol maçlarında neler neler oluyor.Her maçta yapılanları foruma taşıyarak forumun topic dolmasına sebeb olmazmıyız..Gönül isterdeki Beşiktaş taraftarın yenilgiye rağmen Sivaslı futbolculara helal olsun demelerini alkışlamalarını buraya yazsaydın. Alevi_CeM_58 11.11.2007, 01:19 ya tamam ıyı dıyorsunuz da alkısladı felan ama mac bıtmeden oncede neler demedıler ıyı tarafını soylemeyın bır de kotu tarafını soyle kendı takımını yuhlayan sıvasa neler yapmaz...... YoRuM78 11.11.2007, 03:36 ya tamam ıyı dıyorsunuz da alkısladı felan ama mac bıtmeden oncede neler demedıler ıyı tarafını soylemeyın bır de kotu tarafını soyle kendı takımını yuhlayan sıvasa neler yapmaz......Fazla uzatmak istemiyorum Beşiktaş futbol takımında bazı şeyler iyi gitmiyor.Takım kötu futbol oynuyor.Taraftar çok şey bekliyordu bu sene takımdan olmadı.Bu şekilde davranmaları yönetimi futbolcuları eleştirmek tabiki olacaktır.Her futbol takımında kötü seyirci var Galatasaray, Trabzon beş maç seyircisiz neden oynuyor_? gulemin 11.11.2007, 05:06 ya genelleme yapmayin yaaaa.. iki-üç kişi bunu söylediyse tüm Besiktas sevdalilara damga vurmayin!!! Besiktas'a can feda!! :001_tt1: sahrut75yagmur 11.11.2007, 12:47 ya genelleme yapmayin yaaaa.. iki tane salak bunu yazdiysa tüm Besiktas sevdalilara damga vurmayin!!! Besiktas'a can feda!! :001_tt1: Böyle yazı yazarak ve ''salak'' sözcüğünü kullanarak,''ya lı-yu lu'' konuşmalara başlayarak nereye gidebiliriz...Ne kadar ortak bir payda da buluşabiliriz. Bence önce konuşma üslübümüza dikkat etmeliyiz.Bir söz sarf etmeden önce kelimelerimizi dikkatli seçmeliyiz. Ve bu konu Resmi Beşiktaş topiğinde de tartışılabilir...Moderatörümüz uygun görürse... http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=33676 Saygılarımla. erkan2434 11.11.2007, 12:55 hak aranirken, sayisiz haksizliklara sebep olunur. Büyük zulüm dogar. Hattâ ortada ne hakli ne de haksiz kalir. NAZİK OLMAK İÇİN, BİR GÜLÜMSEME BEKLEMEYİN.SEVMEK İÇİN SEVİLMEYİ BEKLEMEYİN. hep sevin sevilin Amedli 11.11.2007, 13:26 BugÜn maçta Sivaslı ayılar istanbulda ne arar diye tezaurat yapıldı bir Sivaslı oLarak yapılan bu ayıbı kınıYorum arkadas maclardaki kendini bilmez taraftarlarin söyledilerine alinmamak lazim.. zaten fenetzm ruhuna sahip olan bir topluluk bir bosluktan bir sey degildir.. ne olacak; futbolcu milyon dolarlari alacak,kariyla kizla villalarda,deniz kenarinda yiyecek, bizim salaklarda sokakalarda,tribünlerde bicakli kavgalar yapacak.. bos insanlar... gercek bir bilincli insan bir takima fanatizm ile yaklasmaz.. ben mesala DIYARBAKIRSPORLUYUM AMA EN BÜYÜK NEDENI SIYASAL OLDUGUNDAN... ilkay123 11.11.2007, 13:27 BJK maclarinda türk taraftarlarina özgü olan bir davranisi gördük malesef....spor ahlaki olarak cok zayif yönlerimiz oldugunu dün seyrettigim Stutgart-Bayern macinda yasadim..3 gol yemesine karsi Oliver KAHN mac sonrasinda taraftar ca cagrilip alksland,hakem nizami Bayern golüne vermeyen hakemi protesto etmedi...tv de canli yayin esnasinda Bayern baskani yorumunda hakem elestirip paf takimiyla cikacagiz diye yrum yapmadi ...iste budur..spor ahlagi budur---insaallah biz Türk takimlarinin taraftarlarindada bunu görürüz...Sivas lilara yapilan b yakisiksiz tavranislari bjk taraftarlarina yakistirmadim.saygilar... YouSuf 11.11.2007, 14:11 aslında onlar SİVASSPOR'u sevdikleri için alkışlamadılar BJK'ye tepki wermek için alkışladırlar BNCE ! Beşiktaşli58 11.11.2007, 14:21 Dedigim gibi: bir kaç kendin bilmeze bakmayin. Hemen de genelleme yapmayin. Ayrica maçtan sonra ''Helal olsun size'' diye bagirdilar. Elbette kendi takimi protesto amaçli ama bunu bosa bagirmiyorlar. Dün aslinda galibiyeti hak ettik ama alamadik. Sivas'a helal olsun, onlar aldi. Bosuna lider degiller.. çArsi yönetimede karsi! seversenaliyi 11.11.2007, 14:33 sivas bu sene şampiyonluğaa oynucakmışş gibi geliyo..:P:P:P Beşiktaşli58 11.11.2007, 15:38 sivas bu sene şampiyonluğaa oynucakmışş gibi geliyo..:P:P:P Sivasspor ayni geçen senenin Manisa'si gibi olur. En azindan bana öyle geliyor.. PirO_62 11.11.2007, 17:12 Yorum Yapmak İçin Yazın. Yoksa Üslubunuza Dikkat Edin. Tarafımdan Mesajalr Edit/Silinmiştir. Alıntı Yapan Arkadasların Mesajlarınıda Siliyorum, İzninizle. Yorum: Bencede Genelleme Yapılmaması Gerekir. Ama 3-5 Kişininde O Stadda Seslerinin Duyulması, İlginçtir. İyi Forumlar. yaralı gölge 11.11.2007, 17:18 adam ları sahaya gömdük daha ne olsun 8-0dan sonra zor geldi sivas yenilgisi ondan karışdırdılar kaliba asın da o dedikleri kendileri oluyor ayıp ya 8-0 da olmazki bir ilk lion12 11.11.2007, 17:26 Her toplumda yanlış olan insanlar vardır bütün kitlelere mal edilemez. ilker_che 11.11.2007, 18:22 beşiktaş taraftarını tanımıyoruz sanki...o tribünlerde insan bile öldürüldü.hangi 3-5 kişi.çarsı grubunu hepimiz biliyoruz zaten.fenerbahçeliler "rıza efendi 2 ekmek 1 şişe süt" die pankart acınca beşiktas baskanı "kapıcı olup fb yi tutan insanlar da war ayıptır" demişti.soralım demirören e ve bjklilere. sivaslı olup beşiktası tutan yok mu? Alevimen 11.11.2007, 21:14 Beşiktaş diye bir topik var ekstra açmaya gerek yoktu, kazan. lion12 12.11.2007, 11:15 beşiktaş taraftarını tanımıyoruz sanki...o tribünlerde insan bile öldürüldü.hangi 3-5 kişi.çarsı grubunu hepimiz biliyoruz zaten.fenerbahçeliler "rıza efendi 2 ekmek 1 şişe süt" die pankart acınca beşiktas baskanı "kapıcı olup fb yi tutan insanlar da war ayıptır" demişti.soralım demirören e ve bjklilere. sivaslı olup beşiktası tutan yok mu? Evet güzel bir noktaya değinmişsin.:wink: Beşiktaş Spor Klübünün,çarşı adı altında oluşturduğu taraftar grubu hiçte hoşuma gitmiyor hatta birçok Beşiktaş taraftarı dahi bundan hoşnut olmadığını dile getiriyor. Ancak bir Fenerbahçe li olarak kabul etmeliyim ki,Türk futbolunun değerli isimlerinden,beyefendiliği ile futbol camiasının ve taraftarlarının beğeni ve takdirini kazanmış bir oyuncuya karşı o söylenen sözler çok çirkindi ve ben o sözleri söyleyenler adına hem Rıza dan hemde bütün Beşiktaş taraftarları ve camiasından şahsen özür diliyorum. Sivas lı olupta elbet Beşiktaş ı tutanda birçok insan var ancak esas burada anlamamız gereken şu ki,görüyoruz ve görmekteyiz ki,yanlış olan insanlar her iki taraftada var bu Fener olsun Beşiktaş olsun ya da dünyanın herhangi bir spor klübü olmuş olsun fark etmez. Kendini bilmez insanların ayıbıdır bu milyonlarca kişilik bir camiaya mal etmek hoş değil...Saygılar! |