Orijinalini görmek için tıklayınız : Bebeğini İnternette Satmaya Kalktı

renat
13.11.2007, 00:41
Evlilik dışı dünyaya getirdiği 4 günlük bebeğini internette 6 bin YTL'ye satmak isteyen genç kadın suçüstü yakalandı..

Tokat'ta oturan ve bekar olan Fadime Cihanoğlu (25), Tokat Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde 4 gün önce evlilik dışı bir kız bebek dünyaya getirdi. Babasının kim olduğunu gizlediği bebeğini alarak hastaneden taburcu olan genç kadın, iddiaya göre bebeği satmaya karar vererek durumu, arkadaşı olan üniversite öğrencisi Cihan Sümüş'e bildirdi.

Bunun üzerine ikili internette "6 bin YTL'ye yeni doğmuş bebek" başlığıyla bir ilan verdi. Bu arada internette sörf yapan İstanbullu bir kadın, ilanı görünce polise haber verdi.

POLİSLER MÜŞTERİ KILIĞINA GİRDİ

Biri kadın biri erkek 2 polis memuru, karı-koca gibi genç kadınla irtibat kurdu ve yapılan pazarlığın ardından taraflar anlaştı. Seri numaraları önceden alınmış paraları vererek bebeği alan karı-koca rolündeki polisler, daha sonra gerçek kimliklerini açıklayarak genç kadın ve babasını gözaltına aldı.

Emniyete götürülen genç kadın, bebeğin kimden olduğunu bilmediğini anlatarak, ilanı da internete üniversite öğrencisi arkadaşı Cihan Sümüş'ün verdiğini söyledi. Bunun üzerine polis Cihan Sümüş'ü de gözaltına aldı.

Talihsiz bebek, muayene edilmesi ve geçici olarak barınması için Tokat Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne teslim edilirken, 3 zanlı da dün adliyeye sevk edildi. İfadeleri alınan zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

alıntı haberalemi

bu nasıl insanlık ve bu nasıl bir anne .bir anne kendi öz çocuğunu satabilirmi . nasıl bir bebeğe bir insana paha biçile bilr.anlamadım annenin günahlarını bebekmi çekecek hadi sattı diyelim o parayı boğazından nasıl geçirecekti bu insanlığından nasip almamış kişi.
ihbar eden olmasaydı bu bebek kim bilir ne olacaktı belkide 4-5 yıl sonra sokaklara bir çocuk daha katılacaktı yazık gerçektende yazık
o kutsal saydığımız annelik mertebesine yazık insanlık adına yazık

ve tabi suçlular her zamanki gibi serbest oda başka bir yara

AlininEvi
13.11.2007, 00:48
evet memleketimden ilginç manzara...:S:S:S:S:S bugün tokat adeta bu haberla kasıp kavruldu... benim bulunduğum yerlerde sürekli bu olay konuşuluyordu... yine burası türkiye burda herşey olur dedirtti yani... yazık yazık...
imzamda da yazdığı gibi...İnsanlık Ölmüş

dilan_7670
13.11.2007, 00:53
bir anne nasıl olurda kendi bebegini bu şekilde satabilir...
yazık gercekten içler acısı bir olay...
her kadın KADIN olamaz...
her anne de ANA olamaz...

Ömrüm..
13.11.2007, 00:55
Gel de buna "Ana" de şimdi..

Kılıç Ali
13.11.2007, 00:55
Kadın zayıftır, fakat ana kuvvetlidir, tipik zayıf kadın örneği...

Şirin Baba
13.11.2007, 00:57
Bu haber beni oldukça ürküttü .Maalesef satmak isteyen anne ve o annenin babası olacak kişiler.Dejenere olmak budur.Ahlakın çöktüğü ve ahlaksızlığın birde nakte çevrilme durumu haller ne yazıkki bizim şimdi ki hallerimiz.
Gelecek zaman hallerimizi düşünmek ,böyle giderse bizi kusturur.

kendi topiğimde yazmıştım bu konayla ilgli bi şiir:

NEREDESİN EY VİCDAN!

Bir çocuk doğuyor, çığlık çığlığa.
Daha dördüncü günün de ilanla
satılmak isteniyor!
Fiyatı belli,altı bin yetele
Pazarlık payıda vardır,
sen alıcı ol hele...
Çocuk ağlıyor, çığlık çığlığa.
belki satılırsa oda ağlamayacak
erecek huzura...
Bir çocuk satılıyor dört günlük!
Ederi üç-beş yüzlük...
Nerdesin eyy vicdan!
Neredesin eyy insan!!

sefer ağca

alenya
13.11.2007, 00:58
cehaletmi desem yozlaşmamı desem.gayrimeşru bir bebek dünyaya gelmiş zavallı masum hemen satılığa çıkarılmış.bu ne vahşice bişedir.ya internetten bebeği organları için satın almak isteyenler çıksaydı?o anneye ve babaya ne demeli?suçlu onlardır.ve en ağır şekilde cezalandırılırlar umarım.

Runner
13.11.2007, 01:15
Allah ıslah etsin bunun gibi dengesizleri.......İçimden çok şey demek geliyor ama tutuyorum kendimi .... bebek kadar tatlı birşey varmı ,anne olmak kutsaldır bunu her insan taşıyamaz zaten yukarıdaki içler acısı olayı yapanda bir insan olamaz.....

suzi34
13.11.2007, 01:34
Bu tür olayları duyunca bir anne olarak onların adına ben utanıyorum. O günahsız masum yavrunun suçu ne, hiç mi vicdanın sızlamıyor, o zaman neden dünyaya getirdin.Ne biçin bi vicdana sahip ki bu kadın 4 günlük yavrusunu satmaya kalkıyor anlamış değilim. En ağır cezayı hak ediyor böyleleri...

yozgatlı
13.11.2007, 01:34
insan nasıl olurda kendi kanından canından bir parçayı satmaya kalkar anlamıyorum tabii bunu yapan kendini insan hissediyorsa bence insanlğın ve anneliğin adını lekeleyen bir varlıktan başka hiçbirşey değildir bunu yapan ...

YezdaN
13.11.2007, 08:17
kimi ellerinin kokusuna :36_1_48: hasret kimi o ellere layık değil
kiminin yüreğinden zorla alınmış kimi satıyo
kimi geceleri bebişi varmış gibi uyuyo koynunda kimi .............
onlar bizim geleceğimiz geleceklerimizi karartmayın... :36_1_44:

alidendir
13.11.2007, 10:18
bu insanlık dışı...
söyleyecek birşey bulamıyorum
yazıklar olsun.

pazarcıklı
13.11.2007, 10:47
bu tür canlılardan insan diye bahsedilmesi, hele ki anne denilmesi zoruma gidiyor...malesef sadece yaşıyorlar, duygusuzca, insanlıktan bi haber...

ama düşündüğüm kimbilir ona sorsanız anlatacak ne kadar hikayesi vardır, onu bu hale getiren nasıl bir geçmiş, o da bütün herkes gibi aynı şartlarda başladı hayata, o da hiç birşey bilmeyen bir bebekti doğduğunda... sanırım yanlış yerde yanlış zamanda ya da yanlış insanların arasındaydı...ortada bir yanlışlık vardı nihayetinde...o da büyüdü ve yanlışlıklar halkasına yenisini ekledi...

...gene eğitime geliyor, dayanıyor herşey...bu olaya üzüldüm, o kadına acıdım, onu büyütenlere ve olayda katkısı olan herkese...gerçekten yardıma ihtiyaçları var ve onun gibi olan herkesin.... kişiselden çok toplumsal bir sorun bu yaşananlar...bunun gibi birsürü örnek vermek mümkün...toplumun psikolojisinin bozulduğu kesin... Saygılar

umudum
13.11.2007, 11:19
ne olacak bu insanlığın hali böyle anlayamıyorum.kimi evlilik dışı doğurduğu bebeğini öldürüp atıyor kimide bunu fırsat bilip çıkar sağlamak adına satışa çıkarıyor. bu nasıl bi vicdan bu nasıl bir annelik. anne olmak bu kadar kolay mı? sadece çocuk doğurmak anne olmaya yetmiyor.böylelerine anne diyemiyorum zaten.

~Elvin~
13.11.2007, 19:07
Ya arkadaşlar ben bilmiyorum ne kadar dogru bir haberdir bu ama ineternetden sattığını kadının ailesi yalanladı bende bu haberi sabah programında izledim ama anlattıkları çok farklıydı olayı anlatan bilakis kadın ve babasıydı adam şerefi üzrine yemin etti böyle bişey olmadıgına dair.

Brsn_35
13.11.2007, 19:20
Cennet ANALARIN ayaklarının altındadır ama.... gel de buna anne de..böyle insanlara cehennem bile az gelir

Acının yaşanmayacagı umutların kırılmayacagı Yalnızca sevginin yeşerecegi güzel günlere duyulann özlemle...

sivaslı_sevda
13.11.2007, 22:11
Feci bir olay insanlık ayıbı bir anne nasıl o masum bebege kıyar aklım almıyo bakamayacagınız çocugu neden dünyaya getiriyorsunuz daha öncede okuduk sevgilisiyle birlikte bebegini acımasızca öldüren insanları utanıyorum bunları okudukça insanlıktan nereye dogru gidiyoruz dedirtiyorlar insana .

yu-cell38
28.12.2007, 16:13
Ne insanlar var..

İrMaK_D
28.12.2007, 17:15
Her çocuk doğuran anne olamaz... Bir çocuğu dünyaya getirme kolay olan iştir. o çocuğa hak ettiği gibi bir gelecek vermek ise zor olandır... böyle insanlara anne denilmez annelik çocuk doğurmaktan ibaret değildir....

AnGeNehM
28.12.2007, 17:25
Herkes Anne Olabilir ama herkes ANA olamaz!

forza44
28.12.2007, 19:00
böyle insanların olduğuna inanamıyorum....

küçük peri
28.12.2007, 23:08
hata hata üstüne yapmış evlilik dışı bir çocuk olması büyük bi hata ve yalnış bi davranış ve bu çocuğu satması para karşılığında daha daha yalnışşşş

şirinem
08.01.2008, 15:25
Anne olmak.anne olabilmek.canım cok yanıyor suan nedenini söyleyemiyorum.Allah kimseyi o durumlara düşürmesin.annenin tarafından olaya bakmaya calısıyorum ve belki kendi imkanlarınca en iyisinin bu olduguna karar verdi..belkide annelik duygusu bilmeyen bi zalim..baska diyecek sözüm yok