Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Aşk Budur ilginç bir anlatım
Serhatlı 14.11.2007, 03:14 http://www.imageturk.com/img/db34368b0ac181abf8b17.jpg (http://www.imageturk.com/goster.php?res=db34368b0ac181abf8b17.jpg)
Shangai Üniversitesi' ndeki bir erkek öğrenci sevgilisine ilginç bir şekilde aşkını anlatmak istedi...
Ve ne yaptı ??
Üniversite kampüsündeki odalarda kalan her kız öğrenciye çikolata vererek
akşam saat sekizde kimilerinden ışıklarını açmalarını kimilerinden de kapatmalarını istedi
iyi akıl :clown:
Mahir_86 14.11.2007, 03:41 evet bununla beraber benzer 4-5 fotoğraf görmüştüm daha önce.. ilginçtir tabiii
ben sevdiğim kızın ruyasına gidecem... budistlerden yardım alacam :D ruhumu yollatacam ruyasına.. orda sölicem ona.. al sana ilginç bi ilan-ı aşk....
ehuehu edit: ilan-ı aşk yazacağıma aşk-ı ilan yazmıştım..
Serhatlı 14.11.2007, 12:38 evet bununla beraber benzer 4-5 fotoğraf görmüştüm daha önce.. ilginçtir tabiii
ben sevdiğim kızın ruyasına gidecem... budistlerden yardım alacam :D ruhumu yollatacam ruyasına.. orda sölicem ona.. al sana ilginç bi ilan-ı aşk....
ya mahir şimdi kargo parası nakliye çok masraflı olmazmı sen al iki kutu çikolata ucuza getir ne gereği var kardeş öyle geniş prodiksiyonlara (yanlış yazmış olabilirm:D):biggrin: :biggrin:
AnGeNehM 14.11.2007, 12:45 Binada öyle bir binaki nerden ayırt etmiş kim açacak kim kapatacak nasıl bu kadar kusursuz olmuş helal olsun valla.Odalar o kadar karışık görünüyorki.Ama gerçekten muhteşem bir fikir ya oldukçada masraflı olmalı.Kesin direnen kızlar olmuştur açmam yada kapatmam diyerek :) Kızda çok şanslıymış
Lazoşa_62 14.11.2007, 12:52 allah aşkına bunun aşkla ne ilgisi var. Bence bu kendini sevdiği kıza anlatamamasından kaynaklanan psikolojik bir durum. Aşk sevdiğini sevdiğini kolundan tuttuğun gibi alıp götürmektir. Tek taraflı degil ama
Serhatlı 14.11.2007, 12:57 allah aşkına bunun aşkla ne ilgisi var. Bence bu kendini sevdiği kıza anlatamamasından kaynaklanan psikolojik bir durum. Aşk sevdiğini sevdiğini kolundan tuttuğun gibi alıp götürmektir. Tek taraflı degil ama
abi yer yer saçındanda sürükleyecez mi :D:biggrin:
işin görsel bir yanı haklısın, bana göre ez de zaf hizdıkım (seni çok seviyorum)yeter ama kadın milleti şımartılmak ister ne yapsın çocuk:clown:
Aşk için değmeli ve çok güzel yapmış.Yaratıcı olamak ,farkını farkettirmek onu diğerlerinden ayıran en önemli özellik olsa gerek.Sevdiğini özel hissetiren erkek sevgiyi hak eden erkektir ve gerçek sevgiyide kazanmıştır bence.
Kadınlar detayları severler ve detaya takılırlar o detay kendileri düşünülerek yapılmışsa çok mutlu olurlar.
Sadece özel olduğunu hissettirmek önemlidir küçük birşey dahi olsa manevi açıdan önemli olan ,değer verilen ,emek verilen herşey çok güzeldir.
yagmur12 14.11.2007, 13:47 Acaba etkili olmuş mudur kız açısından merak etmeden geçemiyorum. :D Hani hiçbir "vasfı olmayan" (yani kızın aradığı nitelikte) ve kızın sevmediği biriyse ne yapsa boş kanımca! Ama emek harcamış güzel güzel... :stuart:
rozerin62 14.11.2007, 14:27 Adam uzun uzun planlamış çabalamış bunu yapmasada sevgilisi onu sevmezmiydi severdi ama bunu görünce karşısındakinin kendisi için ne kadar çabaladığını heleki böyle değişik bir ilanı aşk etmesi dahada hoşuna gider her bayanın bence.
Serhatlı 14.11.2007, 14:29 evet bununla beraber benzer 4-5 fotoğraf görmüştüm daha önce.. ilginçtir tabiii
Binada öyle bir binaki nerden ayırt etmiş kim açacak kim kapatacak nasıl bu kadar kusursuz olmuş helal olsun valla.Odalar o kadar karışık görünüyorki.Ama gerçekten muhteşem bir fikir ya oldukçada masraflı olmalı.Kesin direnen kızlar olmuştur açmam yada kapatmam diyerek :) Kızda çok şanslıymış
Aşk için değmeli ve çok güzel yapmış.Yaratıcı olamak ,farkını farkettirmek onu diğerlerinden ayıran en önemli özellik olsa gerek.Sevdiğini özel hissetiren erkek sevgiyi hak eden erkektir ve gerçek sevgiyide kazanmıştır bence.
Kadınlar detayları severler ve detaya takılırlar o detay kendileri düşünülerek yapılmışsa çok mutlu olurlar.
Sadece özel olduğunu hissettirmek önemlidir küçük birşey dahi olsa manevi açıdan önemli olan ,değer verilen ,emek verilen herşey çok güzeldir.
Adam uzun uzun planlamış çabalamış bunu yapmasada sevgilisi onu sevmezmiydi severdi ama bunu görünce karşısındakinin kendisi için ne kadar çabaladığını heleki böyle değişik bir ilanı aşk etmesi dahada hoşuna gider her bayanın bence.
yazılanlara bakılırsa bayan kısmı bunlara çabuk kanıyor :biggrin: :biggrin: ilhamınız yaratıcılığınızı kullanmakdan çekinmeyen arkadaşlar :001_wub:
sivaslı_sevda 14.11.2007, 14:33 Muhteşem bi fikir sevgi karşılıklıysa ve gercekten birbirlerini seviyorlarsa çok güzel bi jest olmuş. Benim için bırakın bütün binanın ışıklarının yanmasını kendi evinin ışıgını zor yakarlar :D
Serhatlı 14.11.2007, 14:35 Muhteşem bi fikir sevgi karşılıklıysa ve gercekten birbirlerini seviyorlarsa çok güzel bi jest olmuş. Benim için bırakın bütün binanın ışıklarının yanmasını kendi evinin ışıgını zor yakarlar :D
sende varmazsın gejj ne dert ediyon şart koyarsın şehri ışıklarla donatacan öyle varacam sana diye :komik
Yaratıcı bir olay böyle birşeyin aklına gelmesi için çok fena aşık olması lazım galiba...Kızın kalbini çalmıştır herhal....:lol: :lol:
Muhteşem bi fikir sevgi karşılıklıysa ve gercekten birbirlerini seviyorlarsa çok güzel bi jest olmuş. Benim için bırakın bütün binanın ışıklarının yanmasını kendi evinin ışıgını zor yakarlar :D
hehehe sevda ya güldürdün beni..belki yakanlar vardır be gülüm de sen görmüyosundur..:stuart:
Erkeklerde kendisini düşünen ve düşündüğünü hissetiren bayanları sevmez mi?Yoksa sadece kendilerinin düşünmesi yetelimidir.O zaman sorun olmasa gerek sizler için, biz bayanlar için önemlidir.Gerçektende kendisi düşünülerek yapılan herşey bayanın hoşuna gider bu zaten erkekleri bayanlardan ayıran özellik olsa gerek bizler hisseder ve hissetiririz. Hissetirmeyenler kendileri düşünsün o zaman, yaratıcılık işe yarıyormu yaramıyormu.Yaratıcı olmayada gerek yoktur önemli olan hissetirdiklerimizdir.Düşünülmesi ve emek verilmesi yeterlidir.
Şunuda söylemeden geçemeyeceğim kadınlar kanmaz eğerki kandırmaksa yaptığınız ve kabul ediyorsanız kendinizi biraz düşünün.Kandıran erkek zaten inandırıcıda değildir.Çünkü kendiside inanmıyorsa (sevmediği biri için neden emek versin ki )emekte vermez. O kadar duyarsız ve kendini kandıran erkek varsa bu da onların sorunu kadınların değildir.
Bayanlar hisseder ve hissetiklerini hissetirirler bundanda gocunmazlar.Kandırdığını düşünen erkek kendinide kandırır o zaman gerçek sevgiyide çok arar. Bulabilirse o gerçek olan olsun, sahtesine kadınların ihtiyacı yok.
Erkeklerin bayanları kandırmak için çaba göstereceğine inanmıyorum.İnanmak istemiyorum. Kandıran kandırılmayıda hak ediyordur o zaman.Sahte aşka ve sevgiye ihtiyacımız yoktur.
BAYANLAR DÜŞÜNCEDE TAŞINMAK İSTER.anlamlı sevgiyle bakan gözler ister.Gerçekten bunu verebilen erkek onun için çok değerlidir değer verebiliyorsan ve hissetirebiliyorsan gerçekten bir kadının sevgisine layıksındır.
Acıya Gülmek 14.11.2007, 15:35 Bu tür jestler,kendi sevgisini ispatlamaya çalışmaya yönelik davranışlar nedense bana hep garip geliyor..zaten sevgi karşılıklıysa küçücük bir bakış bir dokunuş yeterlidir...(yada ben garip biriyim bu tür şeylerden hoşlanmıyorum:))) )genede güzeldi,resim olarak...
Serhatlı 14.11.2007, 15:42 Erkeklerde kendisini düşünen ve düşündüğünü hissetiren bayanları sevmez mi?Yoksa sadece kendilerinin düşünmesi yetelimidir.O zaman sorun olmasa gerek sizler için, biz bayanlar için önemlidir.Gerçektende kendisi düşünülerek yapılan herşey bayanın hoşuna gider bu zaten erkekleri bayanlardan ayıran özellik olsa gerek bizler hisseder ve hissetiririz. Hissetirmeyenler kendileri düşünsün o zaman, yaratıcılık işe yarıyormu yaramıyormu.Yaratıcı olmayada gerek yoktur önemli olan hissetirdiklerimizdir.Düşünülmesi ve emek verilmesi yeterlidir.
Şunuda söylemeden geçemeyeceğim kadınlar kanmaz eğerki kandırmaksa yaptığınız ve kabul ediyorsanız kendinizi biraz düşünün.Kandıran erkek zaten inandırıcıda değildir.Çünkü kendiside inanmıyorsa (sevmediği biri için neden emek versin ki )emekte vermez. O kadar duyarsız ve kendini kandıran erkek varsa bu da onların sorunu kadınların değildir.
Bayanlar hisseder ve hissetiklerini hissetirirler bundanda gocunmazlar.Kandırdığını düşünen erkek kendinide kandırır o zaman gerçek sevgiyide çok arar. Bulabilirse o gerçek olan olsun, sahtesine kadınların ihtiyacı yok.
Erkeklerin bayanları kandırmak için çaba göstereceğine inanmıyorum.İnanmak istemiyorum. Kandıran kandırılmayıda hak ediyordur o zaman.Sahte aşka ve sevgiye ihtiyacımız yoktur.
BAYANLAR DÜŞÜNCEDE TAŞINMAK İSTER.anlamlı sevgiyle bakan gözler ister.Gerçekten bunu verebilen erkek onun için çok değerlidir değer verebiliyorsan ve hissetirebiliyorsan gerçekten bir kadının sevgisine layıksındır.
yaptığım bazı yorumlar sadece konuyu renklendirmek içindir uzaktan yakından benim bayanlara bakış açımla felan alakası yokdur genede güzel açıklamaydı çok sağol
Ha ayrıca resme dikkatli bakarsanız en üstte solda bir lamba yanmıyor yaww:D gaddar çukulatayı mı az buldu kızı mı kıskan dı ne ??:confused1 :clap: :clap:
sahrut75yagmur 14.11.2007, 18:47 Bu kadar emekten sonra asıl önemli soru...Değmiş mi..?Değmemiş mi..?
Ama görüntüyü ve haberi görmüştüm..Çok güzel düşünülmüş bir fikir...Aşk insana neler yaptırıra güzel örnek...
Saygılarımla.
maviyarinlar 14.11.2007, 19:34 evet çok hoş ama gerçek sevginin kanıtı değil ...
keçecili_kız 14.11.2007, 19:58 kızcağızın göz sorunu vardı heralde.çocuk kağıda kalp çizmiş kız pek farkedememiş,oğlan da hem büyük hem aydınlık olsun diye böyle bişey yapmış olabilir.ee kız bunu farketmiştir heralde.ne gerek var böyle saçma şeylere.bizim kara çocuk bana "seviyom gızz" seni desin yeter.
Merhaba,
Vallahi etkileyici bir yöntem.
Ama ben şimdi kız bu teklifi kabul etmiş mi onu merak ettim...
Saygılarımla...
devrim69 14.11.2007, 20:15 allah aşkına bunun aşkla ne ilgisi var. Bence bu kendini sevdiği kıza anlatamamasından kaynaklanan psikolojik bir durum. Aşk sevdiğini sevdiğini kolundan tuttuğun gibi alıp götürmektir. Tek taraflı degil ama
İşte aşk böyle olmalı çok haklısın can.
ozgurce25 14.11.2007, 20:58 Bence bunun Aşk la bir ilgisi yok güzel bir jest yapmış sadece...Aşk-ı bu derece bayagılaştıran şangaylı arkadaşı kınıyorum:taz:
Selam
Bu tür görsel ispatlar gercek asklan uzaktan bile alakali degildir......
saygilar
Lazoşa_62 16.11.2007, 12:39 abi yer yer saçındanda sürükleyecez mi :D:biggrin:
işin görsel bir yanı haklısın, bana göre ez de zaf hizdıkım (seni çok seviyorum)yeter ama kadın milleti şımartılmak ister ne yapsın çocuk:clown:
:D yok abisi sakın haaaaaaaaaa. insan sevdiğinin canını yakarmı. İnsan Sevdigini yüceltır çünkü bence sevgi yüce bir değerdir.
pazarcıklı 16.11.2007, 13:17 özellikle bayan arkadaşların ifadelerinden anladığım kadarıyla işe yarıyor bu tür şeyler, kurallarına göre oynamak, böyle bişey olsa gerek sanırım...düşünmek, kafa yormak gerekiyor desenize...:):)...bize kolay gelsin...
|