Orijinalini görmek için tıklayınız : Köpekle evlenen adamın düğün fotoğrafları

AnGeNehM
14.11.2007, 12:43
Daha önce bundan 1 yıl önce açılmış 7 yaşındaki kızı köpekle evlendirdiler (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=22880) adlı bir konu mevcut olsada yeni bir konu açmak istedim.Bu sefer söz konusu yer yine Hindistan.Doğrusu bize çok saçma ve komik geliyor ama onların inançlarında böyle birşey normal olcakki sıkça karşılaşılabiliyor böyle durumlarla.

Köpekle evlenen adamın düğün fotoğrafları

YENİ DELHİ - Hindustan Times’ın haberine göre, P. Selvakumar adlı adam, düğün töreni için yıkanan ve turuncu bir sari giydirilen Selvi adındaki sokak köpeğiyle Tamil Nadu eyaletindeki bir Hindu tapınağında “dünyaevine girdi”.

Selvakumar, 15 yıl önce iki köpeği taşlayarak öldürüp leşlerini bir ağaca astığından beri rahat yüzü görmediğini anlattı. Selvakumar, “Bu olaydan sonra kollarım ve bacaklarım felç oldu, kulaklarımdan biri duymaz hale geldi” dedi.

Bir astroloğun hastalıklarından kurtulmasının tek yolunun bir köpekle evlenmesi olduğunu söylemesi üzerine Selvakumar kendisine bir dişi köpeği eş seçti.

http://www.ntvmsnbc.com/news/275932.jpg

Hindistan’ın kırsal kesimlerinde laneti kovduğuna inanıldığı için köpek veya diğer hayvanlarla evliliklere zaman zaman rastlanabiliyor.

Lazoşa_62
14.11.2007, 12:48
Bence bu ruhsal bir sakatlık. Yani laneti kendinde arasada bir bayanla nikah yapsa... Bunlar geri kalmış toplumlarda yaşanan olaylar. Zır cahillikten öteye bir şey degil.

alenya
14.11.2007, 12:49
mistik inanışlar neler yaptırıyor.mantık aranmaz hale geliyor.bende haberi okuyunca hem düşündüm hem kızdım.cehalet ve rezalet başka bişi diyemiyorum.

pınar66
14.11.2007, 12:53
Böyle bi salaklığa nasıl bi yorum yapacağımı bilemiyorum.Sapıklığı bir kılıfa sokmak özellikle inançlara bağlamak dünyada olabilecek en saçma şey ve inananların olmasıda ayrıca iğrenç birşey.

Bunun insanlıkla alakası yok insanı insan yapan özeliik düşüncedir düşünemiyor ve mantığını kullanamıyorsan zaten insan değilsindir.Bu saçmalıkta insan olmamaya bir örnektir.

Serhatlı
14.11.2007, 13:48
Daha önce bundan 1 yıl önce açılmış 7 yaşındaki kızı köpekle evlendirdiler (http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=22880) adlı bir konu mevcut olsada yeni bir konu açmak istedim.Bu sefer söz konusu yer yine Hindistan.Doğrusu bize çok saçma ve komik geliyor ama onların inançlarında böyle birşey normal olcakki sıkça karşılaşılabiliyor böyle durumlarla.

Köpekle evlenen adamın düğün fotoğrafları

YENİ DELHİ - Hindustan Times’ın haberine göre, P. Selvakumar adlı adam, düğün töreni için yıkanan ve turuncu bir sari giydirilen Selvi adındaki sokak köpeğiyle Tamil Nadu eyaletindeki bir Hindu tapınağında “dünyaevine girdi”.

Selvakumar, 15 yıl önce iki köpeği taşlayarak öldürüp leşlerini bir ağaca astığından beri rahat yüzü görmediğini anlattı. Selvakumar, “Bu olaydan sonra kollarım ve bacaklarım felç oldu, kulaklarımdan biri duymaz hale geldi” dedi.

Bir astroloğun hastalıklarından kurtulmasının tek yolunun bir köpekle evlenmesi olduğunu söylemesi üzerine Selvakumar kendisine bir dişi köpeği eş seçti.

http://www.ntvmsnbc.com/news/275932.jpg

Hindistan’ın kırsal kesimlerinde laneti kovduğuna inanıldığı için köpek veya diğer hayvanlarla evliliklere zaman zaman rastlanabiliyor.

demek ki batıl vede hurafe düşünceler sırf bizlere has değil bence psikolojık bir etki altında kalmış hindistan gibi bir yerde niye kadın la evlenmemiş ki kadın nasılsa çalışdırarak onu felç olan yerlerini iyileşdirirdi sesiylede sağırlığını giderirdi:biggrin:

yagmur12
14.11.2007, 14:01
Hadi adam akli dengesini yitirmiş, biri onu bir nevi yadsıyalım ama çevresindekilere ne demeli bilemiyorum. Çoklu bir sapıklık... Geri kalmışlığın, cehaletin ve sapıklığın en uçlarda yer alan rezaleti!

Alevimen
14.11.2007, 14:09
hö?
Önce kız evleniyor diyorsunuz sonra adamın düğün fotoğraflarını diyorsunuz, Türk medyası işte amatörler ne dediklerini bile bilmiyorlar. Burda yorum yapanın çoğuda bilmiyor yada ben yanlış okuyorum..

Bu arada doğru hatırlıyorsam köpeği kıza almışlar, inançlarına göre kötü bir bela kızın üstündeymiş bu bela/büyü ancak köpekle evlenirse bozulurmuş.

Serhatlı
14.11.2007, 14:16
hö?
Önce kız evleniyor diyorsunuz sonra adamın düğün fotoğraflarını diyorsunuz, Türk medyası işte amatörler ne dediklerini bile bilmiyorlar. Burda yorum yapanın çoğuda bilmiyor yada ben yanlış okuyorum..

Bu arada doğru hatırlıyorsam köpeği kıza almışlar, inançlarına göre kötü bir bela kızın üstündeymiş bu bela/büyü ancak köpekle evlenirse bozulurmuş.

ayrıca eş olarak seçdi diyor yazıda

tavsiye edende astrolog olduğuna göre demek ki büyüylede alakası vardır

yagmur12
14.11.2007, 14:21
hö?

Siz yanlış okumuşsunuz. :)

Bir yıl önce aynı konu açılmış ve bir yıl önceki olayda 7 yaşındaki bir kızla köpeği evlendirmişler!
Şimdi ise; olay yine Hindistan'da geçiyor ama bu kez adam evleniyor...

Alevimen
14.11.2007, 14:26
Siz yanlış okumuşsunuz. :)

Bir yıl önce aynı konu açılmış ve bir yıl önceki olayda 7 yaşındaki bir kızla köpeği evlendirmişler!
Şimdi ise; olay yine Hindistan'da geçiyor ama bu kez adam evleniyor...
Evet tahmin ettiğim gibi ben yanlış okumuşum :pinch:
Orda ne çok köpekle düğün varmış, insan resmen şaşırıyor :wacko:

zarali
14.11.2007, 14:37
ne gerek var bu konunun üstünde bu kadar durmaya

cehalettin en alt safasi....burasi hindistan inege de taparlar

köpege de.........

alidendir
14.11.2007, 15:06
bence çok sade bir tören olmuş...:):) hehhe heee
gelin yanlız kalmış, diğer sokak köpeklerinide düğüne çağırabilirlerdi.maksat gelin yanlız kalmasın...takı olayıda çok az olmuş canıııım:) bir çiçekle geçiştirmişler...gelinin yüzündeki hüzünde dikkat çekiyor :):) baba evinden uzaklaşıyor tabi...ayrıca iki gün sonra bir haber daha okursanız şaşırmayın hiç: köpekle evlenen adamın hazin sonu; kendisini aldatan eşini(köpeği) boğarak öldürdü.cesedinide ağaca astı diye... hayır bu sefer adam daha çok lanetlenecek :):):)
şaka bir yana saçmalık bu...
insanlar inançlarını hiç sorgulamıyor çünkü din gibi güçlü bir olgu sorgulanamaz...insanlara sesleniyorum: lütfen biraz daha mantıklı olun aklınızı kullanın artık...
saygılar.

spartacus
14.11.2007, 16:48
İnsanla hayvan arasındaki farklılığı ve ayrımı yapmak bu ülkede kültür devrimi sorunudur. Gericiliğin kökleri asırlar öncesine dayanan bir olgudur. Bugün Hindistan dağlarında Maoist gerillaların yaktıkları devrim ateşi bozkırları tutuşturmaktadır. Kökleri çok eskiye dayanan gericiliği ve feodal kültürü bir tek alt etmenin formülü Hindistan'da Maoistlerin başlattığı halk savaşıdır.

zarali
14.11.2007, 18:16
bu cehalettende öte .....bunu tartismanin alemi nedir.....

igrenc birsey

konusulacak baska konu mu kalmadi....

sıma rında
14.11.2007, 18:48
Harıka bır cevaptı ulkemızı bır derınden ınceleyelım de görelım asıl bızım ulkemızde ne gerıcılıkler var ve bu konu ıcın konusmak gereksızdı bu konular konusuldukca artar

erkan2434
14.11.2007, 18:52
inan mış keşke gerçek inanışlarımızda d bu kadar fedekar olbilsek

yaparsan zülüm bulursun zülüm

maviyarinlar
14.11.2007, 19:23
tüm dinlere saygımız olmalı diyicem ama bu mantık dışı bir şey ,
mantık dışı olan bir şeyde dinde de olsa kabul edilmemeli, olsa olsa uydurmadan başka bişey değil...

keçecili_kız
14.11.2007, 20:04
bu adam türkiye'de olacaktı valla taksim meydanında taşa tutarlardı.yokya gözünü seviyim bizimkilerin bu kadar da cahil değiliz dimi.yok yani benim bilidiğim kadarıyla böyle saçmalıklar.inancın da bi sınırı olmalı kardeşim

sausen
14.11.2007, 20:07
Merhaba,

Çok ilginç bir olay gerçekten...
İnsanın şaşırmaması elde değil.

Saygılarımla...

yoldaş24
14.11.2007, 20:20
Allah mutlu mesut etsin bir yastıkta kocasınlar...Darısı sevipte kavuşamayanların başına.

EREN izm
14.11.2007, 20:25
bize göre saçma ve garip gelsede onlara karşı dogal bi durum galiba. ilginç..