Orijinalini görmek için tıklayınız : Halay SHow(gazinin gençleri-klip)
başkabirdünya 22.11.2007, 17:17 ülkenin en hareketli mahallesinin,gazi mahallesi'nin en hareketli gençleri :)
karaço (elazığ dik)
http://www.youtube.com/watch?v=hlaBd9OyLtw
şemame (nare)
http://www.youtube.com/watch?v=Ion8mMwhamY
sivas dik, çepki, rişvan v.s
http://www.youtube.com/watch?v=E89N6zgf8Dg
üç ayak (delilo)
http://www.youtube.com/watch?v=wCNUQzD77y0
başkabirdünya 22.11.2007, 17:23 biraz daha eğlence ...
[COLOR="Red"]misket
http://www.youtube.com/watch?v=78kOGYufcuE
maviyarinlar 22.11.2007, 18:59 oh ohhh izlerken orda olmak istedim valla
:biggrin:
NiEvRoS_KaLiS 22.11.2007, 19:22 ohhh ohhh çatara pataraa kop kop kop:) valla süper ya . bende orda olmak isterdim :( çokk eğlenceli görünüyor.. kıskandım yaf..:(
Video bölümüne taşıdım.
Emek verilmiş belli, eline sağlık güzel videolar.
Sarıgaziden selam gazili gençlere.
başkabirdünya 23.11.2007, 16:13 oh ohhh izlerken orda olmak istedim valla
ohhh ohhh çatara pataraa kop kop kop valla süper ya . bende orda olmak isterdim :( çokk eğlenceli görünüyor.. kıskandım yaf..:(
madem bu kadar seviyoruz ileriki zamalrda HALAY PARTİSİ yaparız forum olarak:lol: :lol: :clap:
süper olmus ya cok ama cok keyifli gaziye sık geliyorum tam olarak nerde toplanıyonuz.....
başkabirdünya 23.11.2007, 16:28 süper olmus ya cok ama cok keyifli gaziye sık geliyorum tam olarak nerde toplanıyonuz.....
yer buluruz toplanırız bir yerde
davul zurnanın sesine gideriz:biggrin:
toplantı konusunda ciddimisiniz??
NiEvRoS_KaLiS 23.11.2007, 16:29 madem bu kadar seviyoruz ileriki zamalrda HALAY PARTİSİ yaparız forum olarak:lol: :lol: :clap:
evet aslında çok iiyi bir fikir..gerçi biz sizin kadar oynamayız ama arada kaynarız.:biggrin: :biggrin: :biggrin:
yer buluruz toplanırız bir yerde
siz harbi davul zurnanın sesine gidiyonuz galiba...bizde geliriz davul zurnanın sesine...nede olsa sivaslıyız....:36_7_8:
başkabirdünya 23.11.2007, 21:00 siz harbi davul zurnanın sesine gidiyonuz galiba...bizde geliriz davul zurnanın sesine...nede olsa sivaslıyız....:36_7_8:
davul sesine gidilirmi?? :)
gidilmez ama konu halay partisi olunca başka alternatifimiz yok herhalde
yada kendimiz söyleyip kendimiz oynayacağız...
davul sesine gidilirmi?? :)
gidilmez ama konu halay partisi olunca başka alternatifimiz yok herhalde
yada kendimiz söyleyip kendimiz oynayacağız...
niye gidilmezmi davul zurnanın sesine..:)
gidilir konu halay partısı olunca......
güzel paylasim sagol
ama ellik yok ellikkkkk :)
yaralı gölge 23.11.2007, 21:37 madem bu kadar seviyoruz ileriki zamalrda HALAY PARTİSİ yaparız forum olarak:lol: :lol: :clap:
haklısın süper olur ben de ordalsaydım keşke gazide
başkabirdünya 24.11.2007, 11:56 güzel paylasim sagol
ama ellik yok ellikkkkk :)
elliğide senden bekliyoruz
biz bilmiyoruz onu..
NiEvRoS_KaLiS 24.11.2007, 14:44 yer buluruz toplanırız bir yerde
pazar gününe denk gelecek bir organizasyon yaparsanız, imkanı olan herkes gelir bence..:rolleyes: :rolleyes: tabii biletli olmamak kaydıyla:biggrin:
başkabirdünya 26.11.2007, 00:10 pazar gününe denk gelecek bir organizasyon yaparsanız, imkanı olan herkes gelir bence..:rolleyes: :rolleyes: tabii biletli olmamak kaydıyla:biggrin:
organizasyonu sana bırakıyorum
yani sana güveniyoruz ben varım :)
varmı başka ''BEN DE VARIM'' diyen????
NiEvRoS_KaLiS 26.11.2007, 10:45 organizasyonu sana bırakıyorum
yani sana güveniyoruz ben varım :)
varmı başka ''BEN DE VARIM'' diyen????
:rolleyes: ama olay gazi de geçiyor arkadaşım sen de orda yaşadığına göre senin oraganize etmen gerek.. şaka bi yana biletli bir parti bile olabilir aslında .. eminimki çok ilgi olacaktır. tabi önce forumdan gelcekek arkadaşları kesinleştirmek gerek.. :cool:
başkabirdünya 26.11.2007, 11:31 :rolleyes: ama olay gazi de geçiyor arkadaşım sen de orda yaşadığına göre senin oraganize etmen gerek.. şaka bi yana biletli bir parti bile olabilir aslında .. eminimki çok ilgi olacaktır. tabi önce forumdan gelcekek arkadaşları kesinleştirmek gerek.. :cool:
gazide olması biraz güç olur
çünkü gazi mahallesi istanbulun geneline uzak olan bir bölgedir
merkezi bir yerde etkinlik olursa katılım daha yüksek olur
yani bende çok isterim gazide olmasını
fakat geleceklerin(tabi gelen olursa :) )
görüşleride önemli..
Serhatlı 26.11.2007, 17:30 Gerçekten güzel bir paylaşım olmuş oynayanların eline koluna ayağına sağlık
NiEvRoS_KaLiS 27.11.2007, 13:22 gazide olması biraz güç olur
çünkü gazi mahallesi istanbulun geneline uzak olan bir bölgedir
merkezi bir yerde etkinlik olursa katılım daha yüksek olur
yani bende çok isterim gazide olmasını
fakat geleceklerin(tabi gelen olursa :) )
görüşleride önemli..
bence gelmek isteyenlere yer o kadar da sorun olmaz..istanbul da yaşayan ve parti yanii toplantıya müsait yeri olan bir arkadaş varsa.. bu konuda yardımcı olursa seviniriz.. sonuçta biletli bişi olursa sadece forum içi arkadaşların gelmesine de gerek kalmaz.. halka açık bişey olur:)ama ilk tercih gazi mah. olursa çok iyi olur .. çünkü ilk ordan çıktı fikir..
ufuk2235 05.12.2007, 13:49 çok güzel ....tek kelimyle muhteşem..
başkabirdünya 06.12.2007, 12:58 bence gelmek isteyenlere yer o kadar da sorun olmaz..istanbul da yaşayan ve parti yanii toplantıya müsait yeri olan bir arkadaş varsa.. bu konuda yardımcı olursa seviniriz.. sonuçta biletli bişi olursa sadece forum içi arkadaşların gelmesine de gerek kalmaz.. halka açık bişey olur:)ama ilk tercih gazi mah. olursa çok iyi olur .. çünkü ilk ordan çıktı fikir..
kimseden ses çıkmıyor...
en iyisi önümüzdeki süreçte güzel bir konser veya etkinlik olursa buluşma yeri olarak onu seçeriz
hem daha güzel geçer diye düşünüyorum
bi kere bizim mahallenin gençleri daha iyi halay çekiyooo:D
şaka bi yana can çok güzel olmuş ya emeğinize sağlık; her gününüz böyle olsun....
NiEvRoS_KaLiS 06.12.2007, 17:45 kimseden ses çıkmıyor...
en iyisi önümüzdeki süreçte güzel bir konser veya etkinlik olursa buluşma yeri olarak onu seçeriz
hem daha güzel geçer diye düşünüyorum
ya yer ayarlamak sorun değil aslında ama katılımın ne kadar olacağı meçhul olduğu için risk alınmaz..:) ve haklısın.. etkilik konser konusunda... bencede iyi olur..:thumbup1:
videolar çok güzel olmuş eline sağlık...
Uzun zamandır halay çekmiyorum bu hafta sonu bir düğün var ama istediğim gibi geçmez büyük ihtimal halay partisine bende varım... :)
|