Orijinalini görmek için tıklayınız : Bingöl'de bir er şehit

TuFaN58
25.11.2007, 18:42
PKK'ya yönelik yürütülen operasyonlarda kafasına taş düşen bir asker şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre, Kığı 17. İçgüvenlik Piyade Alay Komutanlığı askerlerinin Kiğı ilçesi kırsalında yürüttükleri operasyonlarda kayalık bir alandan yuvarlanan bir taş, Piyade Er Erkan Daş'ın kafasına isabet etti. Daş, olay yerinde şehit oldu. Otopsi yapılmak üzere Bingöl Devlet Hastanesi'ne götürülen Kars Kağızman nüfusuna kayıtlı Daş'ın cenazesi, 49. Motorlu Piyade Tümen Komutanlığı'nda yapılacak törenin ardından memleketine gönderilecek.

xolxol_12
25.11.2007, 19:09
Çok ilginç.
Acaba tesadüf mü ?
Bizim Kiğı-Yayladere tarafında taşlıklar çoktur şu aylardada sert esen rüzgarlar var ama böyle bir tesadüfün olmasına insanın aklı el vermiyor...
Toprağı bol olsun...

huseyn
25.11.2007, 19:18
daha önce de yıldırım çarpan 2 asker ölmüştü hatırlarsanız.. bana biraz garip gelmeye başladı bu ölümler...

Xece
25.11.2007, 19:36
Benim haberlerde izlediğime göre ise tırmanış yaparken olmuş.20 yaşındaki tecrübesiz er tırmanışı ne bilsin çok övündükleri uzmanlar bordo berelileri nerde neden gariban eğitimsiz halk çocukları önden gidiyor.Ayrıca bu erin Kars Kağızman nüfusuna kayıtlı olması önceki gün ellerinde el bombası patlayıpta hayatının baharında solan gençlerinde Kürt kökenli olması biraz düşündürücü geldi.Nede olsa en iyi asker ölü asker ve ölen askerler Kürt kökenli olunca daha iyi propaganda yapıyorlar.Sonuç ne olursa olsun benim düşündüüm gibi yada başka şekilde bu gencecik insanları yitirmek çok acı...

huseyn
25.11.2007, 19:39
Benim haberlerde izlediğime göre ise tırmanış yaparken olmuş.20 yaşındaki tecrübesiz er tırmanışı ne bilsin çok övündükleri uzmanlar bordo berelileri nerde neden gariban eğitimsiz halk çocukları önden gidiyor.Ayrıca bu erin Kars Kağızman nüfusuna kayıtlı olması önceki gün ellerinde el bombası patlayıpta hayatının baharında solan gençlerinde Kürt kökenli olması biraz düşündürücü geldi.Nede olsa en iyi asker ölü asker ve ölen askerler Kürt kökenli olunca daha iyi propaganda yapıyorlar.Sonuç ne olursa olsun benim düşündüüm gibi yada başka şekilde bu gencecik insanları yitirmek çok acı...

tamamen katılıyorum; şimdiye kadar birçok asker rehin alınmıştı ama son dönemde rehin alınan 8 askerden 6 sı dtp'li olunca işin rengi değişti ve üst düzey yöneticiler sağ olduklarına sevinmek yerine "ölmeliydiler" diye faşizan açıklamak yapmada geri durmadılar. yani askerlerin kökeni değiştikçe durum da değişiyor..:mad:

suveydiyeli
25.11.2007, 19:57
PKK'ya yönelik yürütülen operasyonlarda kafasına taş düşen bir asker şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre, Kığı 17. İçgüvenlik Piyade Alay Komutanlığı askerlerinin Kiğı ilçesi kırsalında yürüttükleri operasyonlarda kayalık bir alandan yuvarlanan bir taş, Piyade Er Erkan Daş'ın kafasına isabet etti. Daş, olay yerinde şehit oldu. Otopsi yapılmak üzere Bingöl Devlet Hastanesi'ne götürülen Kars Kağızman nüfusuna kayıtlı Daş'ın cenazesi, 49. Motorlu Piyade Tümen Komutanlığı'nda yapılacak törenin ardından memleketine gönderilecek.
.........
........
Bu topiği açarken haberi olduğu yazmışsınız ve kendi düşüncenizi yazmamışsınız........

Sizin yorumunuz nedir???????

suveydiyeli
25.11.2007, 20:06
tamamen katılıyorum; şimdiye kadar birçok asker rehin alınmıştı ama son dönemde rehin alınan 8 askerden 6 sı dtp'li olunca işin rengi değişti ve üst düzey yöneticiler sağ olduklarına sevinmek yerine "ölmeliydiler" diye faşizan açıklamak yapmada geri durmadılar. yani askerlerin kökeni değiştikçe durum da değişiyor..:mad:
.........
.........
Aynen katılıyorum size.....Esir askerlerin kaçırılmasıyla ilgili açılan topiklerde tepkimizi yeterince dile getirdik.....Şu an onlarla ilgili haberlerde verilmiyor..Dikkatler tamamen başka yönlere çekildi,..

baran62
25.11.2007, 20:19
ister taş düşsün ister başka bir şey olsun bir hayatın bitmesi hele 20 yaşında bir yiğidin toprağa düşmesi çok ama çok acıdır.
kim bilir hangi ananın yüreğini hangi babanın ocağını yaktı da gitti o yiğit
herkese selamlar ve saygılar

xolxol_12
25.11.2007, 20:22
Olay tırmanış yaparken olmuşsa bizim Kiğı'nın günahını almayın ya :D
Bende üzülüyordum bizim memlekette şu olaylar bitsin artık diye...

TuFaN58
27.11.2007, 16:23
daha önce de yıldırım çarpan 2 asker ölmüştü hatırlarsanız.. bana biraz garip gelmeye başladı bu ölümler...

evet bana'da çok garip geldi.

TuFaN58
27.11.2007, 16:25
.........
........
Bu topiği açarken haberi olduğu yazmışsınız ve kendi düşüncenizi yazmamışsınız........

Sizin yorumunuz nedir???????

benim yorumum

çok garip geldi.birileri vurmuşta olabilir.

spartacus
27.11.2007, 16:44
Bilindiği gibi PKK hakkında açılan topikler forumun 25. kuralına takılıyor. Bu nedenle kazana göndermek durumundayım.

Forumun 25. Kuralını hatırlatmak isterim:

Tecrübelerimize göre PKK hakkında mesajlarda tamamen kaos oluşmaktadır, bu nedenle forumda PKK hakkında yorum yazmak genel olarak yasaktır, yorumun içeriği önemli değildir, olumlu veya olumsuz yorumların tümünü sansürlemek zorundayız. Seviyeli biçimde tartışmalar, hoşgörü ile karşılanabilir.

AnGeNehM
27.11.2007, 20:24
Teşekkürler spartacus

Allah rahmet eylesin ne diyelim.Şimdi anası babası vatan saolsun,önce vatan diyorlardır kimbilir.Nerden bileceklerki nasıl öldüğünü niye öldüğünü.Yok birinin elinde el bombası patlıyorda 2 kişi ölüyorda yok birisi kayalıklardan düşüyorda.Çatışmada ölen asker yok maşallah.
Vatan saolsun diye gittiğiniz askerlikte yemediğiniz dayak yemediğiniz küfür kalmıyor.Yattığınız yerler lavabolar....Ama vatan saolsun :)

Eskiden olsa neyse ne koşullarda askerlik yapıldığını duyuyoruz biliyoruz az çok.Ama 21. yy devlet bütçeleri gani askerin hali ise vahim..