AnGeNehM
27.11.2007, 04:16
Halkı öyle bir tufaya düşürmüşler ki insanlar ne dediğini bilmiyor!...
http://www.internethaber.com/images/news/33128.jpg
Biri size Türkiye'den Mısır Piramitleri kaçırıldı derse.. Böyle bir sokak ropörtajı yapmışlar ve çıkan sonuç çok komik...
http://www.youtube.com/watch?v=_NkXoZRwoNc&eurl=http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=115591
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diye buna denir.Gerçekten çok komik daha öncede izlemiştim bunu ama şimdi tekrar biryerde görünce paylaşmak istedim.
bu halkı bu duruma getirenler utansın, açlık ve yoksullukla karşı karşıya gelen bir halk bilgi edinme olanağımı olur?.
vatandaşa gereken olanaklar yaratılıp sorgulama örenme bilgilenme konusunda eytim ve öretim verilmiş olsaydı insanlarımız bu kadar bilgisiz olmazdı.
saygılarımla.
xraymen65
27.11.2007, 10:01
Ya adamlar şakamı yapıyor:D :D kamera şakası yani:D Gece-gündüz gelin-kaynana,anne-oğul,elti-baldız ve hopstar,topstar,megastar,hiperstar gibi tamamen ahlaktan,etik değerlerden,saygıdan,sevgiden ve gerçeklerden uzak,amacı halkı yozlaştırmak olan saçma sapan televizyon programları bir ülkede ilk sırada izleniyorsa,ortalama olarak yılda 1000 kişi 1 kitap okuyorsa,"siz gençlerimiz için yeni üniversiteler açtık" diyipte iş istihdamı yaratmayan ve gençleri işsizliğe sürükleyen,eğitimin tamamen "paran varsa oku kardeşim" anlayışına döküldüğü bir eğitim sistemi varsa ve son olarak bir üniversite mezununu sadece "diploma" almak için ve daha rahat hayatım olsun diye okuyorsa bu videodaki anlatılmak istenen durum pekde garip karşılanmamalı:)
allhım toplum olarak nekadar olayların bilincindeyiz gerçekten acınacak bi halimiz var cihan tşk güzel bi konu sistemin deyişmesi şart okuyan kişilerde boşta kalıyo
çünkü devlet sözleşmeli çalıştırmayı kar sayıyor halbuki insnaların duyguları insnalıkları herşeyi sömürülüyo parası olan zaten zengin aga paşa olan yoksul fakir halka oluyo bukadar bilgisis olmamızda normal
xraymen65
27.11.2007, 12:16
allhım toplum olarak nekadar olayların bilincindeyiz gerçekten acınacak bi halimiz var cihan tşk güzel bi konu sistemin deyişmesi şart okuyan kişilerde boşta kalıyo
çünkü devlet sözleşmeli çalıştırmayı kar sayıyor halbuki insnaların duyguları insnalıkları herşeyi sömürülüyo parası olan zaten zengin aga paşa olan yoksul fakir halka oluyo bukadar bilgisis olmamızda normal
:) :) e bide teşekkür butonuna bassaydın:D
horasan66
27.11.2007, 14:07
Yazıklar olsun bu nedir ya. birde amcam tarih öğretmeniyim diyor. ee sen bu adamlara türkler şöldir türkler böledir diye zamanında ver gazı ver gazı işte sonuç bu. Eğitim aksak tamam bunu kabul ederim ama bu kadar olmaz ya. nasılda bilmiş bilmiş konuşuyorlar allah aşkına nedir bu ya. nasıl olurda sen buna inanabiliyorsun buna yorum yapabiliyorsun. bilmiyorsan sus kardeşim bilmiyorum de geç. yazık yazık bu millete çok yazık utandım yani kendimizden utandım. ne demeliki buna ya şoktayım yani
sebep her neolursa olsun,insanların cehaletini dalga veya şaka konusu yapmamalıyız.o insanlar hakkında yorumlar yapılıyor..cehalet sadece kendi sucları deil belki bir suc bile deil.hem kamera sakalarına hemde bu tarz halkı kucuk dusurucu programlara karsıyım.o insanlar kimbilir yakınlarından ve cevrelerinden nasıl tepkiler alacaklar.kişilik haklarına saygılı olmak toplumsal bir yukumluluktur.halkımızın ne derece cahil oldugunu bu yolla kanıtlamaya calısan medya once kendini duzeltmeye baksın..haftada 50 tane dizi koymasın yada halkı bilinçlendirmek cok umurlarındaysa kardan biraz kısıp yararlı işler yapsınlar.
menekse03
27.11.2007, 14:54
komedi ya bu şaka olmalı
gercekten halkımızın bılınçsızlıgıne bak a pes dogrusu başka bışey demıyorum olmayan bışey üzerıne yorum yapılıyor aman allahım
can dostum58
28.11.2007, 17:18
Turk halkın ne kadar cahıl ve olaylara karsı duyarsız oldugunu gosterıyor.Bu goruntuler 1996 yılında cekılmıs, bız 2007 yılında olsak da hıc bırseyın degısmedıgını belkıde daha kotu durumda oldugunu dusunuyorum.hala ınsanlarımız olaylara karsı tepkılerını gostermekten korkuyor.genclerımızde kendılerını gelıstırmıyor ulke hacı hocalara kaldı :osama: ne dıyım uyan artık turkıye..
gerçeğehü
03.12.2007, 14:17
insanlara bak.korkunç yaa.ağızlarından çıkanı kulakları duymuyo.kaçakçılığın türü bile belli.deniz yoluylaymış.bide o sondaki tarih öğretmenine ne demeli.yazık yazık...