Orijinalini görmek için tıklayınız : Nefret Ediyorum.. Nefretinizi, kininizi, sinirinizi... Anlatın anlatabildiğiniz kadar

Alevi_CeM_58
02.12.2007, 23:41
mesela suan benım msn acılmıo delırcem allalaaaa :cursing:

ErCaN_Wien
02.12.2007, 23:54
beni en cok sinir eden bizim millet neden billesemiyor hatta tam tersine günden güne bölünüyor bu beni bir gün ciltirtacak

ikinciside bu ülkede aleviler ne yaparlarsa yapsinlar hep hor görürüyorlar
aleviler hep ikinci sinif insan yerine koyulmasi
alevilerin haklarinin verirmesi
vs..

Alevi_CeM_58
02.12.2007, 23:58
beni en cok sinir eden bizim millet neden billesemiyor hatta tam tersine günden güne bölünüyor bu beni bir gün ciltirtacak

ikinciside bu ülkede aleviler ne yaparlarsa yapsinlar hep hor görürüyorlar
aleviler hep ikinci sinif insan yerine koyulmasi
alevilerin haklarinin verirmesi
vs..

alevıler hor goruluyor bu dogru ama buda bızım yanlıs kararlar vermemıze veya kotu dusunmemız anlamına gelmıyor onlar oyle dusundukce bızler daha da guclenmelıyız can eger sen yaptıgının ıyı oldugunu dusunuyorsan baskasının senın hakkında ne dusundugu pek de onemlı degıl bence.....

renat
02.12.2007, 23:59
bu ülkenin bu düzeninden ve AKPden nefret ediyorum
kinci olmadığım için kimseye kinim yoktur

alenya
03.12.2007, 00:03
önyargılı insanlardan,yobazlardanyüzeysel insanlardan,emperyalizmden,faşistlerden nefret ediyorum.say say bitmez aklıma gelince gene yazarım:devil2:

BerfeM
03.12.2007, 00:04
mesela suan benım msn acılmıo delırcem allalaaaa :cursing:

hızınıza yetişemedim kaç topik açtınız bugün sayısını ben şaşırdım..biraz dinlenin isterseniz...

Alevi_CeM_58
03.12.2007, 00:06
hızınıza yetişemedim kaç topik açtınız bugün sayısını ben şaşırdım..biraz dinlenin isterseniz...

valla herkes oyle dıyor tamam daha acmam merak etmeyın

Alevi_CeM_58
03.12.2007, 00:09
bu ülkenin bu düzeninden ve AKPden nefret ediyorum
kinci olmadığım için kimseye kinim yoktur

duzenden herkes sıkayetcı ama akp lıler harıc cunkı ıslerıne gelıyor hersey...kinci olmadıgına sevındım pek ıyı bırsey degıl .....

PirO_62
03.12.2007, 00:09
Gereksiz Konulardan Nefret Ediyorum. :)

Kazan.

İyi Forumlar.

BerfeM
03.12.2007, 00:10
valla herkes oyle dıyor tamam daha acmam merak etmeyın

benim açmayın gibi kesin bir tavrım olamaz size karşı..sadece çok hızlı gidiyorsunuz demek istedim..hem takibi zor olur,hem bir günde çok fazla topik açmak hoş değil kanımca..

sevgilerle..
iyi forumlar...