Orijinalini görmek için tıklayınız : Aleviforum Onur Ödülleri
PoyrazıM_24 06.12.2007, 17:21 yaw neden dört dal da sınıflandırmışsınız..
1.ondan forumun en delikanlısı
2.forumun en kibarı
3.forumun en sinirli adamı
4.forum en yakışıklısı
5.forumun en kilolosu
6.forumun en çok konuşanları
7.forumun en uzunu
ben bu dallarda adayım:D:D
herkes aday olduğu dalları bildirsinn:D:Daheyyyy teyyy:D:D:D
izmir_35 06.12.2007, 17:28 ödül alan canları kutluyorum son iki kişi ödülü gercekten haketmişdir kutluyorum
Lazoşa_62 06.12.2007, 18:34 Tarafımdan art niyet taşıdığından silinmiştir.Forumdan özür diliyorum
ödül alan arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim
suveydiyeli 06.12.2007, 19:08 4. Ödül
Forumda Samimi, espirili ve sempatik tavırları ile kendilerini sevdiren. Ve bu anlamda ödülü hakeden iki üyemizi de tebrik ediyorum. Zaten bir çoğunuzda anlamışsınızdır. Olsun benim için hala heyecanlı oluyor.
http://www.aleviforum.com/bilder/awards/z-kelebek.gif Espirili üye - Sempatik -- Garaoglan (http://www.aleviforum.com/member.php?u=21342) ve vitamin (http://www.aleviforum.com/member.php?u=11763)
Şu anlık son ödülümüzle beraber diğer üyeleride tekrar tebrik ediyorum. Uygulamamız belirli aralıklar ile Farklı kriterler veya aynı ödüller ile elimizden geldiğince objektif bir şekilde üyelerimize sunulacaktır. Forumda bulunan ve bu sevdaya sahip çıkan bütün canlarımıza teşekkürler.
Aleviforum Yönetimi Adına,
PirO_62
İyi forumlar.
.............
.............
İsabet olmuş bence.......:devil2: :devil2: :devil2: TEBRİKLER Garaoğlan ve Vitamin........
Baran336 06.12.2007, 19:27 ödül alan canları kutluyorum son iki kişi ödülü gercekten haketmişdir kutluyorum
Yani Ödülü Hak etmeyenler mi var diyorsunuz?
Aciklarsaniz seviniriz...
evet gelelim konumuza ödülde sempatiklik ve espriyi görünce
aklıma ilk kendim geldim akşam 22.30gibi elektrik gidince ben yattım sabah uyandığımda betül ablanın mesajıyla aldım ilk tebrik ve haberimi genelde komik ve esprili olduğumn söylenirdi ama ilk kez tescillendi ::biggrin: )
4kere adaptasyona alındıktan sonra kurdela üstüne mod şimdide kelebek derken ne varsa alacaz gibi geliyor
ödülü layık görüp verenlere teşekkür ederim teşekkür ve tebrik edenlerede teşekkür ederim:biggrin: :)
bu siteye ilk giriş amacım kendi insanımı tanımaktı gerçektende sanal dünyada gerçek dünyadakinden daha gerçek dostlar abiler ablalar edindim bu foruma ve kurucusuna böyle bi ortamı oluşturduğu için teşekkür ederim(normal şartlarda hayatta etmem bakmayın denk geldi:) görmezsem özlediğim insanlar var artık çok şey kazandırdı bana burası şimdide kurdela çok duygulandım sevenim sevdiğim çok bunu ilerde evlendiğim zamanı düşünüyorum baya bi altın gelecek bana:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: neyse konumuz bu değil duygulandım yani uzun zamandır böyle hissetmemiştim kendimi
hele coşkun abiyle paylaşmak ayri bi duygu
ben burdan coşkun abiye sesleniyorum abicim bak biz ödülde aldık bu espri konusunda artık eleğimizi asalımespri yapmayalım kenara çekilelim gençlerin önünü açalım :lol: :lol:
Beşiktaşli58 06.12.2007, 20:46 Evet, gençlerin önünü bir açin yav. Dev oldunuz gidiyorsunuz masallah.
Sizden baska kim alabilirdi ki zaten bu ödülü (ben hariç)? :biggrin:
Tebrikler :thumbup1:
izmir_35 06.12.2007, 22:59 Bağışla belkide kendime yediremedim.Ama inan üç arkadaşıda tanımıyorum.Almış oldukları ödülede herkesten çok sevindim.
Ama Sorum İkisi hak ediyorda hak etmeyen 1. cisini ne amaçla söyledin. Sizi begenerek ve severek yazılarınızı okuyorum. Ama yazdığınız yazı iki kolamak birini taşlamak gibi oldu.Sanırım yazdığın mesajı biraz daha açık yazarmısın.
'' Son iki kişi ödülü hak etmiş'' bunu biraz açıklarmısın..
Tekrar ediyorum sizleri begenerek izledigim birisiniz ve muhakkak bir açıklakanız olacak
demek isdediğim garaoglan ve vitamin bu ödülü layıkıyla aldı çünkü onlar gercekden öyleler diger arkadaşlara gelince tabiki onlarda hak ederek alldılar amacım onları eleşdirmek degil ama yine diyorum bu ödül garaoglanla vitamine çok yakışdı aaa herşeydede art niyet aramayın canım ödül alan herkesi kutladım zaten ayrım yapmadan diger yorumlarımıda okuyun lütfen saygılar
Sanliurfa 06.12.2007, 23:14 Ödül alan bütün arkadaşları tebrik ediyorum....
Garaoglan 06.12.2007, 23:31 ben burdan coşkun abiye sesleniyorum abicim bak biz ödülde aldık bu espri konusunda artık eleğimizi asalım espri yapmayalım kenara çekilelim gençlerin önünü açalım :lol: :lol:
[/COLOR][/B]
kimsiniz ??
ne istemistiniz ??
tamam aglama sanada bi imzasiz kartpostalimi gönderiyorum :w00t: :w00t:
http://www.praxisberatung.ch/images/Strichmaennchen1.jpg
kimsiniz ??
ne istemistiniz ??
tamam aglama sanada bi imzasiz kartpostalimi gönderiyorum :w00t: :w00t:
http://www.praxisberatung.ch/images/Strichmaennchen1.jpg
:confused1 :confused1
vitocum ve coşkun arkideşim.insanları ağlatmak çok kolay ama güldürmek çok zordur.siz zoru başaranlardansınız.iyiki varsınız.
Lazoşa_62 07.12.2007, 12:37 demek isdediğim garaoglan ve vitamin bu ödülü layıkıyla aldı çünkü onlar gercekden öyleler diger arkadaşlara gelince tabiki onlarda hak ederek alldılar amacım onları eleşdirmek degil ama yine diyorum bu ödül garaoglanla vitamine çok yakışdı aaa herşeydede art niyet aramayın canım ödül alan herkesi kutladım zaten ayrım yapmadan diger yorumlarımıda okuyun lütfen saygılar
izmir_35 arkadaşım. Benimsizin art niyetli olduğunuzu ima etmedim ve inanın bir art niyette düşünmedim.Evet kutlamişsınız sadece mesajınızı biraz daha şüpheleri ortadan kaldıracak şekilde olmasını istedim.
Beni biraz düşündürdü ve beni düşündüren bir mesaj art niyetli düşünen biri için bir malzeme olabilir.
Tekrar etmekten yarar görüyorum. begeniyle izlediğim ve okuduğum bir arkadaşımı art niyet ile yaklaşmam ve art niyet asla kullanmadım.:confused1
Bir açıklama beklemek art niyetse kusura bakmayın yazdığımı şimdi geri çekiyorum.:confused1
Lazoşa_62 07.12.2007, 12:46 253. sıdaki mesaja açıklama beklerken, arkadaşımın cevabımın art niyetle yazdımı düşündüğünden tarafımdan silinmiştir. Arkadaşlardan özür diliyorum.
izmir_35 07.12.2007, 13:22 253. sıdaki mesaja açıklama beklerken, arkadaşımın cevabımın art niyetle yazdımı düşündüğünden tarafımdan silinmiştir. Arkadaşlardan özür diliyorum.
özürdilemenize gerek yok abicim art niyeti kasıtlı yazmadım böyle bir soru sormanız gayet dogal benim hatam varsa ben özür dilerim sizi beyeniyle takip ediyorum saygılar:thumbup1:
ödül alan arkadaşları tebrik ederim.
Yazmistim bi kac kez:yinede Ödül alan herkezi kutluyorum burdan
aydıner32 07.12.2007, 15:10 ödüllendirmek veya ödülü almak fark etmez.bu forum da olanların hepsi ödülü aldı zaten.
herkeze hayattaki aldıkları ödüller için tebrikler..
Abi Scuter la idare et sen 2 ödül birden olmaz:p
Motor arızalandı serhat .... Geçen gün Muhammed Peygamberin soy kütüğünü sayayım dedim 11 de kaldım. 15 şe ulaşamadım valla.
Ben karışmam. Yöneticiler hemen ödülümü versin:p
Görünen köy kılanuz istermi. Aha ayna aha ben...
Ayna, Zahirden daha yakışıklısı yok bu forumda diyo:p
alevi_che 07.12.2007, 15:51 Motor arızalandı serhat .... Geçen gün Muhammed Peygamberin soy kütüğünü sayayım dedim 11 de kaldım. 15 şe ulaşamadım valla.
Abi senin ödülün belli,,,
Dünyanın en dinsiz müslümanı :)
Abi senin ödülün belli,,,
Dünyanın en dinsiz müslümanı :)
Bayıldım valla espirine :clap: :clap: :clap: :clap:
Ödül alan bütün arkadaşları tebrik ederim.
Lazoşa_62 07.12.2007, 17:09 Motor arızalandı serhat .... Geçen gün Muhammed Peygamberin soy kütüğünü sayayım dedim 11 de kaldım. 15 şe ulaşamadım valla.
:) selam kardeşim Zahir Sen bir ticaret adamısın. Ödüle gerek yok ki.
zaten epeydir bizleri ticaret uğruna harcıyorsun:biggrin: saka saka
Ben sana bir ödül göndereyim Zahir kardeş lütfen kabul et.
:108: veriyorum. Sevgilerimle
ödül alan canları bütün içtenligimle kutluyorom
deniz mavi 09.12.2007, 00:37 tebriklerr!!!!
alevigirl 09.12.2007, 02:21 ödül alan herkesi bende tekrar kutlarım...daha nice nice ödüllere...
Ali sağlam 09.12.2007, 18:10 Ödül alan tüm canları kutluyorum formumuz her geçen gün daha da kaliteli oluyor bu katkıyı sağlayan ve karşılığını da alan kardeşlerim elbette ödüllendirilecek tekrar tebrik ediyorum saygılarımla...
emekli95 12.12.2007, 22:46 Herkese merhaba,herkese tek tek hoşbulduk.Herkese sevgiler.
zazaozgun 13.12.2007, 16:04 hepinizi kutlarım...
leyla can 14.12.2007, 11:46 alalim yada almayalim yinede insan kendini iyi hissediyor bu forumda ...keske daha cok zaman olsad ilgilene bilsem ama tüm gün is olunca bu kadar..herkesi kutluyorum...
saygilar
bellatrix62 18.12.2007, 14:26 yeni olsamda,tanımasamda, ödül alan kardeşlerimi tebrik ederim.eminim ki aldıkları ödülleri fazlasıyla hak ediyorlardır..
10ur62 kardeşime bak..henüz 9 yaşında.sanada selam canım benim.
berfin06 20.12.2007, 14:10 ödül alanları tebrik ediyorum
selami 34 23.12.2007, 13:17 tebrik ediyorum arkadaşlar
başarılarınızın devamını dilerim
huseyin yanmaz 01.01.2008, 22:03 selam canlar yaylacıklı yokmu aranızda
|