Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatlıses'ten MHP'ye sürpriz ziyaret

Amedli
06.12.2007, 17:19
Seçimlerde Genç Parti'den İstanbul milletvekili adayı olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Yakın arkadaşlarıyla Çankaya semtinde bulunan MHP İzmir İl Başkanlığı'na gelen İbrahim Tatlıses, burada MHP İzmir İl Başkanı Musavvat Dervişoğlu tarafından karşılandı. Parti binasında yaklaşık 1.5 saat kalan Tatlıses'in burada Başkan Dervişoğlu ile birlikte öğlen yemeği yediği öğrenildi. Ziyaretin ardından parti binasından MHP İl Başkanı Musavvat Dervişoğlu ile birlikte çıkan Tatlıses, "Sayın Başkan benim 25 senelik dostum. Kendisini ziyarete geldim. Saygılar sunuyorum." diyerek kısa bir açıklamada bulundu. Tatlıses, gazetecilerin 'MHP'ye mi geçeceksiniz?' sorusuna ise 'Hayır' diyerek cevap verdi. Dervişoğlu daha sonra Tatlıses'i aracına kadar uğurladı. Tatlıses aracına giderken yolda kendisini gören hayranları sanatçının boynuna sarılarak öptü.

Tatlıses'i uğurladıktan sonra konuşan MHP İzmir İl Başkanı Dervişoğlu, Tatlıses'le 25 yıllık bir dostlukları bulunduğunu belirterek, "Kendisi İzmir'e bir televizyon kuruluşunun programıyla ilgili geldi. Ben de partiye davet ettim. Zaman ayırarak bizi ziyaret etti. Kendilerine çok teşekkür ederim. Herhangi özel bir konu yoktu. Biz onu seviyoruz, o da bizi seviyor. Bu vesileyle yan yana geldik." dedi. Dervişoğlu, 'Tatlıses'in MHP'de siyaset yapıp yapmayacağı' sorusuna ise, "İbrahim Tatlıses bir sanatçı. nereye transfer edeceğiz? Türkiye'ye mal olmuş çok önemli bir sanatçı. Tatlıses Türkiye'nin sevgilisi, biz de onu seviyoruz." dedi.

Varos edebiyati ile Halki sömürüp parasina para,ününe ün katan para sevdalisi sanatcilara dikkat etmeliyiz.Ibrahim Tatlises te onlarda biridir.Daha önce kendisinden paralarini tahsil etmeye gelen emekci,isci grubuyla nasil hareretci,kücük düsürücü olarak konustugunu duymustuk.Bu tür insan para icin her ipte oynarlar.Icra ettikleri sanat degil,para icin göz boyamadir.Örnek;Mahsun Kirmizigül,Emrah,Alisan...

eldorado
06.12.2007, 17:53
eminim kendinin halledemedği bir durumu siyasi yoldan halletmek için gitmiştir..mecliste genç parti olmayında artık elde ne varsa....

pazarcıklı
06.12.2007, 18:19
...o veya benzeri şahıslar, partiler, hiç farketmiyor, belli bir düzenin içine girdikten sonra, düşünceler, idealler, inançlar sadece yaptıkları işin üzerini örtüyor...

alenya
06.12.2007, 19:12
ibrahim tatlısesin siyasi istikrarsızlığı.madem arkadaşı dışarda görüşsün mhp binasını ziyaret ne olaki?yakında çıkar kokusu.rüzgar nerden eserse yaprak oraya dönermiş.

bektaşi44
06.12.2007, 20:02
İbrahim Tatlıses başka bir partiye gitseydi şaşardım .Mafyacılık oynamaya gitmiştir

dilket
06.12.2007, 20:08
devlet dışı güç(ülkücü-mafya-politikacı üçgeni)odaklarının ortağı olduğu bilinmelidir. geçmişte gün yüzüne çıkan olaylardaki kişilerin geçmişini ve yaptıklarını çıkarında onunda ne yediği ortaya çıkar zaten. bence olağan karşılanmalı.

Canan1
06.12.2007, 20:21
...o veya benzeri şahıslar, partiler, hiç farketmiyor, belli bir düzenin içine girdikten sonra, düşünceler, idealler, inançlar sadece yaptıkları işin üzerini örtüyor...

Iyi aksamlar
Evet,cok dogru söylüyorsun,bütün yapilan pislikleri örtbas etmek icin gidilir,parti kapilari calinir..hangi ideal olursa olsun,maksat:opertunist tavirlarla ilgiyi kendi pisliginden cekip ilgi odagina baska yerlere yönledirmektir....

Saygilarimla