Vurulduk ey halkım ! Unutma bizi...
Uğur Mumcu'yu ölümünün 13. yılında anıyoruz.
Konuşmacı: Dr. Erdal Atabek
Konser : Erdal Erzincan
Yer : Kadıköy Evlendirme Dairesi
Tarih : 21.Ocak.2006
Saat : 19.00
Ücretsiz olan bu etkinliğe tüm halkımız davetlidir.
Chp Kadıköy Gençlik Kolları
İstanbul'da oturan tüm canlara duyurulur!!
TheGodfather
19.01.2006, 14:59
Katılabilmeyi çok isterdim...İşyerimizi izin verirse mutlaka gidicem..
Bildirdiğin için teşekkür ederim ADam...İstanbulda oturan tüm canlar umarım iştirak ederler.
istanbulda olsaydik mutlaka katilirdik uzaktayiz malesef
bizlerde burada anariz
Gülcan Duru
20.01.2006, 14:22
katılmayı çok isterdım ama uzağız bizde buralardan bütün yüregımızle anarız
Saolun dostlar godfather umarım sende katılabilirsin.
Ayrıca organizasyon hakkında detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar benle burdan irtibata geçebilirler.
Canlar bu forumdan böle bir organizasyona daha çok ilgi lazım! Yeni Uğurlar kolay kolay çıkmıyo lütfen katılarak destek olun!
Serkan_Devrim
21.01.2006, 03:08
Canlar bu forumdan böle bir organizasyona daha çok ilgi lazım! Yeni Uğurlar kolay kolay çıkmıyo lütfen katılarak destek olun!
ne yazık ki katılamayacağım. istanbula gelmem mümkün değil. ama istanbulda dayılarım kesin katılırlar.
uğurlar olsun uğurlar olsun
hüzünlü bulutlar yoldaşın olsun
bir keskin kalem
bir kırık gözlük
yürekli yiğitlere
hatıran olsun
Uğur Mumcuyu saygıyla anıyorum.
Uğur Mumcu anılmasına anılmalı ancak mesele birazda bu anmayı yapanların ne kadar Uğur Mumcu olabildiklerindedir.Bana göre CHP gençlerinin bu saflığından en fazla ekmek yiyenler bir gecede delegeleri satın alarak kongre salonuna girenlerdir.
İşine geldiği gibi tüzük değiştirip,parti içi Demokrasiyi işlemez hale getirenlerle bu anmayı yapanlar mutlaka farklı olmalılar.Jandarma kontrolünde kurultay yapanlarla,kafasına göre aday belirleyenlerle,akrabalarını belediye kadrolarında işe alanlarla bu Uğur Mumcu anmasını yapanların farkları olmak zorunda.
Uğur Mumcu anması Uğur Mumcu OLMAYANLARIN DIŞLANMASI OLMALIDIR.
Organizasyonu başarıyla gerçekleştirdik katılan arkadaşlara teşekkür ederim çok anlamlı ve güzel bir geceydi. Uğurlar ola
Evet suskunlukların içinden yükselen her ses dikkatiçeker ama bu sesin yeni seslerle sürekliliğinin sağlanması için insan kulağının algılayacağı ölçülerde "doğru" olması gerekir.Her "doğru" sese sesimiz var.Uğur Mumcu nezdinde bu ülkenin tüm aydınlık yürekli bilim insanlarını selamlıyorum ve bu etkinliğin Uğur Mumcuya layık olmuş olmasını temenni ediyorum.
Elimizden geldiği kadar Uğur Mumcu'ya layık bir organizasyon yaptık merakın olmasın YOZCAY !!
Uğur Mumcuya layık bir anma yapan siz değerli arkadaşlarımı selamlıyorum.Ankarada geçen yıl CHP nin gençlik kollarının yaptığı anmaya katılmıştım.Vurulduk Ey Halkım Unutma Bizi oyununda göz yaşlarımı tutamadım.Orada dile getirilenler ve dile getirenlerin samimiyetinden şüphe duymadım.
Hepinizi selamlıyorum.