eldorado
08.12.2007, 12:13
Forum içinde oluşan belli bir sistemi kendi düşüncelerim doğrultusunda farklı algılayarak yaptığım haksız eleştiriler için herkesten özür diliyorum….
Tüm üyelere gerçek hayatta başarı ve sağlık temennileri dileyerek artık forumla olan bağımı noktalıyorum….
Teşekkürler…
Forum içinde oluşan belli bir sistemi kendi düşüncelerim doğrultusunda farklı algılayarak yaptığım haksız eleştiriler için herkesten özür diliyorum….
Tüm üyelere gerçek hayatta başarı ve sağlık temennileri dileyerek artık forumla olan bağımı noktalıyorum….
Teşekkürler…
:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
Teşekkürler…
neden böyle bir karar aldığını inan anlayamadım Engin..forum içerisinde gerçekten görmeyi istediğim bir insansın..kararına gerçekten üzüldüm..forumda tekrardan görmek umuduyla..
izmir_35
08.12.2007, 12:30
Teşekkürler…
eldorado can nereye kime rahatsızlık verdin biz senden ver yorumlarından menmunuz ve yorumlarını beyeniyle takip ediyorum kendi adıma ve forumda olması gerekenlerden birisin her düşüncenin burda olması sart seni seviyoruz gitmeni istemiyoruz birkaç arkadışm adınada yazıyorum gitmeni ve forumdan bagını koparmanı istemiyoruz seni burda görmek istiyoruz sevgiler can
neslisah
08.12.2007, 13:03
neden gidiyorsunuz bilmiyorum ama tabiki bu sizin kararınız saygı duyuyorum
size hayat boyu başarılar güle güle
Serhatlı
08.12.2007, 13:19
Bende gerek iş gerek diğer hayatında sana mutluluklar dilerim Kanka, Engin abicim herşey gönlünce olsun bu forumun bana kazandırdığı tanıdığım değerli insanlardan birisin.Ayrıca ben için değerlisin karar senindir eminim sen bir şey biliyorsunda yapıyorsun..Forumda bulunduğun süre içinde gerek bakış açınla gerek espirili hoş sohbetinle bizlere katkıların için sağol abicim,geri gelmek istersen biz buralardayız haberin olsun.
Kal Sağlıcakla
Abim,demek gidyorsun:crying: burda bana destek cikan bir abim gidiyor,kizina,esine ve sana ömür boyu mutluluklar,iyiki gitmeden senlen tanistim,bir abim burda daha var,kendisini bilir.
Hoscakal Engin abim
Merhaba Engin abi,
Bu gitmeyi bu kadar kolay kabullenemedim. Ve İlk defa şahsi yaptırım uygulayacağım. Topiği kilitliyorum. Ve aramızda olman bizim için kazanımdır diye düşünüyorum. Saygın bir üyesin. Gitmek değil Gitmemek yakışır.
Umarım tekrar aramızda olursun.
İyi forumlar.
Alevimen
08.12.2007, 20:15
Ben bile 'gidiyorum' topiği açsam dair istisna yapılmadan aynen topikler kazana atılması gerekiyor. Biri bu forumdan doğru dürüst gidiş sebebi açıklamıyorsa beni zerre kadar ilgilendirmez mesaj kirliliğinden başka birşey deyildir ve forumda'da elveda topiği hakkı olmaz. Abartmaya gerek yok günde onlarca yeni üye geliyor, düşünün herkes merhaba topiği açsa ne durumda oluruz, aynı şekil gidenlerde olabilir. İstekli veya isteksiz. Ağlanacak başka topiklerde var.