Orijinalini görmek için tıklayınız : Uykudan elinde esrarengiz yazılarla uyanan çocuk =)

xolxol_12
13.12.2007, 19:47
http://img227.imageshack.us/img227/1863/tokatsokij7.th.jpg (http://img227.imageshack.us/my.php?image=tokatsokij7.jpg)
Tokat'ta, sabah uyandığında elinin üzeri ve yanında oluşan siyah renkli şekilleri gören öğrenci, şoke oldu. Hastanede cildiye doktoruna muayene olan öğrenci, üniversite hastanesine sevk edildi.

Kent merkezinde Gülbahar Hatun İlköğretim Okulu 8. sınıfında okuyan 14 yaşındaki Aykut Sağdıç, elinde beliren yazıya bir anlam veremedi. Durumu ailesine anlatan Sağdış, annesi Arife ve babası Mürsel Sağdıç ile Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi cildiye bölümüne geldi. Burada yapılan muayenenin ardından Sağdıç, GOÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Mürsel Sağdıç, sabah uyandığında üzerini giyerken elindeki şekillerle karşılaştığında şoke olduğunu söyledi. Anne Sağdıç ise, "Oğlum sabah yanıma gelerek 'anne elime bunları sen mi yazdın' diye sordu. Sonra Kur'an-ı Kerim bilen komşuma götürdüm. Onlar anlayamadı. Okulda öğretmenin isteği üzerine hastaneye 'dışardan mı yazılmış, kendiliğinden mi oluşmuş' bunu öğrenmek için doktora geldik. Evde sabunlu su ile yıkadı; fakat yazı çıkmadı" dedi.

Hastane bahçesinde bulunan bazı vatandaşlar ise yazının Arapça "La ilahe illallah" şeklinde yazı olduğunu iddia etti.

İşte bu bizim milletimiz.
Çocuk tokatlı olduğuna göre belki Alevidir.
Belki de pir elinden bade içmiştir :D
Yok yok mesihde seçilmiş olabilir.
Sizde bundan sonra uyanınca elinize ayağınıza dikkat edin :D

Beşiktaşli58
13.12.2007, 19:51
''Nasil ünlü oluruz'' ifadesi bunada uyar..

anibal
13.12.2007, 20:36
''Nasil ünlü oluruz'' ifadesi bunada uyar..

harbiden ya
işin tuhafı Kuran okumayı bilen komşu anlamıyo hastane bahçesindekiler hemen teşhisi koyuyo helel olsun ne ilginç ülkeyiz yahu:biggrin:

keçecili_kız
13.12.2007, 21:21
ya bu tür vakalarda hep bizim ordan çıkıyo.millet ammada meraklı ermişliğe.şimdi bu çocuğa hakikaten ermiş gözüylede bakılır.memlekete bak gülüyorum geçiyorum...aleviyse evliya derler,sünniyse hoca olmuştur çoktan...

xolxol_12
13.12.2007, 22:13
harbiden ya
işin tuhafı Kuran okumayı bilen komşu anlamıyo hastane bahçesindekiler hemen teşhisi koyuyo helel olsun ne ilginç ülkeyiz yahu:biggrin:
Bak ben bunu hiç düşünmemiştim.Gerçekden burda bir saçmalık var iyi tespit :D

nick62
14.12.2007, 04:21
olayı tıp bile çözememiş kesin okuma yazma bilmeyen biri yazmıştır :)

ONU®
14.12.2007, 13:48
Din pazarlamacılarına fırsat doğdu.Artık halife falan ilan ederler çocuğu.