Orijinalini görmek için tıklayınız : Antakya'dan Görüntüler (Kendi Çekimlerimdir)

MehmetBaran
15.12.2007, 01:49
Merhaba... Kendim bir web tasarımcı olmama rağmen forumlara biraz uzak olduğum için kullanım yöntemleri konusunda azıcık acemilik çekeceğim sanırım...
Şİmdilik kendim çektiğim resimleri paylaşacağım... ilerde ne olur bilemem ama...
Buyrun iyi seyirler... :sas

15103

15104

15105

MehmetBaran
15.12.2007, 01:57
Devamı gelecek... :p

15106

15107

LaDY
15.12.2007, 01:59
Devamını dört gözle bekliyorum Abi :)
yalnız ufak tefek bir kaç sorum olacaktı.
soru1. o fotoğraflar ne zaman çekildi?
soru2. nerden çekildi demeyecem bariz nerden çekildiği de benim neden haberim yok?
soru3. ben neden hatırlamıyorum o fotoğrafları çektiğimizi?
soru4. neden bensiz gidiliyor oraya?
Kolay gelsin Sayın abim :p

Garaoglan
15.12.2007, 02:00
Mehmet kardesim öncelikle aramiza hosgeldin daha sonra emegine saglik
ama sakin hatayliyim antakyaliyim deme cünkü burda Hatay ekibi var :D:D
hergün bi topik aciyorlar orda burda surda bulustuk mangal yaktik gezdik tozduk diye :D

LaDY
15.12.2007, 02:02
Mehmet kardesim öncelikle aramiza hosgeldin daha sonra emegine saglik
ama sakin hatayliyim antakyaliyim deme cünkü burda Hatay ekibi var :D:D
hergün bi topik aciyorlar orda burda surda bulustuk mangal yaktik gezdik tozduk diye :D

Azıcık abim olur kendileri, tanıştırayım Dayucum :001_tt2: :001_tt2:
Eeee çoğalacağız demiştik di mi :clown: aman ha kortuğun başına gelmesin :p

MehmetBaran
15.12.2007, 02:07
Öncelikle ilginize teşekkür ederim... Soruların cevapları...
1 - Bu fotoğraflar tarihini hatırlayamadığım bir sonbahar öğleden sonrası akşama doğrusunda çekilmiştir.
2 - Kaleden tahmin ettiğin gibi, de kafa bulanıkken çıkılmıştır...
3 - Olmadığın için senden habersiz çekilmiştir...
4 - Dediğim gibi kafam bayağı bulanıktı bir oradaki ortam kafamı toparlardı ondan kimsenin haberi olmadan çıktım...

Sorular için teşekkür ederim... Yarışmacı arkadaşlara ba...... :p

Garaoglanım Teşekkür ederim ilgine, Antakyalıyız ama o mangal grubuna dahil değilim (malesef)... Ama merak ettim bak... :)

lion12
15.12.2007, 02:11
Resimler gerçektende çok hoş.
Bir kere gelme fırsatı bulmuştum Hatay'a.Neyse daha fazlasını devamını da yolarsanız hatırlarım Hatay'ı.Tam olarak hatırlayamıyorum oraları.Ben geldiğim zaman tam böyle o kocamaaan dağ şehrin merkezinde görünüyordu bir mağara gibi bir alt geçitten geçmiştik ve oralarda birsürü Taç Perde ve Brilant gibi perde mağazaları ve bayileri vardı.hayal meyal şöyle gözümün önünde canlanıyorlar.

Mahir_86
15.12.2007, 02:15
Resimler gerçektende çok hoş.
Bir kere gelme fırsatı bulmuştum Hatay'a.Neyse daha fazlasını devamını da yolarsanız hatırlarım Hatay'ı.Tam olarak hatırlayamıyorum oraları.Ben geldiğim zaman tam böyle o kocamaaan dağ şehrin merkezinde görünüyordu bir mağara gibi bir alt geçitten geçmiştik ve oralarda birsürü Taç Perde ve Brilant gibi perde mağazaları ve bayileri vardı.hayal meyal şöyle gözümün önünde canlanıyorlar.

Mağara Gibi Alt Geçit'''' mi? :S antakyada? hatayda? adana da olmasın? :D:D

Abi bu arada hoşgeldin aramıza :) umarım tanışma fırsatımız olur..

MehmetBaran
15.12.2007, 02:16
Burası da Samandağın köylerinden birisinin kıyısı... Meydan Köyü Kıyısı... Resmin sol tarafında 300-500 metre sonra Suriye... :kapaligöz

15108

15109

lion12
15.12.2007, 02:22
Mağara Gibi Alt Geçit'''' mi? :S antakyada? hatayda? adana da olmasın? :D:D

Abi bu arada hoşgeldin aramıza :) umarım tanışma fırsatımız olur..

Ya şimdi Mahir can tam olarak anımsayamadığım için iyide tarif edemiyorum.Antakya da biryerdi sanırım çarşısı oluyor.Pasaj gibi bir geçit mi vardı desem yani tam olarak hatırlayamıyorum ki.Ancak oralarda çok fazla dükkan ve mağaza vardı biz perde satmaya gidiyorduk Brillant ve Taç Perde o nedenle gelmiştik Hatay'a.Böyle merkezde çarşıda bir yerdi pasaj gibi bir yerden geçiyorduk görsem hatırlarım orayı.

Adana değil orası eminim karıştırma ihtimalim olamaz çünkü Adana'yı iyi bilirim:lol:

tavla-samandag
15.12.2007, 02:23
bu güzel resimler icin tesekkür ederim mehmet kardesim,
memleketimden uzaklardayim ama inan ki oradan bir resim görmem beni cok mutlu ediyor.
biz yazin oradayken gece yarisi su antakya oteli denilen harabe yere, yani arabayla yayladagina giden yoldan daga ciktik ve antakya´nin o müthis manzarasini oradan cektim. simdiki resimleri görünce sanki kendimi yine orada gördüm.

eline saglik. devamini dilerim :thumbup1:

Garaoglan
15.12.2007, 02:24
Garaoglanım Teşekkür ederim ilgine, Antakyalıyız ama o mangal grubuna dahil değilim (malesef)... Ama merak ettim bak... :)

bak kardesim ben sana diim bunlar lobici
olani var olmayani var
sunlarin yaptigi seye bak sakin aldanma bunlara :D

http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=37824

MehmetBaran
15.12.2007, 02:24
Arkadaş sanırım Belediye çarşısından bahsediyor... yarın oranın da resmini çeker yayınlarım burada... belki hatırlarsın... :D

MehmetBaran
15.12.2007, 02:26
Hımmm... Bak sen Mangalcılara...
Soruuu 1. Bu mangal partisi nerde yapılmıştır... ehehe

Şaka... :P

MehmetBaran
15.12.2007, 02:28
Yakında Tavla ve Samandağın diğer beldelerinden de görüntüler gelecek...
Tavla'lı kardeşime teşekkür mahiyetinde... :)

LaDY
15.12.2007, 02:30
Abiiiiiii daha o mangal olayı olmadı :sweatdrop

bir de mağara ve belediye çarşısı ne alaka abi ya :S

tavla-samandag
15.12.2007, 02:35
haaaaaa simdi anladim
o mangal keyfi beni bekliyor:001_tongu
ne kaldi ki? suracikta bir 11 gün kaldi
layd´im diger canlarla :blushing: hazirliklara baslayin

Garaoglan
15.12.2007, 02:36
haaaaaa simdi anladim
o mangal keyfi beni bekliyor:001_tongu
ne kaldi ki? suracikta bir 11 gün kaldi
layd´im diger canlarla :blushing: hazirliklara baslayin

yalana bak 11 gün kalmismista

ooooooooooo o mangal bize hayel ya :clown: :clown:

Mahir_86
15.12.2007, 02:40
mehmet abim bir ara beraber cıkalımmı senle fotograf çekmeye? bak bende güzel kareler yakalarım hee.

lion12
15.12.2007, 02:40
Arkadaş sanırım Belediye çarşısından bahsediyor... yarın oranın da resmini çeker yayınlarım burada... belki hatırlarsın... :D

Muhtemelen dediğin yer abi evet 4 sene falan oldu gili o da fazla durmadık 1 gün o nedenle bilmiyorum fazla kusura bakmayın böyle tarzanca bir anlatım oldu:lol: ama idare edin lütfen artık beni.
Maksat konunuza sohbetinize katılmış olmak olsun istedim.

MehmetBaran
15.12.2007, 02:41
Bunlarda merkezden çekilen resimler... Bu resimleri çeken arkadaşa burdan çok teşekkür ediyorum... Zira kimin çektiğini bilmediğim için teşekkür etme fırsatım olmadı... Rastgelirde okursa umarım hoşnut olur... İyi Seyirler... :kapaligöz

15110

15111

15112

15113

15114

15115

15116

tavla-samandag
15.12.2007, 02:45
yalana bak 11 gün kalmismista

ooooooooooo o mangal bize hayel ya :clown: :clown:

he valla,
cok üzgünüm garaoglan ama sana zahmet ben canlarla mangal keyfi yaparken sen bu almanya´nin soguguna yerime dayan (su an -2°) oldumu? artik tavuk but mu, tavuk kanat mi, pirzola mi, kebab mi pisiririz bilmem.......... ooooooooh gel keyfim gel

nasilim ama:clown:

MehmetBaran
15.12.2007, 02:47
Mahirciğim neden olmasın... Çıkar çekeriz... Bizde malzeme çok... yolda yürüken bile binlerce güzelliği barındıran bir yerde yaşadığın için zaten fazladan bişey yapmana gerek kalmıyor...
yalnız burada belirtmeden geçemeyeceğim bir şey var... Memleketimin her köşesini sırf ben ayıp olmasın diye değil, bizzat gördüğüm için söylüyorum; hakikaten her ilin güzelliği, görüntüsü bir başka güzel... diyarbakır'ı da gördüm samsun'u da, elazığ'ı da gördüm konya'yı da... inanın herbirinin güzelliği bir başka... Çok yakında oralardan çektiğim resimleri de paylaşacağım... Görmeye fırsatı olmayanlar için... :)

onur melis
15.12.2007, 02:49
abi aramıza hoşgeldin bundan sonra senide beraberliklerimize bekliyoruz emeyin için tebrik ediyorum seni

pazarcıklı
15.12.2007, 02:50
fotoğraflar çok güzeller mehmet abi eline sağlık...

http://img137.imageshack.us/img137/3707/31447325antakyabakers2cpb9.th.jpg (http://img137.imageshack.us/my.php?image=31447325antakyabakers2cpb9.jpg)...fot oğrafı görünce, aklıma künefe geldi şimdi bu saatte:crying: ...

Garaoglan
15.12.2007, 02:52
he valla,
cok üzgünüm garaoglan ama sana zahmet ben canlarla mangal keyfi yaparken sen bu almanya´nin soguguna yerime dayan (su an -2°) oldumu? artik tavuk but mu, tavuk kanat mi, pirzola mi, kebab mi pisiririz bilmem.......... ooooooooh gel keyfim gel

nasilim ama:clown:

Insallah ablacim insallah sizler icin bende sevinirim
kendim olmasamda en azindan sevdigim insanalrin beraber olmasi benide mutlu eder

bundan sonrasida sana özel : he he werde auch in 10 tagen woanders seien
da wo es sehr warm ist :D:D

MehmetBaran
15.12.2007, 02:53
15117

15118

15119

15121

15123

15124

LaDY
15.12.2007, 02:54
abiiii bu defa bensiz çıkma gibi bir planın yok di mi? hayır yani varsa bileyim.

Gül ablam seni de yazıyorum ordaki listeye :clown: oleyyyy ablam da geliyor bayrama :clown:

MehmetBaran
15.12.2007, 02:57
Künefe isteyen adresini yazsın... Yolum düştüğü zaman getiririm seve seve...
Onur Melis ve pazarcıklı arkadaşım teşekkür ederim... Tüm dostlara kucak dolusu teşekkür ve sevgiler... Buradayız bundan sonra... elimizden geldiğinden fazlasını yapmak boynumuzun borcudur... Kanımız Böyle...

Ben bu kana kurban olurum...

MehmetBaran
15.12.2007, 02:58
bensiz plan yapma...

tavla-samandag
15.12.2007, 03:00
kendim olmasamda en azindan sevdigim insanalrin beraber olmasi benide mutlu eder

boah, du bist ja gar nicht gemein :crying:
saka saka sana iyi tatiller diliyorum. hoffe, du bringst uns etwas sonne mit.:wink:

mehmet can,
kusura bakma konuyu biraz saptirdik galiba.
gercekten fotograflar harika, ellerine saglik

MehmetBaran
15.12.2007, 03:05
Bakın künefenin oluşum süreci de var... :ehyani

15125

15126

15127

15128

15129

15130

15131

15132

15133

15134

MehmetBaran
15.12.2007, 03:06
Keyfinize bakın...

okancakirkaya
15.12.2007, 11:10

dayı, saygılar.. unutma bak bu diyeceklerimi, bi yeğenin de ben sayılırım.
1- ben ayak işlerine bakmam, baktırırım. bize rajon sökmez :shuriken: :D
2- orta da bi konu varsa, onun özeli olmaz. wie alle menschen werst du eines tages gesterben. bilemem anlatabildim mi :thumbup: :lol:

MehmetBaran
15.12.2007, 20:05
Okan bey muhabbet iyi maşallah... Yorum da bekliyoruz elleriniz dert görmezsse... ehe ehe ehe :p

okancakirkaya
15.12.2007, 23:16
abi sözün özü her zaman üstündür...
Sen BİRTANESİN yahuuu :D emeğine sağlık..
http://www.aleviforum.com/attachment.php?attachmentid=15127&d=1197680394
iş yerim çok net ama.. mekanımı belli ettin abi. malum beladan geçilmez :D

özcan1
19.12.2007, 22:30
27 yil önceki tavla ile simdiki tavla arasindaki fark? Gercekten Harbiyeden sonra tavla sonra Aalen

eryaman
13.03.2008, 10:21
Arkadaşlar hepinize merhaba Ankaradan yazıyorum buraya yeni üye oldum ve bir araştırma yapıyorum insan ayrımı yapmadan sizlerden bir ricam var dedem suriyeden türkiyeye gelmiş şu an rahmetli oldu hiç soyunu akrabalarını bilmiyoruz ben 43 yaşındayım çok uzaktan tanıştığımız birisi antakyaya göreve gitmiş orada birileri bunları yemeğe davet etmişler.
burası önemli yemeğe davet edilen evde yaşlı bir amca varmış adı Hakı evin sahibinin babasıymış ev sahibinin adıda leyla sohbetlerden sonra demiş benim bir akrabam var kuranın arasından çıkarmış dedemin adını adresini benim amcamın oğlu demiş dedemden için bu bizim tanıdığımızda ben onları tanıyorum demiş tesadüf sonra aylar sonra bu tanıdıkla karşılaştık olayı anlattı hemen olayın arkasına düştük tanıdık başka hiç ama hiç bir bilgi vermedi baya uğraşlarım sonunda bu haki dedenin ARAP ALEVİSİ olduğunu fakir birisi olduğunu söyledi ve 2006 veya 2007 yılları öldüğünü söyledi ben kızının adı leyla ölen dedenin adı haki bu antakyalı kişileri arıyorum.
tüm ısrarlarıma rağmen tanıdık kişide hiç bir bilgi vermedi
ARAP ALEVİSİ OLDUĞU adının HAKİ olduğu kızının adınında LEYLA OLDUĞU Antakyada oturdukları bilgisi var.
Bu bilgilerin tuttuğu tanıdığınız biriyse bana iletirseniz memnun olurum
herkese kolaylıklar diler teşekkür ederim.
tuncereryaman@mynet.com.tr

MehmetBaran
13.03.2008, 10:43
Arkadaşlar hepinize merhaba Ankaradan yazıyorum buraya yeni üye oldum ve bir araştırma yapıyorum insan ayrımı yapmadan sizlerden bir ricam var dedem suriyeden türkiyeye gelmiş şu an rahmetli oldu hiç soyunu akrabalarını bilmiyoruz ben 43 yaşındayım çok uzaktan tanıştığımız birisi antakyaya göreve gitmiş orada birileri bunları yemeğe davet etmişler.
burası önemli yemeğe davet edilen evde yaşlı bir amca varmış adı Hakı evin sahibinin babasıymış ev sahibinin adıda leyla sohbetlerden sonra demiş benim bir akrabam var kuranın arasından çıkarmış dedemin adını adresini benim amcamın oğlu demiş dedemden için bu bizim tanıdığımızda ben onları tanıyorum demiş tesadüf sonra aylar sonra bu tanıdıkla karşılaştık olayı anlattı hemen olayın arkasına düştük tanıdık başka hiç ama hiç bir bilgi vermedi baya uğraşlarım sonunda bu haki dedenin ARAP ALEVİSİ olduğunu fakir birisi olduğunu söyledi ve 2006 veya 2007 yılları öldüğünü söyledi ben kızının adı leyla ölen dedenin adı haki bu antakyalı kişileri arıyorum.
tüm ısrarlarıma rağmen tanıdık kişide hiç bir bilgi vermedi
ARAP ALEVİSİ OLDUĞU adının HAKİ olduğu kızının adınında LEYLA OLDUĞU Antakyada oturdukları bilgisi var.
Bu bilgilerin tuttuğu tanıdığınız biriyse bana iletirseniz memnun olurum
herkese kolaylıklar diler teşekkür ederim.
tuncereryaman@mynet.com.tr

Hocam öncelikle aramıza hoşgeldin.

Arkadaşlara bu konudaki talebini iletmeye çalışacağım. Umarım kısa zamanda umduğunu bulursun... BU kadar az bilgi ile biraz zor olacak ama bakalım... ankaraya yolum düştüğü zaman mail atarım sana yüzyüze de görüşür konuşuruz.

umarım bişeyler çıkar... faydamız dokunursa çok mutlu olurum...

saygılarımla...

eryaman
13.03.2008, 11:39
teşekkür ederim.

Sevinc_25
13.03.2008, 14:02
Güzel ülkemin güzel şehri Türkiye'min her bir yeri ayrı bir güzellige ayrı bir özellige sahip teşekkürler resimleri paylaştıgın için.

derya temiz
13.03.2008, 14:30
ya ne hoş fotograflar ya ben gidemedim suriye sınırını oralara ya antakyayı gezdım ama park müze kapalı carsı felan ya altınözüne gitmek istedım ama olmadı okulda varken fırsat kaçırdıma nasıl pişmannn oldum anlatamam ya teşekürler fotograflar için

MehmetBaran
13.03.2008, 21:18
ya ne hoş fotograflar ya ben gidemedim suriye sınırını oralara ya antakyayı gezdım ama park müze kapalı carsı felan ya altınözüne gitmek istedım ama olmadı okulda varken fırsat kaçırdıma nasıl pişmannn oldum anlatamam ya teşekürler fotograflar için

Hatay Grubuna haber verin gezi düzenlesinler... Sanırım grup halinde gezmek o yerleri hoş olur... :)

ilginiz için teşekkür ederim...