Orijinalini görmek için tıklayınız : aleviforum.com'da Deniz Feneri

mimesis
16.12.2007, 11:38
Aleviforumda dolaşırken dikkatimi çekti. Site, reklam almış.
Üstelik Deniz Feneri Derneği'nin !!! Bu siteye üye olan herkes
üç aşağı beş yukarı siyasal islamın ne olduğunu bilir. Ve din üzerinden
siyasi ve ekonomik çıkar sağlamak, en çok kızdığımız konudur.
Bu konuda da Deniz Feneri'nin bizzat Avrupa'dan sabıkası var.
Deniz Feneri Derneği, topladığı "yardım" paralarının yarısından çoğunu
fakirlere değil de Kanal 7'nin kasasına aktarmış. Yani cebe indirmişler.

Bunlar gibi aşağılık siyasal islamcı, sünni doktrinli ve de insanları kandırdığı bizzat avrupa mahkemeleri tarafından kanıtlanmış bir dernektir
Deniz Feneri Derneği. İnanmayanlar Avrupadaki gurbetçilere sorsun.
Şu anda Deniz Feneri Derneği'nin Avrupa'da para toplaması yasak.

Peki size soruyorum: Deniz Feneri Derneği'nin rekalmının aleviforum.com sitesinde ne işi var ????
İnşallah ben yanlış görmüşümdür. Umarım bir yanlış anlaşılma vardır... :confused1

ismailgokhan
16.12.2007, 11:49
aleviforum.com deniz fenerinden direk olarak reklam almıyor google reklamlarından çıkıyor eğer tepki var ise yönetime bildirin deniz feneri reklamlarına filtre konup deniz feneri reklamlarının çıkmazı engellenir

tolstoy
16.12.2007, 11:51
Bu konuda sana katiliyorum. Umarim bu forum yöneticilerinin istemi disinda olan bir seydir. Almanyada yasayan bir üye olarak bizler bunlarin ic yüzünü daha iyi biliyoruz. Kurban paralarinin ve toplanan yardimlarin nereler ve kimlere aktarildigi asikardir. Ayrica bu yardim kurulusunun sicili pek parlak degil. Halen yargida devam etmekte olan onlarca davasi mevcut.

lion12
16.12.2007, 14:54
Evet konuyu açan arkadaşa teşekkür etmek istiyorum.
Bende fark ettim açıkcası ama siz benden erken davranıp dile getirdiniz tebrikler:thumbup:
Bende böylesi bir forum sitesinde olmaması gerektiğini düşünüyorum ve de yönetiminde konuya karşı gereken hassaslığı göstereceğine canı gönülden inanıyorum.
Sanırım google reklamları ile alakalı bir durum bu yani direk admin in bizzat Deniz feneri ile anlaşıp forumunda reklamlarını yayınlatma anlaşması yapmış olduğu asla düşünülemez ancak ben konuyla ilgileneceklerine inanıyorum.

YezdaN
16.12.2007, 15:02
bence sorun edilecek bir reklam değil google reklamıdır o kadar adı üstünde reklam....

MehmetBaran
17.12.2007, 02:18
Reklam da olsa ben de karşıyım... Filtre kullanılsın... İnsanların insani duygularını sömürerek ve sözde yardımlarını ballandıra ballandıra televizyonda göstererek yardım yapılmaz... adı yardım olmaz... Şiddetle karşıyım...

lion12
17.12.2007, 02:25
Haklısın Mehmet abi.
google reklamları arasında filtrelenebilir sanırım Erhan ve de diğer yönetici arkadaşlar ilgileneceklerdir konuya diye düşünüyorum:thumbup:

Mahir_86
17.12.2007, 02:46
tabiki bilerek koyulmuş değildir.. google reklamı var.. googlede otomatik koyulmuş.. yönetici arkadaşlar halledeceklerdir ;)

BerfeM
17.12.2007, 10:45
arkadaşlarında dediği gibi google reklamları..yani Aleviforum olarak denizfenerinden reklam alınmış değildir kendi fikrimce...

reklamlar için görüş veya şikayetlerinizi belirtebileceğiniz sabit bir topiğimiz mevcut..burdan devam edilebilir..
http://www.aleviforum.com/showthread.php?t=11569&page=3

iyi forumlar.