Orijinalini görmek için tıklayınız : Emine hanim'in alisverisi..

Beşiktaşli58
18.12.2007, 16:43
Harvey Nichols'ı kapattırıyor

Emine Hanım garaj kapısından girdiği Kanyon'da stil danışmanlarıyla alışveriş yapıyor.

Giyim tarzı nedeniyle sık sık eleştirilerin hedefi olan Emine Erdoğan'ın favori mağazası ortaya çıktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan giyimiyle hem tartışılan hem de takdir toplayan bir isim.
Kimi zaman modacılar çok şık olduğunu belirtiyor kimi zaman ağır eleştirilere maruz kalıyor.

Tüm bu tartışmalara rağmen Emine Erdoğan hangi mağazalardan alışveriş yaptığı stil danışmanlarının kimler olduğu bilinmiyor. Tüm bu bilinmezliğe rağmen Emine Erdoğan'ın hangi mağazayı kapatarak alışveriş yaptığını ise hep merak ediliyordu.

Emine Erdoğan her ayın belli günleri birkaç yakın arkadaşıyla akşam saatlerinde İstanbul Kanyon'a geliyor. Garajdan direk olarak Harvey Nichols mağazasına çıkıyor. Harvey Nichols mağazası o gelmeden birkaç saat önce müşterilere kapatılmış oluyor. Emine Erdoğan birkaç yakın arkadaşı ve Harvey Nichols'un satış danışmanları eşliğinde alışverişini yapıyor.

Yine kimselere görünmeden asansörle direk garaja iniyor ve kendisi bekleyen araçlarla Kanyon'dan ayrılıyor.

Emperiyalist ve ''Müslüman'' kardesimiz Emine Erdogan'in yaptigi seyi görüyormusunuz. Tezgah kapattiriyor..

Gerçi bende pazara gittigimde kapattiriyorum ama ben özel biri oldugum için normal birsey. :1eye:

Saltanat'mi desem ne desem bilmiyorum ama parayi veren düdügü çaliyor, orasi kesin..

Akgüney
18.12.2007, 16:52
tabiki hic sasirmadim böyle olduguna normal insan gibi alisveris yapamaz bunlar

Sevinc_25
18.12.2007, 17:12
Valla ne diyecegimi bilemiyorum ama onların hiç düşünmeden harcadıgı gereksiz savurdugu o paralarda doğmamış yetimin hakkı varsa helal olmasıni
İşte birkez daha anlamış olduk paranın gücü;
Emine ERDOGAN_Harvey Nichols 'tan
Beşiktaşli58_Perşembe pazarın'dan heheheheheheeeee cnm benim umarım alınmazsın sen öyle dedin diye cevap verdim ben eee sende demişsin parası olan düdügü çalar.

lion12
18.12.2007, 17:15
Ee güzel kardeşim benim ama lafa gelince hepside Müslümandırlar allah sana bana bırakmazlar İslam'ı.Parada pulda gözleri yoktur ama görüyoruz ellerinin ne işte gözlerinin hangi oynaşta olduğunu.

aydıner32
18.12.2007, 17:27
valla hiç şaşımadım.hatta sizi kınıyorum bu haberi neden foruma aldınız.çünki kadın aynı zamanda vicdanını rahatlatıyor.kimsesizlere yardımda yapıyor.arkadaşlar lütven ama.:)))
bunların ayakkabıları bile asgari ücretin en az 2 katı.bizlerde onları besleyenlerden inadına alış veriş yapıyor onların mağazaları kapatmasına destek veriyoruz.

pazarcıklı
18.12.2007, 17:28
...saltanat desen bence yeridir, istediklerinin özünde zaten o yatıyor, padişahlık sistemi tamda hükümet zihniyetinin istediği...koltuk sevdası,
ellerine fırsat geçse, recep>>sultan bilal>>...sultan II.recep...diye giderdi heralde...

Beşiktaşli58
18.12.2007, 17:36
Valla ne diyecegimi bilemiyorum ama onların hiç düşünmeden harcadıgı gereksiz savurdugu o paralarda doğmamış yetimin hakkı varsa helal olmasıni
İşte birkez daha anlamış olduk paranın gücü;
Emine ERDOGAN_Harvey Nichols 'tan
Beşiktaşli58_Perşembe pazarın'dan heheheheheheeeee cnm benim umarım alınmazsın sen öyle dedin diye cevap verdim ben eee sende demişsin parası olan düdügü çalar.

çArsi persembe pazarinada karsi! :biggrin:

valla hiç şaşımadım.hatta sizi kınıyorum bu haberi neden foruma aldınız.çünki kadın aynı zamanda vicdanını rahatlatıyor.kimsesizlere yardımda yapıyor.arkadaşlar lütven ama.:)))
bunların ayakkabıları bile asgari ücretin en az 2 katı.bizlerde onları besleyenlerden inadına alış veriş yapıyor onların mağazaları kapatmasına destek veriyoruz.

Bende kendimi kiniyorum, vay akilsiz kafam :turned:

...saltanat desen bence yeridir, istediklerinin özünde zaten o yatıyor, padişahlık sistemi tamda hükümet zihniyetinin istediği...koltuk sevdası,
ellerine fırsat geçse, recep>>sultan bilal>>...sultan II.recep...diye giderdi heralde...

Bencede yeridir abi..

Devam edelim: Sultan Ömer Bin Abdülaziz --> Sultan Ömer Bin Müslüman --> Sultan Ömer Tayyip ben kalas vs. vs

xraymen65
18.12.2007, 17:45
çArsi persembe pazarinada karsi! :biggrin:

Bende kendimi kiniyorum, vay akilsiz kafam :turned:

Bencede yeridir abi..

Devam edelim: Sultan Ömer Bin Abdülaziz --> Sultan Ömer Bin Müslüman --> Sultan Ömer Tayyip ben kalas vs. vs

Tayyip'in Şirket ortaklığına takılanlara cevap veriyordu "param yetmiyor:p " adam haklı böyle bir eşi olursa ne şirket kalır ne de devlet:p tayyip'e Allah yardım etsin:D

Beşiktaşli58
18.12.2007, 20:36
Dogru..

Makyaji, türbani, muhtesem ötesi elbiseleri (pardon burka-etekleri) derkennnn para kalmiyor. Tayyip emmim napsin :rolleyes:

suveydiyeli
18.12.2007, 21:00
Ben bunların yani cumhurbaşkanının, başbakan ve diğer yeşil sermayenin ileri gelenleri sadece Türkiye'den alışveriş yaptığına inanmıyorum..Bunlar fırsat buldukça yurtdışına da çıkıyordur, Zaten Emine Hatun'un evinde oturduğu ve uçaktan indiği yok ki:lol: :lol: :lol: ...Yani Dünya ülkelerinden de alışveriş yapıyorlardır....Bunların her gün aynı şeyi giyme gibi bir şansı da yok zaten..Ayıp olur onların ortamında...Daha düne kadar Hayrinüsa Hanım'ın modacısının kim olacağı konusunda neredeyse anket düzenlenecekti..Memleket sorunları bitti sıra geldi giyime, kuşama.....:yawn: :yawn: Yazık..

aslentercan
18.12.2007, 21:19
arkdaslar herkes ahmet necdet sezer amcamız ve eşi(ismini unuttum) veya bülent amcamız ve rahsan teyzemiz gibi olamaz

zarali
18.12.2007, 21:48
bunlarin yaptigi görgüsüzlük sonradan görmedir.....avrupa ülkelerinde neden bu tip seyler olmuyor????konusmaya bile degmez.....

Ezoo
18.12.2007, 21:55
Dünyalık şeyler için bu kadar gam çekmeye hiç gerek yok. ALdıklarını mezaramı götürecek, millet körmü bunların harcamalarını görmeyecek kadar. Hiç canları yanmazmı yaa.. Herşeyin fazlası israftır haberleri yokmu. Allah bizleri kul hakkı yiyenlerden yapmasın, yiyenleri de islah etsin. Oy kaybediyorlar.

angelus
18.12.2007, 21:55
Başka birşey olsa şaşardım valla.

Beşiktaşli58
18.12.2007, 23:48
Dünyalık şeyler için bu kadar gam çekmeye hiç gerek yok. ALdıklarını mezaramı götürecek, millet körmü bunların harcamalarını görmeyecek kadar. Hiç canları yanmazmı yaa.. Herşeyin fazlası israftır haberleri yokmu. Allah bizleri kul hakkı yiyenlerden yapmasın, yiyenleri de islah etsin. Oy kaybediyorlar.

Onlar ne yapsa yeridir, bunun üstüne oy bile alirlar..

Toplumu hak ettikleri gibi yönetiyorlar..

Canan1
18.12.2007, 23:55
selamlar...

bu dünyadaki emine hamimlarin sayisi sonsuz.....hersey onlar icin dönüyor.....insanlar katlediliyor,ac,susuz,emine hamimlar magazalari kapatiyor,vicdansiz sekilde tonla paralar harcaniliyor....ac kalan yine yoksul halk.....

saygilar

ONU®
19.12.2007, 00:35
İyi alışverişler Emine hanım!
Vatandaşın parasını lüks mağazalarda yemek size tatlı geliyor anlaşılan.

Zaten bunların müslümanlığı sadece kafadaki bir örtüyle ölçülüyor.Gerisini boşver!

Beşiktaşli58
19.12.2007, 18:30
Aaaaa Onur abi olurmu hiç öyle, sen basbakanimizin muhtesem hanimina karsimi geliyorsun? :biggrin:

ONU®
19.12.2007, 21:29
Aaaaa Onur abi olurmu hiç öyle, sen basbakanimizin muhtesem hanimina karsimi geliyorsun? :biggrin:

A aaa olur mu öyle şey, dilim pardon elim sürçtü :D