Orijinalini görmek için tıklayınız : Bak şu akıllı Turkcell'e

xolxol_12
19.12.2007, 14:05
Turkcell, bugünden (19.12.2007) (Halk arasında arife günü-bayram öncesi)geçerli olmak üzere konuşma ücretlerine zam yaparken, diğer GSM operatörlerine yapılan görüşmelerin fiyatını düşürdü.

Firmadan yapılan yazılı açıklamada, kısa mesaj ve kısa mesaja bağlı servisler, bireysel ve kurumsal faturalı ses ve ön ödemeli kontör kart ücretlerinde fiyat ayarlaması gerçekleştirildiği belirtildi.
Mcdonaldslarda , sinemalarda yaptıkları kampanyalar şu ana kadar herkesi sevindirmiş,verdikleri hediyo kontörlerde yüzümüzü güldürmüştür.
Eminim ki çoğumuz Turkcell kullanıyoruzdur.
İnsanları aptal yerine koyup bayram telaşından farkedemeyeceklerini sanan Turkcell zamı yedirmiştir Bayramınız mübarek olsun...

renat
19.12.2007, 14:22
Milleti tavuk gibi görüyorlar bu reklamlarındaki tavuktanda belli oluyor zaten

yaralı gölge
19.12.2007, 14:40

hakısın ya

munzur_62
19.12.2007, 15:17
Avea Sağolsun sürekli müşterisini düşünüyor 39 kontore 500 sms veriyor her yöne daha neler neler

bellatrix62
19.12.2007, 15:17
yediğimiz ve yiyaceğimiz kazıklar hayırlı olsun arkadaşlar :S

KIZILEFE
19.12.2007, 15:29
sanırım avea ya döneceğim turkcellde zaten kontör dayanmıyor 250 kontör 1 hafta gitmez oldu son zamanlarda

dilket
19.12.2007, 15:37
bende vodafone kullanın dakikası 1 kontore nereyi ararsan ara :).
aslında hepside bizleri kazıklıyor bakmayın siz kampanya diyip başka bir yerden illaki koparıyorlar. bir yerlerden 3 şirketin bir senelik kar artış oranınu bulup sizlerle paylaşayım bakın o zaman yüzde kaçlık bir kazık yemişiz :)). aslında tahmin ediyorum ama yinede net konuşalım. ve kazık oranımız belli olsun :)

alenya
19.12.2007, 15:41

:thumbup1: kesinlikle haklısın taner.türkcell çok abartı kazık tarife.kötünün iyisi vodafone öğrenci tarifesi daha ekonomik.türkcel hattımı zaten çok ender kullanıyordum artık kapttırcam. ne bu artık?iyice vatandaşı keriz yerine koyuyorlar.

dilket
19.12.2007, 15:50
9 Kasım İtibariyle;
Turkcell'den İMKB'ye gönderilen konsolide bilançoya göre, şirketin geçen yılın ilk 6 aylık döneminde 373 milyon 389 bin YTL olan net karı, bu yılın aynı döneminde 757 milyon 118 bin YTL'ye yükseldi.

ne güzelde karlar yükseliyor değilmi?

lion12
19.12.2007, 16:05
Biraz reklam gibi olacak ama o açılardan sanırım en iyisi Avea 3 senedir avea aynı hattımı kullanıyorum ve de çok memnunum.

ONU®
19.12.2007, 21:52

Milleti nasıl uyutup yolabiliriz diye düşünüyorlar tabi.

renat
20.12.2007, 06:10
:thumbup1: kesinlikle haklısın taner.türkcell çok abartı kazık tarife.kötünün iyisi vodafone öğrenci tarifesi daha ekonomik.türkcel hattımı zaten çok ender kullanıyordum artık kapttırcam. ne bu artık?iyice vatandaşı keriz yerine koyuyorlar.

Vatandaş susarsa hakkını aramazsa keriz yerine koyarlar tabi. nedensiz yere zam yapıyorlar bu zamı geri çekmesi için tüketici haklarına baş vuralım